|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
mialam wizyte tesciowej
![]() mi wizaz nie muli na szczescie
|
|
#3902 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeść
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiem wiem, czasem tak źle aparat łapię ale falki cuudne ![]() Cytat:
ale fajnie się prezentują ![]() Cytat:
Ja też bardzo lubię tą farbę może to wypróbuję w najbliższym czasie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- aa i juz postanowiłam, następnym moim zakupem włosowym będą kryształki alfaparfu cudne masz włoski Agatko
|
|
#3903 |
|
Magda ;)
|
Infatuated świetny scyzoryk
skąd on jest?? można gdzies takie cudo kupić? ![]() Cascada fajny żakiecik buahhot fajne falki, faktycznie rudzielec troche na zdjeciu wyszedł ale jakie masz długie włoski Bunny super cienie, ja się dziś pomalowalam niebieskim ![]() Kitkulka fajny podpis, ja mam prawko dopiero od pół roku, ale też nie umiem parkować ale cśśśśś,bo do dzis upieram się,że to nie ja![]() Agatka refleksy super Ci wyszly jak na pierwszy raz, nastepnym razem bedzie juz tylko lepiej |
|
|
|
#3904 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, a ja jeszcze nie kliknelam tego sweterka... nie nawidze tego swojego niezdecydowania
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak czasem robię jak nie mogę się zdecydować ![]() PS i jak udało Ci się poprawić jakość avatarka? I powiedz mi robiłaś coś, że nie ma na nim logo wizaż.pl?
|
|
#3906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i krowa duża z niego, więc w ogóle ![]() i zawsze jakaś przygoda mi się przytrafi za kółkiem, ostatnim razem jak policja zatrzymała mnie do kontroli to pytali czy i gdzie mam gaśnicę to zrobiłam wielkie oczy i powiedziałam głupia, że nie mam, bo po co mi, przecież prędzej bym uciekła niż zaczęła gasić to mnie od razu puścili ze słowami: JEEEDŹ DZIEWCZYNO a gaśnicę mam przypiętą pod fotelem pasażera, ja nie wiem, teraz tak dziwacznie robią ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3908 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja w zyciu nie bede miala samochodu "kombi" moze Ty takim jezdzisz? Mi ciezko jest normalnie zaparkowac a co dopiero z takim duzym tylem
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje za opinie
Ciekawe czy sam N&E dałby radę choć ja nie bede próbowala-wole ciepłą bazę i jasne refleksy. Ale nie wiem czy jeszcze sie pokusze żeby sama je zrobić ![]() kitkulka to ich zagięłaś z ta gaśnicą, przynajmniej mandatu nie dostałaś ![]() kochaneczka ja jestem najbardziej niezdecydowana, na pewno bardziej niz Ty więc nie martw się
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka ja byłam przerażona, kiedy mnie pytali czy mam gaśnicę
![]() za to TIRów na drodze boję się jak nie wiem
|
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie mam prawka jeszcze ale jeździć umiem i przepisy w większości znam Właśnie muszę się spiąć wreszcie i zrobić to prawko zanim stara się zrobię
|
|
#3912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
snow, zdecydowalam ze biore bialy ten sweterek bo mam juz 1 szary - takie kimonko wlasnie, czarny tez mam tylko bez tych dzierganych wstawek.. bezowy tez, nawet na fotce w avatarku. no ale nie mam bialego a jest uniwersalny bede mogla poszalec z dodatkami![]() teraz mysle ktory kolor sukienki bo to ten sam sprzedawca. w gre wchodza tylko czarny i ten kremowy ktory Ty sobie zamowilas. Mam 1 calą koronkową czarna, druga czarna tez ale z bufiastymi rękawkami tylko juz bez koronki takze chyba tą kremową bym wzięla. Na lato w sam raz będę opalona:P a nie obrazisz się jak ją kliknę?:Ptylko powiedz bralas rozm. 36 czy 38? Ja mam 171 cm wzrostu i waze ok. 54kg więc chyba powinnam w 38 celowac..? dokladnie chodzi o tą gdyby ktos jeszcez nie wiedzial:P http://allegro.pl/boska-koronkowa-su...428386482.html a avatarek juz poprawilam, wczoraj byl jeszcze gorszy, a nic nie robilam, nie wiem dlaczego nie ma logo wizaz.pl, hmm..
Edytowane przez kochaneczka Czas edycji: 2011-02-02 o 18:57 |
|
|
|
|
#3913 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Snow to czym predzej na kurs! bedziesz smigac autkiem ![]() no a wizaz muli strasznie
|
|
|
|
|
#3914 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wytoczyłabym wtedy cięższe działa Cytat:
![]() Cytat:
a co do zdjęć i znaczków z logo wizażu to czasem dają te logo a czasem nie, też to zauważyłam na swoich zdjęciach
|
||||
|
|
|
#3915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też wizaż muli strasznie ![]() A co do sukienki to jasne bierz beżową ja wzięłam rozm S bo chuda jestem a ona i tak ma taki luźniejszy krój, mam 170cm i 48kg Ale Ty też chudzinka jesteś więc zastanów się z rozmiarem dobrze, najlepiej porównaj wymiary z jakąś Twoją sukienką. No i też zależy jak będziesz ją nosić? Bo ja np z paskiem plecionym cienkim luźno puszczonym w talii, dlatego nie martwię się że będzie za luźna czy też nie ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
kiedy te jazdy bym wyjeździła to nie wiem ![]() Cytat:
A z tym logo to chyba Buahhot pisała kiedyś, że to może od rozmiaru zdjęcia zależy
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
wizaz faktycznie muli
![]() a ja wpadlam sie pozegnac i zyczyc wam milego wieczorka
dobranoc ![]()
|
|
#3917 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Ale chudzinka z Ciebie! Od przyszlego tygodnia przechodze na konkretna diete, dosc tego
|
|
|
|
|
#3918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Magda ;)
|
Kitkulka,ale się uśmiałam
![]() ja też czasami taka gafe walnę,że wszyscy się smieja,ze blondynka Dziewczyny mi tez wizaz strasznie muli ![]() A co do zdjec to ja pomniejszam w paincie zawsze |
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Kikulka ale się uśmiałam z tymi panami policjantami
Ale musieli mieć miny. Ale tak jak dziewczyniny pisały blondynki, Ja jeszcze nigdy kontroli nie miałam a prawko mam od 3 lat.Na szczęście z parkowaniem nie mam problemów a nawet uwielbiam zatoczki i parkowanie tyłem niż przodem pomiędzy dwoma autkami. ![]() Snow zasuwaj się zapisać na kurs bo z własnego doświadczenia wiem ze im bardziej się zwleka tym trudniej. ![]() buahhot Z tymi kilogramami to mi tu nie zaczynaj ok? Bo jak wpadnę tam do Ciebie to biedna będziesz ![]() Ja to już zaczynam to przezywać Dziewczyny a w ogóle to wczoraj wam pisałam ze kupiłam spodnie które dziś oddalam no i miałam w planach bo poszłam do sklepu i wynalazłam taki wynalazek ze się ześlinilam. Ale nie jestem w ogóle przekonana do tych spodni.Wpadłam do domu i zaczęłam przymierzać ze wszystkim.Na wiosno-lato super ale nie wiem czy je zostawić czy znowu jutro lecieć do sklepu i je oddać.Chciałabym się Was poradzić i Wam pokazać ale najlepiej kombinuje się z całością tz.z twarzą i w ogóle a nie chciałabym wrzucać na watek się taka obfotogafowana.Moze wrzucę do klubu?Powiecie mi co i jak zostawić czy odrzucić jak te wczorajsze? A i jeszcze buciki zakupiłam super okazja ze 100 euro na 50 przecenione z Lancosty opłacało się wiedz wzięłam na wiosnę. A wizaż nie ziemsko dzisiaj muli.
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a zdjęcia wrzuć do klubu |
||
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku dzieczyny pisalam na kapie i nie chcialo sie wgrac moja widomosc. Skopiowalam aby nie pisac ponownie. Weszlam bedac na tel w onternecie i widze ze sie whrala. To super bo jak bym musial pisac jeszcze raz ro bym sie wkurzyla. No dzis to nie do pomyslenia co sie dzieje z wizazem. Czyba dzis mi sie nie uda wgrac tych fotek ale bede ponawiac. Mam tylko nadzieje ze kolejna katastrofa nam sie nie szykuje na wizazu
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2011-02-02 o 20:34 |
|
|
|
#3925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jezuuu ale wizaż muli
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Snow
Tylko moj komputer nie moze sie polaczyc z wizazem. Jejku co sie dzieje. Ale masakry.
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Chyba wszystkie blondyny zwątpiły już dziś w wizaż Tylko mi działa?? ![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-02-02 o 21:23 |
|
|
|
|
#3928 |
|
Magda ;)
|
Mi tez juz dziala
Ja chyba namowie TŻta na wycieczke do Szczecina,bo na watku zakupowym strasznie spodobala mi sie sukienka H&m ta w serduszka i przy okazji na skrzydelka z kfc ![]() o ta
Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2011-02-02 o 21:29 |
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Princesska sieczna ta sukieneczka
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
mi też chciał się załadować;/
Agatko-sliczne włoski wyszły i jak super lsnia też lubie kryształki za to ![]() Princesska-nie mam pojecia czy mozna dostać taki scyzoryk w necie znalazlam foto ja bym zamiast suszarki wolała prostownice taką mini ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

material jest taki grubszy i moze sluzyc jako kurteczka na wiosne
ale od razu mowie, ze nie mam takiego koloru wlosow, nie wiem dlaczego tak wyszly na zdjeciu