![]() |
#2191 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
dobra oto moja paskudna figura i niech mi już nikt nie mówi ze ma podobna wagę i na pewno wyglądamy tak samo ....
mimo, że ważę 60 kg to te okropne uda ![]() ![]()
64-63-62-61,1-60-59-58-57-56-55-54 Edytowane przez dirtyy Czas edycji: 2011-02-01 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Konto usunięte
|
Jakbym widziała swoje uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dirtyy Ja tam wcale nie widzę takiej wielkiej dysproporcji między udami na resztą ciała o której zawsze piszesz. ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Masz zarysowany biust, talię i uda - ja chciałabym mieć taką figurę, ale to niemożliwe bo nie mam biustu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zadomowienie
|
dirtyy
Jaki piękny brzuch ![]() ![]() A jeśli chodzi o uda to nie przejmuj sie bo tez z nimi walcze. ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Rozeznanie
|
dirty brzusio cud
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A można wiedzieć ile masz wzrostu ? ![]()
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Dirtyy, Kochana
![]() Żadna z nas nie jest idealna,bo jakbyśmy były idealne to na świecie byłoby nudno. Dlatego jedna ma taką figurkę, a druga ma taką. Skup się na pozytywnych aspektach swojej figurki,których jest dużo: -super brzuszek ![]() -talia -biust -chude recę czego Ci bardzo zazdroszczę A co do tych ud przecież nad nimi pracujesz prawda ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym nie są wcale takie złe |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zadomowienie
|
U mnie dzis dzien bez slodyczy :hura:
Chyba musze isc zaraz spac zeby mnie cos nie skusilo w ostatniej minucie haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |||||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24771477]Dołóż coś do obiadu, bo same brokuły to za mało
![]() Dołożyłam ryż biały i pokrojoną papryke i pomidor oraz 3 brukselki ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zadomowienie
|
samaraNW
mogę , w liceum można ![]() 50 x brzuszki 50 x przysiady 400 x leg magic kilka min zwyklych cwiczen kilka min hula hop kilka min twister na dzis wystarczy , padam i ide pod prysznic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zadomowienie
|
;o
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie wiekszosc rzeczy mozesz chyba ze niezapowiedziana kartkowka czy cos to nie ![]() Ale od jutra mam same spr po 3 w tyg + kartkowki i odp a nie mam sil sie skupic i usiasc na dupie do ksiazek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24771334]Sweet powodzenia ![]() U mnie week też do kitu. Mało jedzenia, dużo kawy. Jeszcze na nockę w pracy byłam i cały plan się rozregulował ![]() Jeszcze mnie krawcowa wkurzyła, bo wg jej mierzenia wyszło, że mam prawie 100cm w biodrach ![]() Pewnie miała jakąś felerną miarkę ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zadomowienie
|
Znalazłam taki o to artykuł o serkaach homogenizowanych , co o tym myślicie. Jednak jeść czy nie jeść
![]() Homogenizacja polega na wytwarzaniu jednolitej mieszaniny z nie mieszających się ze sobą w warunkach normalnych składników. Zwykle mamy z tym do czynienia w przemyśle mleczarskim stosuje się homogenizację mleka, śmietany i innych przetworów mlecznych. Polega ona na rozdrabnianiu dużych cząstek tłuszczów zawartych w mleku. Przeciwdziała to zbieraniu się tłuszczu na powierzchni. W Ameryce robi się to już jeszcze "nowocześniej" używając do tego ... krowy. Dodając do ich paszy emulgatory, w rodzaju trójfosforanu sodu, aby wyprodukowane przez krowę mleko było „homogenizowane”, czyli aby śmietanka nie oddzielała się od mleka, tworząc bardziej trwałą zawiesinę tłuszczu w wodzie. Wmawia się ludziom, że ten proces powoduje lepszą przyswajalność tłuszczu mlecznego. To prawda, "zapomina" się tylko wyjaśnić tego wystarczająco dokładnie. Rozdrobnione poprzez homogenizację cząsteczki tłuszczu bez żadnych problemów przenikają do krwi, omijając proces trawienia. Wynikiem tego, na ściankach arterii i naczyń krwionośnych odkłada się nie strawiony tłuszcz. Większość ludzi nie zdaje sobie sprawy skąd się bierze tak nagminne występowanie nadmiaru cholesterolu jak również szereg chorób systemu krwionośnego. W pierwszej kolejności natomiast należy z jadłospisu wyeliminować wszelkie przetwory będące wynikiem procesu homogenizacji. Wbrew pozorom jest ich całkiem sporo i są to nie tylko serki, lecz także mleko, śmietana i jogurty. Trzymaj się od nich z daleka jeśli ci zdrowie miłe! |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zadomowienie
|
aha , rozumiem
![]() A więc pozostaje jeść to co uważamy za zdrowe ![]() Był jakiś komentarz zeby nie jesc sera bialego bo sie odklada w brzuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Dominisia możliwe bo to zależy od systemu oceniania jakie przyjmie dane liceum ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Zadomowienie
|
aha
![]() ![]() To nie złe to liceum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zadomowienie
|
Wcale że nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zadomowienie
|
mylne mylne , spokojnie
![]() wiadomo ze jakie batony itp to tylko puste kalorie i nic nam pozytecznego nie dostarczaja ; ). |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam po części wierzę, że większość dostępnych produktów jest niezdrowa, ale głodzić się z tego powodu nie będę ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
Kupie jakieś owoce jabłka , mandarynki itp. bo nic juz nie mam.
Jakieś płatki , mój ulubiony chlebek zytni razowy , jogurty i zobaczymy co mi jeszcze bd potrzebne ; ). Ja juz bd zmykać bo jutro o 6 pobudka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
mindless znowu na R? do ilu kg chcesz zejść?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze, że nie zdaję egzaminu z tego co piszecie, bo bym oblała
![]() Mam już pierwsze wyniki, na razie dwie 5 i jedna 4,5. ![]() ![]() ![]() Już mi się nie chce. No i dietka dzisiaj też poległa. ![]() Ale właśnie zbieram się do ćwiczeń. ![]() Dirty: szczerze mówiąc po tym co mówiłaś, spodziewałam się czegoś znacznie gorszego niż widzę na fotach ![]() ![]() ![]() Laisla: miło, że czasem mnie wspomnisz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mindless: super, że wróciłaś ![]() no, to idę strój przetestować ![]() ps. przepraszam dziewczyny, że tak po łebkach piszę, ale niestety dzisiaj chyba nie uda mi się wszystkiego nadrobić ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-02-01 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.