![]() |
#2041 |
Rozeznanie
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Złożyłam zamówienie u granit-aj w środę wieczorem, dziś rano paczuszka już była u mnie - super.
Ale zamiast bigli pozłacanych dostałam zwykłe srebrne, a zamiast migdała 38 mm ten sam migdał 28 mm... Dzwoniłam do nich i wysłałam maila, panie były miłe i powiedziały ze jak tylko otrzymają maila to doślą właściwe przedmioty. Trochę się jednak martwię, bo mają sporo negatywnych/neutralnych komentarzy za wysłanie złego towaru lub niedosłanie pomimo zapewnień :/ Zamówienie nie było duże, tylko tyle żeby zrobić komplet kolczyki + zawieszka i duży wisior, dlatego bardzo mi zależało żeby wszystko przyszło takie jak zamówiłam - nie dam przecież komuś srebrnych kolczyków z pozłacaną zawieszką do kompletu... ![]()
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem, ze odwiedziłaś wszystkie inne podfora wizażu, na których też jest taki wątek i na każdym zamieściłaś to ostrzeżnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2045 |
Raczkowanie
|
Ja - biżuteryjnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, możecie polecić jakiegoś sprzedawce z allegro, który ma dobre szpilki gwoździe posrebrzane? Kiedyś idealne dla mnie miała ElizaAkcesoria tzn. nie schodziła z nich "farba" przy wyginaniu, były cienkie chyba 0,6 mm, jasne srebrne. Ale ostatnio dostałam zupełnie inne, grubsze i schodzi z nich dosłownie to pokrycie posrebrzane przy wyginaniu
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Może ktoś kupował u ekoraliki szpilki (gwożdzie) i może coś powiedzieć na ich temat? Widzę, że są grube 0,8 mm, a wolałabym cieńsze, ale nigdzie nie mogę znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2047 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jestem w głebokim szoku! Kupiłam dziś parę kryształków na Allegro (u użytkownika szafaklejnotow), a jako że są mi potrzebne najchętniej na wczoraj, ale od biedy na wtorek-środę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie... nocny serwis! Szkoda, że ten sprzedawca ma dość mały asortyment, bo już go zdążyłam pokochać ![]() ![]() Ale w szoku jestem wciąż nieustająco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2048 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
nene-crystal - w czwartek dostałam informacje, ze towar został wysłany, a dzisiaj (poniedzialek) kolejną, że to co zamówiłam nie nadaje się do wysyłki bo jest uszkodzone, wiec czy mają zwrócić mi zwrócić pieniądze, czy zamienić na co innego. Ehhh, to po co słali maila, że wysłane?A ja czekałam na listonosza
![]() ![]() ![]() Dobrze, że chociaż nie wysłali mi tych uszkodzonych sawrów i zapytali co w tej sytuacji. OSAKM- kolejny raz bez zarzutów. Wysyłka błyskawiczna, swary dobrze zapakowane.
![]() |
#2050 |
Raczkowanie
|
Chciałabym polecić sprawdzonego producenta metek jubilerskich - może komuś się przyda: Mirek K. (firma ArtComp)
http://allegro.pl/metki-jubilerskie-...357907248.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
Rozeznanie
|
Na poprzedniej stronie pisałam o problemach z granit-aj, na szczęście szybko dosłali rzeczy, co do których pomylili się wcześniej. Robiłam u nich drugie zamówienie no i tu znowu pomyłka - zamiast 2 x heart 14mm i 1 x heart 18 mm dostałam 3 x 14mmm... No ale ze to dla mnie i dużej różnicy mi nie zrobiło, nie reklamowałam.
Niemniej uważam, ze skoro robię naprawdę niewielkie zamówienia, to przynajmniej mogliby wszystko dokładnie sprawdzać przed wysłaniem...
![]() |
#2052 |
Zadomowienie
|
Kamila 1906 to jakiś expres. Wczoraj wpłaciłam kasę a dzisiaj dostałam towar. Kupowałam szczotkę i włnę do filcowania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Zadomowienie
|
Kupowałam Swarovski wPEARL-BEAUTY_PL. Pani mi nie przysłała 2 koralików rondelle 5040 12mm. Napisałam reklamację, ale Pani argumentuje, ze musiała mi wysłać, bo jest na paragonie, a ja tych koralików nie mam. Napisałam drugi raz (29.01.), że przecież można sprawdzić czy mi wysłała, czy nie np. licząc pozostałe koraliki (dość duże są, niezbyt trudna to praca).
Pani mnie zignorowała. Napisałam 3 raz 1.02. i do tej pory cisza. Co mam dalej robić? Zgłosić sprawę do allegro za 9,40zł? Że nic tam nie kupię to pewne!
![]() |
#2054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgłoś ;] Ja kiedyś pod wpływem złego dnia i właśnie takiego olewania sprawy przez innego sprzedawcę ( nie pamiętam kogo niestety ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2055 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pierwszy raz Pearl Beauty się nie spisał. Pamiętam, że ktoś pisał, że nie wysłali mu kilkuset kryształków bicone, ja nie otrzymałam dwóch sztuk innych kryształków, nie było ich także na fakturze, a moje kilkukrotne prośby o zwrot pieniędzy zostały zignorwane (kupowałam w ich sklepie, więc niewiele mogłam zrobić). Telefon także pozostawał głuchy. Generalnie jest to najgorszy sklep z jakim miałam do czynienia i też nic u nich nie zamierzam kupować. Edytowane przez Beacia87 Czas edycji: 2011-02-02 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
Z CustomeJewellery nadal takie problemy, że nie przysyła wszystkich rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2057 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Raczkowanie
|
zawsze można zadzwonić. jeżeli chodzi o kontakt to jest naprawdę dobrze.wydaje mi się że ich trzeba po prostu przypilnować, że tak powiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2061 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z CJ nie miałam nigdy problemu, a jedna reklamacja załatwiona pozytywnie po wysłaniu maila ![]()
![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2063 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Właśnie zaczynam więc chciałam przez allegro zamówić niezbędne rzeczy i wpadłam na ekoraliki. Co o tym sądzicie? Ktoś ma jakieś doświadczenie w tym sklepie?
Z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2066 |
BAN stały
|
Cześć dziewczyny! Ja z czystym sumieniem mogę polecić na Allegro firmę Silrex. Wysyłka jest praktycznie od razu, a biżuteria śliczna! Ja zamówiłam bransoletki ze swarovskim, jedna różowa, jedna wrzosowa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2067 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Mi też zapachniało reklamą. I owszem- już coś na ten temat było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2069 |
BAN stały
|
Przepraszam, myślałam że to wątek o wyrobach.. Jestem nowa na forum, więc nie zdążyłam przeczytać 69 stron wypowiedzi, ale ja osobiście nic złego na Silrex powiedzieć zdecydowanie nie mogę. No ale każdy ma oczywiście prawo do własnego zdania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
"Nowa"? Jesteś klonem osoby zbanowanej za spam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.