Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 12:19   #2701
gusiagatko
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

matallewar cudne ciuszki

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:19   #2702
Kiara76
Raczkowanie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Słuszne obawy
Witamy na wątku, już dopisuję Twoją córunię na pierwszą stronę
Dziękuję za dopisanie, widzę jeszcze że mamy podają swoje imiona i wiek, więc na imię mi Iwona i mam 34 lata
Stary 2011-02-02, 12:23   #2703
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
wklejałam już, parę razy

wózek fajnie wyglada i rzeczywiscie dosc lekki, tylko jakos tak malo atabilnie mi wyglada przez to mocowanie na srodku, a szukalas w necie opinii ??????????

to ja naprawde musze zakupic nowe szkla do pracy przy komputrze
bo g***wno widze
Stary 2011-02-02, 12:25   #2704
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

matal ale ty masz fajnie tyle ciuszków ja już się nie mogę doczekać aż moja mama zacznie kupować te ciuszki niestety z żadnej strony nie będę mogła dostać używanych i trzeba będzie kupować nowe

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:25   #2705
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

kochane uswidomcie mnie czy dobrze mowie

jak serek plesniowy jest z mleka pasteryzowanego to mozna w ciazy tak?

bo kupilam turek brie, i mam taka ochoteeeeeeeeeeeeee
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:25   #2706
Kiara76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
wklejałam już, parę razy

wózek fajnie wyglada i rzeczywiscie dosc lekki, tylko jakos tak malo atabilnie mi wyglada przez to mocowanie na srodku, a szukalas w necie opinii ??????????
Napisałam w grudniu do jednej z mam, która nabyła ten model i opisała mi go ze szczegółami, w sumie bardzo sobie chwali. Jedyny minus to ciężko go pchać po piasku (kupiony latem) i pewnie po dużym śniegu, ale średnica kół jest dośc spora jak na taką konstrukcję, niemniej faktycznie wygląd podwozia kosmiczny
A w necie niestety mało opinii chociaz nie są najgorsze, podobno trochę skrzypi i materiał wg niektórych to tania chińszcztyzna, tylko ta przekładana rączka, ach ..... dla mnie to podstawa
Stary 2011-02-02, 12:25   #2707
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Dziewczynyyyyy, jak tak to nie jem słodyczy ale wczoraj coś mi się tak ciepłych lodów zachciało i kupiłam i co.... myślałam, że będę jeść 2-3 babeczki codziennie ale gdzieee tam! Wczoraj wtrąbiłam pół opakowania i przed chwilą drugie pół... zaraz

A co, poszukać Ci tego wózka? Chociaż mogą nie mieć, bo na stronie to mają wybór, że hoho a w sklepie to jakieś pojedyńcze sztuki. No a jak się okazało w moim przypadku, to nawet to co niby jest do kupienia na stronie, w rzeczywistości jest niedostępne

sandrunia wiesz, w sumie będziesz spokojniejsza po kontroli w szpitalu

Super Trochę szkoda, że mały/a taki wstydzioch, może następnym razem się uda

Słuszne obawy
Witamy na wątku, już dopisuję Twoją córunię na pierwszą stronę
Jakbyś mogła zerknąć czy mają ten wózek i obejrzeć go jak wyglada zwłaszcza z gondolo-fotelikami i jeśli nie byłoby to dla ciebie problemem wypytać o długość wózka z gondolo-fotelikami zamontowanymi na stelażu.
U mnie w okolicach nie mogę nigdzie na zywo zobaczyć tego wózka
Jakby mieli oczywiście
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 12:27   #2708
Kiara76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

to ja naprawde musze zakupic nowe szkla do pracy przy komputrze
bo g***wno widze
http://allegro.pl/coletto-matteo-gon...440888416.html o ten wózek chodziło
Stary 2011-02-02, 12:27   #2709
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

witajie mamusie
oczywiście staram się czytać na bierząco wszystko od deski do deski
z moja teściową nie wesoło... zrobiła jej się martwica w tej nodze i musieli jej wyciąć...nie zrobią jej zabiegu dopóki to się nie zagoi...lekarz powiedział, może tydz., może dwa... zobaczymy....i musi siedzie w szpitalu...i codziennie kursujemy do niej i pomagamy...
ale wczoraj myślałam, że wyjdę...
wszystko pięknie ładnie dopóki koleżanka z łóżka obok nie zagadała o moją ciąże...czy to pierwsze, czy płeć znamy itd.
i nawiązała się rozmowa, że muszę męża pilnować bo widać, że produktywny a teraz to mamy popyt na takich
ja się zaśmiałam, a moja teściowa wyjechaął z tekstem, że my to dziedzi powinnismy robic ale na wyhowanie oddawać mojego tż-ta siostrze
nogi mi sie ugięły... dodam , że biedna stara się o dziecko już dobrych 6 lat i cała rodzina żyje ich zmaganiami... oczywiście życzę im żeby jak najszybciej się udało, no ale żeby takim tekstem przysadzić ciężarnej???SZOK!
pouczyłam się tak jakbyśmy nie zasługiwali na to dziecko i jakby miała żal, że się nam udało a nie jej... strasznie było mi przykro... no ale muszę brać na nią poprawkę, że kobieta wyczucia to nie ma w ogóle... stwierdziliśmy z tż, że nie ma co się przejmować bo i tak nic nie zmienimy i tak...
W sumie w porównaniu do Vanes to i tak nie mam co na teściowa narzekać....Bądz silna kochana, nie dajmy się wykończyc
matallewar
śliczne masz te ubranka...i ja tez się własnie czaję na te od tego sprzedawcy na aalegro, bo ma świetne i za naprawdę przystępna cene

Witam wszystkie nowe Mamusie

I gratuluje ujawnionych bronchildek
Stary 2011-02-02, 12:28   #2710
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
J(...)
A w ciazy - wpadlam w spazmy na filmie przyrodniczym - Surykatki.
http://www.iplex.pl/vod/p1801-Surykatki.html
Wylam jak glupia, zabarykadowalam sie w lazience i powiedzialam, ze nie wyjde i bede tak ryczec do konca swiata

Bardzo lubię tą serię o Surykatkach, wciągnęła mnie bardziej niż "Na Wspólnej" Najbardziej podobała mi się ta seria gdy żyła Róża i Hieronim

Dziewczynki, muszę wstać z kanapy a zanim wstanę, kopnąć się abym wstała bo tak mi się nie chceeee no ale muszę.
Eweska zobaczę czy będzie ten Twój wózek i jeśli będzie to się nim bryknę i nakręcę jakiś filmik aparatem jeśli pozwolą mi go na zewnątrz wystawić bo w tym sklepie ciemno, że nic nie widać

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:29   #2711
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dobry wieczor

sory laski
ale incepcja czy shutter island to kompletne dno
shutter ujdzie
ale incepcja
boze co za *******y
Bo te filmy trzeba zrozumieć Mojego bratu się nie spodobał np. bo nie zrozumiał motywów z przechodzeniem przez kolejne poziomy czasu. Wiesz,to jest film fantastyczny, nie można spodziewać się nie wiadomo jakiej głębi po nim i przekazu moralnego...A Shutter jest dobry, daje do myślenia przez cały film i zaskakuje. Wydaje mi się że Ci którzy szli na ten film do kina i oczekiwali porządnego thrillera psychologicznego, to się nie zawiedli. Tak samo jak fani motywów fantasy i podróży w czasie w przypadku Incepcji. Ale jeżeli ktoś nie lubi takich filmów to oczywiście będzie rozczarowany. Może nie dla Ciebie ten gatunek po prostu.

Zęby Hanusi

Edytowane przez spice1985
Czas edycji: 2011-02-02 o 12:57
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 12:30   #2712
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Jakbyś mogła zerknąć czy mają ten wózek i obejrzeć go jak wyglada zwłaszcza z gondolo-fotelikami i jeśli nie byłoby to dla ciebie problemem wypytać o długość wózka z gondolo-fotelikami zamontowanymi na stelażu.
U mnie w okolicach nie mogę nigdzie na zywo zobaczyć tego wózka
Jakby mieli oczywiście
O widzę, że odpisałaś
Wypytam o wszystko jeśli tam szczęśliwie dojadę przed zamknięciem

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:30   #2713
vipek
Zadomowienie

Witajcie- ależ miałam zaległości- cały wczorajszy dzień, wieczór z przedwczoraj i dziesiejszy ranek- a wątek już dawno połowę przeleciał i 5000 już bliżej niż dalej.

matallewar-czyżby to Klucze?
Śliczne ciuszki- ale nie mów że temat ubranek zakończony bo jak cioś
Ci w oczko wpadnie to i tak kupisz

Kiara76- Witaj i gratuluję dzieciątka

vanes- przykro mi z powodu Twojej sytuacji z rodziną męża i z nim samym. To smutne, że tak Cię traktują- tak się nie traktuje obcego- a co dopiero synową. Ech- co za chamstwo- skąd się biorą tacy ludzie i ich nienawiśc do innych?
Stary 2011-02-02, 12:32   #2714
Siasiek
Zadomowienie

Matall ciuszki super.

Witam też nową mamę.

Vanes nawet nie wiesz dziewczyno jak ja Ci współczuję. Naprawdę mi Ciebie żal.

Agnieszka ja wciągam serki nawet jak są to te "prawdziwe" bo chyba by mnie skręciło gdyby mój Tż jadł a ja miałabym patrzeć.

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:32   #2715
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Ja ten film ogladalam, kiedy moj pies byl juz dosc starszawy i nie dalam rady, jak byl ten fragment o umieraniu, to wyszlam z pokoju.
A w ciazy - wpadlam w spazmy na filmie przyrodniczym - Surykatki.
http://www.iplex.pl/vod/p1801-Surykatki.html
Wylam jak glupia, zabarykadowalam sie w lazience i powiedzialam, ze nie wyjde i bede tak ryczec do konca swiata

Kochana prawda jest taka, ze zadna z nas nie moze powiedziec, na ile ta diagnoza byla trafiona - dowiemy sie na 100% w maju/czerwcu

Dziewuchy Wy mnie chyba naprawde nie lubicie!!! pisalam o tych skarpetach z MC juz kilka dni temu, nawet Wam je wklejalam na zdjeciu!!! Buuu nikt mnie nie czyta, ide sie zamknac w lazience

Ja biore Zurawit, Urosept bralam dawno temu i mniej mi pomagal. ogolnie na problemy z pecherzem trzeba duzo pic i czesto siusiac, zeby sie pecherz oczyscil i razem z sikami wyplynely te zle bakterie. I jak tylko poczujecie parcie, to od razu sikac, zeby sie tam nic w srodku nie "kisilo" z tymi bakteriami!

Pokazuj! Ja mam z 8 siat ubranek dla malej i czuje strach przed policzeniem tego wszystkiego. Cale szczescie na razie leza w szafie w workach, nie mamy jeszcze specjalnej komody dla niej, ale wielkimi krokami zbliza sie czas prania, prasowania i ukladania.
Ja poszłam do mothercare z forumowego polecenia, więc pewnie po Twoim poście (już nie pamietam na 100%, ale tutaj przeczytałam, że są w przecenie )

Zdjęcia już wrzucone Kilka postów wyżej.

Wracam do pracy, bo tż mnie zarzucił

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 12:33   #2716
eweska
Moderatoreska

Cytat:

Bardzo lubię tą serię o Surykatkach, wciągnęła mnie bardziej niż "Na Wspólnej" Najbardziej podobała mi się ta seria gdy żyła Róża i Hieronim

Dziewczynki, muszę wstać z kanapy a zanim wstanę, kopnąć się abym wstała bo tak mi się nie chceeee no ale muszę.
Eweska zobaczę czy będzie ten Twój wózek i jeśli będzie to się nim bryknę i nakręcę jakiś filmik aparatem jeśli pozwolą mi go na zewnątrz wystawić bo w tym sklepie ciemno, że nic nie widać
Kochana będę ci bardzo wdzięczna
Przynajmniej mniej więcej będe wiedziała czy ten wózek będzie dla nas ok czy muszę szukać czegos innego, a jak wiadomo z wyborem u mnie trudno :/
Stary 2011-02-02, 12:33   #2717
dorkabl
Zadomowienie

matallewar kupujesz używane ciuszki czy nowe?

a Wy dziewczyny? Jesteście za używanymi czy jak z all to tylko nowe?
Nie mówię o tych podarowanych od znajomych czy rodziny bo wtedy wiemy kto je miał w łapach ale o tych z all
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:34   #2718
eweska
Moderatoreska

Cytat:
O widzę, że odpisałaś
Wypytam o wszystko jeśli tam szczęśliwie dojadę przed zamknięciem
Bo w międzyczasie zaglądam na wizaż, a wlasnie trę ziemniaki na placki
Stary 2011-02-02, 12:34   #2719
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Czesc kochane, co z sandrunia, ze idzie do szpitala?
ja sie dzis 3 razy na siku obudzilam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 12:35   #2720
mamaoptymistka
Zadomowienie

cześć Kiara
dżem gotowy dziś się objem
Stary 2011-02-02, 12:36   #2721
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Matall ciuszki super.

Witam też nową mamę.

Vanes nawet nie wiesz dziewczyno jak ja Ci współczuję. Naprawdę mi Ciebie żal.

Agnieszka ja wciągam serki nawet jak są to te "prawdziwe" bo chyba by mnie skręciło gdyby mój Tż jadł a ja miałabym patrzeć.

dziekuje ze sie zlitowalas i odpisalas. czuje sie rozgrzeszona i siedze nad tym serem, kapie mi slina, ale chcialam sie upwenic, no to biore sie do zarelka
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:41   #2722
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

dzięki dziewczyny na co dzień staram się nie myśleć o tej całej sytuacji ale wczoraj już nie wytrzymałam musiałam się komuś wyżalić

placki ziemniaczane już gotowe do smażenia sos mięsnowarzywny również teraz tylko czekam na siostre kiedy przyjedzie żeby je piec
a w ogóle zważyłam się dziś tak z ciekawości i od 2 tygodni kiedy jestem na diecie przytyłam tylko pół kg czyli nie jest najgorzej dziś oczywiście dietę przerywam bo nie mogę się oprzeć

Stary 2011-02-02, 12:41   #2723
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
matal ale ty masz fajnie tyle ciuszków ja już się nie mogę doczekać aż moja mama zacznie kupować te ciuszki niestety z żadnej strony nie będę mogła dostać używanych i trzeba będzie kupować nowe
No ja na te zakupy, co dziś wrzuciłam wydałam 200zł
Na allegro u jednego z polecanych sprzedawców z pierwszej strony wątku

vipek Niestety o tym wiem Ale muszę nad sobą panować, bo teraz smoczki, butelki, łóżeczko, wózek, przewijak... i tyyyyyyyyyyle rzeczy jeszcze muszę kupić...

dorkabl Do tej pory same nowe mam, ale to dlatego, że na przecenach i przez allegro i łącznie może z 400 zł mi poszło na całość A mam tego naprawdę sporo... 3 torby

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 12:42   #2724
Kiara76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
matallewar kupujesz używane ciuszki czy nowe?

a Wy dziewczyny? Jesteście za używanymi czy jak z all to tylko nowe?
Nie mówię o tych podarowanych od znajomych czy rodziny bo wtedy wiemy kto je miał w łapach ale o tych z all
Zawsze kupowałam nowe, ale tym razem skusiłam się na ten zakup i naprawdę nie żałuję, stan super, jak nowe, dawno już poprane w wizirze, wyprasowane, a potem jeszcze jedno pranie już w Jelpie
http://allegro.pl/super-paka-dla-cor...394562401.html
(i tym samym nie musze już zdjęć robić )
Stary 2011-02-02, 12:43   #2725
martynka89
Zakorzenienie

Dziewczyny widzialam dzisiaj sliczny, rozowy kombinezon na 6 do 9 mies na wyprzedazy i go glupia nie kupilam. Mam nadzieje, ze jeszcze jutro tam bedzie.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:46   #2726
amarcia
Wtajemniczenie

Kwiatecek łoooooo, to ty się nabiegasz kochana!

Zapomniałam dopisać, że nie biorę już luteiny! Cieszę się, ale powiem Wam że mam dziś takie dziwne wrażenie, jakby mi ktoś parasol w deszczu zabrał... i tak ostrożnie kroczki stawiam... tup... tup... tup...
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:46   #2727
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

mama chce mnie dziś wyciągnąć na zakupy mówi że to mi dobrze zrobi później może pójdziemy gdzieś na soczek albo do fryzjera w sumie przydałoby mi się ale będę miała inne wydatki obędzie się bez...

Stary 2011-02-02, 12:47   #2728
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiara76 Pokaż wiadomość
Zawsze kupowałam nowe, ale tym razem skusiłam się na ten zakup i naprawdę nie żałuję, stan super, jak nowe, dawno już poprane w wizirze, wyprasowane, a potem jeszcze jedno pranie już w Jelpie
http://allegro.pl/super-paka-dla-cor...394562401.html
(i tym samym nie musze już zdjęć robić )
Wizułalnie to spoko ciuchu.
Tylko ja sie czepiam paru rzeczy :/ Bo widzę ze np niektóre bodziaki nie maja rozpięcia miedzy nogami wiec w nocy będzie szarpanina z przebieraniem. Koszulki, te klasyczne nie maja pod szyja guzików tylko takie zakładki które sie czasem rozbebeszają i dziecko ma gołe ramionka...ale poza tym to reszta bardzo ładna
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:51   #2729
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
powód jest taki że nie rozmawiałam z nią na ślubie że nie podeszłam do jej męża i nie poprosiłam go do tańca.(pod tym względem to on zachował się nietaktownie)
jeśli chodzi o specjalistę to z moim mężem to nie przejdzie...na pewno nie.
kończyłam szkołę socjalną i jak staram się pomóc moim znajomym w problemach to śmieje się ze mnie jakie mam dziecinne metody a takimi ludźmi on można powiedzieć niedelikatnie gardzi.
Aż mi niedobrze jak czytam o podejściu Twojego faceta do życia i ludzi...;/ Ciekawe czy jest świadom ile osób nim gardzi.

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 12:52   #2730
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

wczoraj uciekłam bo sie spłakałam na tym filmie jak głupia jezu jezu co ta ciaza ze mna robi
teżecik wymknąl sie do pracy a ja was nadrabiam
Cytat:
Weredka - pierwsza strona, trzeci post

Passa na bronchildy trwa Gratuluuuuuję

Też się spłakałam ostro na tym filmie, no i na Titanicu obowiązkowo ale najwięcej łez wylałam na "Marley i ja" - ale może to dlatego, że w ciąży oglądałam.

A wiecie co mnie zmobilizowało do zrobienia testu ciążowego - właśnie histeria na filmie animowanym "Piorun" o takim piesku, który się gubi i szuka swojej panci Na końcu jest taka scena, jak ten pienio ratuje swoją pancię z pożaru... kurcze jak ja wyyyyłam, normalnie nie mogłam tchu złapać (a oglądałam ten film po raz trzeci ) musiałam spałzować film i się uspokoić, bo po prostu nie mogłam oddychać No i tego dnia w południe siknęłam na test, mimo że powinnam to zrobić dopiero za 9 dni I wyszła druga kreska bladziocha no i wtedy też się spłakałam, ryczałam i śmiałam się jednocześnie, nigdy wcześniej ani później coś takiego mi się nie zdarzyło

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

kasia - śliczny avatarek
też ryczałam na "Marley i ja" niedawno go ogladałam
Cytat:
U nas w 12 tyg. wyszła dziewczynka na 75-80%
Na usg w 17 tyg. inny lekarz niczego się między nogami nie dopatrzył więc też sugerował dziewczynkę.
Usg w 20 tyg. broszka jak malowana, mamy piękne zdjęcie
Usg w 27 tyg. również brak pendraka między nogami, teraz to już chyba nie wyrośnie, nie?

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Siasiek - no właśnie tak myślałam z tą spacerówką, no ale trudno, nie ma ideałów, zawsze będzie mi coś nie pasować a w przypadku XA to jest właśnie tylko kwestia tego nieprzekładanego siedziska
juz w 12 tyg powiedział jaka płec?? to ja w 26 jestem i nie wiem dalej! cholera;/
Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Cześć,
Wczoraj było o malinach no więc dziś rozmrażam maliny i zrobię dżem, zaraz szukam przepisu, bo mi się chce tego dżemu strasznie. Już w nocy mnie naszło
hihi oj nie powiem nie pogardziłąbym dżemikim własnej roboty
a ja dzisdiaj zrobiłAM PYCHA OIBIADEK pieczona karkóeczka (marynowała sie od wczoraj) i ziemniaczki zapiekane w piekarniku jakby ktora byla zainteresiwaba to wstawie przepis bo mniam mniam:P
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Heloł dziewczęta
Mam dwie sprawy

1.Czy któraś z Was miała coś wspólnego z tzw KREDYTEM "Rodzina Na Swoim" albo czy któraś z Was pracuje w banku albo brała ostatnio kredyt i może mi polecić dobry bank??

2. TRZYMAJCIE KCIUKI ZA WIZYTE O 17.30!!!!!!!
trzymam kciuki
ja pracuje w skoku ale nie zajmujemy sie kredytami hipotecznymi. z tego co sie orintuje to ing dosc ciekawe warunki ma i tak jak było ju zpisane w pko jak sie zapiszesz na liste na targach masz taniej

ogolnie z tym rodzina na swoim jest tak ze to przez pierwsze chyba 8 lat spłacaja Ci polowe odsetek. ale czasem dowala kosztów innych tak ze sie to nie opłaca. trzeba dokładnie przeanalizowac oferkty wielu banków, aha i nie polecam isc do pośrednika... pracowałam w pośrednictwie krtedytowym i wiem ile zarabiaja na biednych ludziach...
teraz wesżła rekomendacja t, czyli to ze raty i zobowiazania nie moga przekraczac połowy dochodu miesiecznego. a uwierzcie mi hjest chmara ludzi ktory zarabiaja np 2500 na miesiac a rat maja 2800. jak pracowałam u pośrednika mielismy rekordziste.
uwaga. emeryt ok 2600 emerytury plus 1000zł z umowy zlecenie, Zona nie pracuje. mieli trzy kredyty hipoteczne i chyba 20 gotowkowych. po prostyu brali kredyty zeby spałac sobie raty... tak sie zapetlili że jak wyliczylismy z biku rat miesiecznych wychodziło im 12 000 !!! ogolne zadłuzenie około 400 000... ale w ich sytuacji to jakby sprzedali mieszkanie i samochod tgo jeszcze ich dzieci beda musieli te długi spłacac... ludzie są nie rozumni...

sorki ze sie tak rozpisałam

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości