![]() |
#61 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Wygrzebiesz robaki i od raz się zrobi miejsce dla słońca
![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ale mimo wszystko ja tutaj jeżdżę tylko po wierzchnich poziomach mojej świadomości a terapia ma na celu przerycie tych "dennych"
![]() Chu wie co ja tam znajdę ![]() ![]() Nie no generalnie słyszałam, że na początku ludzie poddający się terapii czują się jeszcze gorzej niż przed nią, właśnie taplając się w błocie spodnich pokładów swojego mózgu. U mnie tam może być niezły burdel a ja nie lubię czuć się źle ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Tylko, żeby one mnie nie zjadły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juniorka zapomnialas dodac jedna wazna rzecz........ NIE PISANIE POSTOW O EX W CHARAKTERZE BLOGA......(CZYT. NIE ZYC EX-EM...NP. co zrobil po 2mc...bo kogo to obchodzi?) jakies przedawnienie musi byc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#65 |
Nie depcze krokusów
|
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Widać jak dziewczyna pisze, co jej eks robił po 2 miesiącach od rozstania, albo nawet po 2 latach, to właśnie ją to obchodzi i właśnie ją to zabolało, a to forum jest po to żeby o tym napisała. Jeśli ma ochotę, to niech pisze bloga na tym forum. Im więcej informacji, tym lepiej można pomóc. Właśnie po to ono jest żeby wyrzygać wszystko co siedzi w środku i dostać kopa, albo żeby ktoś pogłaskał. Tyle w tym temacie z mojej strony.
#67 |
Zakorzenienie
|
juniorka a ty jeszcze tutaj ; O ile to juz ? to ja między czasie wrócilam drugi raz
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zajac sie nalezy nowymi kobietami bo niektore jak wyszyl z tego BAGNA to chyba nie musza pisac wypocin ze ex ma nowa dziewczyne kiedy danej kobiecie i tak to zwisa i tak ![]() poza tym takie kobiety jak elve czy malla PO PARE RAZY tlumacza kazdej z osobna swoje rady ktore i tak potem nie sa doceniane jak na zlosc....i w niektorych przypadkach ich solidna praca idzie na marne...a to doswiadczone kobiety.. i nazwa watku wskazuje na moment ROZSTANIA....a nie ploteczek o exach po x miesiacach..... bo wlasnie zauwazylem stale osoby w tym watku.....a kiedy przychodza nowe to opisza swoj problem...kobiety poradza....i jakos potem cisza spokoj...a niektore no istny blog... Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-01 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Co robisz dobrego?
![]() Taka terapia pomaga? A teraz jak sie trzymasz?
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oooooo ![]() juz chyba 6 część tutaj ![]() Dopiero dzisiaj skasowalam exa z fejsa aczkolwiek staram sie naprostować (mimo,ze zdarzają się małe wpadki)... Za dobrze mi tu więc nawet jak sie w koncu ułoży to i tak tu zostanę ![]()
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() No nie wiem czy pomaga bo dopiero mam ją zacząć, ale chyba jej sens jest taki, że ma pomagać, przynajmniej na logikę by tak wychodziło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tu siedzę od czerwca podajże i co ?? ![]() ![]() Niektórym pomaga wylewanie żali [!!] i lepiej żeby pisały o tym na forum niż wysyłały błagalne epopeje do exów żeby sie poniżać ![]() Więc skoro załatwiłeś swoje życie metodą klin klinem to nie znaczy,że każda tak robi... Może niektórym lepiej jak sie wygadają i już ![]() Btw. Elve i Malla nie marnują czasu...Do odpowiednich decyzji trzeba dojść samemu bo niestety mamy głupią tendencję do popełniania gaf nawet jeśli ktoś nam mówi jak będzie...Bo moze akurat nasz przypadek bedzie inny ![]()
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli tu czas nie obowiazuje? nie ma zadnego przedawnienia w "rozstawaniu sie" ? nie wiem moze ten watek jest naprawde bardzo ogolny....wymieszane wszystko (blogi o ex stalych osob po x czasu....chwile po rozstaniu nowych osob....) przeplatanka...innymi slowem... przychodzi dziewczyna bo zalozmy dzis sie rozstala.... 1. opisuje 2. kobiety radza.. 3.czas mija... 4.ona po np mc. teskni ale juz mniej...juz raczej pogodzona z tym (zakladajac teoretycznie) 5. ewentualne plany zemsty...rozkminy.. 6. blog o ex...ploteczki itp sprawy (ktore nie maja juz zwiazku z rozstaniem) i jak dla mnie pkt 1,2,3 TUTAJ sie nadaja reszta inny watek powinien byc. jedna rzuci haslo TESKNIE i zaraz lawina.... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-01 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Nie depcze krokusów
|
normalny Facecie - wątek się taki trochę plotkowy zrobił, bo się zżyłyśmy.
Te, które stąd szybko zwiewają: - olewają wszelkie rady - robią coś głupiego i im wstyd napisać - żyją własnym życiem i zapominają, że się tu pojawiły
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Nie depcze krokusów
|
normalny - nie chodzi o to, CO piszesz, tylko JAK. Przede wszystkim bez cienia empatii.
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Jestem w domu juz..O 13 mialam autobus..
Wiecie - w domu mysle ze to tylko byl zly sen?Dosc daleko mieszkam od Wrocka wiec tu jest mi jakos lzej.. A totalnym uleczeniem mnie byloby miesiac wolnego od Wroclawia(od zajec.. a za 2 tygodnie mam zjazd znowu) Ale do pionu sprowadzaja mnie rzeczy ktore przywiozlam-wzielam juz wszystko ![]() Co do tego co pisalas Malla On mi kiedys cos w sumie podobnego zasugerowal..ze mam zyc wlasnym zyciem a nie jego..Ze mam odpoczac od niego zajac sie czyms innym niz on i my.. I odnosze wrazenie ze on zamiast tych obiadkow by wolal np isc ze mna na lyzwy itd bo jeszcze nigdy tam nie bylismy bo ja nie umiem jezdzic. Na poczatku zwiazku bylo tak ze gotowalismy razem-on mi duzo pomagal..a teraz to bylo tak..ja w kuchni on przy kompie -ewentualnie pozmywal jak mu o tym powiedzialam... (Aczkolwiek nie wiem czy to dobrze obgadywac inne zwiazki.. ta para za sciana co mowilam ze sie zareczyli..ten sam schemat co u nas.. ona wieczorami gotowala a on gral albo przez komorke gadal..albo mu robila kanapki do pracy a on sie kapal) W ogole w wielu kwestiach mamy calkiem inne charaktery.. On jest takim nie poprawnym marzycielem- a ja jestem ulozona wg zegarka planow i nie ma dla mnie czegos takiego jak spontanicznosc.. Filmy lubimy calkiem inne.. chodzilismy zazwyczaj na to co ja chcialam-on sie nudzil ..a ja na jego filmy nie chcialam chodzic..(SF/animowane itd) Moglabym tak wymieniac dlugoo..
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
nie malla...nie jestem z kamienia....mi tylko merytorycznie troche sie nie zgadza bo co innego jest ROZSTANIEM a co innego ploteczki o ex po x czasu z usmiechem na twarzy...i na to przydalby sie inny watek....w ktorym jest wesolo smiesznie z odrobina ironii....
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Nie depcze krokusów
|
normalny - co za problem, przycisk "zgłoś" i do moda... ciekawe, czy zostanie to uznane za spamowanie wątku
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten wątek ma w swoich założeniach możliwość offtopowania i jak ktoś chce pisać ploteczki, to niech pisze. Wczoraj ja pisałam o odżywkach do włosów i dostałam cenne rady, dzisiaj chyba qathe pisała o kotletach czy innych klopsach, jeszcze kiedyś juniorka pisała o ubraniu na chrzciny. I jak ktoś chce rzucić radosną ploteczką o swoim byłym, to racz proszę się z tym pogodzić i przestań się ciągle wcinać, że Ci się to nie podoba, bo wpadasz na babskie forum i masz pretensję, że kobiety plotkują o czym chcą - wszystko w porządku u Ciebie...? ![]() I owszem masz racje, rozpamiętywanie i analizowanie życia swojego byłego nie prowadzi do niczego dobrego, ale to nie Twoja sprawa przecież... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co sądzicie?? ![]() http://moda.allegro.pl/mala-czarna-s...435020318.html
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spojrz przychodzi nowa osoba zali sie.....na tle czasami niepotrzebnych postow w charakterze bloga...i zanim ktos jej problem przeczyta to mija x stron historyjek o exach.....(w wiekszosci niepotrzebne) potem ta osoba ktora ma dola musi czekac tez czasami x stron az dostanie pokrzepiajace slowa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
juniorka - super
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
po drugiej stronie szafy
|
I rzucić się od razu w ramiona pierwszego, który się nawinie. Bo nieważna jakość, nieważny stan psychiczny, ważne żeby być w związku.
#88 |
Zakorzenienie
|
to co tutaj robisz...[/QUOTE]
odwiedzam....i jak zobacze ze moglbym wstanie cos dobrego danej osobie (wg mnie) napisac to zrobie to.... moge nazwac sie bywalcem tutaj ale raczej w charakterze pocieszenia i daniu kopa niz blogowania o moich exach ![]() ale ok spoko juz sie nie "czepiam" ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-01 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak nie to od siostry pożyczę sweterek taki na drutach jak by robiony ![]() Śliczna jest ale nie wiem czy czarna moze być ![]() Ja i szpilki ?? ![]() ![]() Chyba,ze swoje szpile skróce ![]()
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-02-01 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Weź się chłopie ogarnij, nie widzisz tego, że zajmowanie myśli głupawymi wydawałoby się tematami, odgania niektóre z nas od płaczu za eksami? Że to też jest metoda? Nie rozumiesz, że się tutaj ze sobą zżyłyśmy i traktujemy ten wątek jako spotkania na zwierzenia przy kawie? Chcesz założyć nowy wątek? Ok, tylko ciekawe kto będzie tutaj siedział i udzielał rad nowym dziewczynom. Bo Twoje są tak jednotorowe, że sorry, ale o kant tyłka można je potłuc. Dodam, że skoro jest Ci tak źle tutaj, uważasz ten wątek za totalną pomyłkę i ogólnie ohydę, to przecież NIKT Cię tutaj na siłę nie trzyma. Ewentualnie zignoruj wszystkie stałe użytkowniczki i będą Ci się wyświetlały tylko wypowiedzi nowych dziewczyn, na których pocieszaniu się skupisz. Ciekawe jak sobie poradzisz.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.