![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Mów do słupa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
O, nowa część
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#124 |
Nie depcze krokusów
|
normalny - nie cukierkuj mi już tak, bo naślę na Ciebie Ciacho
![]()
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Da się go namówić na rozmowę telefoniczną? mrytka - można minąć tysiąc facetów, z których 500 jest do niego podobnych, a 500 nie dorasta mu do pięt, bo przecież misio był najcudowniejszy, och, ach!
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-01 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Obecnie w swoim domu..Rzeczy z tamtego wzielam..W nowym bede za 2 tygodnie(mam wtedy zjazd)
Malla.. wiesz teraz chyba juz jest za pozno na naprawianie tego.. Mozna sobie pewnie gdybac co mozna by bylo zrobic inaczej.. Chodz pewnie chodzi o wnioski na przyszlosc tak? ![]() Np taka roznica ze on jest nocnym markiem-chodzi spac 2-3 w nocy.. JA najpozniej 11.. On potrafi spac w dzien a ja chyba wylacznie w przypadku gdybym nie spala w nocy..O to tez oczywiscie byly wojny.. Bo on w weekendy jak bylam siedzial pol nocy na kompie(ktory mi przeszkadzal w spaniu) ja wracalam z zajec a on spal i spal.. Albo np godz 23 ja po kapieli w lozku..szykuje sie do spania i jego propozycja ![]() I on o to zly.."nawet filmow nie potrafimy razem obejrzec" Albo inna sytuacja.. wrocil kiedys pozno z koncertu i tam robil zdjecia i to bylo wlasnie kolo 11 i chcial mi pokazac zdjecia i filmy a ja mowie ze ide spac i obejrze jutro.. i obrazony bo jego zainteresowania mnie nie interesuja i wole spac.. Po prostu ogromna roznica charakterow.. ja bylam w stanie to w miare zaakceptowac albo go za przeproszeniem tresowalam (on mi kiedys powiedzial ze wciskam go do mojej "formy"a jak juz go tam wcisne to on sie ze mna nudzi) i jak juz wytresowalam to tak wyglada jak wyglada.. Tresowalam w nim porzadek -na poczatku straszny balaganiarz a teraz czesto sprzatal..skarpetki obecnie w koszu na pranie byly a nie na biurku itd..
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sylwestra mowil mi ze kocha, 3 ze wraca do Polski bedzie szukac pracy a 5 ze zostaje w Uk... nie sadzisz ze za szybko mu sie pozmienialo? dodam ze 1 studia rzucil bo nie mial zaparcia by skonczyc ani checi, 2 zaczal tez nie skonczyl...potem bedac ze mna mowil ze do 3 razy sztuka zacznie 3 i skonczy je na 100%- chcial zaimponowac mi tak samo ze zwiazkiem zaczal i nie skonczyl od poczatku ciagle cos zaczyna i nie konczy , ma miliony pomyslow w glowie, a jaj nie ma by mowic co chce, to mowi jedno , mysli inne a robi jeszcze co innego i sie biedactwo tlumaczy ze ma mętlik w głowie od miesiaca mala rozmawiac moge- ale ju z znim nie chce skoro to koniec, moze oddajac mu zreczy spytam o to z ciekawosci wszystcy od poczatku mi mowil jak go tylko poznali ze ja jestem zapatrzona w niego strasznie ze on duzo mowi a malo robi, a ja coz zakochana wierzylam wniego chyba bardziej niz on sam w siebie nawet,uciekal do Uk bo tam łatwiej i sie starac nie musi, przy mnie musial sie troche wykazac postarac, a tam jest wolny a jeszcze jak byl tu w Sylwka rzucil aluzje co do slubu kol skwitowaly go jednym slowiem , miloscia sie napokoil ostatnie poltora roku ze mna, dowartosciowal, i teraz ma inne priorytety ktore chce sie zaspokoic-kasa itp noi racja niech wiec je sobie zaspakaja tylko mogl mi mowic prawde od poczatku a nie mowil mi co innego( kocha starsznie itp) a myslal o Uk od poczatku zapewne a to jest bardzo nie fair Edytowane przez Brook Czas edycji: 2011-02-01 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ustaw sobie jakiś śmieszny avek ![]() Cytat:
![]() Wszyscy na około beda szli do kina tu i tam, a ja co... NICO! :/ Cytat:
![]() A weź wypierdziel ten koc, jak takna Ciebie ma działać!!! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-01 o 17:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#133 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak byłam z eksem, to też chodziłam spać późno, a on punkt 23. Spałam w dzień, on narzekał, że przesypiam życie. Ale nie przejmowaliśmy się tym, dało się pogodzić style życia ze wspólnym mieszkaniem. Klawiaturę wymieniłam na cichszą ![]() Widocznie był zbyt ograniczony, by pomyśleć, że możesz być po prostu zmęczona. Nawet gdyby to dotyczyło Waszej wspólnej pasji, miałaś prawo być zmęczona i nie chcieć się czymś podniecać tego dnia, tylko kolejnego. Ważne jest, jakie komunikaty mu przekazujesz, czy w stylu "nie interesuje mnie to", czy "kochanie, jak tylko wrócę jutro z zajęć, obejrzymy wspólnie zdjęcia, ale teraz padam z nóg i nie będę mogła się na nich skupić, nacieszyć". Cytat:
Patrz, jak bardzo się różniliście, jak wiele negatywów możesz o nim napisać. Twoje uczucie minie sprawnie, jak będziesz o nich stale pamiętać. Nie był to ktoś dla Ciebie, nie dał Ci rady - zdarza się. Szkoda, że nie wyszło, ale cóż, czeka Cię coś piękniejszego ![]() Pogadajcie, jak będziesz oddawać rzeczy, ewentualnie wcześniej przez telefon jak już nie wytrzymasz czekania do końca miesiąca na spotkanie. Obawiam się jednak, że tak jak większość z nas, nie dowiesz się tego, czego chcesz. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Melduję się, choć nie będę zbyt aktywna
![]() Malla, odpowiedziałam na Twoje pytanie, ale nie wiem czy odczytałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymaj się, dasz rade ![]() Jak coś, to Ci pomożemy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() LEŻE! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Czemu? Przecież masz Ciacho! Ne jesteś sama, jak np. ja... ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-01 o 17:14 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chrzest wiec muszę szybciorem zakupić i buty zanieść do zmniejszenia obcasu bo za wysokie są;/;/;/;/ Ałf cors ![]() Ja plan rzucania popcornem zaczynam jutro ![]() Zaśmiecę wątek ![]() Moje buciasze ![]()
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-02-01 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Niedawno wróciłam do domu od niego.
Jesteśmy w tak dziwnej sytuacji, że ja już naprawdę nie wiem co robić. Ogólne jest tak, że oboje myślimy o powrocie i takie tam, ale on jeszcze nie skończył tego co jest między nim a tamtą. Spotykamy sie, jest cudownie, wczesniej mówił, że czuł pustkę, teraz, że przy mnie nie czuje tej pustki. On pracuje z nią w jednym miejscu i ostatnio powiedział, że jeśli do siebie wrócimy to on nie chciałby żebym z nim tam chodziła, bo mu byłoby głupio. Ok, moge się na to zgodzić tylko chcę mieć pewność, że jest ze mną szczery i to skończy. Eh. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nie ja juz mu nie zaufam teraz sobie daje szanse na odkochanie dziekuje Wam ze moglam sie wygadac i pomoglyscie mi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Ja to też pobijam rekordy w pisaniu bloga, bo przecież mój były, to mój obecny. Interesuje mnie jego życie, piszę smsy, spotykam się, już nie będę dalej wyliczać
![]() Doczytałam to właśnie, ale czuję się taka niepasująca do Was ![]() Kto ma pomysł na prezent walentynkowy inny niż perfumy czy tam temu podobne oklepane prezenty? ![]()
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez bede chrzestna ale dopiero co do stroju bede sie za jakiś miesiąc zastanawiać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
#142 | ||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Śliczne! Ale ja nie cierpię i nie obchodzę Walentynek! a on tak... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy ona wie, że widuje się z Tobą? Cytat:
Przecież to wygląda tak, jakbyś nie istniała. Najlepiej jeszcze nie chodź w te miejsca, w których ona może przebywać. Wyprowadź się z miasta. Żeby mu głupio nie było. Uciekaj, dziewczyno, bo robi Cię w ciula...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-01 o 17:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Będę się smażyć w piekle ![]() Zakochałam sie w nich jak je zobaczyłam a za 40 zł.z wysyłką to szkoda było nie kupować ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Ja szpilki to po mieszkaniu co najwyżej ;] Raczej chodzi o to,zebym nie była o głowe wyższa od wszystkich bo mając tyle wzrostu co ja i tak juz sie w oczy rzucam ![]()
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze mam problem z prezentami ![]() ![]() Kurde muszę nowemu powiedzieć, że nie obchodzimy walentynek ![]() ![]()
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
pewnie nie...
Cytat:
Beznadziejna sytuacja, bo jeszcze gdy dowiedziałam się o jej istnieniu i "próbowaliśmy" jeszcze to widziałam w nim taką obojętność, teraz tego nie widzę. Wiem, że on boi się, że teraz będzie dobrze, a później znowu zacznie się moje czepianie go o wszystko. Nie, nie chcę się go czepiać, bo mnie też to wszystko męczyło. Chcę po prostu stworzyć normalny, prawdziwy związek. Ja tak samo, mogłabym się bać, że znowu poszedłby sobie do innej, a jednak chcę spróbować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I będziesz matką chrzestną? ![]() Ja też na chrzest bede jechać, ale tylko 40 km ![]() Znam ten ból... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-01 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Szlachetne
![]() Nie byłabym taka pewna, że da się jeszcze z tego stworzyć zdrowy związek. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.