|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() ![]() Miłego imprezowania ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- mama mówi wczoraj, jaka wyszła kwota do zwrotu dla mnie, a ja do Kamy, 'Widzisz Kamusia będziesz miała na sterylkę' ![]() I jeszcze zostanie
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja nie mam takiego wymiankowego..
aaa tam
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Niet
![]() ![]() Hahahha jak zabawnie wygląda mój sie suszy ![]() Cytat:
Ja też chcę zwrot!! ![]() Wydurniał sie dzisiaj godzinkę na wybiegu wchodził i wychodził do klatki i wracał na wybieg na wybiegu dałam miseczkę to całą zawartość przeniósł w polikach do klatki :P
Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2011-02-01 o 19:12 |
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
A wyliczyłaś już sobie?
Cytat:
Jeszcze taki maniuni |
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam z warsztatów florystycznych
Średnią wieku zaniżyłam o 10 lat |
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze brakuje mi pitu ze starej pracy i czekam aż mi pocztą wyślą :P
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- a i ktoś pytał czy z pracy za granicą trzeba się rozliczać więc KONIECZNIE jeżeli pracowało się na umowie... później można mieć duże nie przyjemności... (znajomy poszedł siedzieć za nie płacenie ale też są kary pieniężne) |
|
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piękny maluch! ![]() poprostu jaki maleńki ten Twój chomiczek Mój Filipek bardzo cierpli bardzo mi go żal Chce się polizać, a jak liźnie to odskakuje bo go tak zaboli... albo syczy i warczy sam na siebie, chodzi bo wysiedzieć nie może
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Misiaki
![]() Jestem już u TŻ, byliśmy dzisiaj w kilku sklepach i weszliśmy do zoologa, zobaczcie co kupiłam dako_art_dropsy_czekoladowe.jpg Wyglądają jak prawdziwe czekoladki, aż się sama zastanawiałam czy je kupić, ale skoro są przeznaczone dla gryzoni, to znaczy że są ok ![]() Na pewno Sebuśkowi posmakują, już się nie mogę doczekać kiedy je dostanie Były też inne smaki, ale wybrałam czekoladowy, bo Seba to fan słodkości ![]() aaaa TŻ kupił mu rożka (w końcu zobaczyłam jak na żywo taki rożek wygląda )Dropsy (na zdjęciu wyglądają na duże, ale to małe pudełko 70g) - 5zł, rożek - 2zł
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja ma jagodowe i marchewkowe Chociaż przepada bardziej za jagodowymi
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-02-02 o 06:20 |
|
|
|
|
#3860 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Haha, bo to Gumiś ![]() Cytat:
![]() Biedactwo Cytat:
![]() Gumisiek ma jabłkowe teraz ![]() U nas rożki są za 1,50 ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Złożyłam dziś PITa teraz czekam na przelew ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- A i dziś idę do Pana T. zobaczyć co mi narysował |
|||||
|
|
|
#3861 |
|
Zadomowienie
|
witam! jestem na wizażu już długo, ale zapomniałam loginu i hasła do tamtego konta. więc założyłam nowe. na forum o zwierzętach się nie udzielałam, ponieważ dopiero teraz zobaczyłam wątek o chomikach, które kocham
mam nadzieję, że nie przeszkadza Wam nowa chomiczomaniczka chciałam od razu dodać fotki mojego skarba Pimpusia , ale coś się nie da ( może coś z wizażem? bo w ogóle nawet nie można kliknąć 'zaawansowane (dodawanie fotek)' no cóż może później) 14 września pojechałam do zoologicznego aby kupić sobie chomiczki. oczywiście wybór mój padł na dżungarki ( mam do nich słabość ) zakupiłam 2 , żeby miały towarzystwo jak mnie nie ma - wiecie w dwójkę raźniej. jeden od razu był już oswojony, drugi mniej. jeden to był Tosio drugi Pimpuś. i wszystko układało się dobrze do póki... opowiem Wam historię, która wydarzyła się naprawdę. w listopadzie ( serio nie pamiętam już którego) jak codziennie poszłam się rano przywitać z chomiczkami przed szkołą. patrze jeden biega po klatce, a drugiego coś nie widać. nagle zobaczyłam go pomiędzy kratkami a kołowrotkiem . myślałam że sobie chodzi jak zawsze - Tosio lubił chodzić po kratkach a szczególnie między kratkami a kołowrotkiem. przyglądam mu się, a on się nie rusza. dotykam jego łapek, a on jest zimny i sztywny. Pimpuś wszedł na kołowrotek i zaczął gryźć te kratki kołowrotka, chyba po to żeby uwolnić Tosia. aż mi się łza w oku teraz kręci ;( . nie wiem jak to się stało że został zgnieciony przez drugiego, ale przypuszczam że jeden biegał na kołowrotku, a drugi wspinał się po kratkach. szkoda, że już Tosio nie żyje, był taki słodziutki. niestety takie jest życie. Miałam już kilka chomików : 1. Guguś jak byłam mniejsza brałam jego na ręce i oglądał taką bajkę Hantaro - dżungarek2. Gugusia była samiczką bardzo wesołą a zarazem spokojną też dżungarek 3. Dzikus bo był strasznie dziki, i nie dało się go brać na ręce. robił sobie wycieczki po całym domu - przełazil przez pręty klatki. raz szukałam go po domu 2 dni - mam dom 2 piętrowy, a jego klatka była na samej górze, a on znalazł się na 1 piętrze. dodam że mam strome schody. jestem ciekawa jak on po nich szedł (pewnie skakał) to był chomik roborowski. 4. Tosio jego historię już opisałam - dżungarek 5. Pimpuś brat Tosia który nadal żyje. To dżungarek. Mam nadzieję że mogę dołączyć do grona chomiczych mam
Edytowane przez zumodefruta Czas edycji: 2011-02-02 o 11:06 |
|
|
|
#3862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś się dzieje z wizażem W takim razie czekam na fotki ![]() Cytat:
![]() Okropna historiaaa
|
||
|
|
|
#3863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje za miłe przyjęcie
|
|
#3864 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu cichutko dzisiaj
. Witaj nowa użytkowniczko naszego forum
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedny Tosio A Pimpuś śliczny na avku ![]() |
|
|
|
|
#3867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uśmiechaj się ![]() Cytat:
Cytat:
Inne mają kubki smakowe A ja mam owoce leśne ![]() Coś mało naskobałyście przez ten czas jak mnie nie było Przynajmniej nie mam dużo nadrabiania |
|||
|
|
|
#3868 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Radziłabym ich nie podawać. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zawsze chce ![]() Ciesz się, że nie masz multum postów do nadrobienia
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

Chyba otworze zoo 

aaa tam 

. Ale byłam wtedy zła
. Będzie się działo
bardzo mi go żal
Chce się polizać, a jak liźnie to odskakuje bo go tak zaboli...