Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-02-01, 21:59   #361
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V

Cytat:
Napisane przez Zilka Poka¿ wiadomo¶æ
W przysz³ym tygodniu idê siê zapisaæ na trzeci termin i mam do Was pytanie. Je¶li nie zdam bêdê musia³a zabraæ z mordu jakie¶ za¶wiadczenie czy co¶? I ¿e wtedy bêdê niby mog³a te piêæ godzin jazd dokupiæ tak?
Przed egzaminem umówiê siê na dwie jazdy czyli cztery godziny i zastanawiam siê czy nie op³aca³o by siê ju¿ teraz umówiæ na piêæ bo mo¿e by i taniej wysz³o
Zdasz , ale taka wiedza nigdy nie zaszkodzi, wiêc odpowiem, bo jestem na ¶wie¿o. Musisz zabraæ z mordu historiê egzaminu, dostajesz jeden kwitek i z tym idziesz do osk wykupiæ te 5h. Jak ju¿ je wyje¼dzisz to dostajesz za¶wiadczenie od nich i lecimy do mordu umówiæ termin.

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Poka¿ wiadomo¶æ
biedna ,wspolczuje bardzo, wiem co czujesz
ja po 3 egzxaminie sie poddalam, i wiem ze tak naprawde nie umialam w ogole samodzielnie jezdzic, ale skoro twoj I mowi ze jest ok, to pewnie wszystko przez ten stres, przeciez jak sie jedzie juz samej tak bez osoby "obok" to jest calkiem inaczej, przynajmniej mi sie tak wydaje, ze bardziej skupiam sie na jezdzie,a nie mysle tylko o tym, o boze , zeby na linie nie najechac!!
nie poddawaj sie, bo to by bylo najgorsze co moze byc... nie wiem, moze pocwicz jeszcxze na tych 5 h ogolna jazde, moze I ci podpowie cos jeszcze na jazdach ...
Mi siê wydawa³o, ¿e nie jest a¿ tak tragicznie, sam I. mówi³ mi jeszcze dzisiaj "czym siê przejmujesz, popatrz ja tutaj sobie siedzê obok, wydajê polecenia i nie muszê w ogóle interweniowaæ", ale teraz zw±tpi³am. Ja ju¿ nie wiem, czy fakt, ¿e to egzamin dzia³a na mnie tak parali¿uj±co w niektórych momentach, czy mo¿e faktycznie ze mnie taki antytalent.

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:04
liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:00   #362
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Dobranoc
Liwiusz - spokojnej nocy

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:03   #363
Zilka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 564

Historia egzaminu to te karteczki które wypisuj± egzaminatorzy?
Zilka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:03   #364
blondi1041
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 677

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ

i jak stoi tak autko zaparkowane - powiedz g³o¶no, nawet do siebie, jak egzaminator jest gburem, ¿e wolisz daæ kierunkowskaz i zachowaæ bezpieczniejsz± odleg³o¶æ od tego samochodu itp
ten egzamin to nie jest przecie¿ tak, jak pó¼niej sobie bêdziesz je¼dziæ...
potwierdzam... ja na swoim 4tym egzaminie cala droge gadalam do siebie, bo tak czulam sie pewniej, ze nie popelnie bledu.. np "a tu puszczam wszystkich" zmieniam pas, ok nic nie jedzie to jade..." itp a E. do mnie "czy pani w szkole pracuje ze tak pani nawija do siebie ??"
blondi1041 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:04   #365
mbamboo
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 356

Dziêki dziewczyny.

W³a¶nie chodzi o to, ¿e nie czujê siê przygotowana. Wiem, ¿e nie bêdê je¼dziæ idealnie po 30 godzinach, ale jako¶ czujê, ¿e nie z³apa³am tego 'czego¶'. ¯e czego¶ mi tu brakuje. A moj± jazdê ciê¿ko mi oceniæ, szybko za³apa³am, ale tu siê k³aniaj± moje niezbyt dobre wra¿enia z kursu, dopiero pod koniec dowiedzia³am siê, jak ogólnie mi idzie... Ja bym oceni³a, ¿e jak na debiutantkê ca³kiem nie¼le, oczywi¶cie z b³êdami, ale jak trzeba, to umiem siê mocno skupiæ na tym, co robiê, a jazdy to nie to samo, wiadomo. Ale i tak przez ten miesi±c za du¿o my¶lê i ju¿ mam postanowienia typu 'nigdy wiêcej nie wsi±dê do auta' i inne g³upoty.
I jeszcze to czekanie na wywo³anie na praktyczn± czê¶æ egzaminu. Ja po prostu nienawidzê siedzenia z innymi zdenerwowanymi lud¼mi, którzy stresuj± mnie jeszcze bardziej. Zawali³am ju¿ przez to jeden wa¿ny konkurs, bo nas³ucha³am siê od innych takich rzeczy, ¿e zdenerwowanie wziê³o górê nad przygotowaniem... A, przyk³adowo, na pewien egzamin jêzykowy wpad³am w ostatniej chwili, tylko ze swoimi my¶lami, i posz³o mi bardzo dobrze. Teraz nie bêdê mog³a przyj¶æ na styk, bo najpierw jest teoria, a dodatkowo nie ma jak siê odci±æ s³uchawkami z muzyk± czy wyj¶ciem na dwór.

Czy sk±d¶ wiadomo, o której zacznie siê mój egzamin praktyczny? Kolejno¶æ wywo³ywania od czego¶ zale¿y?
Stary 2011-02-01, 22:05   #366
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Historia egzaminu to te karteczki które wypisuj± egzaminatorzy?
Nie, wydaj± Ci w okienku jaki¶ osobny ¶wistek.

Stary 2011-02-01, 22:05   #367
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

Liwiusz nie wysz³o, trudno siê mówi. Dokupisz jazdy i umówisz siê na kolejny egzamin- tym razem w dzieñ
E. palant Ci siê trafi³- wspó³czujê.

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:06   #368
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

Czasem po prostu oczekiwania Egzaminatorów mijaj± siê z logik± (¿e za ma³o siê rozejrza³a¶- wystarczaj±co dobrze, ¿eby bezpiecznie wyjechaæ, wiêc w czym problem...)
Ja dosta³am na pierwszym egzaminie masê pouczeñ, ¿e za du¿o pieszych przepuszczam
Przecie¿ ja te¿ jestem pieszym i wiem, ¿e to niefajnie czekaæ 5 minut a¿ kto¶ wreszcie ³askawie siê zatrzyma...a jakbym siê nie zatrzyma³a, by³oby wymuszenie...To te¿ mnie trochê pod³ama³o na pocz±tku (mimo ¿e uwa¿a³am jego argumenty za bezpodstawne, straci³am w pewnym momencie pewno¶æ siebie) ale poprze¿ywa³am trochê, opowiada³am setki razy przebieg egzaminu T¯towi, i po czasie stwierdzi³am, ¿e jeden taki gbur mnie nie za³amie, o nie!
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:08   #369
Zilka
Rozeznanie

Dziêki za odpowiedzi
Stary 2011-02-01, 22:08   #370
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
liwiusz nie przejmuj siê!
Ja siê za³ama³am jak drugi raz nie wyjecha³am z placu
Moja kole¿anka która nie wyjecha³a na wzniesienie us³ysza³a od swojego egzaminatora: "nie umie pani tego zrobiæ, a wie pani czemu nie umie? Bo nikt pani nie nauczy³ je¼dziæ". Uroczo.

W przysz³ym tygodniu idê siê zapisaæ na trzeci termin i mam do Was pytanie. Je¶li nie zdam bêdê musia³a zabraæ z mordu jakie¶ za¶wiadczenie czy co¶? I ¿e wtedy bêdê niby mog³a te piêæ godzin jazd dokupiæ tak?
Przed egzaminem umówiê siê na dwie jazdy czyli cztery godziny i zastanawiam siê czy nie op³aca³o by siê ju¿ teraz umówiæ na piêæ bo mo¿e by i taniej wysz³o
Jak nie zdasz trzeci raz (to siê nie stanie na pewno, ale skoro tak bardzo chcesz wiedzieæ co by by³o gdyby) to nie musisz chodziæ do mordu, za³atwiasz kwitek z dodatkowego szkolenia i z tym kwitkiem idziesz zapisaæ siê na kolejny egzamin. A jazdy sobie wyje¿d¿asz przed samym egzaminem...przynajmniej ja tak bym zrobi³a
EDIT: u nas nie wydaj± czego¶ takiego jak 'historia egzaminu' wiêc mnie siê nie s³uchaj

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:10
Stary 2011-02-01, 22:12   #371
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mbamboo Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki dziewczyny.

W³a¶nie chodzi o to, ¿e nie czujê siê przygotowana. Wiem, ¿e nie bêdê je¼dziæ idealnie po 30 godzinach, ale jako¶ czujê, ¿e nie z³apa³am tego 'czego¶'. ¯e czego¶ mi tu brakuje. A moj± jazdê ciê¿ko mi oceniæ, szybko za³apa³am, ale tu siê k³aniaj± moje niezbyt dobre wra¿enia z kursu, dopiero pod koniec dowiedzia³am siê, jak ogólnie mi idzie... Ja bym oceni³a, ¿e jak na debiutantkê ca³kiem nie¼le, oczywi¶cie z b³êdami, ale jak trzeba, to umiem siê mocno skupiæ na tym, co robiê, a jazdy to nie to samo, wiadomo. Ale i tak przez ten miesi±c za du¿o my¶lê i ju¿ mam postanowienia typu 'nigdy wiêcej nie wsi±dê do auta' i inne g³upoty.
I jeszcze to czekanie na wywo³anie na praktyczn± czê¶æ egzaminu. Ja po prostu nienawidzê siedzenia z innymi zdenerwowanymi lud¼mi, którzy stresuj± mnie jeszcze bardziej. Zawali³am ju¿ przez to jeden wa¿ny konkurs, bo nas³ucha³am siê od innych takich rzeczy, ¿e zdenerwowanie wziê³o górê nad przygotowaniem... A, przyk³adowo, na pewien egzamin jêzykowy wpad³am w ostatniej chwili, tylko ze swoimi my¶lami, i posz³o mi bardzo dobrze. Teraz nie bêdê mog³a przyj¶æ na styk, bo najpierw jest teoria, a dodatkowo nie ma jak siê odci±æ s³uchawkami z muzyk± czy wyj¶ciem na dwór.

Czy sk±d¶ wiadomo, o której zacznie siê mój egzamin praktyczny? Kolejno¶æ wywo³ywania od czego¶ zale¿y?
Skoro nie czujesz siê jeszcze na si³ach, mo¿e wykup sobie jeszcze kilka dodatkowych godzinek w innej szkole, je¶li ta Ci nie odpowiada?

Godzina na któr± siê umawiasz jest godzin± rozpoczêcia losowania osób, kolejno¶æ chyba nie jest jako¶ specjalnie uwarunkowana... przynajmniej u mnie.

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez catttt Poka¿ wiadomo¶æ
Jak nie zdasz trzeci raz (to siê nie stanie na pewno, ale skoro tak bardzo chcesz wiedzieæ co by by³o gdyby) to nie musisz chodziæ do mordu, za³atwiasz kwitek z dodatkowego szkolenia i z tym kwitkiem idziesz zapisaæ siê na kolejny egzamin. A jazdy sobie wyje¿d¿asz przed samym egzaminem...przynajmniej ja tak bym zrobi³a
A ja dzisiaj us³ysza³am od pani w okienku, ¿e muszê wyci±gn±æ t± historiê egzaminu. Mój I., kiedy do mnie dzwoni³ te¿ mówi³, ¿e potrzebujê jaki¶ ¶wistek z mordu, ale uspokoi³am go, ¿e ju¿ wziê³am.

Stary 2011-02-01, 22:14   #372
Zilka
Rozeznanie

cat i tak dziêki za pomoc.
Mam nadziejê, ¿e jednak nie bêdê musia³a tego robiæ. Chocia¿ czarno to widzê
Stary 2011-02-01, 22:15   #373
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Dziêki dziewczyny.

Mnie wkurzali ludzie w poczekalni, którzy ci±gle pytali siê 'a jak siê w³±cza ¶wiat³a awaryjne' 'a jak siê...' wiêc uciek³am do ³azienki
A u nas w poczekalni na dodatek leci film o egzaminie, gdzie co jak siê w³±cza, a ja ju¿ nie chcia³am tego s³uchaæ
A najlepiej to jak wywo³aj± wcze¶niej- ja tak mia³am i nawet nie zd±¿y³am siê zestresowaæ
Stary 2011-02-01, 22:15   #374
mbamboo
Wtajemniczenie

No w³a¶nie mam na 8.40 i przypuszczam, ¿e o tej godzinie zaczynam teoriê. Martwiê siê, ¿e bêdê musia³a potem siedzieæ bardzo d³ugo i czekaæ na praktyczn± czê¶æ.

Dokupi³am tylko dwie dla przypomnienia (nie w mojej szkole), bo mam wra¿enie, ¿e problem nie jest w mojej je¼dzie, tylko nastawieniu. Ale je¶li bym nie zda³a, poje¿d¿ê w innej szkole kilka godzin.

W³a¶nie jak by³am na zapisach, to wybada³am, gdzie jest ³azienka, i nie us³yszê stamt±d jak bêd± wo³aæ.
Te¿ bym chcia³a mieæ od razu...

Edytowane przez mbamboo
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:17
mbamboo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:16   #375
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

Cytat:
Napisane przez catttt Poka¿ wiadomo¶æ
ale poprze¿ywa³am trochê, opowiada³am setki razy przebieg egzaminu T¯towi, i po czasie stwierdzi³am, ¿e jeden taki gbur mnie nie za³amie, o nie!
mia³am tak samo jak sobie teraz przypomne ile razy powtarzalam T¿owi jak to by³o to a¿ mi go szkoda
a On s³ucha³, s³ucha³, s³ucha³... i ci±gle powtarza³ "Marty¶ka nastêpnym razem bêdzie lepiej, to nie koniec ¶wiata"
Stary 2011-02-01, 22:20   #376
liwiusz
Rozeznanie

A u nas w poczekalni zawsze co¶ siê dzia³o - tak jak dzisiaj ta dziewczyna, która wyklina³a niewinnego egzaminatora i na ogó³ jednak weso³o by³o. By³o kilka osób, które panikowa³y z obs³ug± samochodu, jednak ja jako towarzyskie zwierzê wola³am mimo to byæ miêdzy lud¼mi, pogadaæ z kim¶ tak po prostu, o g³upotach.
No niestety nie da siê przewidzieæ, kiedy zostanie siê wywo³anym. Za pierwszym razem, na ³±czonym po zdanej teorii czeka³am dwie godziny z minutami, za drugim i trzecim nieco ponad godzinkê.

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:22
Stary 2011-02-01, 22:21   #377
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
No w³a¶nie mam na 8.40 i przypuszczam, ¿e o tej godzinie zaczynam teoriê. Martwiê siê, ¿e bêdê musia³a potem siedzieæ bardzo d³ugo i czekaæ na praktyczn± czê¶æ.

Dokupi³am tylko dwie dla przypomnienia (nie w mojej szkole), bo mam wra¿enie, ¿e problem nie jest w mojej je¼dzie, tylko nastawieniu. Ale je¶li bym nie zda³a, poje¿d¿ê w innej szkole kilka godzin.

W³a¶nie jak by³am na zapisach, to wybada³am, gdzie jest ³azienka, i nie us³yszê stamt±d jak bêd± wo³aæ.
Te¿ bym chcia³a mieæ od razu...
Mo¿e je¶li mo¿na u Was przyj¶æ z kim¶, zatrudnij przyjació³kê?
Albo we¼ sobie gazetê...
Ja to jak wysz³am z ³azienki wziê³am siê za czekoladê
W³a¶nie, te¿ jestem tego zdania Pomy¶l sobie jak bêdziesz jecha³a, ¿e panujesz w 100 % nad samochodem i on zrobi wszystko co zechcesz, mi pomaga³o gdy nie czu³am tego samochodu, nie podlapywa³am 'tego czego¶'
Stary 2011-02-01, 22:22   #378
3mw
Raczkowanie

Cytat:
ja mialam egzamin "³aczony", bylam zapisana na teoriê na 10, ale zaczêli¶my dopiero 10.20, a wyczytana na praktyczny zosta³am o 11.33 czyli ponad godzinke czekania, z tym, ¿e ja zosta³am wyczytana jako druga z mojej grupy zdaj±cych
Stary 2011-02-01, 22:24   #379
Zilka
Rozeznanie

liwiusz zdawa³a¶ na koszykarskiej? Bo siê zastanawiam czy siê tam nie przenie¶æ, instruktor mówi³, ¿e teraz tam s± krótsze terminy.
A na tej historii egzaminów to oczywi¶cie pisze na czym siê obla³o?
Stary 2011-02-01, 22:25   #380
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ
mia³am tak samo jak sobie teraz przypomne ile razy powtarzalam T¿owi jak to by³o to a¿ mi go szkoda
a On s³ucha³, s³ucha³, s³ucha³... i ci±gle powtarza³ "Marty¶ka nastêpnym razem bêdzie lepiej, to nie koniec ¶wiata"
Mój ci±gle powtarza³: Nies³usznie Ciê obla³, i ci±gle z t± sam± bulwersacj±, ja bym tak nie umia³a
A najgorsze by³o to, ¿e chcia³o mi siê p³akaæ, bo to na pewno by mi pomog³o, a nie mog³am!
Za to jak us³ysza³am masê komplementów od E. po wjechaniu do WORDu, rozp³aka³am siê
We¼ i zrozum kobietê
Stary 2011-02-01, 22:25   #381
mbamboo
Wtajemniczenie

Chcia³am jechaæ z T¯-tem (przyniós³ mi szczê¶cie na innym egzaminie ), ale niestety chyba nic z tego nie bêdzie... Niezbyt dobry termin dla niego. Je¶li siê nie uda, to pojadê sobie po prostu z czym¶ do poczytania i czekolad± (dobry sposób!).

I takiego nastawienia jeszcze nie u¿ywa³am, ale najwy¿sza pora.

Te¿ mam ³±czony, ale obawiam siê w³a¶nie dwugodzinnego czekania po teorii. Tylko ¿e i tak nic z tym nie zrobiê, wiêc muszê tam po prostu jechaæ z dobrym nastawieniem i zdaæ.

Wiecie co, idê, bo niby robiê pytania testowe, a z otwartym forum to nie wychodzi. Dziêkujê za pomoc, poproszê o ni± i wsparcie a¿ do pi±tku, a póki co dobranoc.

Edytowane przez mbamboo
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:28
mbamboo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:27   #382
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
liwiusz zdawa³a¶ na koszykarskiej? Bo siê zastanawiam czy siê tam nie przenie¶æ, instruktor mówi³, ¿e teraz tam s± krótsze terminy.
A na tej historii egzaminów to oczywi¶cie pisze na czym siê obla³o?
Tak, na koszykarskiej. Nie wiem jakie s± terminy na balickiej, ale ja na ka¿dy kolejny egzamin czeka³am ¶rednio tydzieñ tu u siebie, tylko jeden ma³y psiukus, ¿e dostawa³am wieczorne godziny.
Co do tej historii egz. to czekaj, muszê sprawdziæ, bo z³apa³am t± karteczkê, cisnê³am na samo dno torby i zabra³am siê stamt±d jak najszybciej.
Edit:
Dostajesz tak± tabelkê - data egz. jakie¶ pierdó³ki, kategoria i wyszczególnione T (teoria) i P (praktyka) - a przy nich odpowiednio p lub n. Tyle.

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:30
Stary 2011-02-01, 22:30   #383
Zilka
Rozeznanie

Ja na pierwszy termin na balickiej czeka³am dwa tygodnie a na drugi ju¿ prawie miesi±c. Rozkminkê za³apa³am
Stary 2011-02-01, 22:31   #384
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Chcia³am jechaæ z T¯-tem (przyniós³ mi szczê¶cie na innym egzaminie ), ale niestety chyba nic z tego nie bêdzie... Niezbyt dobry termin dla niego. Je¶li siê nie uda, to pojadê sobie po prostu z czym¶ do poczytania i czekolad± (dobry sposób!).

I takiego nastawienia jeszcze nie u¿ywa³am, ale najwy¿sza pora.

Te¿ mam ³±czony, ale obawiam siê w³a¶nie dwugodzinnego czekania po teorii. Tylko ¿e i tak nic z tym nie zrobiê, wiêc muszê tam po prostu jechaæ z dobrym nastawieniem i zdaæ.

Wiecie co, idê, bo niby robiê pytania testowe, a z otwartym forum to nie wychodzi. Dziêkujê za pomoc, poproszê o ni± i wsparcie a¿ do pi±tku, a póki co dobranoc.
Mo¿esz na nas liczyæ
Stary 2011-02-01, 22:33   #385
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Ja na pierwszy termin na balickiej czeka³am dwa tygodnie a na drugi ju¿ prawie miesi±c. Rozkminkê za³apa³am
No to na ten drugi to sobie troszkê poczeka³a¶. A je¼dzi³a¶ eLk± po tych trasach z mordu na koszykarskiej?
O ile informacje na stronie mordu s± prawdziwe, wychodzi na to, ¿e jak kto¶ poszed³ siê wczoraj zapisaæ to móg³ nawet dostaæ termin na dzisiaj

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:35
Stary 2011-02-01, 22:38   #386
Zilka
Rozeznanie

Je¼dzi³am ale daaawno, w sumie balick± mam lepiej obeznan±. Mo¿e spróbuje trzeci raz a jak siê nie uda to siê zapiszê na koszykarsk±. Chyba, ¿e bedzie jaki¶ mega daleki termin to siê przeniosê od razu.

Dziêkuje liwiusz ¿e Ci siê karteczkê chcia³o odgrzebaæ

Edytowane przez Zilka
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:44
Stary 2011-02-01, 22:40   #387
catttt
Zakorzenienie

Dobranoc, oby ta noc by³a spokojniejsza ni¿ poprzednia
Stary 2011-02-01, 22:59   #388
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

dobranoc
jutro poproszê kciuki od 10.30

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 23:00   #389
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777

trzymam jutro kciuki za obronê Gosi vel ma³ej zmiany

i bodaj¿e princeseczka mia³a mieæ jutro jaki¶ egzamin

dobranoc

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-01, 23:05   #390
3mw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
dobranoc
jutro poproszê kciuki od 10.30
oczywi¶cie masz to jak w banku

dobrej nocki kobietki

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.