![]() |
#241 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 461
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
Ja 'nie wiem' co to jest zawrcanie na 3!
![]() ![]() ![]() Jeszcze nie poinformowalam I o tym, ¿e ju¿ mogê odbyæ te jazdy ;P... Mróz jest ;P (no, a pozatym siê ... bojê! ;P Tylko dwa spotkania zosta³y, jejuuu, jak to zleciaaaa³o.. To chyba teraz jest ta "depresja" o której pisa³y¶cie kiedy¶ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 650
|
http://www.youtube.com/watch?v=bYvWjcg5e0Y
![]() ![]() ![]() ![]()
#243 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 272
|
To siê nazywa zawracanie na 3, ale w praktyce mo¿esz zrobiæ nawet na 33. Nic trudnego, trzeba tylko pamiêtaæ o kierunkowskazach - czego ja zapomina³am notorycznie i nigdy na kursie nie zrobi³am tego manewru z kierunkowskazami.
Tur3cka, Haylee dobrze mówi, poczytaj o zadaniach egzaminacyjnych, ¿eby na egzaminie nie by³o dla Ciebie szokiem, gdy us³yszysz polecenie o jakim¶ zawracaniu z jak±¶ infrastruktur± ![]() A wiecie, ¿e ja przez ca³y kurs ani razu nie zrobi³am rozpêdzenia siê i zatrzymania w wyznaczonym miejscu? Tak naprawdê to ja chyba nawet dok³adnie nie wiem na czym to polega. |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Witam
![]() ![]() sweet88, zmieñ I. ![]() tak Ci dogaduje a czyja to jest wina, je¶li niedostatecznie czasu temu po¶wiêca na Waszych jazdach? ¿e mówi co jest ¼le to akurat dobrze... zale¿y jeszcze w jaki sposób to robi ![]() nie martw siê, musi byæ dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziwne, ¿e I. zostawiaj± niektóre rzeczy na ostatnie godziny ![]() zapomnia³am o najwa¿niejszym: Liwiusz, powodzenia! trzymam kciuki i wierzê w Ciebie ![]() nie daj siê ![]()
![]() Edytowane przez Martolek Czas edycji: 2011-02-01 o 11:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 461
|
Cytat:
![]() Tak¿e, zaskoczy³oby mnie to polecenie i bym spróbowa³a w³a¶nie wykonaæ wg mojego my¶lenia ![]() Ja na szczê¶cie mia³am rozpêdzenie siê i zatrzymanie w wyznaczonym miejscu. Chyba opisywa³am tu. Raz mia³am. -Rozpêd¼ siê i zatrzymaj siê przed tym znakiem- pokazuje palcem na znak w oddali. Szybciej. Jeszcze szybciej jed¼... Zatrzyma³am siê przed. - Nie zaliczy³aby¶. - Czemu? - Za daleko od znaku. - Ale stojê przed- próbujê siê broniæ. - A jakby¶ stanê³a wcze¶niej, 10 metrów wcze¶niej na przyk³ad? - Nie, no na tyle bym sobie nie pozwoli³a ![]() - No dobra, jako¶ mo¿e by¶ siê wybroni³a... ![]() Ciocia z kuzynk± uzna³y, ¿e I. w przemy¶lany sposób prowadzi kurs, tak, ¿eby trzeba by³o dokupiæ jeszcze kilka godzin. Ale mam nadziejê, ¿e tak nie jest.. Ale oczywi¶cie, raczej zrobiê tak, ¿e w samym Wroc³awiu kupiê kilka godzin. Albo u innego w mojej miejscowo¶ci, który jest fajny, z tego co s³yszê. Dziêki za link!!! O jeju, siê bojêêêêê... Na nastêpnej lekcji czujê, ¿e bêdê du¿o rzeczy ogarniaæ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 565
|
Eroll jak ja Ci zazdroszczê takich ciemnych naturalnych w³osów!
![]() Farbowa³am siê kiedy¶ na ciemny br±z ale jasny odrost mia³am ju¿ po dwóch tygodniach i nie dobrze to wygl±da³o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
ja mia³am co¶ takiego, ¿e ja s³ysza³am zawracanie ty³em z wykorzystaniem bramy to wy³apywa³am tylko zawracanie z wykorzystaniem bramy i siê pcha³am przodem
![]() a zawracanie na 3 zapamiêta³am jako "do krawê¿nika" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
a super mi posz³o
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- zaraz kawki siê napijê i wosu siê pouczê ![]()
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pomagaj mamusi, pomagaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
pomagam, pomagam
![]() ![]()
![]() |
#253 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 699
|
Cytat:
Echh, co za dzieñ, co za noc ![]() Zatru³am siê czym¶ i do 5 rano ![]() miotowaæ. blondi1041 a kiedy mia³a¶ egzamin i odebra³a¶ plasticzek? ![]() Rozczesywanie w³osów hmm...co w³osy, to metoda, moja jest taka ¿e ostatnie p³ukanie robiê zimn± wod± ![]() Polecam te¿ od¿ywkê bananow± The Body Shop, niedroga a jaki sk³ad (i zapach ![]() Ta te¿ u³atwia rozczesywanie, ale sk³ad ju¿ nie jest tak imponuj±cy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...te.html&next=1 ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
na pierwszym egzaminie E powiedzia³: Proszê zatrzymaæ siê na wysoko¶ci znaku informuj±cego o ¶wiat³ach. A na drugim: Proszê rozpêdziæ siê do 50km/h i zahamowaæ na wysoko¶ci drugiego s³upa po prawej stronie. No to ja sobie w my¶lach narysowa³am liniê na drodzê i za pierwszym i za drugim razem by³o wszystko ok ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
ja siê mojego I. zapyta³am na czym to polega te zatrzymanie, ale on mi tylko tyle powiedzia³, ¿e nie ma tego na egzaminie, i tyle by³o z tej rozmowy
![]() ![]()
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam Kallosa i rzeczywi¶cie poza proteinami mleka w sk³adzie nie ma nic od¿ywczego ![]() ![]() A The Body Shop ma swoje produkty w Polsce? bo z mi³± chêci± bym sobie wypróbowa³a tê od¿ywkê ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
Cat, wracaj szybciutko do ³ó¿ka!
![]() Dziêki za rady. Ta bananowa od¿ywka zachêca do kupna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
produkty the body shop kupisz u nich w sklepie lub przez internet :P i w PL te¿ maj± sieæ sklepów
![]() mi pasuj± do rozczesywania w³osów nawet od¿ywki z Rossmanna, seria Isana, bo maj± dobry sk³ad. dobre s± te¿ z Herbal Essences ![]() ![]() Eroll, doczyta³am, ¿e siê przet³uszczaj± - mo¿esz dorwaæ od¿ywki bez sp³ukiwania z Joanny (odsy³am do KWC) - nak³adaæ je na 5 min a potem sp³ukaæ ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Sylwia, jestem w lekkim szoku, ¿e instruktor mówi³, ¿e nie bêdziesz czego¶ takiego mia³a (rozpêdzenie do 50 km/h i zatrzymanie :P) mo¿e w Kato nie ma miejsca na to? ![]()
#258 |
Zakorzenienie
|
Haylee: a Ty mia³a¶ to? no w³a¶nie nie wiem...
![]() ![]()
![]() |
#259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi te¿ instruktor mówi³, ¿e nie bêdê tego mia³a i nie mia³am na ¿adnym egzaminie. U mnie chyba nie ma gdzie tego zrobiæ, bo z opowie¶ci s³ysza³am tylko od jednej osoby, ¿e takie co¶ mia³a i jeszcze w sumie nie pamiêtam czy zdawa³a tam gdzie ja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
jak to nie ma? :P poszukaj sobie na swoim arkuszu przebiegu egzaminu praktycznego punktu 9. Hamowanie do zatrzymania we wskazanym miejscu
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Eroooooolll... tyle postów na wizazu jeste¶ i nie wiesz co to jest KWC? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#261 |
Zakorzenienie
|
no jest...
![]() ![]() ja tez nie wiedzia³am co to KWC ![]()
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
no na egzaminie nie wszystkie manewry siê wykonuje
![]() ![]() u mnie bez KWC to ani rusz... nie kupiê jakiego¶ kosmetyku bez przeczytania opinii o nim - wolê najpierw siê upewniæ, czy bêdzie dobry ![]()
#263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#264 | ||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 699
|
Cytat:
Tak, i do tego tych protein nie jest za wiele, ale jednego nie mo¿na mu odmówiæ- piêkny zapach i wyg³adzanie. ale ja jestem bardziej za bananowym cudem ![]() No i oczywi¶cie oleje, oleje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() U mnie nigdzie nie mogê dostaæ, dlatego te¿ jak jestem w Zakopanem to robiê zapas na pó³ roku, bo tam to znalaz³am ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() Parê razy siê przejecha³am, np. na tym balsamie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 ale to mnie nie zniechêci³o ![]() Swego czasu maniê na KWC wypar³a Szafa, ale kiedys przesiadywa³am na KWC parê godzin dziennie ![]() ![]()
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Babydream ![]() ![]() ![]() ![]() spojrza³am teraz na All- jak podbijaj± ceny tej od¿ywki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
pamiêtacie tego szczeniaka o którym pisa³am? niestety musimy go u¶piæ
![]()
![]() |
#267 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 678
|
ja... egzamin 2 grudnia a odebralam 13 grudnia, dzien po moich urodzinach
![]() jezdze od wigilii, w sumie tak co kilka dni, dzis bylma w toruniu, wrocilam niedawno, udalo sie bez zadnych przypa³ów ![]() ![]() jechalam caly czas ok 80km/h, tylko kilka samochodow mnie wyprzedzilo, ale bez szalenstw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
odwiedzi³±m dzisiaj Rossmann kupi³am zachwalany przez Was szampon dla dzieciaków "babydream" mas³o kakowe
![]() ![]() chyba nied³ugo bêdzie trzeba edytowaæ tytu³ tego w±tku ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
ma powa¿ny problem ze sercem...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.