Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-01, 11:10   #4591
dagienka
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
i taki biedny uduszony kiwi

A na Trollbeads - The Official Page , ludzie też średnio zadowoleni z nowej kolekcji.
Stary 2011-02-01, 11:11   #4592
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

ale z wiosenną sesją się postarali jest piękna
taka mroczna .......

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:12   #4593
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
łoj..powaga? a co z nimi nie tak? może jak im napiszę,że mają mi wybrac takie jak na zdjęciach to się uda, jak sądzisz?
inaczej znowu musze udręczyć kogoś
w sumie wszystko z nimi w porządku, są okrągle
a tak serio to np. Plaża ma niewiele wspólnego ze zdjęciem w katalogu, radziej przypomina pustynię, z niewielką domieszką piasku z jednej strony. Na pewno nie jest tak ślicznie 3 kolorowa jak w katalogu

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę zróbcie zdjęcie z każdej strony tego baśniowego trolla
śliczne maleństo niestety, sama go chciałąm , ale zgubił mi się na branso

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Kiwi się strasznie przekręca, w gablotce, wszystkie wisiały głową w dół. Chyba, że by ścisnąć między murano i stoperami.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Ja w realu nie widziałam takiej plaży jak na zdjęciu. Tego "piasku" jest minimalnie i większość wpada w fiolet, nie turkus i zieleń jak na zdjęciu.

popieram, ma źle rozłożony środek ciężkości, będzie wisiał z głową w dół, chyba, żeby go nosić bardzo ciasno, na wypełnionej branso

Edytowane przez LindenRathan
Czas edycji: 2011-02-01 o 11:13
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:16   #4594
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
Kiwi się strasznie przekręca, w gablotce, wszystkie wisiały głową w dół. Chyba, że by ścisnąć między murano i stoperami.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Ja w realu nie widziałam takiej plaży jak na zdjęciu. Tego "piasku" jest minimalnie i większość wpada w fiolet, nie turkus i zieleń jak na zdjęciu.
łoooo matko! biedne kiwi! to trochę strach nosić taki koralik...nie widomo kiedy pawia puści od tego kiwania się głową w dół!
matko..co ja bredzę?? kiwi puści pawia to nie jest zabawne..

hmm...no akurat plaży narazie nie pragnę..ale kiwt północy i te płatki to jest granat jednak? nie fiolet?
Stary 2011-02-01, 11:20   #4595
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość

no dokladnieee przeciez piszemy im na facebooku, to widza, ze popyt bedzie w duzych miastach by zrobili jak chocby Gdansk, Lodz i Poznan - 3 dodatkowe stanowiska, popyt mieliby szalony, a nie sie bija o te miasta, gdzie juz sa
NO! Się pytam kiedy wreszcie? Dożyję tego?
A jeszcze sobie wczoraj przypomniałam, że nie tylko najpierw muszą otworzyć jaszcze na Rysach, przypomniałam sobie, że jeszcze dalej na południe są Bieszczady więc jeszcze najpierw trzeba czekać aż na Połoninie Caryńskiej się stoisko rozstawi

Cytat:
Widzisz, a mój TŻ, tak jak TŻ ktsw, mówi, że tylko te fasetowane minerały wyglądają jak prawdziwa biżuteria.
Kalcedonit jednak jest bardziej błękitny, kwarc nie ma w ogóle białych refleksów. Niektóre te turkusowe agaty, takie blade są podobne do kalcedonitu.

No widzisz, trudno oceniać takiej gapie jak ja, która poza swoimi koralikami nigdy Trolli nie widziała na żywo

Cytat:
Napisane przez nikol161 Pokaż wiadomość
Mirell az tak duzo ich nie mam ogladajac wasze zbiory ;/ raptem 3 bransoletki i naszyjnik z perelka ktorego zdjecie juz pokazywalam ale swoje bransoletki tez zamieszcze obiecuje
"raptem 3" ? Przecież to duuużo Wstawiaj i to już!

Cytat:
Chyba tą historię też musimy podzielić na 2 Bo nie wydaje mi się aby ich Szef przyjechał do WP i robił awanturę zwykłym pracownikom stoiska? Bo oni wykonują tylko swoją prace i polecenia swojego szefa. Dlatego tym bardziej dziwna to historia że taka informacja przedostała się do Forum ;/ Chyba ktoś celowo chce zrobić zły PR firmie Bontempo ..? Tylko nie widzi ze traci też na tym obraz Trollbeads.
Ja to się czasami czuję, jakby był PRL, a my byśmy się tłukły o bransolety z rolek papieru toaletowego...
No co za świat
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:21   #4596
magbag72
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Kurczę, właśnie widzę, że nie działa link mi też , jak zadziała, to wstawie zdjęcia bezpośrednio tutaj

Przepiękny!
Ja tyko nie mogę wyżałować, że większość minerałów jest fasetowana, bym wolała gładkie jak murano ... Ale wtedy ten kwarc pewnie bardzo by przypominał kalcedonit?
To grzecznie poczekam - może Ci się uda wstawić .

Mam podobnie, jak Ty - też nie lubię fasetowanych świecidełek - nigdy mi się nie podobały. Jednak, jak tak patrze, i patrzę na zdjęcia dziewczyn - coś czuję, że w tej sprawie też zmienię zdanie. Podobnie, jak w sprawie noszenia biżuterii w ogóle - jeszcze miesiąc temu nosiłam jedynie pierścionek - i to tylko dlatego, że TŻ uparł się w zeszłoroczne Walentynki, że mam sobie jakiś wybrać i nie przyjmuje protestów w tym temacie. A teraz chodzę - nawet po domu - obwieszona, jak nie przymierzając choinka - Trollbeads i Pandora na prawej ręce, charmsy z zegarkiem na lewej, a na szyi naszyjnik. Na dodatek zastanawiam się, czy ponownie nie przekłuć uszu (od czasów nastoletnich nie nosiłam kolczyków) i nie zacząć zbierać trollbeadsowych kolczyków i pandorowych pierścionków na dokładkę. Po prostu z lekka oszalałam na tym punkcie - kiedyś biżuteria mi przeszkadzała, drażniła - nawet leciutka. Teraz noszę te ciężary - nawet moja mama, wielka miłośniczka biżuterii z dużymi kamieniami - zdziwiła się, jakie to ciężkie, a mnie już nie przeszkadza - wręcz przeciwnie.

ilios ja też nie mam gustu - nie ma za niebiesko. Zresztą dla mnie w ogóle nie ma za bardzo w jakimś kolorze - generalnie taka bardziej jednokolorowa jestem - tzn. najbardziej lubię kompozycje z różnych odcieni jednego koloru. Czasem - dla kontrastu - wrzucam jakiś drugi kolor, ale z rzadka. Z tego powodu nie podobają mi się koraliki z mieszanymi kolorami (poza mixami z bielą i czernią).

ania_trojaczki - sesja faktycznie piękna, tylko - moim zdaniem - ta zamglona mroczność tak trochę średnio pasuje do plażowej słodkości samej kolekcji
Stary 2011-02-01, 11:22   #4597
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:

A na Trollbeads - The Official Page , ludzie też średnio zadowoleni z nowej kolekcji.

Wiesz co, nie tyle zadowoleni co zawiedzeni tym jakie się okazały w realu, za duzo Photoshopa, za mało koralików
Stary 2011-02-01, 11:30   #4598
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dzień dobry

Zaczęłam nadrabiać zaległości od klubu i z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać

Coś mi się wydaje, że zaraz zmajstrujemy jakieś kolejne zakupy więc może z tymi katalogami wytrzymacie do przyszłego tygodnia?

Co do nierównej polityki Bontempo, to już nie raz o tym pisałyśmy
Szczerze mówiąc, wątpię, żeby oni kiedykolwiek wprowadzili te bony, zwalają winę na dystrybutora, a w zasadzie sami robią, co chcą
Historię o odwiedzinach szefa w WP mogę potwierdzić Sama mam swoje zdanie na temat tego człowieka i polityki, jaką prowadzi, roszcząc sobie chociażby prawo do bycia jedynym oficjalnym dystrybutorem, podczas gdy jest on dosyć daleki od tego, no ale to nie jest chyba dobre miejsce na pisanie na ten temat

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:30   #4599
sorina
Zakorzenienie

Ale mnie denerwuja te cwaniaki z biontempo
Chcieli by dostac za darmo bony od dystrybutora zeby mieli promocje
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:33   #4600
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Napisane przez magbag72 Pokaż wiadomość
ania_trojaczki - sesja faktycznie piękna, tylko - moim zdaniem - ta zamglona mroczność tak trochę średnio pasuje do plażowej słodkości samej kolekcji
o właśnie, bardziej mi to z jesienną sesją się kojarzy
ale i tak piękna jest

Przekaż swój 1%
Stary 2011-02-01, 11:36   #4601
nikol161
Raczkowanie

Obiecuję wstawić swoje piękności gdy wrócę z delegacji ...

Ja to się czasami czuję, jakby był PRL, a my byśmy się tłukły o bransolety z rolek papieru toaletowego...
No co za świat
[/QUOTE]

Dokładnie ! tylko dlaczego wiecznie w tych rozgrywkach traci Klient? Szkoda że ten Dystrybutor nie widzi naszej złości w nierównym traktowaniu swoich partnerów i klientów bo my też jesteśmy Jego Klientkami ...
nikol161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:49   #4602
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

ja wyraziłam swoją opinie na FB

Przekaż swój 1%
Stary 2011-02-01, 11:50   #4603
nikol161
Raczkowanie

Cytat:
Ale mnie denerwuja te cwaniaki z biontempo
Chcieli by dostac za darmo bony od dystrybutora zeby mieli promocje
Oni od Dystrybutora kupują produkty więc jeśli on dałby też dla nich Bony sam na tym zarobi bo zwiększy się sprzedaż nie tylko w Warszawie ale i pozostałych punktach firmy Bontempo... Najwyraźniej nie chce mieć większych obrotów ... a My znów tracimy
Stary 2011-02-01, 11:52   #4604
Matylda82
Raczkowanie

Cytat:
To grzecznie poczekam - może Ci się uda wstawić .
ilios ja też nie mam gustu - nie ma za niebiesko. Zresztą dla mnie w ogóle nie ma za bardzo w jakimś kolorze - generalnie taka bardziej jednokolorowa jestem - tzn. najbardziej lubię kompozycje z różnych odcieni jednego koloru. Czasem - dla kontrastu - wrzucam jakiś drugi kolor, ale z rzadka. Z tego powodu nie podobają mi się koraliki z mieszanymi kolorami (poza mixami z bielą i czernią).

ja właśnie lubię taki kolorowy mix
na jednej mam np połączone ze sobą te koraliki - i fajnie to wygląda,
tyle,że ubieram sie generalnie w bardziej jednolite kolory - szarości, czerń, biel,śliwkę
szczególne lubię tą zawieszkę z kryształami -pięknie lśni na ręce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l4.jpg (7,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l3.jpg (7,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l2.jpg (10,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1l.jpg (10,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l5.jpg (8,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l6.jpg (9,8 KB, 2 załadowań)
Matylda82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:56   #4605
sorina
Zakorzenienie

Oni to jakies debile totalne. Napisałam im tak :

No dokładnie Ania. Ja też zamówienia przez koleżankę z Warszawy robię a to moje zamówienie na bony u nich właśnie http://img819.imageshack.us/i/dsc01206hz.jpg/
Jesli we Wrocławiu nei chca zniżek dac to zakupów robić tam nie będę bo się na...jzwyczajniej w świecie nie opłaca A wasz dystrybutor i tak zarobi i tak więc zastanówcie się drogie BONTEMPO kto traci na braku bonów ;-)
Stary 2011-02-01, 11:56   #4606
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
łoooo matko! biedne kiwi! to trochę strach nosić taki koralik...nie widomo kiedy pawia puści od tego kiwania się głową w dół!
matko..co ja bredzę?? kiwi puści pawia to nie jest zabawne..

hmm...no akurat plaży narazie nie pragnę..ale kiwt północy i te płatki to jest granat jednak? nie fiolet?

oba są granatowe ale niebieskie płatki, właśnie na płątkach mają niewielką domieszkę fioletu, ładnie to gra ze sobą.

Cytat:

Wiesz co, nie tyle zadowoleni co zawiedzeni tym jakie się okazały w realu, za duzo Photoshopa, za mało koralików
ech...no niestety... zaszaleli

Cytat:
NO! Się pytam kiedy wreszcie? Dożyję tego?
A jeszcze sobie wczoraj przypomniałam, że nie tylko najpierw muszą otworzyć jaszcze na Rysach, przypomniałam sobie, że jeszcze dalej na południe są Bieszczady więc jeszcze najpierw trzeba czekać aż na Połoninie Caryńskiej się stoisko rozstawi

No widzisz, trudno oceniać takiej gapie jak ja, która poza swoimi koralikami nigdy Trolli nie widziała na żywo

No co za świat
albo z pazłotek po czekoladzie z Baltony
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:58   #4607
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Oni to jakies debile totalne. Napisałam im tak :

No dokładnie Ania. Ja też zamówienia przez koleżankę z Warszawy robię a to moje zamówienie na bony u nich właśnie http://img819.imageshack.us/i/dsc01206hz.jpg/
Jesli we Wrocławiu nei chca zniżek dac to zakupów robić tam nie będę bo się na...jzwyczajniej w świecie nie opłaca A wasz dystrybutor i tak zarobi i tak więc zastanówcie się drogie BONTEMPO kto traci na braku bonów ;-)
no to ładnie im pojechałaś
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:59   #4608
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Oni od Dystrybutora kupują produkty więc jeśli on dałby też dla nich Bony sam na tym zarobi bo zwiększy się sprzedaż nie tylko w Warszawie ale i pozostałych punktach firmy Bontempo... Najwyraźniej nie chce mieć większych obrotów ... a My znów tracimy

Ale ten dystrybutor ponosi sam koszty a te dwa stoiska w warszawie sa jego i on na tym zarabia. Na sprzedaży dla Bontempo czyli pozostałych stoisk już mniej bo to przecież zarabia najwięcej Bontempo. Wiec ten kto ma stoisko powinien dbac o to żeby kupować u niego
Stary 2011-02-01, 12:05   #4609
Veaa
Rozeznanie

Cytat:
Ale ten dystrybutor ponosi sam koszty a te dwa stoiska w warszawie sa jego i on na tym zarabia. Na sprzedaży dla Bontempo czyli pozostałych stoisk już mniej bo to przecież zarabia najwięcej Bontempo. Wiec ten kto ma stoisko powinien dbac o to żeby kupować u niego

ja im też napisałam ze moga wprowadzic sami sobie promocje to napisali ze nie maja na bony wpływu, wogole mam wrazenie ze sie slizgaja po temacie:/

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 12:07   #4610
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, ja myślę, że dystrybutor wszystkich traktuje równo, ale każdy odbiorca robi z tym co dostanie to co chce, a Bontempo po prostu pewnie sobie biorą te bony (nie mysleli, że sie pojawi inny odbiorca i sie wyda)...
Stary 2011-02-01, 12:08   #4611
ktsw
Zakorzenienie

a pamietacie jak w W-wie pojawila sie promocja za 400 jeden koralik za 111 gratis? Tez bontemo nie chciało tego wprowadzic - az nagle sie dalo
Stary 2011-02-01, 12:09   #4612
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
ja im też napisałam ze moga wprowadzic sami sobie promocje to napisali ze nie maja na bony wpływu, wogole mam wrazenie ze sie slizgaja po temacie:/
Bo oni to chcieli by dostać za darmo i wtedy mogli by nam łaskawie dać
Głupoty gadaja bo bon na koralik z pierwszej grupy cenowej za przekroczenie 1000 zł sami dają. W Warszawie u dystrybutora tego nie ma Moga sobie więc robić promocje jakie chcą , tylko oni to by chcieli własnei za darmo dostać
Stary 2011-02-01, 12:10   #4613
nikol161
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
Sądzę że dla nich do duży koszt ;/ Dystrybutora ma inne warunki kupna koralików od Producenta i na swoim punkcie może więcej zdziałać bo i tak coś zarobi a nie straci . Wiecie to polityka firmy na która nie mamy wpływu Niestety !
Stary 2011-02-01, 12:16   #4614
Ariada
Wtajemniczenie

Dżem dobry

Niedawno wstałam, cała zasmarkana, ból mięśni i stan podgorączkowy- wirus jak byk mnie złapał. A najlepsze jest to, że cały styczeń miałam kontakt z chorymi, a zaraziłam się w czasie, gdy z ludźmi miałam kontakt tylko w sklepie, bo od paru dni chodzę jedynie po zakupy

Czytam tak co piszecie(aż 3 strony od wczoraj) i szczerze to średnio rozumiem. W Polsce dystrybucją Trolli zajmują się dwie różne firmy? Jeśli tak to mam nadzieję, że stoisko w Gdańsku otworzy ta, która ma bony 200/200

Jeszcze zastanawiam się czy do zamówień przez sklep internetowy dołączają katalog? A jeśli nie to może jak poproszę to go dostanę? :P

Edytowane przez Ariada
Czas edycji: 2011-02-01 o 12:18
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 12:18   #4615
magbag72
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matylda82 Pokaż wiadomość
ja właśnie lubię taki kolorowy mix
na jednej mam np połączone ze sobą te koraliki - i fajnie to wygląda,
tyle,że ubieram sie generalnie w bardziej jednolite kolory - szarości, czerń, biel,śliwkę
szczególne lubię tą zawieszkę z kryształami -pięknie lśni na ręce
Dwa ostatnie z Twojej kolekcji tez mam - dwa pierwsze mam w planach - i ten czarny na pewno ma szansę załapać się w każdej kompozycji, ale fiolecik już nie . Za takimi z esami floresami, jak ten biało - czerwony nie przepadam, a wszelkie koraliki z kryształkami to zdecydowanie nie mój styl. Ale, gdy u kogoś widzę takie "nie moje" mixy to często mi się podobają, zwłaszcza, gdy widać, że pasują do właściciela.
Też ubieram się raczej jednolicie - choć wybieram inne barwy niż Ty (poza szarym i białym, który bardzo lubię). Unikam czerni, a zamiast śliwki wolę bardziej intensywny odcień fioletu. Jednak najwięcej w mojej szafie niebieskości, trochę czerwieni, pastelowych żółci i seledynu (inne odcienie zieleni akceptuję tylko w biżuterii).
W sumie są gusta i guściki - ale jedno niewątpliwie łączy wszystkie uczestniczki (i uczestników) tego wątku - fascynacja biżuterią modułową .
A skoro jesteśmy fankami i chciałybyśmy maksimum fajnych promocji - to może same zajmijmy się dystrybucją troli - niektóre z Was pisały, że chętnie by sprzedawały, inne na pewno znają się na marketingu, reklamie, dystrybucji, księgowości - jakoś to się da posklecać... spokojnie tak bredzę w okolicach południa, to chwilowe .
Stary 2011-02-01, 12:22   #4616
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
A skoro jesteśmy fankami i chciałybyśmy maksimum fajnych promocji - to może same zajmijmy się dystrybucją troli - niektóre z Was pisały, że chętnie by sprzedawały, inne na pewno znają się na marketingu, reklamie, dystrybucji, księgowości - jakoś to się da posklecać... spokojnie tak bredzę w okolicach południa, to chwilowe .
dobrze gada, polać jej
ja mogę być od kreatywnej księgowości
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 12:23   #4617
nikol161
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ariada Pokaż wiadomość
Dżem dobry

Niedawno wstałam, cała zasmarkana, ból mięśni i stan podgorączkowy- wirus jak byk mnie złapał. A najlepsze jest to, że cały styczeń miałam kontakt z chorymi, a zaraziłam się w czasie, gdy z ludźmi miałam kontakt tylko w sklepie, bo od paru dni chodzę jedynie po zakupy

Czytam tak co piszecie(aż 3 strony od wczoraj) i szczerze to średnio rozumiem. W Polsce dystrybucją Trolli zajmują się dwie różne firmy? Jeśli tak to mam nadzieję, że stoisko w Gdańsku otworzy ta, która ma bony 200/200

Jeszcze zastanawiam się czy do zamówień przez sklep internetowy dołączają katalog? A jeśli nie to może jak poproszę to go dostanę? :P
Polska ma Dystrybutora Litewskiego (to jego własnością są 2 punkty w Warszawie i waworyzowanie ich przez bony)Ja jestem z Krakowa i niestety nie mam takich udogodnień .
Zawsze możesz o katalog poprosić
Stary 2011-02-01, 12:25   #4618
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariada Pokaż wiadomość
Dżem dobry
ja zawsze dostawałam katalog jak zamawialam przez neta
Stary 2011-02-01, 12:26   #4619
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
dobrze gada, polać jej
ja mogę być od kreatywnej księgowości
Dobrze mówicie, dobrze, załóżmy Trollowisko, zacznijmy najlepiej w Gdańsku!
Ja się mogę zająć ekspozycją (mam pewne talenty) i transportem
Marketngiem też się interesuję
Stary 2011-02-01, 12:26   #4620
Ariada
Wtajemniczenie

No i wszystko jasne to co może na litwe się przejedźmy pogadać z dystrybutorem, żeby nam pootwierał więcej sklepów?
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości