|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
|
|
|
|
#3512 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuje sobie te wszystkie męskie, bo cała reszta to mu śmierdzi ale jednak zakupy z Nim są faaaajne, zawsze się naśmiejemy ![]() Cytat:
w sumie to mnie to nigdy nie interesowało ![]() ![]() ja też, ja też ![]() Cytat:
teraz wszystko robię bezstresowo wiem co mi wyjdzie za każdym razem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() biorę się za nadrabianie, w koncu teraz mam dużo czasu póki co, widzę, że teraz zapanował szał na Londę ale nic dziwnego-włosy Kitkulki mówią same za siebie szukałam czegoś dla ułatwienia życia rano, co myslicie o tej suszarce ?? http://allegro.pl/nowosc-obrotowa-sz...423750368.html Kitkulka, jaki masz naturalny kolor? poziom? mogłabym Cie prosić o fotkę Twojego odrostu w swietle dziennym?? ![]() niedługo w sumie będę robić włosy i się zastanawiam czy znowu excellką czy zmienić na londe :P Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-01-31 o 18:31 |
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oki więc jakby co to nie będę panikować mam farbke chciałam dwie bo nie wiem czy jedna mi starczy ale była ostatnia czyżby to jakiś znak kitkulka czy tobie jedna starcza w zupełności na pokrycie odrostów? MAM DWIE !!! Tż schował jedną a po chwili jak się zmartwiłam że tylko jedna to wyjął drugą i wiecie co ...jest w dodatku z pędzelkiem do farbowania gratis! to teraz mogę użyć półtotorej a pół sobie schowam na następny raz.
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-01-31 o 18:47 |
|
|
|
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
A ja wcześniej wyszłam z pracy a do domu wróciłam jeszcze później niż zwykle bo do tarasów pojechałam Aleee za to kupiłam sobie co nie co o włoski też zadbałam, wzięłam maske biowax'a latte, szampon babydream, pielęgnujący spray do włosów Shaumy z serii EXTRA OWOC pachnie sliczniee żurawiną i jagodami Wzięłam też farbę n&e 522 bo chyba mnie naszło na pasemka z powrotem I jeszcze dorwałam taką cudna bluzkę z koronką za 29zł i cudny róż na paznokcie i jestem happy Tż mniej no ale cóż![]() Cytat:
ja tak samo ![]() Cytat:
![]() Kochaneczka witaj ![]() super, że jesteś zadowolona z farby ![]() Yatta to czekamy z niecierpliwością i powodzenia ![]() Caskada ja dziś szukałam tego żelu diamond gloss w rossie i superpharmie ale nie było myślisz, że pianka od żelu wiele się będzie różnić?
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee
A jak będziesz robić pasemka? na naturalkach czy na Excelce? Ty ciagle jeste w tarasach ![]() ![]() a ja tarasów nie mam u siebie
|
|
|
|
#3517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki jest to poziom - nie mam pojęcia.fotkę odrostu w świetle dziennym - jasne, postaram się cyknąć coś jutro, tyle że jestem raczej świeżo po farbowaniu nie wiem czy chodzi Ci o fotkę już z widocznym moim naturalnym kolorem włosów (bo jeśli tak to będzie trzeba troszkę poczekać) czy już po farbowaniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo już mnie nosi
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulka
a Ty z jakiego miasta jestes? masz u siebie jakies sklepy? ![]() Ja tak myślę żeby też nałożyc te londe Odrost mam już spory, ale boje sie zieleni.A może wtedy miałam zieleń bo miałam zniszczone włosy? Jak nie zrobię to się nie przekonam, farbę mam może podziałam
|
|
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć nie wiem czy kolejne moje farbowanie nie będzie stockholmem i w ogóle kusi mnie też ta n&e na całość jak widać milion pomysłów na sek. ![]() Tak tak, w tarasach jestem baaardzo często, bo raz mieszkam blisko a dwa mój autobus "pracowy" jedzie pod samiuteńkie tarasy ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak tu nie mowić, że zakupy mega poprawiają humor ![]() ![]() Cytat:
o fotkę to mi oczywiście chodzi naturalnego odrostu
|
||
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie ratami też lubię
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
snow pianka od zelu napewno sie rozni..ja pianek wogole nie polecam
![]() dobra blondasy ja uciekam do swoich chlopakow i czekam na seriale najpierw na NW a pozniej na M jak milosc ![]() dobrego wieczorka i do jutra snow rozwaz to co ci napisalam w odpowiedzi na prv
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulka bo w mniejsych miastach jest mało sklepow a ze nie wiedziałam skąd jestem to stąd moje pytanie
![]() snowhitee to milion masz pomysłów jak ja:d Ja też stwierdziałam że lepiej kupowac na raty, ostatnio pare fajnych rzeczy kupiłam i tak co sklep to cos tam sie kupi ![]() Dziewczyny a ja zaraz nałoże na leb londe, mam teraz ferie więc najwyżej bede łbem zielonym straszyc i tyle:d Tylko nie wiem czy w razie co same odrosty robic czy tez na całośc dawac? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-01-31 o 20:02 |
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trza poczekać na odrost
|
|
|
|
|
#3525 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do PW to ja kochana uważam tak samo jak Ty, zresztą nie tylko ja Ja po prostu muszę się tym z Wami dzielić bo moja skrzynka niedługo będzie pękać w szwach a sama nie będę decydować![]() Cytat:
|
|
#3526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a robiłaś już kiedyś n&e 522 na całość? chyba by trochę jaśniej wyszło niż po 10,13? mi się podoba też n&e 532 ![]() ![]() dokładnie tak ! ![]() Cytat:
a miałysmy razem farbować około 10 lutego no ale jak masz farbę pod ręką, to się nie dziwię, że Cie kusi także farbuj, może odrost tylko? szkoda refleksów ... Cytat:
najwyzej spróbuje w ciemno albo zrobie tym razem jeszcze excellką a po Twojej fotce wezme londe
|
|||
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak przecie to prawda i tylko prawda... Cytat:
Zólty pachnie marakują, zielony jabłuszkiem. Składowo bardzo podobne. Do prysznica też bedzie super
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zrobię tak, że następne farbowanie przeprowadzę stosunkowo wcześniej żeby odrost był malutki i wypróbuję ją Na taki malutkim odroście przynajmniej się nie odetnie jakby co a ja będę zaspokojona, a dokładniej moja ciekawość ![]() o właśnie zapomniałam napisać, ja też się chichrałam ![]()
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
infatuated no kusi mnie
![]() snowhitee a kupiłam takie buty w HM brązowe na małym obcaciku i torebkę w Vero Modzie do koloru, poza tym w PROMODZIE 2 sukienki i bluzke ale to w przeciagu ostatnich 4 tyg
|
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja po to właśnie pisze żeby was odstresowywać i rozluźniać
![]() Poza tym trzeba sobie radzić w życiu a wyrzucic butle szamponu- przecie grzech to sie zmarnować nie moze!
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazuj ![]() Ach Ty Bunny nasza kochana ![]()
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
hej haj helooł
![]() Przestańcie pisać o tej londzie,bo sama też ją kupię i położę na czuprynę! Co to za wymysł,że podczas okresu nie powinno się farbować włosów ;o? Jak się ma jedno do drugiego?
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe plan z małym odrostem jest super, to kiedy będziesz go wcielać w życie ? Cytat:
![]() fajne zakupy !! teraz nic tylko wiosenne ciuszki kupować i wiosnę przywoływać
|
||
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Snow
Mam nadzieje ze dostalas moja Wiadomosc na PV bo pisalam z tel. Nie wiem jak to sie ma do reszty mozesz napisac co na to inne dziewczyny. Wyslij mi PV jak mozesz. A ja dziewczyny po dniach w stanie depresyjnym zaczelam dzisiaj zycie od nowa. Jakos ost nie mialam na nic checi, spac nie moglam jesc tym bardziej zero sily w sobie. Dzis rano wstalam z postanowieniem ze czas na zmiany i jako pierwsze odwiedzilam fitness studio i wzielam karnet na pol roku. Ale to swietnie mi zrobilo. Tak bardzo tesknilam za tym. Potem weszlam do sauny i pod prysznic z masazami. Jestem jak nowo narodzoma. No i oczywiscie oblecialam sklepy tak na szybkiego bo do pracy bieglam i upatrzylam sobie buty i dwie pary spodni rurek na kantke do kostki
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
ja się na londę nie skuszę kiedyś nie chciało mi się jechać do centrum po farbkę kupiłam na osiedlu londę ale platynę i włosy mi pożółkły dlatego never mam uraz do tej firmy
ale kolor kitkulki faktycznie śliczny Adzi wiosna już niedługo ja czekam do marca chcę już pojeździć na rolkach Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-01-31 o 21:32 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po farbowaniu, ale zdjęcia będą jutro bo dziś nie mam aparatu
![]() Wszystko co było przy odroście zolte stało się innego koloru, ale jakiego konkretnie nie wiem bo mam jakies zle swiatło w łazienkach. Nałożyłam farbę tylko na odrost czyli 1 cm i 2 cm które były zolte. Dzis opinii nie wygłaszam bo nic nie widze przy złym świetle, jutro się wypowiem. A ciuchów tez nie mam jak pokazać bo aparatu dziś nie mam. snowhitee Buty może kojarzysz z HM, takie brazowe na małym obcasie? |
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
LADY
Mam nadzieje bo zwarjowac juz idzie. ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Agatko To czekamy z niecierpliwoscia na relacje. No i od yatta rowniez. Moze ona da dzis nacieszyc oko.
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2011-01-31 o 21:54 |
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miejmy nadzieje że tym razem wyszło super i będziesz zadowolona ja jutro działam z rana
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

szampony zele plyny do kapieli pod paszki...i dobrze ze sam sobie kupuje
kupuje sobie te wszystkie męskie, bo cała reszta to mu śmierdzi 

nie wiem czy chodzi Ci o fotkę już z widocznym moim naturalnym kolorem włosów (bo jeśli tak to będzie trzeba troszkę poczekać) czy już po farbowaniu