Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-01, 17:21   #4711
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
wytrwaj do rana.
może połóż się i odpocznij? Brzusio się uspokoi
Wytrwam wytrwam, ale na pewno TŻ zadzwoni jak wróci

Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Właśnie idę ubrać się w piżamkę, demakijaż, maseczki i się położę,
tylko mnie martwi bo od rana nic nie jadłam i jestem osłabiona,a wymiotów jeszcze nie koniec

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 18:05   #4712
buahhot
Marcelover ♥♥♥

właśnie wykończyłam Amle

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 18:25   #4713
snowhitee
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Witam was moje kochane. Jestem dziś w dobrym humorze mimo mojego "niezdrowia". Dlaczego? Otóż mama mi oznajmiła, że robi mi 18stkę 12 lutego w takim fajnym zajeździe dla całej rodzinki + moich znajomych, powiedziałam jej kogo chcę zaprosić, wyszło nam ok. 35 osób, będą tańce, DJ, tam akurat będzie wieczór walentynkowy, więc super Chciałabym tylko do tego czasu wyzdrowieć no i nie wiem, w co się ubiorę Pójdę nago, to zrobię największa furrorę...A tak na poważnie, to myślicie, że wypada tak w sukienkę, jak na połowinki czy lepiej normalnie, spodnie, bluzka ? Mam nadzieję, że uzbieram trochę kaski i w końcu sobie coś kupię

E.J. dziękuję dziś już lepiej się czuję, ale wrócił katar i kaszel. Co do Walentynek i bokserek - ja mojemu byłemu kupowałam zawsze na święta i różne okazje przydatne rzeczy, bo u niego nigdy się nie przelewało, więc bokserki, skarpetki, T-shirty, perfumy, żele do mycia twarzy (), pianki do golenia, balsamy po goleniu itd. to były prezenty, a nie jakieś misie czy coś Jego mama mu takich rzeczy nie kupowała, za to ja tak. Ale wspólny wypad też fajny

Kitka ,ja na Twoim miejscu też! Pewnie ,że próbuj! Wiele osób chodzi na korki w liceum ,wiem to, bo jestem w liceum Moja kuzynka dawała korki z niemieckiego, bo go rewelacyjnie umiała, zarabiała na takie swoje wydatki i była baardzo zadowolona JA chciałam z angielskiego, ale u mnie w małym mieście kto pośle dziecko do 18letniej dziewczyny na korki Rodzice wolą zapłacić za szkołę

Justin Bieber Przepraszam, ale ja wolę klasyczne zegarki

Dziękuję Fajnie , że TŻ zrobił Ci taką niespodziankę, to na pewno bardzo miłe.

Caate, ja już nie mam na Ciebie słów tzn. na Twoją urodę, a makijaż rewelacja, świetne cieniowanie, chyba sobie kupię paletkę i będę ćwiczyć makijaże Zakochałam się oficjalnie
super mama Ci niespodziankę zrobiła

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
mi się w ogóle nie podoba

caate
makijaż śliczny, ale faktycznie tak bardziej na wieczór jak dla mnie bo mocny a co do twojego Tż, to jak ty wytrzymujesz bez jego "kocham cię?" ja sobie tego nie wyobrażam... Mój na szczęście jest przeciwieństwem jesli o wyznania chodzi

E.J
ja myślałam o tym żeby zabrać Tz do kina na jakiś film ale zobacze jeszcze na pewno obstawię jakieś wyjście niż prezent

body mnie nie przekonują, ale tunika

Talullah
dzięki

mi się bardzo podoba

Ja odebrałam dziś retencyjne aparaty i jestem zadowolona, bo trochę spokoju z ortodonta mieć będę a i delikatne są i wygodniejsze. Spa wieczorkiem, teraz spadam z kompa
dzięki za opinie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Ja już jestem mężatką, tylko po cywilnym, a w lipcu biorę kościelny No i dziękuję

Dziewczyny, ile dziennie pijecie pokrzywy?
1-2 kubki dziennie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
super, to takie tregginsy chyba tylko ta wysyłka 15zł ekonomiczna

Caate ślicznie jak zwykle

Buahhot i Blondyneczka kochani Ci wasi Tż'ci

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 18:38   #4714
marthaaa
Raczkowanie

Snow, no tak, moja mama jest kochana ale jedyna córeczka, więc co się dziwić, widocznie może sobie na to pozwolić

Marta85, może złapała Cię jakaś 3dniówka żołądkowa? Jeeju, zdrooowiej Przez takie coś to jeszcze schudniesz... Moja koleżanka 3kg straciła i nadal nie może ich przybrać a to było w grudniu Chyba muszę zachorować

Cytat:
Cześć dziewczyny! Od 3 dni dzielnie Was czytam, więc pomyślałam, że pora już napisać
Mam pytanko. Większość z Was (tak mi się wydaje..) ma ciemne włoski. Powiedzcie mi jak radzicie sobie z depilacją? Jak często? i w jaki sposób?
Pozdrawiam.
Zależy o które części ciała Ci chodzi Nogi - maszynka + żel/pianka, latem wosk lub depilator. Rąk nie golę, mam na nich włosy, trudno. Pachy- maszynka. Bikini - zależy ,co mi się chce Ja mam ciemne włoski i duużo. A depilację robię praktycznie codziennie, jak odrosną, to robię, to chyba takie oczywiste, nie ?
A co do sytuacji Twojej z ex-TŻtem... Przykro mi, ale ja np. nie rozumiem, że teraz nie masz kontaktu z rodziną a on ma... Dziwne to moim zdaniem, no ale są na świecie różni ludzie, niestety. Ważne, że teraz Ci się układa z kimś innym i potrafiłaś komuś dać szansę

Cytat:
w maju będę miała z Tż 6 lat, ale jeszcze mi się nie spieszy do ślubu, w sumie mogłabym nigdy go nie brać..
Cytat:
nie kręci mnie, nigdy nie marzyłam o białej sukni itd, dobrze mi tak jak jest
Mam takie same odczucia - ale może mi się to zmieni z wiekiem.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Wspolczuje

Moze to bedzie dla Was dziwne, ale ja nie potrafie bekać a wymiotować to już w ogóle
A po alkoholu - nie wymiotowałaś nigdy ?

Muszę wam powiedzieć, że mój ex znowu mnie odwiedził PRzeprasza, tęskni, nie potrafi beze mnie żyć, chce, żeby było między nami dobrze. Porozmawiałam dziś z nim i postawiłam sprawę jasno - albo związek bez bólu i rozpaczy, wymazać z pamięci to, co było i po prostu cieszyć się sobą albo niech da mi spokój, bo ja nie chcę czegoś takiego. Wolę nie mieć nic niż mieć coś na niby

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 18:44   #4715
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A po alkoholu - nie wymiotowałaś nigdy ?
nigdy

Stary 2011-02-01, 18:50   #4716
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

Marta85, może złapała Cię jakaś 3dniówka żołądkowa? Jeeju, zdrooowiej Przez takie coś to jeszcze schudniesz... Moja koleżanka 3kg straciła i nadal nie może ich przybrać a to było w grudniu Chyba muszę zachorować
Dziękuję
Myślę,że przez tą pizze, były tak takie różne pokrojone warzywa, może skórka mi zaszkodziła na razie zjadłam jogurt i czekam na efekty
I mama naprawdę fajną niespodziankę zrobiła ja swoją18nastke robiłam z kolegą na 60 osób, ale był sajgon, nawet była próba podcięcia żył

Stary 2011-02-01, 18:56   #4717
Kalpana
Zakorzenienie

Do małżeństwa trzeba dojrzeć. Osoba mająca 20 lat może być na to już gotowa, a osoba po 40 nie... To zależy od konkretnego człowieka... Wkurza mnie to, że niektórzy uważają moje małżeństwo za jakiś nasz dziecinny kaprys, coś, co się rozpadnie, tylko dlatego, że jesteśmy tacy młodzi. I to też nie zależy od tego ile się z kimś jest. Mój dziadek miał brać ślub z jakąś kobitką, ale poznał babcię i niedługo przed ślubem zerwał z tamtą... Z babcią był 3 miesiące i wzięli ślub (nie była w ciąży) i są ze sobą już ok. 40 lat

Wypiłam pierwszy kubek tej pokrzywy (nie słodziłam), ale dziwny ma smak... Blee

Podoba mi się ten sweterek, wstawiony przez Agę http://moda.allegro.pl/sliczny-swete...1.html#gallery

Sama mam ochotę na jakieś fajne zakupy, ale z kasą krucho, muszę czekać do kwietnia

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:05   #4718
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Myślę,że przez tą pizze, były tak takie różne pokrojone warzywa, może skórka mi zaszkodziła na razie zjadłam jogurt i czekam na efekty
I mama naprawdę fajną niespodziankę zrobiła ja swoją18nastke robiłam z kolegą na 60 osób, ale był sajgon, nawet była próba podcięcia żył
ojj jak to grypa to współczuję, też niedawno to przechodziłam

wpadłam tylko na 5minut i znów naukaaa

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:07   #4719
dianulaa
Zadomowienie

kitka

ja mam paletke firmy Lenka. Kolory na oku są takie same jak na aukcji tej co pokazywałaś i u tej samej osoby chyba nawet kupiłam
Poniżej wstawiam zdjęcia kolorów w paletce i na palcu. Na oku są identyczne
Trzymają się dłuugoo
do tego kiedyś były dodawane pędzelki ale juz troche drożej kosztowało.

Moja paletka troche pokruszona ale "działa"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P010211_18.540001.jpg (98,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P010211_18.540002.jpg (103,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P010211_18.540003.jpg (97,1 KB, 21 załadowań)
Stary 2011-02-01, 19:10   #4720
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dostalam mandat za parkowanie pod przedszkolym, bo wystawalam na chodnik i jakas kobieta zadzwonila po policje, przyjechali i po dlugich negocjacjach z 300zl i 3pkt, uzmyslowilam panom, ze ta kobieta by nie przeszla przez ten chodnik bo dziecko by dostalo wstrzasu mozgu, bo chodnik jest powybijany przez korzenie drzew i tam nogi mozna polamac, po drugie pan sie upieral, ze nie zostawilam 1,5m mmiejsca na na chodniku na przejscie, to sie pytam gdzie to miejsce, jak moj samochod ma 178cm i wystawalam 1/2samochodu na ulice, wiec chodnik ma max 70cm, czyli wozek ledwo sie zmiesci i jak ta kobieta wejdzie na ten chodnik, to juz z innym czlowiekiem sie nie minie, nie daj boze z innym wozkiem, wiec przez nia ktos bedzie musial zlamac rpzepis i wyjsc na ulice, bo ona zajela caly chodnik, gdzie po drugiej stronie ma chodnik szerokosci prawie 3m. panowie przyznali mi racje, wytlumaczylam, ze nie bylo gdzie zaparkowac, bo parking jest na 8samochodow, a wszelkie inne miejsca sa zajete (i byly przez mieszkancow i klientow wulkanizacji) i kazdy staje jak ja i to jest normalne, bo dzieci w grupie jest 20, a grup 6 i jak kazdy rodzic przyjezdza w tych godzinahc to nie ma bata zeby kazdy mial swoje miejsce i parkuje sie wszedzie gdzie sie da, bo ile mozna czekac (ja czekalam 15min ale nic sie nie zwolnilo) no i dostalam 100zl i 1pkt, ale jesttem wsciekla, wiem ze nie powinnam tam parkowac, ale ile moglam czekac... boze, skad ja kase wezme... wiedzialam, ze mam do niczego dzien, czulam to, ze jestem durna i musialam sie przekonac, zawsze tak przestrzegam wszystkiego...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:19   #4721
Prymulkaaa
Rozeznanie

caate przykro mi.. ale grunt, że zbiłaś kwotę!
Kalpana doskonale wiem, że to nie kwestia wieku.. ja byłam pewna, ze nam się uda.. z ex. nie wyszło. życie.
co do obecnego.. to jak każdy ma wady.. np dzisiaj,.. kiedy wie, że taka chora leżę w łóżku... a jego wciąż nie ma...
Stary 2011-02-01, 19:19   #4722
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
kitka

ja mam paletke firmy Lenka. Kolory na oku są takie same jak na aukcji tej co pokazywałaś i u tej samej osoby chyba nawet kupiłam
Poniżej wstawiam zdjęcia kolorów w paletce i na palcu. Na oku są identyczne
Trzymają się dłuugoo
do tego kiedyś były dodawane pędzelki ale juz troche drożej kosztowało.

Moja paletka troche pokruszona ale "działa"
wow ale napigmentowana podasz link do aukcji albo kupujacego?

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dostalam mandat za parkowanie pod przedszkolym, bo wystawalam na chodnik i jakas kobieta zadzwonila po policje, przyjechali i po dlugich negocjacjach z 300zl i 3pkt, uzmyslowilam panom, ze ta kobieta by nie przeszla przez ten chodnik bo dziecko by dostalo wstrzasu mozgu, bo chodnik jest powybijany przez korzenie drzew i tam nogi mozna polamac, po drugie pan sie upieral, ze nie zostawilam 1,5m mmiejsca na na chodniku na przejscie, to sie pytam gdzie to miejsce, jak moj samochod ma 178cm i wystawalam 1/2samochodu na ulice, wiec chodnik ma max 70cm, czyli wozek ledwo sie zmiesci i jak ta kobieta wejdzie na ten chodnik, to juz z innym czlowiekiem sie nie minie, nie daj boze z innym wozkiem, wiec przez nia ktos bedzie musial zlamac rpzepis i wyjsc na ulice, bo ona zajela caly chodnik, gdzie po drugiej stronie ma chodnik szerokosci prawie 3m. panowie przyznali mi racje, wytlumaczylam, ze nie bylo gdzie zaparkowac, bo parking jest na 8samochodow, a wszelkie inne miejsca sa zajete (i byly przez mieszkancow i klientow wulkanizacji) i kazdy staje jak ja i to jest normalne, bo dzieci w grupie jest 20, a grup 6 i jak kazdy rodzic przyjezdza w tych godzinahc to nie ma bata zeby kazdy mial swoje miejsce i parkuje sie wszedzie gdzie sie da, bo ile mozna czekac (ja czekalam 15min ale nic sie nie zwolnilo) no i dostalam 100zl i 1pkt, ale jesttem wsciekla, wiem ze nie powinnam tam parkowac, ale ile moglam czekac... boze, skad ja kase wezme... wiedzialam, ze mam do niczego dzien, czulam to, ze jestem durna i musialam sie przekonac, zawsze tak przestrzegam wszystkiego...
ehhh szkoda kasy, za ta kwote mozna jakis porzadny kosmetyk kupic

Stary 2011-02-01, 19:22   #4723
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Wspolczuje

Moze to bedzie dla Was dziwne, ale ja nie potrafie bekać a wymiotować to już w ogóle
co do bekania to jak ja albo moj mąż beknie ktos to moja corcia mowi tak : ja bekam i na sile stara sie bekac i krzyczy ze ja bekam ja bekam hahahaha
Stary 2011-02-01, 19:23   #4724
dianulaa
Zadomowienie

buahhot to jest ten sam sprzedawca co Kitka podawała gdzieś kilka postów wyżej .. Wszystko ok tylko plakać mi sie chciało jak zobaczyłam nową piękną paletkę w kilka miejscach pokruszoną dzięki naszej poczcie ;( i możliwe że źle opakowane było

nick sprzedającego : lenka-kosmetik - to co Kitka podala

ja mam : http:// allegro.pl/paleta-cieni-120-kolorow-cienie-5-pedzli-nowe-1-i1175782236.html

spacja w adresie dla bezpieczenstwa

Edytowane przez dianulaa
Czas edycji: 2011-02-01 o 19:29
dianulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:25   #4725
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
a na coś konkretnego oszczędzasz czy tak tylko?
na mieszkanie

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:29   #4726
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate zawsze musi byc ten pierwszy raz o ile pierwszy haha

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

nie moge sie doczekac niedzieli ciekawe jak ten zegarek wyglada a avonu i ciekawe co przywioze z kosmetykow i perfumy ale nazwy nie pamietam...ale podobno te drozsze ladnie pachna
Stary 2011-02-01, 19:30   #4727
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
No co za dziady, mogli chociaż upomnienie dać

Dziś w TV mówili,że kierowca karetki która na synale jechała do wypadku dostał mandat

Stary 2011-02-01, 19:30   #4728
dianulaa
Zadomowienie

jutro będę na diecie owocowej - ananasowej ;D ciekawe czy coś mi to da.
Stary 2011-02-01, 19:31   #4729
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot to jest ten sam sprzedawca co Kitka podawała gdzieś kilka postów wyżej .. Wszystko ok tylko plakać mi sie chciało jak zobaczyłam nową piękną paletkę w kilka miejscach pokruszoną dzięki naszej poczcie ;( i możliwe że źle opakowane było

nick sprzedającego : lenka-kosmetik - to co Kitka podala

ja mam : http:// allegro.pl/paleta-cieni-120-kolorow-cienie-5-pedzli-nowe-1-i1175782236.html

spacja w adresie dla bezpieczenstwa
dziekuje

Cytat:
na mieszkanie
uuu, duzo jeszcze zostalo?

Stary 2011-02-01, 19:31   #4730
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Hej

Mój ,,uczeń" nie przyszedła dziś na korepetycje, chyba zrezygnował

caate znowu przepiękny makijaż ja ostatnio kupiłam cienie takie zielono-niebieskie i najpierw obrysowuje oko czarna kredką, potem na to ten cień i ładnie wychodzi polecam te, fajne kolory i mocno napigmentowane
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ek.html&next=1

Będę dziś testowała maseczkę z żółtej glinki Ziaja, znów mam suche skórki wokół nosa
dziekuje
ten sposob co podalas jest bardzo efektowny
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
mi się w ogóle nie podoba

caate
makijaż śliczny, ale faktycznie tak bardziej na wieczór jak dla mnie bo mocny a co do twojego Tż, to jak ty wytrzymujesz bez jego "kocham cię?" ja sobie tego nie wyobrażam... Mój na szczęście jest przeciwieństwem jesli o wyznania chodzi

E.J
ja myślałam o tym żeby zabrać Tz do kina na jakiś film ale zobacze jeszcze na pewno obstawię jakieś wyjście niż prezent

body mnie nie przekonują, ale tunika

Talullah
dzięki

mi się bardzo podoba

Ja odebrałam dziś retencyjne aparaty i jestem zadowolona, bo trochę spokoju z ortodonta mieć będę a i delikatne są i wygodniejsze. Spa wieczorkiem, teraz spadam z kompa
dziekuje
tak mi tez on lezy bardziej na wieczorowy, dlatego zmylam go namalowalalm go na poprawe humoru, ale i tak mam go do niczego
Cytat:
zrobiłam już maseczkę liftingującą na twarz, peeling twarzy i posprzątałam mieszkanko

caate a długo ćwiczyłaś? po jakim czasie były rezultaty?
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
ale makijarz.....cudny powinnas zaczac robic makijarze w domku bys dorobila

kitka ladny zegarek

zielone oko ojej to mialas pobudke

ja kupie mojemu chyba jakies gatki bokserki takei obcisle ostatnio zaczol takie nosica zawsze chodzil w majteczkach i zastanawiam sie dlaczego zmienil gust hm......
insanity tak daje w kosc... juz po 1dniu masz takie zakwasy ze eldwo wstalam z lozka, po tyg juz widac efeky, cialko zbite i jedrne, a pozniej to takie ksztaltowanie figurki i gubienie tluszczu. u mnie takie w makijaze w domu, to chyba sie nie sprawdzi, kobiety chodza do kosmetyczek, ja jestem nikim
Cytat:
witaj prymulka

caate ojej jak Ty moglas tyle cwiczyc chcialo Ci sie ? codziennie robilas 300brzuszkow? ja bym, chciala brzuch zgubic ale nie wiem jak sie do tego zabrac?
Cytat:
my chcieliśmy dzidzie. Ale po roku starań odpuściliśmy.. Po 2 miesiącach od wyprowadzki poszłam do lekarza i do wiedziałam się, że poroniłam. lekki szok. Mieliśmy domek. Ale on za bardzo kochał moją rodzinę.. nie miał dla mnie czasu, bo ciągle do nich jeżdził (nie było dnia, zeby nie spędzał tam wieczoru) do tego problem z ciążą.. i się rozpadło.

Też ide jutro na solarium) Postanowiłam wykupić karnet, bo będę też tam chodzić na fitness (też od jutra )
da rade, tylko ze ja wczesniej duzo cwiczylam, ja lubie cwiczyc bo widze zgrabne cialko i to mnie motywuje, a 300brzuszkow do insanity to pikus jest, od dzis zreszta zaczynam robic, ja to lubie, a brzuszek jest plaski

Cytat:
caate przykro mi.. ale grunt, że zbiłaś kwotę!
Kalpana doskonale wiem, że to nie kwestia wieku.. ja byłam pewna, ze nam się uda.. z ex. nie wyszło. życie.
co do obecnego.. to jak każdy ma wady.. np dzisiaj,.. kiedy wie, że taka chora leżę w łóżku... a jego wciąż nie ma...
dziekuje, za glupote sie placi niestety... ale naprawde, kazdy tak parkuje codziennie i nie mi musieli wlepic mandat, jeszcze wiem ktora to kobieta dzownila, znam ja, moja matka wszystkie komunie dla dzieci jej robila, bo jej zal bylo ze nie ma pieniedzy,a teraz znowu ma jakiegos malucha jeszcze w spacerowce go wiozla

przykro mi z powodu bylego slubu, szkoda ze faceci tak czasami zawodza. ja dzis swojemu napisalam, ze jestem juz zalamana, bo jak na moj sms ze dostalam mandat i zla jestem dostalam odpowiedz 'ile' a nastepna ';/', to mnei tak trafilo, ze on nie potrafi mi nic powiedziec, a wszystkie kolezanki pocieszac to moze ciagle. ja nie wiem co ja mam w sobie, ze na to nie zasluguje, nie wiem naprawde...

Cytat:
wow ale napigmentowana podasz link do aukcji albo kupujacego?

ehhh szkoda kasy, za ta kwote mozna jakis porzadny kosmetyk kupic
paletka fakt, mocny pigment ma.

noo 100zl, to juz kupilam oleje i radical, juz w ogole jest przezarabiscie. naprawde wpadne w jakas depresje
Stary 2011-02-01, 19:34   #4731
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate mas zjakis link do tych cwiczen? 300brzuszkow boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja zrobie na raz moze z 30
Stary 2011-02-01, 19:36   #4732
Prymulkaaa
Rozeznanie

caate faceci chyba po prostu tacy są... nie można od nuch za dużo wymagać.. mnie eks teściowa powiedziała, ze za dużo wymagałam..
chyba kupię sobie ten radical..
Stary 2011-02-01, 19:42   #4733
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate zawsze musi byc ten pierwszy raz o ile pierwszy haha

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

nie moge sie doczekac niedzieli ciekawe jak ten zegarek wyglada a avonu i ciekawe co przywioze z kosmetykow i perfumy ale nazwy nie pamietam...ale podobno te drozsze ladnie pachna
no pierwszy, 2lata mam prawko, za tyg urodziny, idealny prezent, tylko gorsze jest to, ze u nas ludzie jezdza jak wariaci, gdzie jest przedszkole a naprzeciwko kosciol, to zamiast tam z radarkiem stanac, to oni za parkowanie mandaty wlepiaja. a najbardziej mnie to boli, ze ja 100zl za tyg zarobie za pilnowanie Zuzi i to nie moje dziecko i musze zpalacic mandat, gdzie pracuje u nich ostatni tyg i myslalam ze za ta 100 cos sobie kupie, a tu nie i teraz zaluje wszystkiego co kupilam tyg temu i nawet nie bede miala za co isc opic moich urodzin
Cytat:
No co za dziady, mogli chociaż upomnienie dać

Dziś w TV mówili,że kierowca karetki która na synale jechała do wypadku dostał mandat
no wlasnie nie wiem, czemu upomnienia nie dali, bo to moj pierwszy raz, a parkuja tak wszyscy od wrzesnia...
a jak do kosciola ludzie sa w neidziele, to 2strony sa zajete chodnika i nikomu nie przeszkadza co dopiero jest niebezpieczne, bo samochody stoja na chodnikach

a co do tv, to jakas masakra, to ja sie nie dziwie czemu mi mandat dali

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
caate mas zjakis link do tych cwiczen? 300brzuszkow boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja zrobie na raz moze z 30
prosze:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=insanity
trzeba dobrze oddychac i robic seriami po 20brzuszkow i 15sec przerwy
i od nowa
Cytat:
caate faceci chyba po prostu tacy są... nie można od nuch za dużo wymagać.. mnie eks teściowa powiedziała, ze za dużo wymagałam..
chyba kupię sobie ten radical..
ja tylko pragne czulosci i to jest straszne, bo w dziecinstwie tego nie zaznalam i teraz tego nie mam dlatego mnie to tak flustruje, albo ja jestem jakas niedorobiona nei wiem, zla teraz jestem, rozgoryczona z kazdej strony jeszcze TZ stwierdzil,z e on sesje zaliczyl to mam wpasc jutro, mowie ze nie chce bo chce sama byc ze soba, to on mowi ze on przyjedzie, to mowie ze nie, bo tata jest w domu i nie chce miec w domu klotni i teraz ja mam miec czas na zawolanie, niewazne ze ja sesje jeszcze mam i ten week pelen egzaminow, ja juz mam jechac do niego bo on pozalilczal wszystko i jest fajnie, no jezus maria, zrozumienia tylko potrzebuje... wyczucia sytuacji, mojej zlosci, zna mnie tyle lat, po co mnie denerwuje bardziej

i jeszcze paznokiec na zero mi sie zlamal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-01 o 19:44
Stary 2011-02-01, 19:48   #4734
Prymulkaaa
Rozeznanie

o rany... obawiam się, że jedynym rozwiązaniem jest poszukać kogoś innego, co jest po prostu absurdem.. bo tak to można do śmierci szukać i nie znaleźć mam nadzieję, ze wszystko będzie ok..
Stary 2011-02-01, 19:54   #4735
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
o rany... obawiam się, że jedynym rozwiązaniem jest poszukać kogoś innego, co jest po prostu absurdem.. bo tak to można do śmierci szukać i nie znaleźć mam nadzieję, ze wszystko będzie ok..
ale kogo szukac, jak jestem wbrew wszystkiemu z nim szczesliwa, ma tylko wady swoje 2, ale czasami jak one razem sie polacza, to ja wychodze z siebie i tyle... kazdy czlowiek jest z wadami, inny bedzie mowil codziennie ze kocha, a ta milosc jego guzik warta, nie moge go tak przekreslac, to tak samo jakby on wymagal ode mnie, zebym przestala potrzebowac czulosci i z tego powodu sie rozstal. pzt on nie moze placic za moje braki milosci z dziecnstwa, co on temu winny, ze ja je mialam takie a nie inne, sam mial srednie, ale wiedzial ze byl kochany

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-01 o 19:56
Stary 2011-02-01, 19:57   #4736
snowhitee
Zakorzenienie

Caate ojej przykro mi

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 20:00   #4737
Prymulkaaa
Rozeznanie

caate, myślę, ze jeśli jutro rano wstaniesz i będziesz mieć dobry humor to puścisz w niepamięć to co dzisiaj czujesz... będzie dobrze
Stary 2011-02-01, 20:09   #4738
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Caate ojej przykro mi
Cytat:
caate, myślę, ze jeśli jutro rano wstaniesz i będziesz mieć dobry humor to puścisz w niepamięć to co dzisiaj czujesz... będzie dobrze
taki humor mam od soboty, mam nadzieje ze minie on kiedys, ale teraz sie zastanawiam jechac do TZta czy nie i tak uczyc sie nie bede... bo mi sie nie chce, a jak mu juz napisalam ze nie przyjade to zamilkl i znowu wyjde na niezdecydowana
Stary 2011-02-01, 20:16   #4739
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
jutro będę na diecie owocowej - ananasowej ;D ciekawe czy coś mi to da.
ta dieta trwa 1 dzień? też musiałabym zrobić sobie oczyszczanie..

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
dziekuje

uuu, duzo jeszcze zostalo?
jakieś 20 tysięcy, ale już się doczekać nie mogę kiedy je kupię będę mogła w końcu zaszaleć

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

caate

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 20:17   #4740
bita smietana
Zakorzenienie

Ja tak szybciutko pomiędzy nauką, bo strasznie żal zrobiło mi się Caate po przeczytaniu tego wszystkiego, trzymaj się

W sumie to chciałam Ci tylko napisać, że jeśli nie masz środków teraz (i chcesz iść świętować urodziny, a wynagrodzenia za Zuzie pewnie nie zgłaszasz do skarbówki ani nic), rozłóż sobie mandat na raty, będziesz płaciła po 20 złotych miesięcznie i nie poczujesz

W necie jest sporo informacji na ten temat, niektórzy znajomi tak robią

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości