![]() |
#4861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Inglot
Ja ostatnio byłam świadkiem jak dumna z siebie "inglotka" wypuściła z krzesła Panią w pełnym makijażu. Pełnym - ciemna, gruba maska bosko podkreślająca zmarszczki, mocne oczy, mocne usta i rozkoszne plamy na policzkach. Pani była "dojrzała" i w tym pożal się boże makijażu wyglądała groteskowo. Biedaczka tak wyszła z galerii a ja skutecznie się zraziłam.
Może to była nowicjuszka, ale jakoś jak czasem patrzę na te dziewczyny to trudno mi uwierzyć, że są w stanie kompetentnie udzielić pomocy... A szkoda, bo światło niestety nie ułatwia samodzielnie podjąć decyzji... O, i ja się wyżaliłam ![]() pingwinku, ja mam w domu piękną "trójkę" w złocie, napiszę Ci numery jak wrócę z pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Startowałam kiedys do inglota, nawet po kosmetologii jestem i wizaż troche znam, a przynajmniej te podstawy. Ale chyba jestem zbyt delikatnie pomalowana na codzien ![]() ![]() poza tym, ide dzisiaj uzupelnić wkłady ![]()
![]() |
#4863 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie kupowałam nic w Inglocie, a teraz przymierzam się do kupienia Young Skin Foundation bo słyszałam, że jest dobry, ale nie wiem jak sprawdzi się na mojej mieszanej cerze, dlatego chciałam się Was zapytać czy w Inglocie można dostać próbkę podkładu, żeby przetestować i nie wydawać pieniędzy w czarno na kupno podkładu o normalnej pojemności?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
Światło jest masakryczne... wzięłam sobie róż 73- najjaśniejszy, na żywo wygląda o 3 tony ciemniej conajmniej... ale delikatnie się nałoży i da radę.
Korektor AMC nr 64, całkiem fajny. I ten podkład 100 LW- okazał się ciemny... a sklepie był jaśniuski, 200 było mocniej żółte, ale pomyślałam, że wolę jasny. A teraz i tak jest ciemniejszy niż szyja... ![]()
#4865 | ||
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Sama musisz się może spytać ![]() Cytat:
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukałam naprawdę jaśniuśkiego, którym krzywdy nie da się zrobić... a tu mam normalny różowy róż. Gorzej z podkładem, bo się naczytałam, że jaśniuśki, w sklepie się potwierdziło więc wzięłam, a jak się pomalowałam to jednak daleko mu do jasności.
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze ktos mi na pop str napisal ze ma cien nr 102 amc shine. spr na str inglota.. i czyzby nie wszystkie cienie byly tam pokazane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pingwinku, ja mam paletkę trzech cieni: Shine 118, Sine 112 i Shine 134 i jestem w nich absolutnie zakochana ![]() ![]() Mogę Ci też polecić Double S 463 jako bazę - piękny mieniący się cielisty cień, jeden z moich ulubionych ![]() Edytowane przez Aleetzya Czas edycji: 2011-02-01 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Wtajemniczenie
|
a ja myślałam, ze kosztuje 30 zł. Jeszcze lepiej
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Też mam ![]() ![]()
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
dzieki za swatch i porady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Konto usunięte
|
Pytanie czysto laickie: ile gramów ma wkład kołowy w paletkach freedom?
Kupiłam swój pierwszy cień 402Pearl. W sumie miałam wziąsć wkład ale... co zobaczyłam dopiero w domu- babka mi spakowała cień w słoiczku (20zł) a nie wkład. Da się go jakos wyjąć z tego opakowania nie naruszając cienia? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 |
Zadomowienie
|
1.2 grama,przynajmniej tak mnie poinformowała babka,warto zerknąć na stronę inglota.
Sprawdziłam z ciekawości i ma 2.5 grama.
Alicja w krainie czarów. Edytowane przez SugaMama1988 Czas edycji: 2011-02-01 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zadomowienie
|
Dzięki za uznanie
![]() Z powodzeniem można wyczarować tymi cieniasami coś bardziej efektownego. Lubię je bo dają radę i w dziennej i w mocno wieczorowej odsłonie. Polecam, zdecydowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=462WlAo4FfQ
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W razie czego mogę jeszcze Ci dopowiedzieć, bo dość zawile to opisałam Czy u nas szykuje się jakaś spora podwyżka? Oglądałam właśnie na YT filmik z UK i paletka 20 cieni kosztuje tam 150 funtów... ![]()
insta: agatalac Edytowane przez agatala Czas edycji: 2011-02-01 o 22:23 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ Edytowane przez mejaczek Czas edycji: 2011-02-01 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
ile kosztuje? to ten w sloiczku?
![]() nie znam sie na korektorach, mam tylko jeden mineralny w sloiczku i jest fajny ale juz sie konczy. Cienie pod oczami jakos sie powiekszyly ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bez, złoto i braz, jutro sprawdze czy ktorys z tych kolorow pokrywa sie z Twoimi. Dzisiaj dokupilam brazik, szkoda ze tak poźno zobaczylam Twojego posta ![]() ![]()
![]() |
#4882 |
Zadomowienie
|
Ceny poszły zdecydowanie w górę ale i tak przy cenach MAC to pikuś,generalnie Inglot za granicą ma dużo wyższe ceny ale wiecie cła, podatki, transport,koszty utrzymania sklepów no wszystko kosztuje i gdzieś to muszą odbić...
Paletka 20 cieni za 150 funtów to znowu nie aż tak wiele biorąc pod uwagę średnie zarobki...cienie kosztują na pewno poniżej 10 Ł a jeszcze paletkę trzeba doliczyć...Więc dla Brytyjek to nie aż taki znowu szał ![]()
#4883 |
Wtajemniczenie
|
No tak, ale w NY to Inglot jest od maca droższy
![]()
#4884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale masz dostęp do innych marek, których my nie mamy. A jak odwiedzasz Polskę i wpadasz do salonu Inglota to paniom pewnie od razu uśmiechy wypływają. Chciałabym zobaczyć twoje obkupywanie sie ![]() Ja tam skromnie do 3 cieni ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Powiem Ci, że mnie zagięłaś ![]() Ale z drugiej strony Inglot musi to tam przewieźć. Chyba jakbym byłą w NY to bym kupowała maca
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a nie wiecie ile kosztuje podkład Revlona w UK?
niedługo wyjeżdżam i tak się zastanawiam, co lepiej kupić tutaj, no na pewno Inglota :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Rozeznanie
|
Mam w domu dwie palety piątki kwadratowe i właśnie zbieram się do kupienia kolejnej
![]() Czy wie któraś z Was może, ile teraz ta przyjemność kosztuje? Pamiętam, że jakieś pół roku temu płaciłam 50 parę zł. Szukam kolorów cieni w stylu Sereny van der Woodsen z Gossip Girl. Czy jakieś fajne brzoskwiniowe odcienie, Może któraś z Was ma jakieś typy?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Raczkowanie
|
no colorstay'a mam na myśli, to uważasz że lepiej kupić na all za 45 zł, czy się wstrzymać i kupić na miejscu? zaznaczam, ze jadę w okolice Ballymeny
Edytowane przez roxanaL Czas edycji: 2011-02-02 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.