|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
ja miałam kiedyś suczkę, rodzice mi kupili, mała byłam, ale kochałam ją ponad wszystko
no i już miła kilka miesięcy, wyszłam z nią na dwór i jakiś pies (Kuba rozpruwacz na niego mówili ![]() oczywiście zaciążyła, urodziła dwa pieski, a właściwie dwie suczki, ale bardzo to przeżyła, pani weterynarka słowotwórstwo mi się włączyło powiedziała, że była za młoda na ciążę i po tym tak się bała psów, że szok kochany mój pieseczek... zmarło jej się z 10 lat temu już, na raka, miała guzy dosłownie wszędzie, a rodzice mi o tym powiedzieli dopiero kilka miesięcy temu, bo martwić mnie nie chcieli...
|
|
|
|
#3722 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Później jeszcze mówił, że mu niedobrze, bo się zabardzo nawwąchiwał tej farby. No ale chyba faceci mają węchy jakieś nadto wrażliwe następnym razem kupię mu maske ochronną Miałaś rację i nawet mniej kieszeń obrywa Cytat:
![]() 2 dni jeszcze zniosę, moge tak chodzić, ale nie dłużej Ja to tylko się akceptuje w chłodnych kolorach
|
|||
|
|
|
#3723 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki jakiś dziergany ![]() pączki dobre są, tylko trza dbać o nie i ćwiczyć, żeby nie oklapły do podłogi |
|
|
|
|
#3725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale niestety każdego psiaka to czeka ![]() Cytat:
![]() jakbym miała też bym dbała ![]()
|
|
#3726 |
|
Przyczajenie
|
kitkulka, ja mam nogę 41 i kozaki dla mnie to rzecz niemożliwa do posiadania, bo te cholewki wszystkie jak na wieloryba, a ja mam nogi chude
![]() mam pytanko, a właściwie proszę tylko o Wasze zdanie ![]() czy na rozjaśnione wcześniej włosy (na podkład, bo mam za ciemne) syoss z załącznika da mi taki kolorek jak na drugim zdjęciu? czy np. żółtości lekkich już może nie pokryć?bo chciałam go wypróbować, a nie wiem czego się spodziewać ale pewnie i tak kupię
|
#3727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam wąską łydke i też musze celować w takie kozaczki, które mi nie odstają, rozmiar 36-37. Z kolei jak kupuje jakieś sandałki, lub szpile to w rozmiarze 35 dziwne te moje nogi |
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wrzucam moje rzeczy które dziś upolowałam.Spodnie standardowo nie pasują.Kupiłam ale jutro idę je oddać.W udach ciasnawe a w pasie steczka no i nie są rurki tylko zwężone wiec jutro lecą na zbity p.....k.Potem nadrobię co naskrobałaś bo muszę uciekać na parę godzin.
Bluzka z bufonami Pasek fajny na gumce wiec dopasuje się zawsze. I buciki.
|
#3729 | |
|
Magda ;)
|
A ja teraz chcialabym jakies botki sznurowane,ale nigdzie nie znalazlam takich,żeby mi sie podobaly
![]() A co do spodni to ja noszę rozmiar tak 27-28,ale i tak uwazam,ze jestem gruba ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam dziś od Tż kolejny merz special
|
|
#3731 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przeszukaj wątek (III, IV część) lub posty EwCiAooo. Ona Syoss kładła na podkład. Miała prawie białe włoski, takie mleczne delikatnie ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
:ehe m:
|
|
|
#3733 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
jaki kochany Tż i jak dba o Ciebie
|
|
|
|
|
#3734 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakie wielorybie rozmiary W tych spodniach Lee mam właśnie rozmiar 29, a z kolei jak spodnie do biegania kupowałam to babka powiedziała, że jestem szczypiorek i dala mi "S" i ku mojemu zdziwieniu leżały idealnie. Jestem wysoka i jakoś tak to się rozkłada. Mam nawet jedno zdjęcie takie z tyłu - koleżanka mi zrobiła na zajęciach - ale przecież nie będę wam takich zdjęć pokazywać Dziękuję ![]() Cytat:
Z sukienkami tak samo jak mówisz.. nie wiem jak oni to szyją bez wyobraźni ![]() Cytat:
![]() A co do spodni to rozmiar 27 to ja nosiłam na początku liceum i byłam najmniejsza i najchudsza ze wszystkich i wołali na mnie anoreksja zresztą do tej pory zdarza mi się to słyszeć ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
nie miał wyjścia trułam mu o tym od kilku dni
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Yatamanka widzisz ta waga to sie różnie rozklada, Ty masz 29 a jaa chudzina w snowhitee tez chudzina a ma 26. Dlatego mówię cięzko trafić z rozmiarem tak na oko. Choc ja mam sklepy gdzie juz nawet czasem nie mierze a biore standardowy rozmiar który na mnie zawsze pasuje.
Adzi super zakupy
|
|
|
|
#3738 |
|
Rozeznanie
|
snow
jestem ciekawa co sądzisz o tym zestawieniu, które Ci wyslalam (?)
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
adzio swietne buciki
![]() kochaneczka nie otwiera sie link z twojego podpisu??? bo chcialam obejrzec twoj blond..
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-02-01 o 19:02 |
|
|
|
#3740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3741 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam takiego na szczęście i wiem, że zawsze mogę na niego liczyć w razie co Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja wrzucam swojego dzierganego babcinego sweterka na żywo wygląda jakoś tak słodko, niezbyt w moim stylu, ale musiałam, na pewno znacie to uczucie
|
||||
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee wlasnie 24! Ale malutki rozmiar, ale ciesz się chudzinka jesteś wszystko na Tobie dobrze lezy.
kitkulka bardzo ładny mi się podoba ![]() Dziewczyny znacie podkłady z Bourjois? Mi niestety podkład KOBO średnio pasuje bo ten co mam nagle jest dla mnie za ciemny ![]() I musze kupic jakiś inny podkład, znacie jakies dobre podkłady? Tylko najlepiej takie niewysuszające Bo chyba wszystkie na wątku jakiegos podkładu uzywamy
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
enchanted-ja też kupuje szpilki rozmiar mniejsze, bo mam szczupłą stopę i mój rozmiar zwykle mi odstaje na szerokość
a i tak się rozciągają i tak ![]() tylko ostatnio miałam zonka, bo wyczaiłam super obcasy-12 cm, na platformie pieknej, no boskie i oczywiście rozmiar mniejsze wziełam, miałam 3 razy i ehh nie rozciągają się nic a nic.. Adzi- ale śliczniaste zakupy !! ![]() Dziewczyny, noo nie załamujcie mnie, same piękne rzeczy kupujecie, a ja na 2 tyg mam gips i sobie mogę pooglądac...szlag mnie trafi ;D ma któraś młotek na zbyciu? ![]() kitkulka- przecudny ![]() uwielbiam takie klimaty ![]() Agatau- ale KOBO Ci nie pasuje tylko i wyłącznie z powodu koloru, czy też coś innego?? bo jak nie, to wez ten najjaśniejszy ![]() ja ostatnio bez podkładu chodzę, nakładam kremik brązujący i rano kompakt i styka
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-02-01 o 19:12 |
|
|
|
#3744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już z nowej kolekcji?Cytat:
KOBO na razie odstawiłam, ściemniał mi trochę w buteleczce i czeka aż nabiorę trochę promieni słońca Ja ten z MF mogę polecić bo jest lekki, płynny (nie taki gęsty jak KOBO) i ma duuuuży wybór kolorów ach i nie wysusza mnie nic a nic no ale ja nakładam na bazę ![]() Cytat:
i współczuję nóżki
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja podkładu używam jakiegoś zwykłego Lirene, bo nie mam problemów z cerą, tylko używam tak, żeby koloryt wyrównać i jest dobrze, mi pasuje, ale jednak zmieniam co jakiś czas ![]() mnie denerwuje to, że ciężko mi jakoś trafić odpowiedni, bo mam taką karnacje no nie ciemną, ale też nie super jasną, a na większość podkładów na jakie trafiałam to były takie typowo o różowym zabarwieniu, a moja skóra to bardziej taka beżowa jest i też się zawsze nabiegam ![]() Kochaneczko mi również nie działa link do Twojego albumu, pewnie masz to samo co ja wcześniej że ustawiony jako publiczny ale w ustawieniach masz wszystko, żeby było ukryte
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
KOBO ściemniał wlasnie też w butelce jakies cuda z nim sie dzieją czy co?
Popatrze na ten MF jak zwykle bede szukala kosmetyków ![]() Myslalam jeszcze o Bourjois snowhitee to TZ Ci tam ostro podgląda co piszesz, widzę że ciekawski babskich pogaduszek ![]() kitkulka ja tez problemow nie mam tylko cerę naczynkową i chcę zawsze kolor wyrównać i lekko te skore przygasić. Popatrze na te podkłady
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-01 o 19:16 |
|
|
|
#3747 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tym bardziej, ze w Douglasie kosztuje 69zl (ja akurat kupuje na all z wysylka za ok 40zl )
|
|
|
|
|
#3748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Max Factor Lasting Performance - ale jako ze te 2 inne które bardzo mi do gustu przypadły wg mnie duzo sie nie roznia od niego to nie przepłacam no i wkurza mnie w nim ze te jasniejsze odcienie lubia ciemniec na twarzy i robic sie rozowe.Rimmel Lasting Finish Astor Mineral Match- aktualnie tego mam i go uwielbiam ![]() Czy wysuszają to trudno mi powiedziec bo ja mam cere mieszana w kierunku do suchej. Teraz w zimie to mam wiecznie sucha twarz wiec ciezko mi powiedziec... Ale jak dobrze krem nałoze z rana to nie robi mi ten podkład bardziej suchej twarzy niz mam. A z kolorem to mam zawsze problem bo jak na twarzy jest ok to mi sie odcina od szyi bo chyba jest ciemniejsza. Tego Astora teraz kupilam odcien ciemniejszy i jest akurat. Ale na fotach i tak widac jakbym miala twarz za jasna :| Co do rozmiarów to ja nie wiem jaki mam 34-36 jesli chodzi o spodnie. różnie to bywa bo ja jestem w udach szersza niz w biodrach Buty to mi wiecznie za szerokie. Z rozmiarem tez problem bo 37 za małe, 38 za duze. Bluzki zazwyczaj po prostu biore XS, S albo uniwersalny ![]() Spodnie oczywiscie wszystkie na dole pomarszczone bo lubie zwezane a jak je skróce to traca fason
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-02-01 o 19:20 |
||
|
|
|
#3749 |
|
Rozeznanie
|
Caskado
juz mozesz zobaczyc, nie widzialas bo mialam ustawione ze albumy mogą oglądac tylko przyjaciele
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() dziękuję z nowej kolekcji, kosztował 89 zł zbieram punkty w Orsay'u na kartę klubową, jeszcze 300 i dostanę bon wartości 22 zł wezmę sobie za to jakiś pierdół biżuteryjny ![]() Cytat:
taniocha, coś koło 20 zł kosztuje ![]() kochaneczko, a teraz pokazuje, że nie masz żadnych albumów do pokazania
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

no i już miła kilka miesięcy, wyszłam z nią na dwór i jakiś pies (Kuba rozpruwacz na niego mówili 
słowotwórstwo mi się włączyło powiedziała, że była za młoda na ciążę i po tym tak się bała psów, że szok
kochany mój pieseczek... zmarło jej się z 10 lat temu już, na raka, miała guzy dosłownie wszędzie, a rodzice mi o tym powiedzieli dopiero kilka miesięcy temu, bo martwić mnie nie chcieli...

i nawet mniej kieszeń obrywa 

wezmę sobie za to jakiś pierdół biżuteryjny