Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-01, 15:50   #2371
violisia
Zadomowienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

ooo i byla mowa o rajstopach z lidla , ja bylam dzisiaj i kupilam 2 sztuki biale i rozowe, i 2 paczki skarpetek, rozowe i niebieskie, szkoda ze te spiworki byly tylko rozowe i niebieskie, bo ja bym bezowy chciala, kupilam tez chusteczki z pampers senstive za 23zl.. pampersow podobnie jak u was, u mnie nei bylo
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 15:51   #2372
Agnieszka.M
Rozeznanie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Agnieszka.M no ale wiesz konflikt może być mimo że ty masz B rh+ bo tż może mieć rh- i nie wiesz po kim maleństwo odziedziczy czynnik rh.
U nas tż ma 0rh+ a ja mam A rh- i konflikt jest.
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Eeee... Ale przecież konflikt jest tylko jeśli matka ma Rh-, a dziecko ma po ojcu Rh+, nie?
U nas niestety jest takie ryzyko, bo ja mam AB Rh-, a tż ma 0 Rh+.
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Zgadza się konflikt jest wtedy tylko gdy matka ma Rh - , jeśli matka ma Rh + a ojciec Rh - konfliktu nie ma.
Dziewczyny mają rację bzyczka1. Ja chciałam, żeby mąż zbadał grupę tylko z ciekawości, bo ryzyka konfliktu nie ma skoro ja mam B rh+.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 15:56   #2373
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
padam na twarz ze smiech jak eweska napisala ze jak maly ja kopnal to jej cycek podskoczył:P:haha ha::hahah a: (dalej nadrabiam..)
nie powiem przyjemne uczucie
Tylko nie pomyślcie że cycki mi wiszą do pasa że mały mnie po nich kopie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

zazdroszczę Ci tego spania i sto lat dla synka
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 16:03   #2374
violisia
Zadomowienie

Cytat:

wiem wiem:P, sa wysoko, moja mala czsem kopnie na wysokosci pepka..

ehhh dalej ulozona posladkowo..
Stary 2011-02-01, 16:04   #2375
mamaoptymistka
Zadomowienie

Cytat:

Lokator z pierwszego piętra ma do cycka tak blisko że już się z nim zapoznaje.

Jak słodko że masz dwóch maluchów to było moje marzenie może się spełni następnym razem
Stary 2011-02-01, 16:06   #2376
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Lokator z pierwszego piętra ma do cycka tak blisko że już się z nim zapoznaje.

Jak słodko że masz dwóch maluchów to było moje marzenie może się spełni następnym razem
moje tez

a wogole to mam juz fotelik do wozka z adapterami za 71zł wylicytowalismy, wczoraj przyszedl

nowy 370zl kosztuje
Stary 2011-02-01, 16:09   #2377
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
super super
kolejna dziewczyna może nie będzie tak źle z tymi żonami

I duża faktycznie! Termin masz 7 dni przede mną... To chyba podobnie jak Eda waży

A propos, to bratowa znajomej urodziła kilka dni temu (co prawda cc) synka 4,4kg 62 cm!
i cała wyprawka na rozmiar 56 poszłą się paść
moja kolezanka urodziłą wczoraj 4040 i 57 cm masakra jakie duze te dzieci... jak my to powypychamy na świat...
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Anulinka2009 mogę Cię trochę pomęczyć i poprosić o twoje zdanie w wiadomo jakiej kwestii

Moje ostatnie L4 wystawione było do dnia 31 stycznia włącznie (do dziś), a dzisiaj dostałam nowe zwolnienie od 31 stycznia do 21 lutego.. czyli 31 styczeń pokrywa się na dwóch zwolnieniach, tym starym i tym, które dziś dostałam! Zupełenie nie zwróciłam na to uwagę, dopiero w domu zobaczyłam.. I teraz tak się zastanawiam, czy iść jutro do lekarza i prosić o przepisanie zwolnienia, tak żeby było od dnia 1 lutego do 21, czy takie zawieźć do pracy.. Nie wiem, czy dobrze napisałam o co mi chodzi, ale jak myślisz, co z tym zrobić?
z tego co wiem nie da is epoprawic l4 bo jest to druk ścisłego zarachowania i nie moga tak po rpostu wyrzucic druczka i wystawic nowego. jak to załatwiłaś? chyba ze juz pisałas a przeoczyłam, to przepraszam
Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość

Mam podobnie, mimo checi bycia perfekcyjna pania domu, zwyczajnie mi sie nie chce tylka ruszyc, ale przychodza takie dni jak dzisiaj, ze ma wypucowane wszyyyyyyyystko i dumna z siebie strasznie jestem

Jak juz wspomnialam, wysprzatalam chalupe (a mam co sprzatac) i jest bosko, czysciutko, pachnaco, nawet wiosennie Lubie jak tak mi sie porzadne sprzatanie wlaczy i jak pozniej siedze i delektuje sie tym porzadkiem
No, a teraz zasluzona kapiel w pianie i lozeczko
no rewelacyjnie tyak sobie wysprtzatac wiosenne porzadki są ekstra

a czytałąm ze w tym roku wiosna bedzie bardzi szybko juz marzec bedzie wiosenny
Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
TheXanthippe super gratulacje

Dziś byłam świadkiem karmienia i używania stanika nie przeznaczonego do karmienia tylko z odpinanymi od góry miseczkami - rewelacja, drugi cyc się trzyma nie ma problemu. Więc na pewno będę starała się kupić właśnie takie bo lepiej cycki w nim wyglądają.

Pijący dzidziuś trzymający na cycuszku mamusi rączkę co za widok , powróciły wspomnienia już się nie mogę doczekać mojego synusia.

Eve1603 masz na myśli kąpiel w wannie, można w ciąży???????????????
ja sie kąpie od poczatku, oczytwiscie nie w jakiejs mega gorącej ale jest mocno ciepła i nic mi sie nie dzieje a bardzo przyjmne sa te kąpiele
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
Eve1603 też lubię jak domek czystością świeci tyle ze ostatnio sił już nie mam, żby porządnie wszystko posprzątać i robię na raty

monika21121984 na 100% to się dowiesz po porodzie

mamaoptymistka a czemuż to kąpiel w wannie miałaby być zabroniona ???
nie można w bardzo gorącej wodzie, żeby dzidzi nie przegrzać ... kąpiel rozluźnia macice ...
jak skurcze przepowiadajace są to sie mówi zeby iść się wykąpać i jak nie przechodzą to może już być poród, bo zazwyczaj taka kąpiel wycisza przepowiadacze
dobrze wiedzieć, chciałabym jak najwiecej czaSU spedzi w domu a niue w szpitalu ale znajac mnie spanikjuje juz przy pierwszymn skurczu i pojhade do szpitala
Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Tak, mam na mysli kapiel w wannie teraz jeszcze za wczesnie bo brzuch za maly, ale pamietam jak w pierwszej ciazy brzuch mi wystawal nad piane i podskakiwal

mi włąsnie brzuch tak w wannie podskakuije ze woda faluje czadzior
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość

a wiecie pisalam wam chyba, wlasnie sie dowiedzialam jak tanie u nas w najdrozszym kraju europy sa pieluchy, z ciekawosci zajrzalam do sklepu pampers new born 48 sztuk 16 NOK!! 8 zl!!!, 100 sztuk pomieszaknych 1+2+3 pampers 65 NOK czyli 33 zl! to chyba tanio co?
jaka taniocha!! ekstra ale chyba poza tym w norwegii wszystko okropnie drogi, w szczegfólności jedzenie, no nie??
Cytat:
Edzik do wczoraj też się mało ruszał, ale dziś już ok
Chyba się ułożył główką w górę i nie miał jak kopać w brzuch, bo wymacałam takie twarde okrągłe wysoko nad pępkiem... Czy to możliwe, że wyczułam ręką główkę?
Bo potem to twarde się przesunęło na lewy bok, a z prawej czułam kopnięcia...
mi tez sie własnie wydaje ze czASEM mozna cos wyczuc albo noge albo głowe

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
wiem wiem:P, sa wysoko, moja mala czsem kopnie na wysokosci pepka..

ehhh dalej ulozona posladkowo..
jqk 5to jest z tym kopaniem nad pepkiem? ja barfdzo czesto czuje tam ruchy czy to swiadczy o ułozeniu pośladkowym?

w piątek wizyta oby ten czas szybko zleciał!
Stary 2011-02-01, 16:16   #2378
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
i cała wyprawka na rozmiar 56 poszłą się paść
moja kolezanka urodziłą wczoraj 4040 i 57 cm masakra jakie duze te dzieci... jak my to powypychamy na świat...

z tego co wiem nie da is epoprawic l4 bo jest to druk ścisłego zarachowania i nie moga tak po rpostu wyrzucic druczka i wystawic nowego. jak to załatwiłaś? chyba ze juz pisałas a przeoczyłam, to przepraszam

no rewelacyjnie tyak sobie wysprtzatac wiosenne porzadki są ekstra

a czytałąm ze w tym roku wiosna bedzie bardzi szybko juz marzec bedzie wiosenny

ja sie kąpie od poczatku, oczytwiscie nie w jakiejs mega gorącej ale jest mocno ciepła i nic mi sie nie dzieje a bardzo przyjmne sa te kąpiele

dobrze wiedzieć, chciałabym jak najwiecej czaSU spedzi w domu a niue w szpitalu ale znajac mnie spanikjuje juz przy pierwszymn skurczu i pojhade do szpitala

mi włąsnie brzuch tak w wannie podskakuije ze woda faluje czadzior

jaka taniocha!! ekstra ale chyba poza tym w norwegii wszystko okropnie drogi, w szczegfólności jedzenie, no nie??

mi tez sie własnie wydaje ze czASEM mozna cos wyczuc albo noge albo głowe

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

jqk 5to jest z tym kopaniem nad pepkiem? ja barfdzo czesto czuje tam ruchy czy to swiadczy o ułozeniu pośladkowym?

ja czuje nisko, kopniaki, najczesciej . ajak nad pepkiem albo w lini pepka to raczej od prostowania raczek, a tak to czuje gule z lewej lub z prawej strony i to glowka
Stary 2011-02-01, 16:20   #2379
martynka89
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny.

Niedawno sie obudzilam po krotkiej drzemce i dostalam krwotoku z nosa!!! Wczesniej tylko troche krew mi leciala a dzisiaj to jakas masakra. Chcialam wydmuchac nos i poczulam, ze cos bardzo mokro mi sie w jednej dziurce zrobilo, wstalam z lozka przetarlam nos odruchowo reka a reka cala we krwi!! Na szczescie udalo mi sie to opanowac.
I chyba juz znam przyczyne, mysle, ze to nie zaden niedobor witamin ani suche powietrze tylko nerwy.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 16:23   #2380
violisia
Zadomowienie

matallewar (doszlam do strony gdzie pisalas o chorobie Lesniewskiego) zycze zdrowia i sily, rowniez tobie jako osobie najblizszej, sama wiem co to za swinstwo, bo u mnie podejrzeali to samo, cale szczesciew skonczylo sie na zespole jelita drazliwego, ale od 16 roku zycia sie z tym borykam, teraz w ciazy nie moge prac lekow, poki co jest ok.. ale boje sie tego horroru po raz kolejny ..
Stary 2011-02-01, 16:24   #2381
anula_81
Zakorzenienie

ja tylko sie przywitac bo biegne dalej, przyszlam z pracy i jedziemy do znajomych zobaczyc dzieciaczka, napisze pewnie wieczorkiem a kiedy was doczytam to nie wiem, tyle naskrobalyscie...
sie przypominam cobyscie o mnie nei zapomnialy

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 16:25   #2382
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.

Niedawno sie obudzilam po krotkiej drzemce i dostalam krwotoku z nosa!!! Wczesniej tylko troche krew mi leciala a dzisiaj to jakas masakra. Chcialam wydmuchac nos i poczulam, ze cos bardzo mokro mi sie w jednej dziurce zrobilo, wstalam z lozka przetarlam nos odruchowo reka a reka cala we krwi!! Na szczescie udalo mi sie to opanowac.
I chyba juz znam przyczyne, mysle, ze to nie zaden niedobor witamin ani suche powietrze tylko nerwy.
uuu nerwy niekorzystkie wpływaja na wszystko. mi tez sie wiele razy pusciła krew z nosa w trakcie wrzeszczenia na kogos np.
jak nie bedzie chciało przestac leciec to pochyl sie lekko doprzodu i ściśnij nos mocno na jakas minute albo 2 i powinno przestac.
Stary 2011-02-01, 16:26   #2383
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
On ma zrośnięte jelita w wielu miejscach i tego się nie leczy operacyjnie. Jeśli dalej będzie palił i nie będzie stosował diety, to w końcu przestanie mieć drożne jelita.
Bez leczenia lekarze określili to na kilka miesięcy.
A on już tak schudł, że był w granicach "wychudzenia" już i naprawdę wyglądał jak cień człowieka. Nie miał siły wstać z łóżka...
A teraz bierze leki i odzyskał trochę masy i mu się wydaje, że to się nie powtórzy.

Pracuję nad swoim opanowaniem w tej kwestii... Ale mi nie wychodzi.
Nie dość, że mnie oszukał, że teraz mu nie ufam, jak kiedyś, to jeszcze nie wiem, czy znów nie pali I wiem, że to nie jest jeden hot-dog, bo w grudniu wyprowadził na takie "bzdury" około 200zł z naszego konta... On nawet nie pamięta kiedy i gdzie. A zawsze ma kanapki, zawsze ma obiadek, jak chce zjeść na mieście, to nie ma problemu
Najchętniej to bym go wyprowadziła z domu, do czasu aż zacznie mieć mózg i sam wszystko zrozumie
Może najpierw się upewnij, co on kupił na tej stacji. Widziałaś tylko na koncie, że była jakaś transakcja, ale może kupił poprostu gazete, albo był na myjni? Nie nakręcaj się na zapas

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 16:28   #2384
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.

a nie możesz iść w końcu na zwolnienie? Nerwy rzeczywiście mogą mieć na to wpływ
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 16:29   #2385
Weredka
Zadomowienie

Hej, hej jestem już po USG i passa na dziewczynki nie została przerwana W moim brzuszku mieszka córeczka. W 22t3d waży 503 g. Poza tym wszystko jest w porządku Pozdrawiam wszystkie mamusie!
Mój mąż nadal ma nadzieję, że wyrośnie jej ogonek, a córeczka cieszy się z siostrzyczki.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 16:32   #2386
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Hej, hej jestem już po USG i passa na dziewczynki nie została przerwana W moim brzuszku mieszka córeczka. W 22t3d waży 503 g. Poza tym wszystko jest w porządku Pozdrawiam wszystkie mamusie!
Mój mąż nadal ma nadzieję, że wyrośnie jej ogonek, a córeczka cieszy się z siostrzyczki.
gratuluje córeczki
super
faktycznie passa chłopieca na wątku została przerwaqna może w piatek i ja dołacze do waszego grona
Stary 2011-02-01, 16:36   #2387
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

nie znaczy
bo do konca nie poznasz czy kopie raczka czy nózką, (przynajmniej na tym etapie, bo jak juz jest wieksze to ja np czułam ze to pięta )
może kopać nad pępkiem nogą jesli jest główkowo ułożone, a jesli miednicowo to rączką smyra

śpiąca jestem
a mężula jeszcze nie ma
jakies ważne spotkanie ma
ciekawe do której mu zejdzie ???

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Weredka
witam w gronie księżniczek !!!!!!!!!
będziemy mieć dwie słodkie panieneczki

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 16:39   #2388
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
uuu nerwy niekorzystkie wpływaja na wszystko. mi tez sie wiele razy pusciła krew z nosa w trakcie wrzeszczenia na kogos np.
jak nie bedzie chciało przestac leciec to pochyl sie lekko doprzodu i ściśnij nos mocno na jakas minute albo 2 i powinno przestac.
Tak zrobilam i do tego zimny oklad na czolo. Juz nie pamietam kiedy otatnio mi tak krew z nosa leciala.

MoniaK z tym zwolnieniem sytuacja u mnie nieciekawa bo jak pojde na zwolnienie do konca ciazy to przymusowo wysla mnie na macierzynski nawet 11 tygodni szybciej i w dodatku moga mi za niego nie zaplacic. Owszem daja tu zasilki ale zanim przejdzie sie przez procedure to troche czasu minie a za pieniadze z MA (to sa pieniadze od panstwa, dotaje sie je zamiast macierzynskiego jesli przepracowalo sie w UK jakis tam czas u roznych pracodawcow- bo zeby dostac normalny macierzynski trzeba przepracowac 26 tyg bez przerwy do 15 tyg przed wyznaczona data porodu- i nie kwalifikuje sie do normalnego macierzynskiego). Tyle ze za MA dostane tyle kasy, ze nie ma szans zebym siebie i dziecko utrzymala.
Dlatego bede pracowac tak dlugo jak dam rade, z reszta warunki w pracy sie poprawily bo mam mniej obowiazkow i nie ma juz lodowatych przeciagow, cieplej na dworze sie zrobilo.
Stary 2011-02-01, 16:40   #2389
listopadowa80
Zakorzenienie

To ja kolejną fanką makaronu jestem
Dzisiaj też robiłam makaron - ze szpinakiem i kurczakiem. A na pierwsze była zupa-krem z groszku. Czyli obiadek na zielono

Aliczka - uśmiałam się z historii rodzinnej. Ale przeznaczenie jak nic

Cytat:
A może któraś z Was interesuje się literaturą i filmem detektywistycznym?

Poszukuję książki/filmu z postacią oficera Scotland Yardu i nie mogę nic znaleźć
Powieści Joe Alex'a
Główny bohater jest zawsze ten sam.

Cytat:
Gratuluję wizyty i dziewczynki

......................... ......................... ......................... ......................... ........................
A ja jutro mam wizytę u gina. Będą mierzone przepływy no i dowiem się co i jak z tym cukrem. Trzymajcie kciuki:pros i:
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 16:54   #2390
moria44
Wtajemniczenie

Cześć babulki!

Ja już po dopieszczaniu i pysznym sushi - jejku jak mi tego brakowało Resztki mam w lodówce i chętnie bym wsunęła ale obiecałam zostawić TZ'towi

Powoli Was nadrabiam ale muszę już napisać, bo się wkuuuurzyłam!! Dostałam wiadomość z Dino, no że jednak nie mają tego wózka w wybranych przeze mnie kolorach i będzie dostępny dopiero pod koniec lutego
No i znów jestem bez fury więc rozpoczynam poszukiwania
Byłam dziś w Dino ale nie miałam za dużo czasu więc tylko przeszłam obok wózków, zatrzymałam się tylko przy spacerówce XA i rzeczywiście duuży ten wózek...
Chyba się tam przejadę jutro jeszcze raz i dokładnie oblookam każdy model.

Cytat:
Moria, ty chcesz mieć cesarkę czy masz wskazania??
Przede wszystkim chcę bo boję się o dzidzię, że mi utknie w kanale i ktoś mi będzie małą na siłę wyciskał no i mam też wskazania, ogólnie po IV powinna być cesarka na życzenie ale w większości szpitali nawet o tym nie słyszeli no i mam kręgosłup w kiepskim stanie w odcinku lędźwiowym dyskopatię i w czasie porodu może mi dysk wyskoczyć ale w tej kwestii też opinie lekarzy podzielone, jedni zalecają cesarkę inny zalecają sn z zastrzeżeniem, że może po prostu bardziej boleć

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 16:56   #2391
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

moniqac, daisy, wlasnie moje uplawy nie swiadczyly o tym, ze sie cos dzieje, na samolocie lekarz powiedzial, ze mu to na drozdzaki wyglada, mimo,ze nie bylo grudek.
eweska, barszcz czerwony podobno poprawia hemoglobine, moze kladz sie po poludniu na drzemke, to super sprawa , ja sie wogole jeszcze dziwie, ze dasz tak wszystko rade.
matall, u mnie jest knflikt serologiczny, odczyn coombasa dlatego czesto mam robiony
vanes, pewnie Ci sie nie nalezy nic od panstwa tak samo jak mi, mnie w ciazy ze stazu wykopali, nawet odwolanie do wojewdy nic niedalo, takie polskie prawo.
martynka, krwawienie z nosa w ciazy to norma, lekarz mi na to zalecil 2x1 przez 7 dni rutinoscorbin.
weredka, gratki dla ciebie, i mla naprawde duza.
listopadowa, bedziemy trzymac kciuki, dobrej mysli badz.
Stary 2011-02-01, 16:59   #2392
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje

A ja apeluje, że od jutra zaczyna sie passa chłopców bo ja ide na wizyte i mają sie potwiedzić piękne okrągłe jajka i siusiak

Czekam już na koleżankę, bede robić kawe z bitą śmietaną i posypką czekoladową

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:02   #2393
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Grazin, tez mam wizyte w piatek i nie moge sie doczekac.:
Stary 2011-02-01, 17:03   #2394
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
No i znów jestem bez fury więc rozpoczynam poszukiwania
Byłam dziś w Dino ale nie miałam za dużo czasu więc tylko przeszłam obok wózków, zatrzymałam się tylko przy spacerówce XA i rzeczywiście duuży ten wózek...
Jak to XLander XA duży??? Moria proszę wytłumacz mi...

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:07   #2395
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
moniqac, daisy, wlasnie moje uplawy nie swiadczyly o tym, ze sie cos dzieje, na samolocie lekarz powiedzial, ze mu to na drozdzaki wyglada, mimo,ze nie bylo grudek.
eweska, barszcz czerwony podobno poprawia hemoglobine, moze kladz sie po poludniu na drzemke, to super sprawa , ja sie wogole jeszcze dziwie, ze dasz tak wszystko rade.
matall, u mnie jest knflikt serologiczny, odczyn coombasa dlatego czesto mam robiony
vanes, pewnie Ci sie nie nalezy nic od panstwa tak samo jak mi, mnie w ciazy ze stazu wykopali, nawet odwolanie do wojewdy nic niedalo, takie polskie prawo.
martynka, krwawienie z nosa w ciazy to norma, lekarz mi na to zalecil 2x1 przez 7 dni rutinoscorbin.
weredka, gratki dla ciebie, i mla naprawde duza.
listopadowa, bedziemy trzymac kciuki, dobrej mysli badz.
Biore rutinoscorbin na wzmocnienie naczyn krwionosnych ale nie pomaga. Krwawienia sie zdarzaja i wiem o tym, bo naczynia sie rozszerzaja w czasie ciazy, ale u mnie to byly lekkie krwawienia a dzisiaj to juz byla zeznia i od rana chodze mocno zestresowana i nie wydaje mi sie, zeby to byl zbieg okolicznosci.
Stary 2011-02-01, 17:10   #2396
andziot
Zakorzenienie

moria ale pod koniec lutego to juz przeciez nie długo ?????????????
nie chcesz poczekać, przeciez teraz i tak Wam jeszcze nie potrzebny ten wózek

mężu jedzie
głodna jestem

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2011-02-01 o 17:11
andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:13   #2397
violisia
Zadomowienie

no i nadrobilam!!!

gratuluje dziewczynek

i powodzenia na usg kobitki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 17:15   #2398
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
......

Jezeli zgaga moglaby dostac jakas nagrode, to moja mialaby Oskara. Pierwszy raz w zyciu cos takiego przezywam - cala noc nie spalam, rano zjadlam dwa Rennie i nie widze zadnej roznicy, a teraz czekaja mnie jeszcze 3 godziny wykladu, nie wiem jak dam rade.Chyba po drodze wpadne po migdaly, ale jakos nie wierze, ze to pomoze. To maja byc luskane czy w skorupkach?
biedactwo! ja wczoraj tak miałam ale rennie pomogło....

Cytat:
bbrawo !!!!!!!!!!!!!!!!! klask i:
Grazin, Ty cały dzien sprzatasz !! ?? Crazy
Eweska... hahaha nie pomyslalam, ze Ci wisi biust jak u rasowej krasuli hahah
Mamaoptymistka, nie znałam takiego zabiegu ! Super prosty. To ma byc taki zwykły cukier ??

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:16   #2399
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

rozmawialiśmy wcześniej o założeniu firmy przez niego ale myślałam że z tym poczeka.
mamy 10 tysięcy oszczędności ale on chce te pieniądze dać również na rozruch firmy, podobno ma odłożoną jakąś kasę o której ja nie wiem. wczoraj wieczorem się z nim pokłóciłam bo powiedział że to że nie mamy pieniędzy ani mieszkania to moja wina bo gdybym inaczej zachowywała się w stosunku do jego matki to dałaby nam 170tysięcy i żylibyśmy sobie jak pączki w maśle jak stwierdził.
był u rodziców i znów zaczęło się to samo odzywał się tylko na 5 minut bo musiał z mamą rozmawiać nie miał czasu na smsy nie odpisywał...ryczeć mi się chce jak o tym pomyślę
a najgorsze jest to że uważa że to ja jestem winna a w sobie nie widzi nic złego

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:17   #2400
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Weredka gratuluję księżniczki
Coś w tym jest ,że jakoś ostatnio rodzą się duże dzieciaczki.
Moja koleżanka 22.01 urodziła córę 3600 i 59 cm
a sama jest jak szczypior chuda i nie za wysoka jakieś 160 cm a jej mąż również

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości