|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Pod wpływem Waszych wypowiedzi oglądnęłam kilka filmików figielki i jestem przerażona.
Mam wrażenie że kobieta ogląda za dużo telewizji śniadaniowej i próbuję kreować się na tamtejsze gwiazdy.. nienaturalne, żałosne teksty i jeszcze ten powolny ton i akcentowanie jak by mówiła do kogoś z problemami percepcji. Po prostu nie mogę jej słuchać.. poza tym z tego co widze chyba jeszcze nic ciekawego nie przekazała prócz szumu? ![]() W ogóle to pierwszy filmik jaki zobaczyłam od razu skojarzył mi się z marną próbą kopiowania sposobu bycia, stylu mówienia.. żartów cremedelacreme.
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od koleżanki już biore się na nagrywanie.
Obawiam się , że sam makijaż i fryzura zajmie mi około pół gofziny
|
#2583 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
|
|
#2584 |
|
Blond forever!
|
http://demotywatory.pl/2655219/Makijaz
To tak a propo tego tego TAGu o przerysowanych makijażach
|
|
#2585 | ||
|
Przyczajenie
|
Hej,
Ja tu nowa jestem- w gwoli formalnosci. Nie jedna z was chcialaby byc na miejscu Figielki - zaloze sie - bo tyle ile ona w zyciu osiagnela, to wy wszystkie razem do kupy wziete nigdy nie osiagnelyscie- zaloze sie o to! Dlatego jej azdroscic, bo poznala ziewczyny z yt? Dlatego tak na nia jedziecie? Oj glupiutkie jestescie, glupiutkie. Szkoda,ze nie slusznie wyciagacie wnioski o kims, kogo nie znacie osobiscie. Ja juz ja znam i powiem,ze calkiem fajna babka z niej! Apropo Figielki - poznalam ja na IMATS i jesli chcecie wiedziec to ona nie byla tam dla rozrywki, ale calkowicie sluzbowo. Przy okazji poznala dziewczyny z yt i pewnie sie super bawily- co widac, na filmikach. Wiem, ze ona robila relacje dla jednej z TV i bardzo mnie to zaskoczylo, bo nie wiedzialam,ze ona w mediach pracuje. Ciesze sie,ze sa osoby takie jak ona, ktore maja poczucie humoru i potrafia sie z siebie smiac. A wy jak zwykle obrabiacie komus tylek bezpodstawnie, a szkoda. Przykre to jest i tylko tyle chcialam napisac. Jestescie zalosne i zal mi waszej glupoty, ale na glupote leku nie wymyslili. LOL Aska ma racje,ze nie wdaje sie z polemike z wami, bo nie warto. Mnie by jasny szlag trafil na jej miejscu, ale widac,ze laska to olewa. Jednak subow jej przybywa- to chyba o czyms swiadczy. Ciao ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
ja uwazam,ze ona ma wlasny styl i nikogo nie kopiuje. a ty jak jej nie lubisz- to jej nie ogladaj i tyle ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
ma racje- mnie tez wkurza ta wymowa jutube - sorry! ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- ciekawe na jakiej rowni ty jestes? pochylej czy zlamanej? TAK bede stawala w obronie Figielki bo poznalam ja osobiscie i widzialam jak sie naturalnie zachowuje. Wy niestety tego nie wiecie a gadacie takie glupoty,ze w kiszkach mi sie przewraca. ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- osmieszaja sie takie osoby jak ty - ![]() Jakby sie ktos pytal - tak - zalogowalam sie tylko po to by wam cos napisac. Jednak i tak pewnie to do waszych mozgowin nie dotzre. LOL Edytowane przez malgosienka1979 Czas edycji: 2011-02-01 o 20:54 |
||
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2587 |
|
BAN stały
|
szczerze? mnie tez dziwi ten najazd na Figielke....
|
|
|
|
#2588 |
|
Wtajemniczenie
|
z pewnością na zupełnie innej niż ty
|
#2589 |
|
Przyczajenie
|
jest to chamskie moim zdaniem i juz.
tak nie mozna- przeciez dziewczyna zlego slowa na zadna z was nigdzie nie powiedziala,a wy jestescie takie zalosne ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- ty juz chyba na zadnej rowni nie jestes moja droga - brakuje ci czegos a moze nikt cie nie kocha? chcesz sie przytulic? chodz- ja moge cie przytulic i przy okazji przemowic do rozsadku, zebys i ty i twoje kolezanki przestaly jadem pluc na beznbronne kobiety, ktore robia cos fajnego. jeju, przeciez dziewczyna robi konkursy - zalatwia nagrody za***iste- czego wy od niej chcecie ? robi to dla was a nie dla siebie tak?i ma przy tym fajna zabawe, a wy jestescie takie .. az szkoda mi juz slow ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- ciesze sie,ze chociaz jedna osoba sie ze kmna zgadza. zrobily sobie babki najazd na kogos i maja z tego pizywke w domu co robic nie macie? matko kochana ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- a ty co sie cieszysz? wies tanczy i spiewa? fajnie, ze ci wesolo. ![]() a i jeszcze cos. Nieesia25 pousuwala wszytskie wasze glupkowate kometarze na yt- to chyba o czyms swiadczy - prawda? poza tym zapytajcie te osoby ktore znaja Figielke- co o niej mysla, a wy nie wypowiadajcie swojego zdania na jej temat. Poza tym przeciez ten watek ponoc dotyczy filmikow urodowych na yt - to dlaczego wy podjelyscie temat obrabiania komus dupy ? szlag mnie po prostu trafia i tyle ciao Edytowane przez malgosienka1979 Czas edycji: 2011-02-01 o 21:03 |
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że tak będzie
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na nią zawsze można liczyć.
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Rozeznanie
|
sorki jak dla mnie figielka to nie umiee smiac sie z siebie tylko kreuje sie na jakas dziwna osobe..... nie wiem ,z zapartym tchem pewnie oglada ja 11magiczna ...
ktos tam napisal ze ja poznal osobiscie i ze jest fajna itp.. Ja jej nie poznalam osobiscie to wypowiadam sie na temat tego co widze w filmikach.... i przeraza mnie ta dziewczyna |
|
|
|
#2593 | |
|
Przyczajenie
|
moze sie zapisz na prywatne lekcje do kogos? moze sie boisz? moze nic nie zrobilas?---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Jak dla mnie to ty jestes ograniczona ha ha ![]() Poza tym mnie przeraza taka glupota jaka ty pokazujesz. Dzewczyno wez sie ogarnij i zacznij na drutach robic, co? Poza tym idze tu kolko wzajjemnej adoracji i wy wszystkie to pewnie byscie fajna brygade panienek praczek lub szwaczek zrobily.
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam zrobiłam nie bój się. U mnie problem jest dość złożony bo ja mam zwykłą kamerkę(zdjęcie poniżej) więc najpierw muszę ją przełożyć z kamerki do DVD - a potem na DVD nagrać na płytę DVD (bo mam dvd z nagrywarką) a potem z płyty na komputer. Nie mam kabla który mogłby mi automatycznie przeniść na komputer. Tak wyprzedzając kolejne pytanie.
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto tu jest chamski moja droga?
|
|
|
|
|
#2596 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w realu mam dobrą reputację.. nie wiem do czego by mi była potrzebna Internetowa.
|
#2600 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
|
#2602 |
|
po prostu Em :)
|
Uwielbiam ten fenomen osób, które przychodzą napisać, że to ich ostatni post, a potem piszą dalej.
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba się było nie wstydzić i pisać pod swoim prawdziwym nickiem -Figielko -co sądzisz o dziewczynach tutaj.
Edytowane przez marryme21 Czas edycji: 2011-02-01 o 21:31 |
|
|
|
|
#2605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wlasnie robie szalik na drutach dla figielki a ty idz ogladac figle figielki i nie zapomnij wierszyka dziekczynnego napisac . ja ogladam filmiki urodowe zeby zobaczyc recenzje kosmetykow, dowiedziec sie paru ciekawych rzeczy nt pielegnacji a ty jaak chcesz patrzec na diabla figielke to twoja sprawa |
|
|
|
|
#2607 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2609 |
|
BAN stały
|
Czy korzystanie z dwóch kont nie jest karane banem?
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

Po prostu nie mogę jej słuchać.. poza tym z tego co widze chyba jeszcze nic ciekawego nie przekazała prócz szumu? 

.
moze sie boisz? moze nic nie zrobilas?
kto tu jest chamski moja droga?