|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
teraz to jest w stanie wszystko za dziecko oddać już nawet wiem gdzie będzie stało łóżeczko, że półki swoje mu odda, bo przecież trzeba mieć miejsce na ubranka, pieluszki i inne rzeczy, że będzie wstawał w nocy, że jak będzie chore to on z nim zostanie jak ja będę pracowała, że będzie z nim chodził na spacerki. Dla mnie to na razie jakis kosmos. Ale czasami lubię tak słuchać jak mój mąż mówi.
|
|
|
|
|
#812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
) i w temacie pisalo "wynagrodzenie za okres od 1.1.2011 - 31.01.2011" i pytam sie meza czy ja tam w tym miesiacu jeszcze pracowalam bo cos mi sie nie przypomina nie wiem czy to jakies wyrownanie czy co? cale 56 zl dostalam ale premii czy 13 tam nie bylo wiec nie wiem o co biega...Za to w tym pierwszym hotelu co pracowalam byly 13-stki... ale mi nic nie dali za te pol roku co tam pracowalam... a ludzilam sie ze moze cos dostane, w koncu pol roku tam przerobilam... no ale dyrektorka jest straszna zyla i nawet dziewczynom ktore tam jeszcze robia poobcinala 13 bo byly chore np 10 dni w skali roku... a babkom z housekeepingu w ogole nie dala bo stwierdzila ze sie opierdzielaja... ciesze sie ze juz tam nie pracuje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuski - w lidlu jest promocja na pampersy! 39,90 rozmiary 3,4,5!
Mysmy dzis kupili trzy ostatnie paczki jakie bylu u nas w lidlu ![]() W ogole bylismy dzis w lidlu i tesco i 350zl poszlo z czego 120 pampersy gryyy ![]() Mam maly problem z zebem znow gryyyy Jakis czas temu bylam plombowac i wszystko OK. plomba sie trzyma, nie boli ale bardzomi reaguje ten zab na cieplo - zimno! takie nieprzyjemne uczucie. Nawet przy wdychaniu zimnego powietrza bardzo czuje tego zeba |
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obyś miała rację Tż musi coś znaleźć ... pocieszam się ,bo z naszych obserwacji wynika ,że facetom łatwiej coś znaleźć...oby...Na początek powinnam nas utrzymać z jednej wypłaty,ale wiadomo,że nie będzie mi mąż w domu gnił ![]() katunia brawo kurcze tyle kasy na same pieluszki ....a gdzie reszta.
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może masz nadwrażliwe zęby, może zgrzytasz? spróbuj myc, płukać zielonym elmexem Co do denstyski, to nie chcę Cię straszyć, ale ja jak kiedyś do takiej jednej chodziłam, to dobrze niewyczyszczone (tym wiertłem) zęby mi zaplompowała i psuły się od środka! wtedy to wydałam majątek... bo wszystkie plomby przez nią zrobione miałam do wymiany, dobrze że zorientowałam się w czasie, bo inaczej byłoby po zębach...
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia właśnie miałam to samo co Ana napisać o nadwrażliwości szkliwa??
Atomufka uu fajnie, czekam z ciekawością co to jest ![]() buuu mam stresika przed jutrzejszym posiedzeniem rady ped. i jeszcze nie wiem w co się ubrać. |
|
|
|
#817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu dziękuję za rady
hehe
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lucernę, fasolę mung??
|
|
|
|
|
#821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tyn elmexem chyba sprobuje bo to dobra pasta, moj maz jej uzywa To nie mialas za ciekawie z ta dentystka gryy Cytat:
zaraz po plombowaniu bylo wszystko OK, teraz mi sie to porobilo, od plombowania minal jakis miesiac |
||
|
|
|
#822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak do szkoły niosę takie notatki to patrzą jak na wariatkę ale kiedyś jeden wykładowca mnie za to pochwalił ![]() Cytat:
a jeszcze bardziej polecam płyn elmex zielony mi pomagaJest jeszcze pasta sensodyne, ale u mnie się niezbyt sprawdziła. |
||
|
|
|
#823 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję zakupienia telewizora! wow! ale wielki! jakoś nawet nie mogę go sobie wyobrazić. czekam na fotkę Cytat:
z nią jak się umawiał na 19, to wiedziałam, że wcześniej niż 19:30-19:40 nie będzie. kwestia przyzwyczajenia. Ale nasze spotkania wynagradzają wszystkoCytat:
Cytat:
I gratuluję wygranej bitwy o pampersy! ![]() Madzia, gratuluje dodatkowych pieniędzy. lubię takie niespodzianki! Atmufka, najważniejsze, że masz to już za sobą. A do marca szybko czas zleci Martucha, faktycznie Patryk wierzgał w wodzie! Super! ![]() Mąż poszedł na kosza. dzisiaj wyjątkowo musiałam zostać dłużej w firmie, oczywiście jak mam słabszy dzień i jestem nie przytomna to pracy mam strasznie dużo i do tego rzeczy, które wymagały skupienia. Ale jutro już będzie lepiej. Tylko muszę się dzisiaj położyć wcześniej spać
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie Marta widziałam filmik
Patryczek super macha tymi nózkami śmiga jak motorówka ![]() ![]()
|
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mielis y dzis szwedacza z dziekuje za miłe komentare do domku my chcemy sypialnie jasną, mebleki tez- jutro wrzuce jakies foto jutro nadrobie, dzis ide juz spac dobranoc
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzuce fotke jak juz tv bedzie stalo na swoim miejscu ![]() kupilam dzisiaj sukienke na ta zabawe i buty
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ja dziś już na 8.45 mam do pracy bo teatrzyk mamy . Dzięki temu niby kończę 2 godziny wcześniej (o 14.00) ale na 14.40 mam radę ped więc i tak nie wracam do domu. Od 15 zaczyna ksiądz chodzić.... ale mąż go przyjmie. A ja dostałam @ i paskudnie się czuję. Gucia dziękuję
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia no ja też wybaczam.. choć czasem myślę że za szybko.. a Pat wierzgał wierzgał ale to co nakręciłam to i tak nic bo jak tylko wszedłdo wody i zaczął machać to wszyscy pokładali się ze śmiechu i nie wpałdam na to żeby nakręcić i tu już są takie "niedobitki" z końca zajęć gdzie już trochę był zmęczony
Ana hahaha no bo to taki pływak jest ![]() Katuniu wiem że jest promocja, wysłałam mamę zaraz na otwarcie sklepu rano po 2 paki a ona mi przywiozła 5! dla bo chciałam jedną od babci jedną od dziadka i jedną od prababci hahahahah teraz mam zapas na długiiii czas ![]() ale walka też była najwięcej schodziło 4 i 1 no jakby to nie było to 10 zł taniej!a u nas ząbki przygoda rozpoczęta.. kolejna... ciekawe jak długo.... india83 czekam z niecierpliwością na foto ![]()
|
|
#829 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
fajnie poczytać jak twój mąż napala się na dzidzięCytat:
Cytat:
Cytat:
super telewizorek, gratulacjeCytat:
a ja jestem dzisiaj nieprzytomna. Zasypiam na siedząco, stojąco i w ogóle mam coś z oczami dzisiaj- nie widzę się w pracy rano kręciło mi się w głowie cały czas teraz już trochę mi przeszło ale dalej jestem skołowana
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko może to brak słonka?? Ja tez tak miałam jakiś czas temu, że mi się w głowie kręciło.
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam w takie dni ratuję się vitaminą D
ginkofarem i do tego magnezem ![]() dawka witamin nie jest zła ![]() aaaa i dużooo owoców
|
|
#833 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() A ja znów niewyspana mimo, że od 20 już padłam na sofie, jak R wrócił po 22, to tylko przemieściłam się do łóżka i nawet wczoraj nie pogadaliśmy, bo byłam nieprzytomna. Dzisiaj po pracy jadę do koleżanki na ploteczki i R mnie odbierze jak będzie wracał z pracy. Rozmawiałyście ostatnio o włosach. Ja mam zniszczone włosy od rozjaśniania, dlatego ciągle poszukuję szamponu i odżywki, które coś na to poradzą. Ostatnio zakupiłam sobie szampon Joanny z Apteczki Babuni nawilżająco - regenerujący + do tego balsam bez spłukiwania z tej samej serii. I póki co jestem mile zaskoczona. Koszt zestawu, to 10 zł, więc za takie pieniądze polecam wypróbować. Szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 Balsam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy.html&next=1
|
|
#834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dziecko by nas było stać ale ja mam umowę do końca lipca więc nawet nie miałabym do czego wracać :/ więc trzeba nowej pracy szukać od wczoraj jak przyszłam z pracy szumi mi w uchu denerwuje mnie już to ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka używam Joanny z apteczki babuni i tez byłam/jestem zaskoczona.. bo cena niska a efekty zadowalający a nawet przy tej cenie muszę powiedzieć że super.....
zapomniałam wam napisać.. oglądałam wczoraj Dom Zły.. woww byłam w szoku... no i skończyłam książkę Białe zęby i hahaha nie wiem czy mi się podobała, przerysowane trochę zakończenie ale myślę że to tak specjalnie.. ale pierwszy raz czytałam książkę o takim poszukiwaniu hm inaczej odnajdywaniu tożsamości swojej,i narodościowej religijnej, nie zatracaniu jej w nowym srodowisku ksiązka tak przewrotnie pisana - język taki trochę z mistrza i małgorzaty gdzie narrator ujawiania się czasem wrzucając od siebie trochę i wracając do danej sytuacji ale ciągłe przenosiny w przeszłośc w terażniejszość.. no i taka trochę symboliczna.. hmm jeszcze się po niej nie pozbierałam ![]()
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia a uwielbiam kiełki słonecznika
smakują podobnie do ziaren ale nie trzeba łupać ![]() Stokrotko no ale u nas mężowie dostaną "13" bo to nie jest 13 tylko premia roczna czy jakoś tak tylko co z tego, jak rozmawiałam z mężem i mówi że dopiero na kwiecień zapowiedzieli a dodatkowo wkurzają nas, bo należy się mojemu tż kasa za dojazdy i pozałatwialiśmy wszystkie papiery a oni wstrzymali do odwołania wypłaty i w ogóle załatwianie, a jak już będą załatwiać to się okaże że już za późno a to spora kasa nam by wpadła.
|
|
#837 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wpadłam tylko na chwilkę zaraz znowu biore się za pisanie
ana no szybko, szybko , nie jest to jakoś bardzo ciężkiem tym bardziej że wiem co powinno w miarę być zawarte w tej pracy, tematy powtarzaja sie u mnie w grupie tylko każdy pisze na innym przykładzie, standardowa teoria plus badawcza tylko chcę to pisac z klkunastu ksiażęk więc jest troszkę czytania przy tym , ale że ja mam zdolność w miarę szybkiego czytania i przyswajania tekstu więć nawet sprawnie mi to idzie , a i przydaje się też umiejętność szybkiego pisania na klawiaturze, jeszcze szybciej szło by mi to pisanie gdyby mi ktoś to dyktowała a tak musze się skupiac na tekscie , pisaniu i latającym Dominiku któtry wszędzie zagląda madzia super z tą 13 ja tez dostawałam ale zawsze w grudniu i miałam kasę na święta plus normalna wypłata plus trzynstaka super sprawa nie nadrabiam bo nie mam czasu pozdrawiam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pokażesz fotki? I kiedy Wy macie tą zabawę? Początkiem marca, czy teraz jakoś? Cytat:
Magnezu nie mogę łykać - jakieś dziwne rzeczy mi się dzieją![]() Madzia, powodzenia dzisiaj! I bez nerwów! ![]() Martucha, Dom Zły na mnie zrobił piorunujące wrażenie. Ja teraz czytam "Dom Duchów" I. Allende, ale dopiero zaczynam, więc nie wiem co to ![]() No dzisiaj już żyję. Właśnie wypiłam Kubusia i zaczynam zwariowany dzień w pracy. Mąż dzisiaj pracuje do 21:00 więc ja idę się spotkać z przyjaciółmi . Ale najpierw muszę ogarnąć pracę.Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj mam jedną bardzo ważną rzecz do załatwienia z serii - spraw niemożliwych do załatwienia w jeden dzień.
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gucia trzymam kciuki
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia ale ale, ty sprawy niemożliwe załatwiasz od ręki na cuda potrzebujesz jednego dnia
więc jestem o ciebie spokojna ![]() ale kciuki trzymam ![]() no dom zły dla mnie jest mega.. ehsss... daj znać co to za książka jak coś to dopiszę do listy ![]() ![]() mój syn odsypia noc, a ja zamiast spać z nim to idę upiec sernik ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

o ile dziecko nie ostudzi zapału, a raczej wstawanie do Niego
już nawet wiem gdzie będzie stało łóżeczko, że półki swoje mu odda, bo przecież trzeba mieć miejsce na ubranka, pieluszki i inne rzeczy, że będzie wstawał w nocy, że jak będzie chore to on z nim zostanie jak ja będę pracowała, że będzie z nim chodził na spacerki. Dla mnie to na razie jakis kosmos. Ale czasami lubię tak słuchać jak mój mąż mówi.

myślałam, ze padnę.
kurcze już się gubie co gdzie piszę
I spytała się czy mamy dom w Polsce i czy rynek pracy w Polsce się ruszył ,na co jej odpowiedziałam ,że nie i że pewnie nigdy się nie ruszy 
z czego 120 pampersy gryyy 

i jak tu nie rwac wlosow z glowy przy takiej niespiacej krolewnie.
fajnie poczytać jak twój mąż napala się na dzidzię

a dodatkowo wkurzają nas, bo należy się mojemu tż kasa za dojazdy i pozałatwialiśmy wszystkie papiery a oni wstrzymali do odwołania wypłaty i w ogóle załatwianie, a jak już będą załatwiać to się okaże że już za późno a to spora kasa nam by wpadła.