|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
![]() A na Trollbeads - The Official Page , ludzie też średnio zadowoleni z nowej kolekcji.
|
|
#4592 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
ale z wiosenną sesją się postarali
jest piękna taka mroczna .......
|
#4593 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak serio to np. Plaża ma niewiele wspólnego ze zdjęciem w katalogu, radziej przypomina pustynię, z niewielką domieszką piasku z jednej strony. Na pewno nie jest tak ślicznie 3 kolorowa jak w katalogu Cytat:
![]() Cytat:
popieram, ma źle rozłożony środek ciężkości, będzie wisiał z głową w dół, chyba, żeby go nosić bardzo ciasno, na wypełnionej branso ![]() Edytowane przez LindenRathan Czas edycji: 2011-02-01 o 11:13 |
|||
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko..co ja bredzę?? kiwi puści pawia ![]() hmm...no akurat plaży narazie nie pragnę..ale kiwt północy i te płatki to jest granat jednak? nie fiolet?
|
|
#4595 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze sobie wczoraj przypomniałam, że nie tylko najpierw muszą otworzyć jaszcze na Rysach, przypomniałam sobie, że jeszcze dalej na południe są Bieszczady więc jeszcze najpierw trzeba czekać aż na Połoninie Caryńskiej się stoisko rozstawi Cytat:
No widzisz, trudno oceniać takiej gapie jak ja, która poza swoimi koralikami nigdy Trolli nie widziała na żywo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No co za świat
|
|
#4596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Mam podobnie, jak Ty - też nie lubię fasetowanych świecidełek - nigdy mi się nie podobały. Jednak, jak tak patrze, i patrzę na zdjęcia dziewczyn - coś czuję, że w tej sprawie też zmienię zdanie. Podobnie, jak w sprawie noszenia biżuterii w ogóle - jeszcze miesiąc temu nosiłam jedynie pierścionek - i to tylko dlatego, że TŻ uparł się w zeszłoroczne Walentynki, że mam sobie jakiś wybrać i nie przyjmuje protestów w tym temacie. A teraz chodzę - nawet po domu - obwieszona, jak nie przymierzając choinka - Trollbeads i Pandora na prawej ręce, charmsy z zegarkiem na lewej, a na szyi naszyjnik. Na dodatek zastanawiam się, czy ponownie nie przekłuć uszu (od czasów nastoletnich nie nosiłam kolczyków) i nie zacząć zbierać trollbeadsowych kolczyków i pandorowych pierścionków na dokładkę. Po prostu z lekka oszalałam na tym punkcie - kiedyś biżuteria mi przeszkadzała, drażniła - nawet leciutka. Teraz noszę te ciężary - nawet moja mama, wielka miłośniczka biżuterii z dużymi kamieniami - zdziwiła się, jakie to ciężkie, a mnie już nie przeszkadza - wręcz przeciwnie. ilios ja też nie mam gustu - nie ma za niebiesko. Zresztą dla mnie w ogóle nie ma za bardzo w jakimś kolorze - generalnie taka bardziej jednokolorowa jestem - tzn. najbardziej lubię kompozycje z różnych odcieni jednego koloru. Czasem - dla kontrastu - wrzucam jakiś drugi kolor, ale z rzadka. Z tego powodu nie podobają mi się koraliki z mieszanymi kolorami (poza mixami z bielą i czernią).ania_trojaczki - sesja faktycznie piękna, tylko - moim zdaniem - ta zamglona mroczność tak trochę średnio pasuje do plażowej słodkości samej kolekcji
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, nie tyle zadowoleni co zawiedzeni tym jakie się okazały w realu, za duzo Photoshopa, za mało koralików
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaczęłam nadrabiać zaległości od klubu i z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać Coś mi się wydaje, że zaraz zmajstrujemy jakieś kolejne zakupy więc może z tymi katalogami wytrzymacie do przyszłego tygodnia? ![]() Co do nierównej polityki Bontempo, to już nie raz o tym pisałyśmy ![]() Szczerze mówiąc, wątpię, żeby oni kiedykolwiek wprowadzili te bony, zwalają winę na dystrybutora, a w zasadzie sami robią, co chcą ![]() Historię o odwiedzinach szefa w WP mogę potwierdzić Sama mam swoje zdanie na temat tego człowieka i polityki, jaką prowadzi, roszcząc sobie chociażby prawo do bycia jedynym oficjalnym dystrybutorem, podczas gdy jest on dosyć daleki od tego, no ale to nie jest chyba dobre miejsce na pisanie na ten temat
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie denerwuja te cwaniaki z biontempo
![]() Chcieli by dostac za darmo bony od dystrybutora zeby mieli promocje
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale i tak piękna jest
|
|
#4601 |
|
Raczkowanie
|
"raptem 3" ? Przecież to duuużo
![]() Obiecuję wstawić swoje piękności gdy wrócę z delegacji ... Ja to się czasami czuję, jakby był PRL, a my byśmy się tłukły o bransolety z rolek papieru toaletowego... No co za świat [/QUOTE]Dokładnie ! tylko dlaczego wiecznie w tych rozgrywkach traci Klient? Szkoda że ten Dystrybutor nie widzi naszej złości w nierównym traktowaniu swoich partnerów i klientów bo my też jesteśmy Jego Klientkami ...
|
|
|
|
#4602 |
|
Zadomowienie
|
ja wyraziłam swoją opinie na FB
|
#4603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja właśnie lubię taki kolorowy mix ![]() na jednej mam np połączone ze sobą te koraliki - i fajnie to wygląda, tyle,że ubieram sie generalnie w bardziej jednolite kolory - szarości, czerń, biel,śliwkę szczególne lubię tą zawieszkę z kryształami -pięknie lśni na ręce |
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Oni to jakies debile totalne. Napisałam im tak :
No dokładnie Ania. Ja też zamówienia przez koleżankę z Warszawy robię a to moje zamówienie na bony u nich właśnie http://img819.imageshack.us/i/dsc01206hz.jpg/Jesli we Wrocławiu nei chca zniżek dac to zakupów robić tam nie będę bo się na...jzwyczajniej w świecie nie opłaca A wasz dystrybutor i tak zarobi i tak więc zastanówcie się drogie BONTEMPO kto traci na braku bonów ;-)
|
|
|
|
#4606 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oba są granatowe ale niebieskie płatki, właśnie na płątkach mają niewielką domieszkę fioletu, ładnie to gra ze sobą. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ten dystrybutor ponosi sam koszty a te dwa stoiska w warszawie sa jego i on na tym zarabia. Na sprzedaży dla Bontempo czyli pozostałych stoisk już mniej bo to przecież zarabia najwięcej Bontempo. Wiec ten kto ma stoisko powinien dbac o to żeby kupować u niego |
|
|
|
|
#4609 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja im też napisałam ze moga wprowadzic sami sobie promocje to napisali ze nie maja na bony wpływu, wogole mam wrazenie ze sie slizgaja po temacie:/
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
a pamietacie jak w W-wie pojawila sie promocja za 400 jeden koralik za 111 gratis? Tez bontemo nie chciało tego wprowadzic - az nagle sie dalo
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głupoty gadaja bo bon na koralik z pierwszej grupy cenowej za przekroczenie 1000 zł sami dają. W Warszawie u dystrybutora tego nie ma
|
|
|
|
|
#4613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
|
Dżem dobry
![]() Niedawno wstałam, cała zasmarkana, ból mięśni i stan podgorączkowy- wirus jak byk mnie złapał. A najlepsze jest to, że cały styczeń miałam kontakt z chorymi, a zaraziłam się w czasie, gdy z ludźmi miałam kontakt tylko w sklepie, bo od paru dni chodzę jedynie po zakupy ![]() Czytam tak co piszecie(aż 3 strony od wczoraj ) i szczerze to średnio rozumiem. W Polsce dystrybucją Trolli zajmują się dwie różne firmy? Jeśli tak to mam nadzieję, że stoisko w Gdańsku otworzy ta, która ma bony 200/200![]() Jeszcze zastanawiam się czy do zamówień przez sklep internetowy dołączają katalog? A jeśli nie to może jak poproszę to go dostanę? :P Edytowane przez Ariada Czas edycji: 2011-02-01 o 12:18 |
|
|
|
#4615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Za takimi z esami floresami, jak ten biało - czerwony nie przepadam, a wszelkie koraliki z kryształkami to zdecydowanie nie mój styl. Ale, gdy u kogoś widzę takie "nie moje" mixy to często mi się podobają, zwłaszcza, gdy widać, że pasują do właściciela. Też ubieram się raczej jednolicie - choć wybieram inne barwy niż Ty (poza szarym i białym, który bardzo lubię). Unikam czerni, a zamiast śliwki wolę bardziej intensywny odcień fioletu. Jednak najwięcej w mojej szafie niebieskości, trochę czerwieni, pastelowych żółci i seledynu (inne odcienie zieleni akceptuję tylko w biżuterii). W sumie są gusta i guściki - ale jedno niewątpliwie łączy wszystkie uczestniczki (i uczestników) tego wątku - fascynacja biżuterią modułową . A skoro jesteśmy fankami i chciałybyśmy maksimum fajnych promocji - to może same zajmijmy się dystrybucją troli - niektóre z Was pisały, że chętnie by sprzedawały, inne na pewno znają się na marketingu, reklamie, dystrybucji, księgowości - jakoś to się da posklecać... spokojnie tak bredzę w okolicach południa, to chwilowe .
|
|
#4616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mogę być od kreatywnej księgowości
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze możesz o katalog poprosić
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się mogę zająć ekspozycją (mam pewne talenty ) i transportem Marketngiem też się interesuję
|
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
No i wszystko jasne
to co może na litwe się przejedźmy pogadać z dystrybutorem, żeby nam pootwierał więcej sklepów?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

jest piękna 

, jak zadziała, to wstawie zdjęcia bezpośrednio tutaj
... Ale wtedy ten kwarc pewnie bardzo by przypominał kalcedonit?
.