![]() |
#211 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 461
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
Ciekawe
![]() ![]() ![]() Wczoraj rozmawia³am z kuzynk± i cioci± na temat jazd.. Ciocia powiedzia³a (zreszt± kuzynka te¿), ¿e nie podoba jej siê zbyt instruktor... Znaczy pod wzglêdem jazd.. No bo ten Wroc³aw... Jazda w tej miejscowo¶ci.. eh... Przecie¿ tak ma³o by³am tam... (tak, znowu marudze, przepraszam...) Zaproponowa³y te¿ takiego instruktora, ale nie z Wroc³awia, bardzo fajnego ponoæ, bo te¿ s³ysza³am, ¿e fajny jest. Znaczy pod wzglêdem nauczania. Tylko, ¿e teraz znowu kwestia tego placenia.. Dojazd i powrót z Wroc³awia= 50z³. A przecie¿ te pieni±dze mog³abym przeznaczyæ na kolejn± godzinê jazdy. Eh.. pomy¶lê... |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 407
|
Czyli jak to u nas na w±tkach
![]() Cytat:
![]() A za mnie trzymajcie, bo mam jutro 2 godzinn± pracê powtórkow± z pozytywizmu. Nic nie umiem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 699
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#214 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 757
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 881
|
Sylwia, kciuki masz jak w banku.
Zaktualizowalam CV - dodatkowe umiejetnosci - prawo jazdy kategorii B
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze gdy nic nie umiem na sprawdzianie przypomina mi siê piosenka z Kubusia Puchatka: 'To wiadomo nie od dzi¶ kiedy masz k³opoty my¶l,my¶l,my¶l' ![]()
![]() |
#217 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 583
|
Dobrej nocy dziewczyny
![]() Ale piszecie! Na dzi¶ to chyba plan 200% normy ![]() Jak jutro zajrzê, to na pewno ju¿ nie nadgoniê ![]()
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
milvunia, ty jutro je¼dzisz, tak?
Bêdê uwa¿aæ na drogach ![]()
#220 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 757
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Witam w kolejnej czêsæi
![]() Martolek- ![]() catttt- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Cytat:
![]() ja zna³am jedn±, która uznawa³a tylko "Joasiê" ![]() Cytat:
![]() piêknie ![]() Cytat:
![]() jeszcze bym siê nie dziwi³a jakby¶ mia³a nie wiadomo jak du¿a wadê... ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- dziêki ![]() przywo³ywa³am Ciê magiczn± kul±, nie czu³a¶? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 583
|
Najlepiej jakby¶ omija³a jutro W³oc³awek szerokim ³ukiem
![]() ![]() Jeszcze raz dobranoc.
#224 |
Zakorzenienie
|
no ogarnê³am mniej wiêcej
Martolek ![]() ![]() catttt ¶wietna figura! ![]() piêkne kiecuszki mia³y¶cie dziewczêta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Milvunia - nie da siê. Od 8 do 15 czujê siê bezpiecznie, bo siedzê w budynku (przy którym czasami eLki je¿dz±, nawet te egz). Ale potem... bêdê machaæ jak Was spotkam
Princeseczka - napisz jak masz na imiê, opisz w³osy, powiedz jak siê zachowywa³y w eLce i poczujesz siê jakby¶ tu by³a ca³y czas
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
No to sobie idê pod ko³derkê.
Liwiusz - za egz Sylwia - za mapê Lunatyczka - za pozytywizm Milvunia - za jazdê (teraz siê oka¿e jak z moj± pamiêci±) Wolê te nicki - juz sie przyzwyczai³am i dopasowanie do tego imion jest ponad moje si³y. W kazdym razie - Monika, agata, Syliwa, Dominika, Kasia, Marty - dobranoc
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o, witaj Agata ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Dziewczyny, 8 stron namacha³y¶cie w nowym w±tku, kurczê... Jestem i ja tutaj, porozgl±dam siê w nowym otoczeniu
![]()
#230 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ale mój i tak mo¿na zdrobniæ na Martê ![]() dobranoc jomic ![]() witamy po raz kolejny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
do wszelkich przeróbek mojego imienia ju¿ siê przyzwyczai³am- poczynaj±c od Agnieszki(bo tak mnie ludzie zapamiêtuj± przy pierwszym kontakcie)poprzez Agê, Agu,Agats, Agatrix- tak¿e nie krêpujcie siê dziewuszki
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Liwiusz jutro bêdzie Twój szczê¶liwy dzieñ, proszê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Dok³adnie tak. Nie poddajemy siê! Trzymamy
![]()
#233 |
Zakorzenienie
|
uciekam spaæ piêkniochy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#234 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 328
|
Cytat:
![]() Dziewczyny...zosta³y mi tylko 3 godziny, a jeszcze wielu rzeczy nie umiem...w ogóle nie my¶lê o egzaminie...za³ama³am siê, bo mój instruktor ci±gle opieprza mnie za pierdo³y, ale czêsto te¿ s³usznie i daje mi do zrozumienia, ¿e jestem idiotk±. Przynajmniej sposób w jaki to robi dzia³a tak, ¿e nie potrafiê tego odbieraæ inaczej...I im bardziej mnie opieprza tym gorzej mi idzie niestety...A ostatnio us³ysza³am: "jeszcze duuuu¿o pracy przed nami"...a zosta³y 3! godziny. Nie umiem sprawnie zawracaæ ( z wyk. infrastruktury i na 3), bo robi³am to a¿ 2 razy podczas ca³ego kursu, a parkowanie prostopad³e tak naprawdê porz±dnie z t³umaczeniem raz. O innych rodzajach parkowania nie wspomnê, bo w ogóle ich nie by³o... My¶lê nad tym, ¿eby wykupiæ parê godzin u innego instruktora przynajmniej albo mnie utwierdzi w tym, ¿e jestem beznadziejna, albo oka¿e siê, ¿e nie jest a¿ tak tragicznie i co¶ ze mnie bêdzie. Póki co jest mi ¼le, jestem zniechêcona i nie widzê "¶wiate³ka w tunelu"...nie mam po co podchodziæ do egzaminu, bo wiem, ¿e i tak nie zdam wiêc szkoda nerwów i pieniêdzy...ehhh...przepr aszam, ale musia³am siê komu¶ wy¿aliæ
![]() |
#235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za typ! Zawracanie dwa razy, parkowanie prost. raz, równoleg³ego w ogóle... Ja bym wia³a do innego, wcale siê nie dziwiê ¿e jeste¶ zestresowana, bo ja prze¿ywa³am ju¿ co¶ ok. 15 godziny czemu nie parkujemy ![]() Skoro tak ma³o æwiczy³a¶ te manewry, to warto popytaæ po znajomych, kogo polecaj± i wybraæ siê na jazdy doszkalaj±ce...Wiadomo, ¿e nie bêdziesz p³ynnie zawraca³a jesli robi³a¶ to tylko 2 razy, a mo¿e popro¶ o to zawracanie, parkowanie na tych pozosta³ych 3 godzinach...
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 49
|
Witam wieczorowa por± na nowym w±tku
![]() Ale jeste¶cie produktywne ![]() Je¼dzi³am dzi¶ 3h i okazalo siê, ¿e yaris to bardzo przyjazne i pos³uszne autko, instruktor te¿ w porz±dku a co najwa¿niejsze bardzo rzeczowy facet. Parê b³êdów wychaczy³ np., zbyt szybkie wje¿d¿anie na skrzy¿owanie albo zawracanie i wpychanie siê... To chyba wina tego, ¿e czê¶ciej je¿d¿ê z kim¶ innym ni¿ instruktor. Ale ogólnie stwierdzi³, ¿e jest dobrze. Zobaczymy jak to bêdzie. W ¶rodê mam jeszcze 2h a w czwartek egzamin i nawet ju¿ siê nie denerwuje bo co ma byæ to bêdzie a jak nie ten to kolejny. G³ow± muru nie przebije. A przy nastym podej¶ciu zastanowiê siê czy ja powinnam mieæ prawko. A na razie sobie pozdaje ![]() Chyba tu trochê ¶redni± zani¿ê jak tak dalej pójdzie ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
sweet ja mojemu by³am wdziêczna za to ¿e mnie u¶wiadamia³, ¿e z tym jest ¼le z tym i z tym..ale nie,nie tak od razu by³am mu wdziêczna..dopiero jak trochê och³onê³am i sobie to wszystko przemy¶la³am...no, ale u mnie by³s zasadnicza ró¿nica jak mi co¶ nie wychodzi³o to jechali¶my przez jak±¶ ulicê gdzie by³o du¿o miejsc parkingowych jecha³am, parkowa³am, jecha³am, parkowa³am,jecha³am parkowa³am a¿ miejsca siê skoñczy³y...jechali¶my przez jak±¶ inna i by³y miejsca to parkowali¶my..to samo by³o z zawracaniem pojechali¶my na jak±¶ dzielnicê domków jednorodzinnych i tam wykorzystywali¶my bramy...
wszystko trzeba æwiczyæ,¿eby robiæ to sprawnie..czego on oczekuje? ¿e zaparkujesz raz, zawrócisz raz i nagle staniesz siê Kubic±? ![]() zmieñ instr. albo szko³ê jazdy, bo szkoda Twoich nerwów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 678
|
hej dziewczynki
![]() ![]() btw.. posze o zapisanie mnie na 1-szej stronce jako pelnoprawni kierowcy, wiem ze jezdze narazie jak t³uk ale plastik mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 272
|
Widzê, ¿e pogada³y¶cie sobie beze mnie o fryzurach? Mogê siê teraz wy¿aliæ? Mój naturalny kolor w³osów to ciemna czekolada (chocia¿ dla wiêkszo¶ci ludzi i tak s± czarne) i nic nie mo¿na z nimi zrobiæ. Kilka razy farbowa³am je szamponetkami, ale jak wiadomo one nie zmieniaj± koloru tylko nadaj± taki fajny po³ysk. Teraz siê mieni³am w s³oñcu w³a¶nie mahoniem/wi¶ni±. A karnacjê mam do tego jasn± jak cholera
![]() A jak by³am w czasie kursu mia³am straszn± ochotê przefarbowaæ siê na blond (wiecie, blondynka za kierownic± - mia³abym jakie¶ wyt³umaczenie). Ale ka¿dy kto us³ysza³ o moim pomy¶le: "zwariowa³a¶?! bêdzie ci brzydko! nie niszcz w³osów! chyba ¿artujesz?". A poza tym muszê siê wybraæ do fryzjera. Nie zapuszczam dalej tych w³osów, one siê mnie nie s³uchaj±, to ja te¿ mam je gdzie¶. Co do kursu. Zawsze mia³am rozpuszczone w³osy, bo ja praktycznie zawsze mam rozpuszczone. Raz przysz³am w kucyku i instruktor, z którym mia³am jazdê dzieñ wcze¶niej zapyta³ czy ju¿ by³am w Krakowie, na co ja: "Tak, z Tob±, wczoraj" ![]() Kasia, specjalistko od w³osów. A mo¿e znasz jak±¶ od¿ywkê na rozczesywanie w³osów? Nigdy nie mia³am z tym problemów, a ostatnio po prysznicu czesanie tych k³aków to dla mnie mêka. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.