Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-01, 17:10   #901
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja tam w takie dni ratuję się vitaminą D ginkofarem i do tego magnezem dawka witamin nie jest zła
aaaa i dużooo owoców
o i działa ?
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
tym rozmiarem, o który podejrzewałaś Anie.

A pokażesz fotki? I kiedy Wy macie tą zabawę? Początkiem marca, czy teraz jakoś?

ja coca-colą, red bulem, albo tigerem Magnezu nie mogę łykać - jakieś dziwne rzeczy mi się dzieją

Madzia, powodzenia dzisiaj! I bez nerwów!

Martucha, Dom Zły na mnie zrobił piorunujące wrażenie. Ja teraz czytam "Dom Duchów" I. Allende, ale dopiero zaczynam, więc nie wiem co to

No dzisiaj już żyję. Właśnie wypiłam Kubusia i zaczynam zwariowany dzień w pracy. Mąż dzisiaj pracuje do 21:00 więc ja idę się spotkać z przyjaciółmi. Ale najpierw muszę ogarnąć pracę.

Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj mam jedną bardzo ważną rzecz do załatwienia z serii - spraw niemożliwych do załatwienia w jeden dzień.
3mam kciukasy

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dobrze, że wziął się do roboty moj płytkarz tez juz dziś kończy

ja też czekam za swoją 13tka

foto na razie z katalogu, ale w takich kolorach maja byc meble w sypialni
Piękne meble,nieźle szalejecie Ja za 5 tyś to zamierzam pół domu umeblować
Cytat:
Marta meble VOX kolekcja Modern z tej kolekcji na pewno biorę łożko i byc może komode ze zdjęcia (szuflady) a szafki nocne i szafe ubraniowa chciałam dorobić u stolarza, ale sie waham bo koszt takie sypialni to 5 tys
Ciekawa jestem czy są dobrej jakości te meble,ale wyglądają na solidne.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zjadlabym fasolki

u mnie dzis mamusiowe nalesniki z zamrazarki
wiec nic nei musze robic.

Mala spi 10 minut sama! yeah. ale od godziny ja odkladalam, ryk i bralam na rece. ona sie w dziwnej pozycji uspokaja. lezac na moim przuchu/piersi.a nozki jej zwisaja u mojego boku
hehe musi super wyglądać

baja gratulacje pracy!!!

martucha chętnie bym się wbiła do Ciebie na ciacho A my właśnie robimy ciasto marchewkowe yeah

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:17   #902
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

mala spala 1,5h w lozeczku
zasnela oczywiscie na mnihe
ale przynajmniej ja sie zdrzemnelam
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:19   #903
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
uuu grzeczna mala ksiezniczka
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:19   #904
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:30   #905
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć No i znowu musiałam Was trochę ponadrabiać, ale nie dużo - tylko 20stron

Agatek super, że anemia została pożegnana już, oby tak dalej

atomufka ekstra te Wasze schody pomysł ze stołem-singerem rewelacja

Sysunia a dziękujemy u nas wszystko ok, dzidzia rośnie a ja też już fajnie się czuję. Wymioty przez 5miesięcy to teraz jakby nie było - to jest fajnie, bo zdarza mi się jeszcze czasem, ale to już bajka

bzyczka fajny brzuchol podpis złożony Sama jestem zaszczepiona więc wiem jakie to wazne

ktosia no ten róż dla dziewczynek to króluje już chyba w każdej dziedzinie, nie tylko w ciuchach. Ja tez będę miała córkę i na poczatku też odrzucałam wszystkie róże, ba nawet kupowałam ciuszki zielone, niebieskie, żółte, ale później mnie trochę przypiliło na róż i w szafie coś tam się różowego znajdzie. No cóż kobieta zmienną jest

Ana, kliwia, Rosette fajne butki

martucha ale Patrol to już duży kawaler no i to szkolenie - super

kasiaher no to ruszyłaś z pracą, gratuluję - oby tak dalej

neska trzymam kciuki za to zdrowe odżywianie

Scio no mąż pierwsza klasa, stara się mój też i tak dogadza

india krzesła i stół fajne, ja własnei tez stoję przed wyborem krzeseł i się zastanawiam. Czy te Twoje są tak w środku mocno wygięte/wyprofilowane?

żabcia no, no tv 55 robi wrażenie

Katunia idź do dentysty z tym ząbkiem, a moze zmień pastę? I ja pampki też w lidlu wyrwłam - dwie ostatnie paczki 2

Gucia trzymam kciuki za tą niemozliwą sprawę

kwiatuszek współczuję tych godzin bez prądu, mam nadzieję że już jest

baja GRATULACJE

No i nie nadrobiłam wszystkiego:/ Muszę uciekać bo jedziemy po panele, do pokoju małej.
A z nowości to remont pokoju małej to już tylko formalnośc, ostało zaguntować ściany i pomalować i połozyć panele więc luz.
No i przyszedł do sklepu nasz wózek, ale jeszcze go ie odbieramy co by nam gwarancja nie leciała.
są wyprofilowane, ale bez przesady z męzem testowaliśmy i oboje uznalismy, że są b. wygodne

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
o i działa ?

3mam kciukasy

Piękne meble,nieźle szalejecie Ja za 5 tyś to zamierzam pół domu umeblować

Ciekawa jestem czy są dobrej jakości te meble,ale wyglądają na solidne.

hehe musi super wyglądać

baja gratulacje pracy!!!

martucha chętnie bym się wbiła do Ciebie na ciacho A my właśnie robimy ciasto marchewkowe yeah
wiesz wybierając meble nigdy nie sugeruje się ceną(czyli to nie przez te 5 tys mi sie spodobały), liczy się pierwsze wrażenie. i tak jak juz wczesniej wspomniałam mam niestety tak, że jak już mi się cos spodoba to trudno przekonac mnie do innej wersji. no i niestety w przypadku tych mebli tez tak było, pojawiła się wizja i koniec
atomufka ja tez z chęcia 5 tys wydałabym na połozwe umeblowania, ale co zrobić, że wizja nie chce mi sie zmienic.
wiesz takie postepowanie ma tez swoje konsekwencje- połowa domu zostaje do zrobienia na potem....
Stary 2011-02-01, 17:30   #906
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Marta już chciałam poisać o przepis, ale widzę że w k. wkleiłaś Brzmi smacznie.

Bzyczka dziś mi mąż przywiózł kiełkownice i 8 rodzai kiełków abym sobie wybrała co chcę i w tym jest też słonecznik

Gucia dziękuję za kciuki

Baja gratulacje

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
eee nooo... ja cały czas prawie chodzę w rozpuszczonych i nic mi na koncie nie przybyło
to zwiąż i mąz kasa się pojawi no wiesz... na zmianę

Po radzie spoko Ci co powiedzieli swoje mogli już iść więc.. wyszłam o 16.30 (o 14.40 się zaczęło). Nawet nie chce wiedzieć ile tamci siedzą Akurat jak wchodziłam to na 1 piętrze był ksiądz, więc mu mówię aby nie zapomniał o nas, bo my jesteśmy nowi. On wchodzi i ja się mu tak przyglądam i nie wytrzymałam i się pytam czy on przypadkiem w szkole mojej nie uczy, a on że owszem i mnie kojarzy (w wet w karcie naszej którą nam założył wpisał nauczyciel SP i nr mojej szkoły ) ) i sie pyta co tam w szkole słychać więc mówię, ze się rady ped spieszyłam ale na szczęście zdążyłam. A on, ze on na rady nie chodzi bo nie lubi. Ostatnio tylko był na wyjazdowej. Ja uśmiech na twarzy i mówię "tej w Lipnikach" a on że tak i uśmiech. Mi się tylko śmiać chciało. Wiecie która to?? co takie balety były I poprosiłam go o poświęcenie mieszkania. Wyjął księge, odmówił modlitwę i zaczał latać po mieszkaniu az nie nadążałam świateł palić i mówi, że takie super mieszkanie to co najmniej 3 dzieci musi być

aaaa wiem , co jeszcze miałam wam napisać. Poszłam dziś do pracy i mówię, że super że mamy 13-stki na kontach, a tu sie okazuje, ze nikt 13 nie ma tylko ja z koleżanką. Więc chwila namysłu i poszłyśmy się dowiedzieć do sekretariatu i wiecie.. to nie 13-stka. 13 będą ok 8 marca, a teraz stażyści dostali wyrównanie, bo zarabiamy poniżej 2300 brutto a to ci niespodzianka

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:35   #907
india83
Zakorzenienie

Ja mam chwile wolnego mój mały podopieczny zasnął gdy czytałam mu ksiązke - słodki aniołek

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Po radzie spoko Ci co powiedzieli swoje mogli już iść więc.. wyszłam o 16.30 (o 14.40 się zaczęło). Nawet nie chce wiedzieć ile tamci siedzą Akurat jak wchodziłam to na 1 piętrze był ksiądz, więc mu mówię aby nie zapomniał o nas, bo my jesteśmy nowi. On wchodzi i ja się mu tak przyglądam i nie wytrzymałam i się pytam czy on przypadkiem w szkole mojej nie uczy, a on że owszem i mnie kojarzy (w wet w karcie naszej którą nam założył wpisał nauczyciel SP i nr mojej szkoły ) ) i sie pyta co tam w szkole słychać więc mówię, ze się rady ped spieszyłam ale na szczęście zdążyłam. A on, ze on na rady nie chodzi bo nie lubi. Ostatnio tylko był na wyjazdowej. Ja uśmiech na twarzy i mówię "tej w Lipnikach" a on że tak i uśmiech. Mi się tylko śmiać chciało. Wiecie która to?? co takie balety były I poprosiłam go o poświęcenie mieszkania. Wyjął księge, odmówił modlitwę i zaczał latać po mieszkaniu az nie nadążałam świateł palić i mówi, że takie super mieszkanie to co najmniej 3 dzieci musi być

aaaa wiem , co jeszcze miałam wam napisać. Poszłam dziś do pracy i mówię, że super że mamy 13-stki na kontach, a tu sie okazuje, ze nikt 13 nie ma tylko ja z koleżanką. Więc chwila namysłu i poszłyśmy się dowiedzieć do sekretariatu i wiecie.. to nie 13-stka. 13 będą ok 8 marca, a teraz stażyści dostali wyrównanie, bo zarabiamy poniżej 2300 brutto a to ci niespodzianka
kurcze, że też u mnie takich niespodzianek nie robią
Stary 2011-02-01, 17:35   #908
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
wow robi postępy

szafa

Stary 2011-02-01, 17:41   #909
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India nie wiedziałam, ze sa takie wyrównania. Ale poprosiłam Panią z sekretariatu aby na wszelkie co jeszcze do kadr zadzwoniła i sie upewniła

Zapomniałam napisać, bardzo ładne te mebelki

Stary 2011-02-01, 17:46   #910
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
są wyprofilowane, ale bez przesady z męzem testowaliśmy i oboje uznalismy, że są b. wygodne

wiesz wybierając meble nigdy nie sugeruje się ceną(czyli to nie przez te 5 tys mi sie spodobały), liczy się pierwsze wrażenie. i tak jak juz wczesniej wspomniałam mam niestety tak, że jak już mi się cos spodoba to trudno przekonac mnie do innej wersji. no i niestety w przypadku tych mebli tez tak było, pojawiła się wizja i koniec
atomufka ja tez z chęcia 5 tys wydałabym na połozwe umeblowania, ale co zrobić, że wizja nie chce mi sie zmienic.
wiesz takie postepowanie ma tez swoje konsekwencje- połowa domu zostaje do zrobienia na potem....
Rozumiem ja też jak oglądam nie sugeruję się ceną,ale jak przychodzi co do czego to wybieram rozsądek.Każdy ma swojego bzikaJa na razie wolę nie zostawiać niczego na potem ,bo nie wiem jak nam się sytuacja ułoży w kraju i nie chciałabym potem mieszkać w gołych ścianach ale Wy macie pracę więc wiecie na co możecie sobie mniej więcej pozwolić

Cytat:
India nie wiedziałam, ze sa takie wyrównania. Ale poprosiłam Panią z sekretariatu aby na wszelkie co jeszcze do kadr zadzwoniła i sie upewniła

Zapomniałam napisać, bardzo ładne te mebelki
wow super takie pieniądze spadające z nieba
Cytat:
Ja mam chwile wolnego mój mały podopieczny zasnął gdy czytałam mu ksiązke - słodki aniołek

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

kurcze, że też u mnie takich niespodzianek nie robią
a co to za mały aniołek?

szafa

Stary 2011-02-01, 17:48   #911
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Heloł

Madzia fajna niespodzianka z tym wyrównaniem Tez bym chciała.... cóż budżet do budżet robota niby pewna ale kokosów ni ma ;/no ale 13-stka juz wypłynęła na konto- będzie na połowę zabudowy w sypialni Mogłhy by być częściej takie 13-stki
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 17:55   #912
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem ja też jak oglądam nie sugeruję się ceną,ale jak przychodzi co do czego to wybieram rozsądek.Każdy ma swojego bzikaJa na razie wolę nie zostawiać niczego na potem ,bo nie wiem jak nam się sytuacja ułoży w kraju i nie chciałabym potem mieszkać w gołych ścianach ale Wy macie pracę więc wiecie na co możecie sobie mniej więcej pozwolić

wow super takie pieniądze spadające z nieba

a co to za mały aniołek?
ja tez nie, ale kurcze wszystko na to wskazuje, że pewnie to nas czeka w najblizszym czasie... jakos damy rade

a ten aniołek to chłopiec, ktorym sie czasem opiekuje
Stary 2011-02-01, 17:55   #913
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Neska hehe prawda?? fajna sprawa z tym

aaaa dziś będzie już zmywarka. Aktualnie wraca z teściem z wawy

Stary 2011-02-01, 18:01   #914
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Dziewczyny te zaproszenia na fb to ode mnie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 18:03   #915
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Aneta B. tak??

Stary 2011-02-01, 18:10   #916
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie, ale kurcze wszystko na to wskazuje, że pewnie to nas czeka w najblizszym czasie... jakos damy rade

a ten aniołek to chłopiec, ktorym sie czasem opiekuje
acha
india a ile kosztuje łóżko z voxa?
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
a mam Cię fajna fryzurka

Dziewczyny a ja teraz mam dylemat pralkowywiem,że była mowa jakiś czas temu,ale wtedy jakoś o tym nie pomyślałam jakie firmy polecacie a jakie odradzacie?Ma może któraś pralko-szuszarkę? Tak się przyzwyczaiłam tutaj do posiadania takiego urządzania i teraz sama nie wiem.Bo z jednej strony wygoda,ale z drugiej strony i tak rzadko się używa ,bo żre prąd i w sumie niszczy ubrania,ale czasami jak coś potrzebuję a akurat okazuje się ,że jest brudne to po wypraniu szybko można wysuszyć i wyjść w tym z domu

szafa

Stary 2011-02-01, 18:13   #917
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka ja polecam elektroluxa My mamy i mój tata w Hotelu też ma. A on tam mase prania robi. Więc generalnie pralki są dobrze sprawdzone Ja jestem z niej baaardzo zadowolona. Jak chcesz to mogę podac model.

Stary 2011-02-01, 18:16   #918
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-01, 18:20   #919
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Atomufka ja polecam elektroluxa My mamy i mój tata w Hotelu też ma. A on tam mase prania robi. Więc generalnie pralki są dobrze sprawdzone Ja jestem z niej baaardzo zadowolona. Jak chcesz to mogę podac model.
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
To poproszę o modele

szafa

Stary 2011-02-01, 18:27   #920
india83
Zakorzenienie

Cytat:
acha
india a ile kosztuje łóżko z voxa?

a mam Cię fajna fryzurka

Dziewczyny a ja teraz mam dylemat pralkowywiem,że była mowa jakiś czas temu,ale wtedy jakoś o tym nie pomyślałam jakie firmy polecacie a jakie odradzacie?Ma może któraś pralko-szuszarkę? Tak się przyzwyczaiłam tutaj do posiadania takiego urządzania i teraz sama nie wiem.Bo z jednej strony wygoda,ale z drugiej strony i tak rzadko się używa ,bo żre prąd i w sumie niszczy ubrania,ale czasami jak coś potrzebuję a akurat okazuje się ,że jest brudne to po wypraniu szybko można wysuszyć i wyjść w tym z domu
ok.1200zł

my kupilismy taka, ale jeszcze nie była testowana
http://www.euro.com.pl/pralki/aeg-el...tml?from=ceneo
Stary 2011-02-01, 18:31   #921
kliwia
Zakorzenienie

moja mama mi fajne lozko z voxa ostatnio pokazala z serii pacyfik, ale nie podoba mi sie zaglowek, za duzo meijsca pod sciany potrzebuje ale jest fajne bo ma sktzynie w srodku i mozna napakowac koce, koldry i takie tam a nie kurzaca sie pod lozkiem podloge tylko jak dodac podloge i materac to chyba z 3tysiace wychodzi

Ale stwierdzilismy z mezem, ze jak nei damy rady w tym roku kupic lozka i szafy - to przebolejemy ten fakt i kupimy za rok - a poki co bedzie spac na naszym sosnowym - tylko materac chyba bysmy kupili, bo ten nasz jest juz tak sfatygowany ze szok.
i dywan do nowej sypialni tez kupimy no i dywanik do malej, plus farby do odswiezenia malego pokoju
Stary 2011-02-01, 18:36   #922
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

atomufka ja mam ten model (ten sam co moich rodzice w Hotelu i jest przetestowany bardzo solidnie )http://www.electrolux.pl/Products/Pr...zodu/EWF10475W

Stary 2011-02-01, 18:46   #923
ania20m
Wtajemniczenie

melduje sie w nowym wątku

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 18:51   #924
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Właśnie nam wnieśli zmywarkę mąż zabiera się za jej podłączanie

Stary 2011-02-01, 18:54   #925
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-01, 19:03   #926
baja_86
Zakorzenienie

Raz jeszcze dziękuje za gratulacje

Kliwia fajnie,że Zuzia dała ci dziś trochę odpoczac
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:03   #927
kliwia
Zakorzenienie

wiecie co?
od jakiegos czasu paluszki do chrupania kupujemy z lajkonika - junior - bo byly super delikatne i bez soli jak na tradyyjnych paluszkach - kupilismy ost i sa tak slone ze porazka!!!! bleee
Stary 2011-02-01, 19:07   #928
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co?
od jakiegos czasu paluszki do chrupania kupujemy z lajkonika - junior - bo byly super delikatne i bez soli jak na tradyyjnych paluszkach - kupilismy ost i sa tak slone ze porazka!!!! bleee
fakt, niektóre zwykłe są tak mocno solą obsypane, że szok
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:10   #929
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczynam nową pracę prawdopodbnie w kwietniu,szczegóły napiszę w k. jak już będę wiedzieć wiecej.Firmę chcę rozkręcić,ale to w następnym roku ,bo teraz już za późno,bo sezon się niedługo zacznie...
Obyś miała rację Tż musi coś znaleźć ... pocieszam się ,bo z naszych obserwacji wynika ,że facetom łatwiej coś znaleźć...oby...Na początek powinnam nas utrzymać z jednej wypłaty,ale wiadomo,że nie będzie mi mąż w domu gnił

katunia brawo kurcze tyle kasy na same pieluszki ....a gdzie reszta.
na pewno Tż też znajdzie pracę, nic się nie martw i tak macie dobrze, że chociaż Ty masz już coś w miarę pewnego... zawsze to jakis start

Cytat:
Agatka używam Joanny z apteczki babuni i tez byłam/jestem zaskoczona.. bo cena niska a efekty zadowalający a nawet przy tej cenie muszę powiedzieć że super.....

zapomniałam wam napisać.. oglądałam wczoraj Dom Zły.. woww byłam w szoku...

no i skończyłam książkę Białe zęby i hahaha nie wiem czy mi się podobała, przerysowane trochę zakończenie ale myślę że to tak specjalnie.. ale pierwszy raz czytałam książkę o takim poszukiwaniu hm inaczej odnajdywaniu tożsamości swojej,i narodościowej religijnej, nie zatracaniu jej w nowym srodowisku
ksiązka tak przewrotnie pisana - język taki trochę z mistrza i małgorzaty gdzie narrator ujawiania się czasem wrzucając od siebie trochę i wracając do danej sytuacji ale ciągłe przenosiny w przeszłośc w terażniejszość..
no i taka trochę symboliczna..
hmm jeszcze się po niej nie pozbierałam
uwielbiam Mistrza i Malgorzate wiec chyba musze to przeczytac

Cytat:
ZAPRASZAM NA SERNIK BRZOSKWINOWO KARMELOWY pychaaa
Zostalo coś jeszcze? bo wpadam....

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny się musze pochwalić Dostałm pracę w przedszkolu Zaczynam po feriach
I tym samym dziękuję za trzymanie kciuków
gratulacje

India piekne meble ja juz sie boje co to bedzie jak nam przyjdzie wybierac... mnie tak trudno cos wybrac ze chyba bede chodzaca nerwica przez ten czas

A w ogole to musze sie pochwalic bo zdalam bardzo trudny egzamin na studiach (jeszcze tylko 2 i koncze podyplomowke ) a poza tym dostalam podwyzke... jakies 100-150 zl na reke, ale zawsze cos jeszcze nie wiem ile dokladnie bo na razie nie dostalam aneksu do umowy, jedynie widze po wyplacie ze jakas wieksza
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:17   #930
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości