|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Dalej nie widzę tego gościa, co trzyma tabliczkę w podpisach
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Asia jakieś 175 cm
.. no może 173 Madziuś hmmm, a nie dał nic reset kompa? Ja wszystko widzę normalnie |
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile masz?
|
|
|
|
|
#3787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 172 lub 173 ![]() Wydaje mi się, że to tylko na tym kompie w pracy nie widzę, w domu chyba normalnie widzę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Duże jest piękne |
||
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() grasz w kosza? ![]() Cytat:
Moje prawie wszystkie koleżanki są ode mnie niższe więc czuję się wysoka
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3791 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też mam emu , ja tam je lubię ![]() Tylko nie mogę ich nosić kiedy chce , bo są taaak straaaasznie śliskie ![]() Ja urosłam ![]() I mam 167 , także nie tak źle Mi tyle wystarczy , nie chcę już rosnąć ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Iza , ile kosztowały te buty ?
|
||
|
|
|
#3793 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fitness też fajnie. Tzn że wysportowana jesteś? ![]() Ja kiedyś właśnie miałam trochę kompleksy przez to, byłam wyższa od koleżanek ale teraz to bardzo lubię ![]() Cytat:
A wiecie co, ile razy teraz włączę TV (a rzadko kiedy oglądam) to trafiam na reklamę tych ciasteczek Oreo ![]() Kurcze parę osób też mówiło że śliskie te buty, ale ja tego nie zauważyłam ![]() A kosztowały mnie 260zł
|
||
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz w tych nowych kinach to i tak dobrze pomyślane, rzędy są tak ustawione że nikomu nikt nie zasłania
Ale jak byłam młodsza i nie było u nas jeszcze tych galerii a w nich kin to się chodziło do takiego starego kina i tam to wszyscy zasłaniali, oh jak ja tego nie lubiłam |
|
|
|
#3797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja idę się przespać, spałam dzisiaj 3 godziny i to dla mnie stanowczo za mało |
|
|
|
|
#3800 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam podróbkę , może oryginalne nie są śliskie ? Ja mam coś takiego tylko troszkę inne , i jaśniejsze , ale też z tą wstążką . Ja kupiłam za 30 zł. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Ja idę wieczorem na rajd . Będzie ciemno i zimno . Już nie mają kiedy robić ![]() Rajd to taka gra terenowa jakby coś. |
|||
|
|
|
#3801 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miałam klienta ![]() Bajerant niesamowity ![]() Mam pierścionek na palcu to pytal, czy zaręczynowy ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Gorzej, jak ktoś siedzi za Asią Cytat:
Cytat:
Ja też ![]() Ale dziś kupiłam znowu Cytat:
i ;D |
||||
|
|
|
#3803 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam bardzo ciepło w domu i np wczoraj znalazłam na podłodze ziarenko i dałam do doniczki nie zastanawiając się i leżało na ziemi i patrze a ono zakiełkowało Cytat:
![]() Cytat:
nie polecam chodzić prawie nago na egzaminy bo nigdy nie wiadomo jak na to zareaguje wykładowca, znam takich co oblewali i kosili takie panienki :pCytat:
nie emo ale takie czarne z białym kożuszkiem wystającym u góry ale na mrozy I.D.E.A.L.N.E zapominam co to marzniecie na przystankachUwielbiam taki widok ![]() a ja mam 168 czyli średniawka więc coś po miedzy + i - ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- A w ogóle dziewczyny jaki miałam sen ![]() 100% prawdy o mnie :p Śniło mi się, że mam jakiś egzamin przychodzę dostaję kartkę z tabelkami i nic nie kumam mówie do babki, że nie wiem o co chodzi w tym egzaminie ona mi zaczyna tlumaczyc a ja sie wyłączam myślami i myślę o czymś innym i gdy ona skończy mówię, że nic nie zrozumiałam Ona powtarza ja dalej jej nie słucham ale siadam i myślę jakoś się domyślę jak to zrobić i widzę jest polecenie jak to zrobić a ja czytam to bez zrozumienia i dalej nic nie kumam i babka coś gadała ofc nie słuchałam rozglądam się i nikogo w koło mnie nie ma a okazało się, że ona powiedziała kto teraz wyjdzie ten ma na bank wpisane 3! a ja, że nie słuchałam to zostałam i musiałam pisać... I chyba moja podświadomośc mówiła mi SKUP SIĘ W KOŃCU! i ja serio mam problemy z koncentracją np w ciągu semestru studiów ja mam tzw "blogi stan" jestem bo jestem wszytsko mam w d*** i nagle przed sesją ale o co chodzi? do kogo? serio? a co? i tak samo w pracy zauważam, że nie slucham co kto do mnie mówi a dostaję czasem kilka poleceń jednocześnie i później mam problem z odtworzeniem informacji i zawsze jak to w tym śnie kombinuję i sama na własną rękę próbuję poradzić sobie choć czasem zajmuje mi to znaczeni więcej czasu niż gdybym skupiła się na wypowiedzi innych :p czasem sobie zapisuję a kiedys? o jaaaa byłam strasznie serio... wszystko pamietałam co kto kiedy i jak... chyba zainwestuję w jakieś witaminki |
||||
|
|
|
#3804 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W biurze- filii jednej z firm ubezpieczeniowych Cytat:
Cytat:
Chorowałam na nie ![]() Ale oczywiście u mnie w mieście nie ma takich a przez neta nie chciałam zamawiać ![]() Ale jak widze u kogoś na nogach to ![]() Cytat:
![]() ja też mam tak czasem, że ktoś coś mi tłumaczy, a ja nie potrafię się skupić, wyglądam, jakbym słuchała i wiedziała o co chodzi, ale tak naprawdę jestem myślami gdzie indziej i potem nie wiem o co kaman Nawet w pracy mi się czasami to zdarza A o mojej sklerozie to nawet nic nie powiem
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-02-01 o 14:16 |
||||
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu (uwielbiam ten nick!
) też się nie potrafię skupić. Na wykładach siedzę i rysuję, rozwiązuję sudoku, bo najzwyczajniej w świecie nie dociera do mnie co mówi wykładowca. I to nie dlatego, że czegoś mi brakuje, bo zajęcia które mi się podobały potrafiłam przesiedzieć i słuchać jak zaczarowana. Odkryłam, że mi po prostu ( ) przestało zależeć. Bo miałam praktyki w przedszkolu i odkryłam swój świat. Teraz mam mieć w szkole i jestem przerażona, i wiem, że szkoła nie dla mnie i w ogóle fuj, więc automatycznie mój mózg sobie włączył stagnację i heja.A w tym semestrze mam mieć już seminaria dyplomowe I będę robić muffiny dla mamy na urodziny |
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te muffiny to na seminarium będziesz robić?
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Ni, ni
W domu Na seminarium nie będziemy robić takich fajnych rzeczy chyba Ale i tak dopiero jutro, bo babcia się za murzynka wzięła i za dużo ciasta zrobiła i jest cała jedna blacha ciasta, foremka na babkę i blacha z misiami
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naskrobałyście przez ten czas jak mnie nie było
![]() Iza podobne do tych KLIK ale moje mają trochę niższą cholewkę i nie maja tak wywiniętego futerka na górze. I mają mniejszy rozmiar więc ładniej wyglądają i w ogóle dużo ładniej wyglądają na żywo niż na tym zdjęciu . Kocham te buty ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Andrea daj ciasta
|
|
|
|
#3809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj nam trochę ciacha ![]() Cytat:
Te buty na zdjęciu sa brzydkie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

.. no może 173

także duża ze mnie dziewczynka.. 

niiie 

i tak zawsze siadam w ostatnim rzędzie
i