Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 15:45   #2821
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

daisyy, ja też lubię discovery i national, ale m jak miłość i barwy również My też mamy cyfrę ale małż mówi że u nas nie ma tych nowych programów BBC, jaki masz pakiet?

Dla tych co się zastanawiają nad kredytem rodzina na swoim, podaję link:
http://www.rodzinanaswoim.pl/
Niedawno weszła rekomendacjaT i podobno ten kredyt ma za jakiś czas zniknąć (wnioski do końca 2012), więc radzę się spieszyć.

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-02-02 o 15:50
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 15:45   #2822
Agnieszka.M
Rozeznanie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
to tak jak i mi co chwila w brzuszku burczydopiero co zjadlam jabluszko a juz kombinuje co by tu przegryzclodowke musze na klodke zamknac,ale i ta pewnie przegryze z glodu
Ja też siedze i co chwile coś przeżuwam Słodycze mi się wczoraj skończyły, a dopiero jutro jedziemy na zakupy. Ale i tak oprócz śniadania zjadłam już 3 jabłka, banana, 2 paczki słonecznika ... no i ukulałam sernik na zimno z brzoskwiniami i galaretką (za jakieś 10-15 minut będę go pożerać, tylko czekam aż się galaretka ładnie zetnie )
A na obiad mam placki ziemniaczane, bo wczoraj mąż zrobił dużo ciasta i jeszcze nam na dzisiaj zostało. Jak przyjdzie z pracy, to będziemy smażyć.
Przeokropnie mi w tej ciąży smakują placki, frytki, pizza itp. - poprostu samo zdrowie.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 15:48   #2823
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1361 Pokaż wiadomość
kurcze moja mała mało się rusza,czasem puknie i to wszystko.
leże teraz na lewym boku i nic,jeszcze nie panikuje ,ale martwi mnie to.
oj na poewno sie tak ulozyla, ze jej mega wygodnie i leniuchuje, na bank wsxzystko jest oki

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Kasia - co do kopniaków to zdecydowanie synuś mocniej kopał.

Cucciola79 i Gusiagatko
- gratuluję udanych wizyt

Ja też już po

Przepływy super!!! Wszystko inne też w najlepszym porządku.
Kamień z serca

Rozwarcia brak, dł. szyjki ok (tylko nie zapytałam ile ma dokładnie).

Bronchilda pozostała bronchildą - lekarz stwierdził, że dziewczynka nie dlatego że nie widzi siusiaka tylko dlatego, że widzi wargi sromowe - więc dziewczynka raczej na 99%

Malutka ładnie rośnie - waga 1178 g. Łożysko ładne, ilość wód płodowych w normie. Na razie ułożona poprzecznie.

Co do mojego cukru - muszę mierzyć glukozę 3 razy dziennie i oczywiście dieta cukrzycowa. No cóż, trudno. Najem się po porodzie

Aha - dr zrobił ping-pongi jak zobaczył ile przytyłam

A i moje ciśnienie dzisiaj przed wizytą wynosiło 142/97 - nigdy w życiu nie miałam takiego wysokiego, co ten stres robi z człowiekiem.

Ale mam dzisiaj dobry humor
cudownie
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Listopadowa suuuper wiesci ! Wszystko wzorcowo U mnie pani dr identycznie powiedziała - "widzi wargi sromowe" Teraz możesz spokojnie się relaksować, wiedząc że u Malutkiej wszystko w porzo

Aguś, mnie czeka z pewnością to samo Moj małż w ogole jest pasjonatem discovery wszelakich, national itp a ja jak to widzę to Strasznie sie uwsteczniłam, bo mogłabym tylko TVN24 ogladac, "Prosto w serce", "M jak miłość" (TŻ mowi m jak mdłości) i "Barwy szczęścia" (wg meza, to barwy nieszczęścia )

wlasnie.. do 18 jestem w pracy - nie obejrze Prosto w serce ! a tak interesująco wczoraj sie skończyło... Oglada ktoś z Was ?

Violisia, u mnie tak samo się dziś strasznie ssanie włączyło !
ja lubie discovey i galileo, tz uwielbia, wiec jest okej
Stary 2011-02-02, 15:48   #2824
mamaoptymistka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

Tż dzwonil bedzie po 17 z kolega ojej a ja wygladam jak 100nieszczesc
Nie zapomnij o staniku
Stary 2011-02-02, 15:48   #2825
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Przepis na faworki:

0,5 kg mąki
4 żółtka
1 łyż, spirytusu
250 ml śmietany
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Kochana:dziekuj e:ojja le nie mam spirytusu
jeju musze zmykac a nie moge sie od kompa oderwac,pogoncie mnie
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 15:48   #2826
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:

Aguś, mnie czeka z pewnością to samo Moj małż w ogole jest pasjonatem discovery wszelakich, national itp a ja jak to widzę to Strasznie sie uwsteczniłam, bo mogłabym tylko TVN24 ogladac, "Prosto w serce", "M jak miłość" (TŻ mowi m jak mdłości) i "Barwy szczęścia" (wg meza, to barwy nieszczęścia )

wlasnie.. do 18 jestem w pracy - nie obejrze Prosto w serce ! a tak interesująco wczoraj sie skończyło... Oglada ktoś z Was ?
ja nie oglądam. ale co do m jak mdłości i barwy nieszczęśc to się zgodzę z mężem już nic z polskich seriali nie oglądam.

za to z zagranicznych mad men, plotkara, gotowe na wszystko, chirurdzy
Cytat:
ok zmykam mamusie,musze sie szykowac do weterynarza ze szczeniaczkiem na szczepienie,nie wiem czy Wam sie juz chwalilam ,ze mamy mini zoo tzn.3 psy(2 duze,1 malutki),8 kotkow,7 kroliczkow miniaturek,no i pania strusiowabuziolki
ps.a i oczywiscie musze cos przekasic ale ciiii...bo Tz mnie zabije
ale super pokaż zdjęcia swojej rodzinki
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Aaaaa! Mama znalazła w innym Lidlu jeszcze 2 paczki pieluch za 39,90zł

Idę robić obiad, bo do tej pory praca
A jeszcze Liroy Merlin nas czeka...

Nawet nie zaczęłam pracy zaliczeniowej A jutro praca mgr... A pracę, którą teraz robię nie wiem, kiedy skończę, ale do 10 muszę, a jestem w lesie

Niech ktoś mi da płatne l4 i dyplom ze studiów, bo ja chcę się położyć i odpocząć
za dużo wizażu kochana

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 15:49   #2827
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Weredka
bo ja mam 10,9 i czuje ze na pewno mi zelazo przepisze choc czuje sie dobrze

ddaaiissyy
oj znajac zycie od razu poleci i ci kupi albo da kase dobrze wymyslilam co nie moj maz to juz mnie dosyc bo ciagle narzekam ze cos mnie cisnie

cucciola79
no wlasnie, nieraz dostane w boczek ale chyba raczka bynajmniej nad pepkiem sobie fajnie "jezdzi" ktora z konczynek z prawego na lewy boczek i na odwrot

listopadowa80
szczesciara!!! bedzie parke miala gratuluje jeszcze raz!!! no i duza dziewczynka no no mnie moje napiernicza od czasu egzaminow 19ego stycznia, od tej pory czuje je caly dzien i dosc wyraznie z krotkim przerwami

amarcia
rozbawilas mnie na maxa a ja juz sie grzecznie przebralam i roszczesalam w koncu wlosy

MoniaK
makrela tak w ogole to ma duzo zelaza i wit.D.... uwielbiam
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 15:49   #2828
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
hehe wiecie ze juz 2dni chodze bez stanika.... powiedzialam Tż ze musi ze mna jechac i kupic nowy bo juz mnie wszystkie cisna
na pewno nie kupi

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Czy Wy musicie tyle pisać o jedzeniu?
Kurcze przed chwilą zjedliśmy z młodym po marchewce...ale chyba sobie jakiś bób ugotuję albo brukselkę
Ja to przez Was taka głodna jestem!
Siaśku dzielna jesteś!! Marchewka, bób, brukselka przy tych wszystkich dzisiejszych przepisach?!

Cytat:
(..)To ja musze zaczac bez gaci chodzić do pracy, aby małż nowe jeansy mi kupił hihihi albo na bosaka by nowe buciki zonce sprawił !
Kasia, dzieki za super pomysł Bede wdrażac (..)
Ddaaiissyy dobry patent na wyłudzenie nowych fatałaszek

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
(...) Ja też już po

Przepływy super!!! Wszystko inne też w najlepszym porządku.
Kamień z serca

Rozwarcia brak, dł. szyjki ok (tylko nie zapytałam ile ma dokładnie).

Bronchilda pozostała bronchildą - lekarz stwierdził, że dziewczynka nie dlatego że nie widzi siusiaka tylko dlatego, że widzi wargi sromowe - więc dziewczynka raczej na 99%

Malutka ładnie rośnie - waga 1178 g. Łożysko ładne, ilość wód płodowych w normie. Na razie ułożona poprzecznie.

Co do mojego cukru - muszę mierzyć glukozę 3 razy dziennie i oczywiście dieta cukrzycowa. No cóż, trudno. Najem się po porodzie

Aha - dr zrobił ping-pongi jak zobaczył ile przytyłam

A i moje ciśnienie dzisiaj przed wizytą wynosiło 142/97 - nigdy w życiu nie miałam takiego wysokiego, co ten stres robi z człowiekiem.

Ale mam dzisiaj dobry humor
Listopadowa super, że wszystko gra! A w ping-pongi nie wierze Jak Adrianek reaguje na wieści o siostrzyczce? Zadowolony, że dziewuszka, czy wolałby braciszka?

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-02-02 o 15:51
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 15:51   #2829
agus87
Zakorzenienie

jade na kawe do szwagierki
Stary 2011-02-02, 15:51   #2830
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Ja też siedze i co chwile coś przeżuwam Słodycze mi się wczoraj skończyły, a dopiero jutro jedziemy na zakupy. Ale i tak oprócz śniadania zjadłam już 3 jabłka, banana, 2 paczki słonecznika ... no i ukulałam sernik na zimno z brzoskwiniami i galaretką (za jakieś 10-15 minut będę go pożerać, tylko czekam aż się galaretka ładnie zetnie )
A na obiad mam placki ziemniaczane, bo wczoraj mąż zrobił dużo ciasta i jeszcze nam na dzisiaj zostało. Jak przyjdzie z pracy, to będziemy smażyć.
Przeokropnie mi w tej ciąży smakują placki, frytki, pizza itp. - poprostu samo zdrowie.
mniamu ciii bo przylece zaraz tam do ciebie na sernik!!
mnie tez ciagnie do frytek,plackow itp,do slodyczy troszke mniej ale jak juz mnie wezmie to nie ma przebacz
uciekam powaznie bo burczy mi w brzuszku jak nie wiem
Stary 2011-02-02, 15:52   #2831
amarcia
Wtajemniczenie

the-sania profesor mi wczoraj luteinkę odstawił. Brałam ze względu na odlkejające się łożysko - taka szczelinka się zrobiła w 13-tym tyg, już w 16-tym było wsztystko ok, ale brałam nadal. Teraz odrzucił, ale mam opakowanie w zapasie i w razie gdybym poczuła coś "nie tak" mam wziąć
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 15:54   #2832
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Kasia, ja tam uważam że makrelę wędzoną można. Tak wyczytałam na jakimś portalu ciążowym
Mi lekarz na ostatniej wizycie wręcz zalecił makrele wędzoną. Wydaje mi się, że wie, co mówi

Stary 2011-02-02, 15:55   #2833
mamaoptymistka
Zadomowienie

listopadowa gratuluję córci
antropia brak taktu teściowej ... przykre ...
Stary 2011-02-02, 15:55   #2834
gusiagatko
Zakorzenienie

listopadowa80 super

Cytat:
a kiedy nastepna wizyta ??
Następna wizyta 2 marca z samego rana. Przywita mnie glukozą na śniadanko hehe. Mam nadzieję, że dobrze zniosę, ponieważ mam tego samego dnia na 10:00 ważny termin w urzędzie

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 15:56   #2835
amarcia
Wtajemniczenie

Zmykam do domku moje Panie. Jesli wieczorem nie zasnę w drodze do łóżka - zajrze
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 15:58   #2836
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Nie zapomnij o staniku
juz zalozylam
Lolka1212 no wiesz mam nadzieje ze jednak kupi jak mu powiem ze mi cycochy marzna bo tak slabo grzeje

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Ochraniacz na łóżeczko to taki materiał grubszy i miekki który wiesza się w około łóżeczka na szczebelkach, po to że jak dzidziol będzie się kręcił to mógłby uderzyć się o szczebelki, a tak to jest bezpieczny
Ostatnio hemoglobinę mialam powyżej 11, a żelazo biore już bodajże około 10tygodni.
to dlugo bierzesz juz, ale wiesz jak sie ma dwojke malenstw w sobie to one bardziej wyciagaja z ciebie...a co na to lekarzzy dopiero sie wybierasz ??
oj dziekuje ci za wytlumaczenie o tym ochroniaczu

dziewczynki ja koncze, ide kopytka robic, potem Tż z kolega przyjada z pracy, wiec nie wiem o ktorej wejde na kompa
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:02   #2837
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Amarcia co do tz to sie domyslam, ale dobrze, ze
juz luteiny nie bierzesz uff..
i listopadowa swietne wiesci!
ja robie liste co trzeba jeszcze kupic synkowi, maly dzis cichy jakis..
ile kosztuje jumbo pack-a pampersow? chyba tam ponad 80 szt?
Stary 2011-02-02, 16:02   #2838
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
listopadowa80
szczesciara!!! bedzie parke miala gratuluje jeszcze raz!!! no i duza dziewczynka no no mnie moje napiernicza od czasu egzaminow 19ego stycznia, od tej pory czuje je caly dzien i dosc wyraznie z krotkim przerwami
Ja też się strasznie cieszę
Malutka dzisiaj strasznie brykała u lekarza, co ten przyłożył sondę do brzucha to był kopniak

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Listopadowa super, że wszystko gra! A w ping-pongi nie wierze Jak Adrianek reaguje na wieści o siostrzyczce? Zadowolony, że dziewuszka, czy wolałby braciszka?
Adrianek chciał mieć braciszka, ale już przywykł do myśli, że będzie miał siostrę

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

cudownie
Dziękować

No to ja uciekam lulu
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:03   #2839
eweska
Moderatoreska

Cytat:
juz zalozylam
Lolka1212 no wiesz mam nadzieje ze jednak kupi jak mu powiem ze mi cycochy marzna bo tak slabo grzeje

to dlugo bierzesz juz, ale wiesz jak sie ma dwojke malenstw w sobie to one bardziej wyciagaja z ciebie...a co na to lekarzzy dopiero sie wybierasz ??
oj dziekuje ci za wytlumaczenie o tym ochroniaczu

dziewczynki ja koncze, ide kopytka robic, potem Tż z kolega przyjada z pracy, wiec nie wiem o ktorej wejde na kompa
Kochana u lekarza byłam tydzień temu, dzien przed wizytą robiłam badania krwi i glukozę, ale pani w labku przeoczyła moja morfologię i jej nie zrobiła, wiec na wizycie nie miałam tych badań, lekarz mówił żebym je zrobiła i zadzwoniła do niego, a ja się aż tydzień zbierałam, nigdy mi się nie chciało wstać wcześniej, a teraz wstaję bo synal po feriach i w końcu poszłam do laboratorium Muszę jeszcze do gina przedzwonić bo wizyta za około 2-3 tygodnie i znowu mam robić morfologię.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 16:04   #2840
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
kupi jak mu powiem ze mi cycochy marzna bo tak slabo grzeje
nie ma to jak skuteczna argumentacja
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:05   #2841
cucciola79
Wtajemniczenie

[QUOTE=the_sania;24803420]ja nie oglądam. ale co do m jak mdłości i barwy nieszczęśc to się zgodzę z mężem już nic z polskich seriali nie oglądam.

za to z zagranicznych mad men, plotkara, gotowe na wszystko, chirurdzy

ale super pokaż zdjęcia swojej rodzinki

za dużo wizażu kochana [/QU
a to sa kotki jak sie narodzily jakies 5msc temu nie mam nowych zdjec jak porobie to Wam pokarze cala ekipea teraz zmykam pappa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8041415 - Copia.jpg (117,5 KB, 32 załadowań)
Stary 2011-02-02, 16:08   #2842
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

cóż za słodkie kociACZKI ja tez jestem kocia mama;P
dziewczyny bo potrzebuje porady. jak myslicie odnoscnie drozdzówek ktre własnie robie
bo mysle ze jak zrobie 15 to mi sie zmarnuje i myslaka zeby zamrozi i nbp za kilka dni sobei wrzucic do piekarnika i zrobic. tylko myslalam zeby zamrozic takie surowe. ale nie wiem jak na to zareaguja drozdze? co myslicie?? juz mam taki slinotok na nie ze szok ale ciasto rośnie i niedługo bede je robic
Stary 2011-02-02, 16:13   #2843
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Mam 7 letniego brata, ktory dzis dzwne rzeczy mowi: nie jedz tyle bo dla dziecka sie nie zmiesci... czemu to akurat alan a nie jakis bartek... i po co mu tyle ubranek, ale czasem sie nim zajme o jaki wujek.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
dziewczyny bo potrzebuje porady. jak myslicie odnoscnie drozdzówek ktre własnie robie
bo mysle ze jak zrobie 15 to mi sie zmarnuje i myslaka zeby zamrozi i nbp za kilka dni sobei wrzucic do piekarnika i zrobic. tylko myslalam zeby zamrozic takie surowe. ale nie wiem jak na to zareaguja drozdze? co myslicie?? juz mam taki slinotok na nie ze szok ale ciasto rośnie i niedługo bede je robic
watpie czy drozdzowe mona mrozic, pewnie nie wyrosne.. ja drodzowe pioke na cala blache z rodzynkami.. trzeba odszukac jutro przpis.
Stary 2011-02-02, 16:16   #2844
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
wiesz co kochana,te zwierzaki sa moich tesciow ale wiekszosc tj.koty ,psy i strus melduja sie u mnie codziennie na obiadek

ddaaiissyypsiaki to takie kundelki ale mieszane z pudlem no i fajne takie wlochate wyszly
wszystkie pieseczki są przekochane a do włochatych i kudłatych mam ogromny sentyment - takie misiaczki do kochania i przytulania.
u TŻeta mamy owczarka niemieckiego długowłosego, a w czestochowie u rodziców mam polskiego owczarka nizinnego wiec tez kupka siersci ! Zjadłabym ją
Posmyraj za uszkiem ode mnie maleństwa
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
daisyy, ja też lubię discovery i national, ale m jak miłość i barwy również My też mamy cyfrę ale małż mówi że u nas nie ma tych nowych programów BBC, jaki masz pakiet?
......
A przeprogramowaliscie dekoder ?? Jedno na kanale 82 a drugie na kanale 66.
Mamy ten najbogatszy pakiet.. Prestiż HD+
Ale wydaje mi sie, ze na kazdym kurcze powinno byc... Koniecznie przeprogramujcie dekoder

Cytat:
.............

ddaaiissyy
oj znajac zycie od razu poleci i ci kupi albo da kase dobrze wymyslilam co nie moj maz to juz mnie dosyc bo ciagle narzekam ze cos mnie cisnie

............
Na szczęscie nie musze meza prosić by cos mi kupił.... bo pracuję, ale Twoj sposób na wyłudzanie różnych fajnych rzeczy może się baaaardzo mimo to przydac Jest genialny. Widziałam, ze Loli też sie spodobał

a co do seriali - to wiecie ze w zyciu nie oglądałam chirurgów? Własnie jakos zagraniczne seriale mnie nie ciągną bo nie mogę sie z nimi utożsamiać Znając siebie po chirurgach, co tydzień po kazdym odcinku, miałabym inna chorobe

gusiagatko dasz rade z glukozą, pamietaj o cytrynie bo dziewczyny bardzo chwaliły. Ja takze jeszcze przed...

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:18   #2845
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

moglam zrobic z połowy tych składników 7 to by sie jakos wsuneło;p ale cóż:P trzeba bedzie zjesc 15 haha dobry pretekst
Stary 2011-02-02, 16:19   #2846
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
Pewności nie mam, bo z drożdżówkami jeszcze takiego myku nie robiłam. Ale często gęsto jak mi wyjdzie za dużo ciasta na pizze (też przecież drożdżowego), to je zamrażam i zawsze jest dobre. Więc gdyby pójść ty tropem, to moim zdaniem nic się nie powinno stać drożdżówkom w zamrażarce.

Stary 2011-02-02, 16:19   #2847
anula_81
Zakorzenienie

Ja sie tylko melduje, przyszlam do domku, ogarnelam rachunki, teraz robie obiadek bo TZ juz w drodze
na szczescie Zosia dzisiaj troche wiecej kopala i kilka kopniakow bylo mocnych znowu, wiec sie troche uspokoilam, choc nie powiem napedzila nam stracha i nawet TZ dzwonil dzis do mnie chyba z 5 razy pytac czy mala kopala
zjem obiadek odpoczne i was doczytam, nei obiecuje ze w calosci, bo wczoraj wlascwie mnie nie bylo i dzis caly dzien i nei wiem chyba z 20 stron mam do nadrobienia

ale dam rade!

caluje was wszystkie...a aaaa i po drodze z pracy kupilam male bzdurki dla Zosi, kremik, oliwke, plyn do przemywania pepuszka i...rajstopki i bodziaka welnianego . nie moglam sie powstrzymac wysle wam zdjecie jak juz doczytam

buziale!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 16:21   #2848
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Pewności nie mam, bo z drożdżówkami jeszcze takiego myku nie robiłam. Ale często gęsto jak mi wyjdzie za dużo ciasta na pizze (też przecież drożdżowego), to je zamrażam i zawsze jest dobre. Więc gdyby pójść ty tropem, to moim zdaniem nic się nie powinno stać drożdżówkom w zamrażarce.
no to sprobuje dzięki
Stary 2011-02-02, 16:24   #2849
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Grazin, mogę Cię prosić o fachową pomoc, jako eksperta spraw bankowosci

Wzielismy z mezem 16 tysi na 3 lata we wrzesniu. Teraz wziełam sobie w pracy całkowicie nieoprocentowaną pożyczkę w wys. 10 tys.
Wiem, że jak podpisywaliśmy umowe z bankiem, to powiedzieli nam, ze nie ma przeszkód by spłacić pozyczke wczesniej (bez dodatkowych koszztów) I moje pytanie takie... mąż mi powiedział, ze widzi na koncie bankowym, iż odsetki już spłacilismy i pozostał jedynie kapitał... Czy mam mu wierzyć, że spłata teraz całego pozostałego kapitału w żaden sposób nie spowoduje, że kredyt kosztować nas będzie mniej i coś tam nam umorzą (np te spłacone już odsetki :P ) ???
nie wiem czy jasno mówie.... Ale mam nadzieje, ze zrozumiesz mnie
Bo brałam to 10 tysiecy w pracy ciesząc się ze cos zarobię poprzez spłate pozyczki wcześniej a tu chyba lipa
Przepraszam, że męcze na L-4 słuzbowymi kwestiami...

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 16:35   #2850
Paulizia
Wtajemniczenie

Hej Brzuchatki!!!

W koncu udalo mi sie Was nadrobic

Gdzies czytalam lub obilo mi sie o uszy, ze sera feta nie mozna... wlasnie pol kostki zjadlam Pychota

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości