|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ-ów obgadujemy, lecz kochać nie przestajemy cz. III
|
|
|
|
#3572 |
|
Konto usunięte
|
stary team wracac tu z FB
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Konto usunięte
|
ale za szybko lecici e i nie ma jak nadrobic :[
|
|
|
|
#3576 |
|
Konto usunięte
|
a ja wróciłam
![]() byłam u TŻ-a ![]() i wwweeerka nie dało rady go ukarać bo był normalnie taki misio pysio jak nie on |
|
|
|
#3577 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz chyba nie nadrobie
|
#3579 |
|
Konto usunięte
|
kopnieta ale czasem dobrze ukarac zeby zrozumial
a nie sweetasnie tak sie godzicale jak tam u TZ bylo wgl?:P |
|
|
|
#3580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja nie nadążam
![]() Poszłam nad ranem, a Wy już tyleee napisałyście
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
#3581 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() taki misio pysio na kilka godzin nie dało się nie wybaczyć ![]() było faaaaajnie zaraz wam wkleję cały opis wczorajszego dnia ![]() bo właściwie to już mogę wam napisać o co chodziło ![]() TŻ napisał mi wtedy smsa że załapał ode mnie jakiegoś syfa.. a ja do niego że ja się nigdzie nie szlajam i nie jestem jakąś grzybiarką co grzyby przy grodze zbiera.. no i wiecie.. byłam na niego ostro wkurzona.. ale zara wam skopiuję opis dnia wczorajszego
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Rozeznanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;24809377]oj ale on był taki jak nie on
![]() taki misio pysio na kilka godzin nie dało się nie wybaczyć ![]() było faaaaajnie zaraz wam wkleję cały opis wczorajszego dnia ![]() bo właściwie to już mogę wam napisać o co chodziło ![]() TŻ napisał mi wtedy smsa że załapał ode mnie jakiegoś syfa.. a ja do niego że ja się nigdzie nie szlajam i nie jestem jakąś grzybiarką co grzyby przy grodze zbiera.. no i wiecie.. byłam na niego ostro wkurzona.. ale zara wam skopiuję opis dnia wczorajszego [/QUOTE]czekamy
|
|
|
|
#3584 |
|
Konto usunięte
|
pogodziliśmy się
![]() tzn to było tak .. dzwoni do mnie żebym mu jakiś film zgrała.. mówię że mi nie czyta tego urządzenia.. i że nie mam na co mu zgrać.. no to przyjechał ze swoim.. ale że się zmieścił tylko jeden film to pojechaliśmy do niego.. ja się całą drogę nie odzywałam.. a ten do mnie że zajedziemy na stację to wyjdę i kupię 2 piwa 2 paczki fajek i durexy.. no to mu powiedziałam że niech sobie sam idzie i kupi.. nie bo jest ubrany w robocze ubrania.. stajemy daje mi kasę.. pyta czy pamiętam co mam kupić.. ja że nie.. zapomniałam.. (tak trochę chamsko )ale wyszłam i kupiłam.. wyjeżdżamy ze stacji.. a ten do mnie że może bym powiedziała o co mi chodzi.. żebym się nie zachowywała jak naburmuszone dziecko.. a ja dalej nic.. dojechaliśmy.. wchodzimy do pokoju.. włączamy film (tzn TŻ włączył bo ja sobie siadłam i FOCH )on do mnie TŻ: no powiedz mi o co Ci chodzi.. ja: przecież już Ci pisałam.. TŻ: no nie wiem.. ja: to pomyśl.. chwila ciszy.. (niby oglądamy film..) ja jeden koniec kanapy TŻ drugi koniec kanapy.. ale widzę że coś se myśli.. ![]() TŻ: no obraziłaś się bo musiałaś gumki kupić? takie to dziwne? ja: nie o to chodzi.. TŻ: a o co? ja: (cytując którąś wizażankę ) jak chcesz przyjemności w łóżku to se idź na dziwki.. jak chcesz mieć dziewczynę to ją szanuj.. TŻ: dalej nie rozumiem.. ja: o to że zwyzywałeś mnie od jakiś grzybiarek co stoją pod lasem i czekają na robotę.. TŻ: ja tego nie powiedziałem.. ja: to ciekawe co miałeś na myśli pisząc tamtego smsa.. cisza.. znowu niby oglądamy.. i TŻ się kładzie na moich kolanach.. i się przytula i wgl ![]() normalnie taki słodziak.. pytam się go co robi.. a ten "przytulam się" ![]() później położyliśmy się na łóżko ![]() no i prawie szmery bajery.. mówię że jeszcze mi czegoś chyba nie powiedział.. on nic.. próbuje się dobierać .. a ja go odpycham delikatnie ale nie chamsko.. bardziej się już drocząc.. ![]() ja: noo czekam.. TŻ: chcę się z Tobą kochać ja: i? TŻ: i przepraszam ![]() ja: a kochasz mnie? TŻ: jak pies dziada w ciasnej ulicy ![]() ja: chwila całowania.. ja: a co jakbym była w ciąży.. TŻ: noo.. skrobanka.. ja: ale teraz pytam serio.. (i zmieniłam ton na bardziej poważny) TŻ: nie wiem.. za młody jestem.. za 6 lat bym chciał .. a czego pytasz? ja: no.. z ciekawości.. bo spóźnia mi się @ TŻ: ile.. ja: no zwykły cykl trwa ok 28 dni.. a ja mam 44 dzień TŻ: i co? nic? ja: no na razie nie zapowiada się.. TŻ: no jeszcze tego brakowało.. ale zaraz się przytulił do brzuszka.. i tak leżał przy brzuszku bez słowa z pół godziny ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- a i ten no bo bym zapomniała.. ![]() później szmery bajery ale przy zakładaniu gumki pokazał mi co mu się stało .. nic specjalnego kilka krosteczek ciupeńkich.. i powiedział że to chyba jakieś uczulenie na coś.. także gumeczka była i było fajnie
Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2011-02-02 o 22:08 |
|
|
|
#3585 | ||
|
Zakorzenienie
|
kopnienta mój by spróbował mi coś takiego powiedzieć
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Nc
|
#3587 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;24809445]pogodziliśmy się
![]() tzn to było tak .. dzwoni do mnie żebym mu jakiś film zgrała.. mówię że mi nie czyta tego urządzenia.. i że nie mam na co mu zgrać.. no to przyjechał ze swoim.. ale że się zmieścił tylko jeden film to pojechaliśmy do niego.. ja się całą drogę nie odzywałam.. a ten do mnie że zajedziemy na stację to wyjdę i kupię 2 piwa 2 paczki fajek i durexy.. no to mu powiedziałam że niech sobie sam idzie i kupi.. nie bo jest ubrany w robocze ubrania.. stajemy daje mi kasę.. pyta czy pamiętam co mam kupić.. ja że nie.. zapomniałam.. (tak trochę chamsko )ale wyszłam i kupiłam.. wyjeżdżamy ze stacji.. a ten do mnie że może bym powiedziała o co mi chodzi.. żebym się nie zachowywała jak naburmuszone dziecko.. a ja dalej nic.. dojechaliśmy.. wchodzimy do pokoju.. włączamy film (tzn TŻ włączył bo ja sobie siadłam i FOCH )on do mnie TŻ: no powiedz mi o co Ci chodzi.. ja: przecież już Ci pisałam.. TŻ: no nie wiem.. ja: to pomyśl.. chwila ciszy.. (niby oglądamy film..) ja jeden koniec kanapy TŻ drugi koniec kanapy.. ale widzę że coś se myśli.. ![]() TŻ: no obraziłaś się bo musiałaś gumki kupić? takie to dziwne? ja: nie o to chodzi.. TŻ: a o co? ja: (cytując którąś wizażankę ) jak chcesz przyjemności w łóżku to se idź na dziwki.. jak chcesz mieć dziewczynę to ją szanuj.. TŻ: dalej nie rozumiem.. ja: o to że zwyzywałeś mnie od jakiś grzybiarek co stoją pod lasem i czekają na robotę.. TŻ: ja tego nie powiedziałem.. ja: to ciekawe co miałeś na myśli pisząc tamtego smsa.. cisza.. znowu niby oglądamy.. i TŻ się kładzie na moich kolanach.. i się przytula i wgl ![]() normalnie taki słodziak.. pytam się go co robi.. a ten "przytulam się" ![]() później położyliśmy się na łóżko ![]() no i prawie szmery bajery.. mówię że jeszcze mi czegoś chyba nie powiedział.. on nic.. próbuje się dobierać .. a ja go odpycham delikatnie ale nie chamsko.. bardziej się już drocząc.. ![]() ja: noo czekam.. TŻ: chcę się z Tobą kochać ja: i? TŻ: i przepraszam ![]() ja: a kochasz mnie? TŻ: jak pies dziada w ciasnej ulicy ![]() ja: chwila całowania.. ja: a co jakbym była w ciąży.. TŻ: noo.. skrobanka.. ja: ale teraz pytam serio.. (i zmieniłam ton na bardziej poważny) TŻ: nie wiem.. za młody jestem.. za 6 lat bym chciał .. a czego pytasz? ja: no.. z ciekawości.. bo spóźnia mi się @ TŻ: ile.. ja: no zwykły cykl trwa ok 28 dni.. a ja mam 44 dzień TŻ: i co? nic? ja: no na razie nie zapowiada się.. TŻ: no jeszcze tego brakowało.. ale zaraz się przytulił do brzuszka.. i tak leżał przy brzuszku bez słowa z pół godziny ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- a i ten no bo bym zapomniała.. ![]() później szmery bajery ale przy zakładaniu gumki pokazał mi co mu się stało .. nic specjalnego kilka krosteczek ciupeńkich.. i powiedział że to chyba jakieś uczulenie na coś.. także gumeczka była i było fajnie [/QUOTE]za tai tekst nie bylby moim TZ juz dawno ![]() ![]() |
|
|
|
#3588 |
|
Konto usunięte
|
no mówię że w takim razie miała być kara.. że jak ode mnie syfa załapał to sory.. przecież nie będę go narażała kolejny raz..
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- ale to tylko słowa.. i wyrwałaś to z kontekstu bo jak zmieniłam ton na poważny to już się chyba ładnie zachował.. przynajmniej mi się podobało jego zachowanie i teraz wiem że by mnie nie zostawił.. |
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Kończ Waść, wstydu oszczędź.
|
#3590 |
|
Rozeznanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;24809616]no mówię że w takim razie miała być kara.. że jak ode mnie syfa załapał to sory.. przecież nie będę go narażała kolejny raz..
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- ale to tylko słowa.. i wyrwałaś to z kontekstu bo jak zmieniłam ton na poważny to już się chyba ładnie zachował.. przynajmniej mi się podobało jego zachowanie i teraz wiem że by mnie nie zostawił..[/QUOTE] No z tymi slowami moglby troche uwazac
|
|
|
|
#3591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja nieobliczalna kobita jestem (jak to kiedyś powiedział mój ex) i pewnie bym trzepnęła gościa w twarz na Twoim miejscu
BLESS! |
||
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Życie, życie jest noweeelą.
|
#3593 |
|
Konto usunięte
|
ale on tak często..
nasz związek to nie jest misio pysio aj loff you foreffer AjĆ.. także o takie teksty mało już mnie ruszają bo znam jego "czarny humor" chociaż nie poweim bo ostatnio się zastanawiałam czy mówił serio czy sobie żartował.. mimo że jesteśmy ze sobą półtora roku jeszcze czasami o nie rozkminiam.. |
|
|
|
#3594 |
|
Konto usunięte
|
tez bym trzepnela bo na to zasluguje a nie na bycie bezczelnuym TZ i tyle
|
|
|
|
#3595 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wsiadasz w samochód, jedziesz do niego, dajesz z placka, wychodzisz i tyle Cię widział
BLESS! |
||
|
|
|
#3597 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;24809377]
taki misio pysio na kilka godzin [/QUOTE] [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;24809913]ale on tak często.. nasz związek to nie jest misio pysio aj loff you foreffer AjĆ.. [/QUOTE] no to jak w koncu tylko ja widze podwojnie czy sama nie wiesz co piszeszs czy sama sobie przeczysz czy ja tylko tak to widze?
|
|
|
|
#3598 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Ty Kasiu.
|
#3600 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() bo serio już się zastanawiałam czy z nim nie zerwać bałam się że jakoś chamsko zareaguje na słowa typu "jak chcesz przyjemności w łóżku to idź na dziwki a jak chcesz mieć dziewczynę to ją szanuj" albo że nie przeprosi tylko będzie chciał mnie wykorzystać i tyle.. a on i przeprosił i wgl się przytulił.. tak mnie podchodził jak mój pies jak się zsikał czasem na podłogę xD żebym tylko nie biła i nie krzyczała ![]() a tak na ogół na co dzień to nie jest tak słitaśnie.. jest gruba duża blada dupa schudłabyś brzydal wiejska cebula itd itd.. nie ma misiu zrobiłabyś mi herbatki? misiu coś tam kochanie coś tam.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

tu sie tyle rzeczy dzieje ze masakra

おはよう! 
a nie sweetasnie tak sie godzic