Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 16:55   #3511
wasienka
Zadomowienie

Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Pokaż wiadomość
a dobrej jakości są??? chyba też z tyle zamówię, jeszcze zobaczę
przekonam sie jak je troche ponosze
wasienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:12   #3512
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
moj tz to kupuje sobie specjalne kosmetyki takie "dla facetow "z napisem szampony zele plyny do kapieli pod paszki...i dobrze ze sam sobie kupuje ja za to mam na glowie siebie i synka
mój tak samo kupuje sobie te wszystkie męskie, bo cała reszta to mu śmierdzi ale jednak zakupy z Nim są faaaajne, zawsze się naśmiejemy
Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
Hah właśnie wracam ze sklepu, mam Londe i jest jedwabiście
Szkoda tylko, że znów mnie kaszel zaczął męczyć :/

I potwierdzam, na tubce z wodą jest nadrukowane 9%
Choć muszę powiedzieć, że na pudeku ten blond jest ciemniejszy niż ma Kitkulka.. ale co tam.. zobaczymy co mi z tego wyjdzie.. mam nadzieję, że nie będzie znów płaczu
dżizas, a ja farbuję ją od prawie roku i tego nigdy nie widziałam, że ma 9% w sumie to mnie to nigdy nie interesowało
Cytat:
no to rob rob bo sie niecierpliwie
ja też, ja też
Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
Za to ja im dłużej patrzę na to pudełko tym bardziej jestem w stresie

A farbować będę dopiero po wspólnej , także musisz jeszcze wytrzymać
też się stresowałam za każdym razem gdy miałam wypróbować nową farbę teraz wszystko robię bezstresowo wiem co mi wyjdzie za każdym razem
Cytat:
Napisane przez necia84 Pokaż wiadomość
no właśnie kolor z pudełka też mnie troche niepokoił w porównaniu z włosami kitkulki
w razie co to ostrzegałam
Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
no widze że dziewczynki zaraziły się tą londą ja właśnie wysłałam Tż do sklepu po nią bo nigdzie w pobliżu jej nie ma .Jak zakupi jutro działam .
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ja jutro ruszam na poszukiwania Londy

W sumie jestem o tyle w lepszej sytuacji ze mi srebrzystosc nie bedzie przeszkadzac
nie wiem czemu, ale np. w rossmanie tej serii nie ma w ogóle, zawsze kupuję w hipermarketach
Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
ja się troche obawiam, ale jak coś to będę szorować szamponem przeciwłupieżowym bardziej się boję tej burej zieleni

a jeśli chodzi o burą zieleń to tak to czasem na początku wygląda, ale przy sztucznym świetle. Taka siwa, szarobura zieleń, ale jednak w świetle normalnym, dziennym jest wszystko cacy, no i się wypłukuje przede wszystkim
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:25   #3513
infatuated
Zakorzenienie

hej hej

biorę się za nadrabianie, w koncu teraz mam dużo czasu

póki co, widzę, że teraz zapanował szał na Londę
ale nic dziwnego-włosy Kitkulki mówią same za siebie

szukałam czegoś dla ułatwienia życia rano, co myslicie o tej suszarce ??

http://allegro.pl/nowosc-obrotowa-sz...423750368.html

Kitkulka, jaki masz naturalny kolor? poziom? mogłabym Cie prosić o fotkę Twojego odrostu w swietle dziennym??
niedługo w sumie będę robić włosy i się zastanawiam czy znowu excellką czy zmienić na londe :P

Edytowane przez infatuated
Czas edycji: 2011-01-31 o 17:31
infatuated jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 17:29   #3514
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
mój tak samo kupuje sobie te wszystkie męskie, bo cała reszta to mu śmierdzi ale jednak zakupy z Nim są faaaajne, zawsze się naśmiejemy

dżizas, a ja farbuję ją od prawie roku i tego nigdy nie widziałam, że ma 9% w sumie to mnie to nigdy nie interesowało

ja też, ja też

też się stresowałam za każdym razem gdy miałam wypróbować nową farbę teraz wszystko robię bezstresowo wiem co mi wyjdzie za każdym razem

w razie co to ostrzegałam

nie wiem czemu, ale np. w rossmanie tej serii nie ma w ogóle, zawsze kupuję w hipermarketach

a jeśli chodzi o burą zieleń to tak to czasem na początku wygląda, ale przy sztucznym świetle. Taka siwa, szarobura zieleń, ale jednak w świetle normalnym, dziennym jest wszystko cacy, no i się wypłukuje przede wszystkim

oki więc jakby co to nie będę panikować mam farbke chciałam dwie bo nie wiem czy jedna mi starczy ale była ostatnia czyżby to jakiś znak
kitkulka czy tobie jedna starcza w zupełności na pokrycie odrostów?

MAM DWIE !!! Tż schował jedną a po chwili jak się zmartwiłam że tylko jedna to wyjął drugą i wiecie co ...jest w dodatku z pędzelkiem do farbowania gratis! to teraz mogę użyć półtotorej a pół sobie schowam na następny raz.

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała

Edytowane przez asiabb1983
Czas edycji: 2011-01-31 o 17:47
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 18:16   #3515
snowhitee
Zakorzenienie

Czeeeść no ale się dziś napisałyście
A ja wcześniej wyszłam z pracy a do domu wróciłam jeszcze później niż zwykle bo do tarasów pojechałam Aleee za to kupiłam sobie co nie co o włoski też zadbałam, wzięłam maske biowax'a latte, szampon babydream, pielęgnujący spray do włosów Shaumy z serii EXTRA OWOC pachnie sliczniee żurawiną i jagodami Wzięłam też farbę n&e 522 bo chyba mnie naszło na pasemka z powrotem I jeszcze dorwałam taką cudna bluzkę z koronką za 29zł i cudny róż na paznokcie i jestem happy Tż mniej no ale cóż

Cytat:
Napisane przez ifrit Pokaż wiadomość
zapuszczam włoski natakie długie blond 3majcie kciuki zebym wytrzymała
choc troszke ciezko to widze z boba
hoho no to ładnie

Cytat:
ja farbuję co jakieś 3 tygodnie, bo wytrzymać nie mogę
ja tak samo

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Wychodzi na to ze ta Londa tylko mi nie wyszła, zaraz sie wkurze i zrobie nia na pasemku, bo znalazłam opakowanie w szafie
Mam w domu 4 farby
hehehe ja 6

Kochaneczka witaj daaaawno Cię nie było super, że jesteś zadowolona z farby

Yatta to czekamy z niecierpliwością i powodzenia

Caskada ja dziś szukałam tego żelu diamond gloss w rossie i superpharmie ale nie było tylko pianka diamond gloss i jeszcze taka specjalna do loków myślisz, że pianka od żelu wiele się będzie różnić?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 18:21   #3516
Agatau88
Zakorzenienie

snowhitee
A jak będziesz robić pasemka?
na naturalkach czy na Excelce?

Ty ciagle jeste w tarasach a ja tarasów nie mam u siebie
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 18:24   #3517
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez infatuated Pokaż wiadomość
hej hej

biorę się za nadrabianie, w koncu teraz mam dużo czasu

póki co, widzę, że teraz zapanował szał na Londę
ale nic dziwnego-włosy Kitkulki mówią same za siebie

szukałam czegoś dla ułatwienia życia rano, co myslicie o tej suszarce ??

http://allegro.pl/nowosc-obrotowa-sz...423750368.html

Kitkulka, jaki masz naturalny kolor? poziom? mogłabym Cie prosić o fotkę Twojego odrostu w swietle dziennym??
niedługo w sumie będę robić włosy i się zastanawiam czy znowu excellką czy zmienić na londe :P
naturalny kolor mam blond, taki raczej ciemny, mysi, zbliżony do tego, który jest w moim avatarze jaki jest to poziom - nie mam pojęcia.
fotkę odrostu w świetle dziennym - jasne, postaram się cyknąć coś jutro, tyle że jestem raczej świeżo po farbowaniu nie wiem czy chodzi Ci o fotkę już z widocznym moim naturalnym kolorem włosów (bo jeśli tak to będzie trzeba troszkę poczekać) czy już po farbowaniu

Cytat:
Napisane przez asiabb1983
oki więc jakby co to nie będę panikować mam farbke chciałam dwie bo nie wiem czy jedna mi starczy ale była ostatnia czyżby to jakiś znak
kitkulka czy tobie jedna starcza w zupełności na pokrycie odrostów?
tak, jedna na odrosty mi starcza, ale już na całe włosy - zdecydowanie dwa opakowania

Cytat:
Napisane przez snowhite
A ja wcześniej wyszłam z pracy a do domu wróciłam jeszcze później niż zwykle bo do tarasów pojechałam Aleee za to kupiłam sobie co nie co o włoski też zadbałam, wzięłam maske biowax'a latte, szampon babydream, pielęgnujący spray do włosów Shaumy z serii EXTRA OWOC pachnie sliczniee żurawiną i jagodami Wzięłam też farbę n&e 522 bo chyba mnie naszło na pasemka z powrotem I jeszcze dorwałam taką cudna bluzkę z koronką za 29zł i cudny róż na paznokcie i jestem happy Tż mniej no ale cóż
ja też muszę się wybrać na jakiś porządny shopping bo już mnie nosi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 18:32   #3518
Agatau88
Zakorzenienie

kitkulka
a Ty z jakiego miasta jestes?
masz u siebie jakies sklepy?

Ja tak myślę żeby też nałożyc te londe Odrost mam już spory, ale boje sie zieleni.
A może wtedy miałam zieleń bo miałam zniszczone włosy?
Jak nie zrobię to się nie przekonam, farbę mam może podziałam
Stary 2011-01-31, 18:35   #3519
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
snowhitee
A jak będziesz robić pasemka?
na naturalkach czy na Excelce?

Ty ciagle jeste w tarasach a ja tarasów nie mam u siebie
na excellce choć nie wiem czy kolejne moje farbowanie nie będzie stockholmem i w ogóle kusi mnie też ta n&e na całość jak widać milion pomysłów na sek.

Tak tak, w tarasach jestem baaardzo często, bo raz mieszkam blisko a dwa mój autobus "pracowy" jedzie pod samiuteńkie tarasy

Cytat:
naturalny kolor mam blond, taki raczej ciemny, mysi, zbliżony do tego, który jest w moim avatarze jaki jest to poziom - nie mam pojęcia.
fotkę odrostu w świetle dziennym - jasne, postaram się cyknąć coś jutro, tyle że jestem raczej świeżo po farbowaniu nie wiem czy chodzi Ci o fotkę już z widocznym moim naturalnym kolorem włosów (bo jeśli tak to będzie trzeba troszkę poczekać) czy już po farbowaniu

tak, jedna na odrosty mi starcza, ale już na całe włosy - zdecydowanie dwa opakowania

ja też muszę się wybrać na jakiś porządny shopping bo już mnie nosi
ja na porządne to rzadko chodzę, wolę tak ratami

Dbam o siebie

Stary 2011-01-31, 18:44   #3520
infatuated
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
wooow, jakie fajne zakupy
i jak tu nie mowić, że zakupy mega poprawiają humor

Cytat:
hmm kolor mysi blond mało co mi mówi, bo każda z nas blondynek ma mysi kolor :P ale kwestia poziomu bardziej mnie interesuje, ja mam 7 i się zastanawiam czy i mnie by tak ładnie londa chwyciła o fotkę to mi oczywiście chodzi naturalnego odrostu
Stary 2011-01-31, 18:45   #3521
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
kitkulka
a Ty z jakiego miasta jestes?
masz u siebie jakies sklepy?

Ja tak myślę żeby też nałożyc te londe Odrost mam już spory, ale boje sie zieleni.
A może wtedy miałam zieleń bo miałam zniszczone włosy?
Jak nie zrobię to się nie przekonam, farbę mam może podziałam
pewnie, że mam sklepy, czemu miałabym nie mieć?
Cytat:
w sumie ratami też lubię byle tylko wydać pieniondze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 18:46   #3522
caskada
Zakorzenienie

snow pianka od zelu napewno sie rozni..ja pianek wogole nie polecam juz sama konsystencja i sklad to duzo

dobra blondasy ja uciekam do swoich chlopakow i czekam na seriale najpierw na NW a pozniej na M jak milosc
dobrego wieczorka i do jutra
snow rozwaz to co ci napisalam w odpowiedzi na prv
Stary 2011-01-31, 18:56   #3523
Agatau88
Zakorzenienie

kitkulka bo w mniejsych miastach jest mało sklepow a ze nie wiedziałam skąd jestem to stąd moje pytanie

snowhitee to milion masz pomysłów jak ja:d
Ja też stwierdziałam że lepiej kupowac na raty, ostatnio pare fajnych rzeczy kupiłam i tak co sklep to cos tam sie kupi

Dziewczyny a ja zaraz nałoże na leb londe, mam teraz ferie więc najwyżej bede łbem zielonym straszyc i tyle:d Tylko nie wiem czy w razie co same odrosty robic czy tez na całośc dawac?

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-01-31 o 19:02
Stary 2011-01-31, 18:56   #3524
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
hmm kolor mysi blond mało co mi mówi, bo każda z nas blondynek ma mysi kolor :P ale kwestia poziomu bardziej mnie interesuje, ja mam 7 i się zastanawiam czy i mnie by tak ładnie londa chwyciła o fotkę to mi oczywiście chodzi naturalnego odrostu
kuuurna, że awaria na wizażu była, wstawiałam kiedyś zdjęcie swoich naturalnych całych, ale wsiąkło, a ja już ich raczej nie mam
trza poczekać na odrost
Stary 2011-01-31, 19:08   #3525
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
wooow, jakie fajne zakupy
i jak tu nie mowić, że zakupy mega poprawiają humor

noo poprawiają

Cytat:
pewnie, że mam sklepy, czemu miałabym nie mieć?

hehe to tak samo jak ja i chyba większość kobiet

Cytat:
snow pianka od zelu napewno sie rozni..ja pianek wogole nie polecam juz sama konsystencja i sklad to duzo

dobra blondasy ja uciekam do swoich chlopakow i czekam na seriale najpierw na NW a pozniej na M jak milosc
dobrego wieczorka i do jutra
snow rozwaz to co ci napisalam w odpowiedzi na prv
ok dziękuję to będę polować na żel

A co do PW to ja kochana uważam tak samo jak Ty, zresztą nie tylko ja Ja po prostu muszę się tym z Wami dzielić bo moja skrzynka niedługo będzie pękać w szwach a sama nie będę decydować

Cytat:
kitkulka bo w mniejsych miastach jest mało sklepow a ze nie wiedziałam skąd jestem to stąd moje pytanie

snowhitee to milion masz pomysłów jak ja:d
Ja też stwierdziałam że lepiej kupowac na raty, ostatnio pare fajnych rzeczy kupiłam i tak co sklep to cos tam sie kupi

Dziewczyny a ja zaraz nałoże na leb londe, mam teraz ferie więc najwyżej bede łbem zielonym straszyc i tyle:d Tylko nie wiem czy w razie co same odrosty robic czy tez na całośc dawac?
a co fajnego kupilaś? gadaj ale już

Dbam o siebie

Stary 2011-01-31, 19:09   #3526
infatuated
Zakorzenienie

Cytat:
na excellce choć nie wiem czy kolejne moje farbowanie nie będzie stockholmem i w ogóle kusi mnie też ta n&e na całość jak widać milion pomysłów na sek.

Tak tak, w tarasach jestem baaardzo często, bo raz mieszkam blisko a dwa mój autobus "pracowy" jedzie pod samiuteńkie tarasy

hehe to masz tak jak ja, też mnie kuszą nowe kombinacje a robiłaś już kiedyś n&e 522 na całość? chyba by trochę jaśniej wyszło niż po 10,13? mi się podoba też n&e 532

Cytat:
dokładnie tak !

Cytat:

haha szalona a miałysmy razem farbować około 10 lutego no ale jak masz farbę pod ręką, to się nie dziwię, że Cie kusi także farbuj, może odrost tylko? szkoda refleksów ...

Cytat:
kuuurna, że awaria na wizażu była, wstawiałam kiedyś zdjęcie swoich naturalnych całych, ale wsiąkło, a ja już ich raczej nie mam
trza poczekać na odrost
eh trudno, ale ok ok nie ma problemu najwyzej spróbuje w ciemno albo zrobie tym razem jeszcze excellką a po Twojej fotce wezme londe
Stary 2011-01-31, 19:13   #3527
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
eh trudno, ale ok ok nie ma problemu najwyzej spróbuje w ciemno albo zrobie tym razem jeszcze excellką a po Twojej fotce wezme londe
no niestety, jestem świeżo po farbowaniu
Stary 2011-01-31, 19:28   #3528
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Yattamanko już wiemy jaka jest woda 9% necia84 znalazła

necia84 tak, to się wypłucze przynajmniej mam taką nadzieję, że z Twoich włosów również
ja to tam w ogóle nie pilnuję czasu kiedy trzymam farbę na głowie ostatnio to chyba z godzinę trzymałam, bo film oglądałam, a wyszło jak zawsze

bunny kładziesz na łopatki z tą wanną
Ale dlaczemu?
Jak przecie to prawda i tylko prawda...

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
A powiedz mi do cienkich włosów i wycieniowanych lepszy bedzie ten żółty czy zielony?? Czy moze ziołowy jakis lepszy? Teraz zużyje Babydreama i bede musiała kupic ktorys

Ja odżywki zawsze do golenia nóg brałam

Ooo super dzieki za informacje

Hmmm kurcze, jak odzywki do golenia nóg wykorzystuje to szampon moze tez da rade?

Ja jestem zadowolona z fioletowego Joanny, ale tego normalnego z drogerii Włoski mi nie klapną o dziwo. Dzisiaj mam drugi dzien je. Wczoraj jeszcze lakier uzywałam, dzisiaj na grzywke tez i nawet nie sa delikatnie tluste czy coś. Nawet grzywki nie musiałam myc
Czasem tez robilam tak ze myłam najpierw schaumą normalnie a potem tą joanne dawalam tak na 5 minut. Przynajmniej nie miałam włosów poklejonych

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

A moze by sie do mycia prysznica nadał ? Bo wanny nie posiadam
Dobry i żólty i zielony ciemny.
Zólty pachnie marakują, zielony jabłuszkiem. Składowo bardzo podobne.
Do prysznica też bedzie super
Stary 2011-01-31, 19:40   #3529
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
Ale dlaczemu?
Jak przecie to prawda i tylko prawda...
no bo tak faaajnie to napisałaś, że wszystkie się chichrałyśmy
Stary 2011-01-31, 19:47   #3530
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
hehe to masz tak jak ja, też mnie kuszą nowe kombinacje a robiłaś już kiedyś n&e 522 na całość? chyba by trochę jaśniej wyszło niż po 10,13? mi się podoba też n&e 532

oo tak n&e 532 i mi się baaardzo podoba a teraz tak patrze na pudło 522 i one mają teraz jakiś nowy komplex mango&jojoba oil, więcej składników pielęgnacyjnych

Może zrobię tak, że następne farbowanie przeprowadzę stosunkowo wcześniej żeby odrost był malutki i wypróbuję ją Na taki malutkim odroście przynajmniej się nie odetnie jakby co a ja będę zaspokojona, a dokładniej moja ciekawość

Cytat:
o właśnie zapomniałam napisać, ja też się chichrałam

Dbam o siebie

Stary 2011-01-31, 19:47   #3531
Agatau88
Zakorzenienie

infatuated no kusi mnie

snowhitee a kupiłam takie buty w HM brązowe na małym obcaciku i torebkę w Vero Modzie do koloru, poza tym w PROMODZIE 2 sukienki i bluzke ale to w przeciagu ostatnich 4 tyg
Stary 2011-01-31, 19:58   #3532
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja po to właśnie pisze żeby was odstresowywać i rozluźniać
Poza tym trzeba sobie radzić w życiu a wyrzucic butle szamponu- przecie grzech w afryce dzieciom brakuje... to sie zmarnować nie moze!
Stary 2011-01-31, 20:03   #3533
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
infatuated no kusi mnie

snowhitee a kupiłam takie buty w HM brązowe na małym obcaciku i torebkę w Vero Modzie do koloru, poza tym w PROMODZIE 2 sukienki i bluzke ale to w przeciagu ostatnich 4 tyg
oo to fajnie pokazuj

Ach Ty Bunny nasza kochana

Dbam o siebie

Stary 2011-01-31, 20:13   #3534
novelove
Zakorzenienie

hej haj helooł
Przestańcie pisać o tej londzie,bo sama też ją kupię i położę na czuprynę!

Co to za wymysł,że podczas okresu nie powinno się farbować włosów ;o? Jak się ma jedno do drugiego?
Stary 2011-01-31, 20:29   #3535
infatuated
Zakorzenienie

Cytat:
oo tak n&e 532 i mi się baaardzo podoba a teraz tak patrze na pudło 522 i one mają teraz jakiś nowy komplex mango&jojoba oil, więcej składników pielęgnacyjnych

Może zrobię tak, że następne farbowanie przeprowadzę stosunkowo wcześniej żeby odrost był malutki i wypróbuję ją Na taki malutkim odroście przynajmniej się nie odetnie jakby co a ja będę zaspokojona, a dokładniej moja ciekawość

o właśnie zapomniałam napisać, ja też się chichrałam
no takie bajery nowe dają, żebyśmy tylko się bardziej napalały na kolejne farby hehe plan z małym odrostem jest super, to kiedy będziesz go wcielać w życie ?
Cytat:
infatuated no kusi mnie

aaa to farbuj farbuj
fajne zakupy !! teraz nic tylko wiosenne ciuszki kupować i wiosnę przywoływać
Stary 2011-01-31, 20:29   #3536
Adzi07
Zakorzenienie

Snow
Mam nadzieje ze dostalas moja Wiadomosc na PV bo pisalam z tel. Nie wiem jak to sie ma do reszty mozesz napisac co na to inne dziewczyny. Wyslij mi PV jak mozesz.

A ja dziewczyny po dniach w stanie depresyjnym zaczelam dzisiaj zycie od nowa. Jakos ost nie mialam na nic checi, spac nie moglam jesc tym bardziej zero sily w sobie. Dzis rano wstalam z postanowieniem ze czas na zmiany i jako pierwsze odwiedzilam fitness studio i wzielam karnet na pol roku. Ale to swietnie mi zrobilo. Tak bardzo tesknilam za tym. Potem weszlam do sauny i pod prysznic z masazami. Jestem jak nowo narodzoma. No i oczywiscie oblecialam sklepy tak na szybkiego bo do pracy bieglam i upatrzylam sobie buty i dwie pary spodni rurek na kantke
do kostkiZakochalam sie w tych spodniach. Jeszcze jakis zakiecik by sie przydal. Kiniu Twoj mnie powalil na kolana Przepiekny jest. Jutro lece na zakupki dalej poprawiac sobie humorek. A co!!Ale najbardziej poprawilo by mi sie gdyby nadeszla WIOSNA.

Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej
Abs 9/30
Adzi07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 20:30   #3537
xLADYx
Zakorzenienie

ja się na londę nie skuszę kiedyś nie chciało mi się jechać do centrum po farbkę kupiłam na osiedlu londę ale platynę i włosy mi pożółkły dlatego never mam uraz do tej firmy
ale kolor kitkulki faktycznie śliczny jednak widocznie moje włosy źle reagują na te farby, unikam w ogóle takich odcieni popieli bo od razu wychodzą mi mega szare jak to mój Tż mówił WATA SZKLANA mają porównania nie ma co

Adzi wiosna już niedługo ja czekam do marca chcę już pojeździć na rolkach

Edytowane przez xLADYx
Czas edycji: 2011-01-31 o 20:32
xLADYx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 20:39   #3538
Agatau88
Zakorzenienie

Ja już po farbowaniu, ale zdjęcia będą jutro bo dziś nie mam aparatu
Wszystko co było przy odroście zolte stało się innego koloru, ale jakiego konkretnie nie wiem bo mam jakies zle swiatło w łazienkach.
Nałożyłam farbę tylko na odrost czyli 1 cm i 2 cm które były zolte.
Dzis opinii nie wygłaszam bo nic nie widze przy złym świetle, jutro się wypowiem.
A ciuchów tez nie mam jak pokazać bo aparatu dziś nie mam.

snowhitee

Buty może kojarzysz z HM, takie brazowe na małym obcasie?
Stary 2011-01-31, 20:52   #3539
Adzi07
Zakorzenienie

LADY
Mam nadzieje bo zwarjowac juz idzie.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Adzi07 Pokaż wiadomość
LADY
Mam nadzieje bo zwarjowac juz idzie.
Agatko
To czekamy z niecierpliwoscia na relacje. No i od yatta rowniez. Moze ona da dzis nacieszyc oko.

Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej
Abs 9/30

Edytowane przez Adzi07
Czas edycji: 2011-01-31 o 20:54
Adzi07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 21:06   #3540
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po farbowaniu, ale zdjęcia będą jutro bo dziś nie mam aparatu
Wszystko co było przy odroście zolte stało się innego koloru, ale jakiego konkretnie nie wiem bo mam jakies zle swiatło w łazienkach.
Nałożyłam farbę tylko na odrost czyli 1 cm i 2 cm które były zolte.
Dzis opinii nie wygłaszam bo nic nie widze przy złym świetle, jutro się wypowiem.
A ciuchów tez nie mam jak pokazać bo aparatu dziś nie mam.

snowhitee

Buty może kojarzysz z HM, takie brazowe na małym obcasie?
och Agatko szalona jesteś ale miejmy nadzieje że tym razem wyszło super i będziesz zadowolona
ja jutro działam z rana

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości