Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 17:33   #2941
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
ja też czekam na linki potrzebuje jakieś buty na wiosne i lato
Czuję się wykorzystywanapotrzebuj ę psychologa...yoonka reflektujesz?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:33   #2942
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Ferrou - czyli jednak dobrze że pojechaliście do szpitala. Teraz to już na pewno wyzdrowiej. Parę dni i będzie dobrze.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:35   #2943
yoonka
Rozeznanie

dziewczyny ja nie pamietam, czy mialyscie organizowane baby shower?
Stary 2011-02-02, 18:50   #2944
mrowak
Zakorzenienie

yoonka, my nie mieliśmy

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Mrowaczku,a na pewno nie zaśnie jak nie pogłaskasz?nie podejdziesz?zdażyło nam się,że Nina w nocy obudziła się,pokrzyczała-my zero reakcji i zasnęła.
Rano o 7 też potrafi mnie wołać"mama,mama"ja nic i ona po chwili znowu do 8-9 śpi.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Ja też się bałam czy będzie mała reagowała na ciemno-jasno.Ma w nosie-śpi tak czy siak.
czasem się udaje, ale np przedwczoraj jak jeszcze my nie poszlismy spac to zaczela sie odzywac, ale przestała-ja ide po mniej wiecej godzinie spac, patrze, a ona lezy głową tam gdzie zawsze są nożki, na brzuchu i NA kołdrze, nie przykryta wcale taka zaplątana w kołderkę.

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Dokładnie mrówka Nie reaguj na każde jęknięcie. Ja rano z godzinę słyszę Dyzia zanim w ogóle po Niego pójdę Rób Gabi pokój i Ją przenoś a zobaczysz że pośpisz
To prawda z tym pokojem, tylko ja teraz jestem tak zawalona robota ze nawet myslec o tym nie mam kiedy. TZ ma ferie wlasnie, ale co czuje, ze jak ja tego nie zrobie to Gabryska tego pokoju szybko miec nie bedzie i nie mowie tu o urzadzaniu, bo z tym to w lesie jestesmy ale o samym uprzatnieciu, przeniesieniu ksiazek....on ma dwa etaty na uczelniach wiec jakis odpoczynek tez sie mu nalezy, ale ja mam cicha nadzieje, ze jednak sie zbierze i to zrobi, bo tak naprawd to dwa dni roboty gora, a on ma wolne chyba do 20 jakos

właśnie tłumaczę fragment gdzie jest opis ulic Nowego Jorku-niech mnie ktoś tam zabierze!! CHLIP! Jakis czas temu TZ mnie zaskoczył mówiąc, że tak sobie pomyslal czy z gabryśką to już by można było do Stanów w wakacje polecieć-muszę kuć żelazo póki gorące

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-02-02 o 18:57
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 18:58   #2945
yoonka
Rozeznanie

http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1...1955_roku.html
Stary 2011-02-02, 18:59   #2946
cigi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Mój rano wstaje i jedzie do piekarni po świeży chleb. I obiady też sam gotuje jak wraca z pracy.
Oj rozpieściłaś chłopa strasznie i dlatego teraz Cię nie docenia.
Nie rozpieszczalam go nigdy; i on robil zakupy, gotowal, zmywal, pomagal we wszystkim; problem miedzy nami gdzie indziej byl; On uwaza, ze to ja go nie doceniam....(ale to on tak twierdzi...)
Oj, nieostroznie wypsnelo mi sie z tym chlebem .

Edytowane przez cigi
Czas edycji: 2011-02-02 o 19:00
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 19:09   #2947
anakazar
Zakorzenienie

yoonka dotarałam do mniej niż połowy,bo dalej już siły ze śmiechu nie miałam

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Mój tż na takie powitanie padł by na zawał albo by pomyslał,że coś mnie mmmocno strzeliło w głowe

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-02-02, 19:13   #2948
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
yoonka dotarałam do mniej niż połowy,bo dalej już siły ze śmiechu nie miałam

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Mój tż na takie powitanie padł by na zawał albo by pomyslał,że coś mnie mmmocno strzeliło w głowe
moj by pomyslal, ze zdradzilam go albo zabilam tesciowa...

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

a najlepsze jest: "Uciesz się, że go widzisz."
Stary 2011-02-02, 19:17   #2949
libra777
Zakorzenienie

Yoonka a co Ty takie kwiatki wyszukujesz
Anakazar no proszę Cie nie pisz o tym spaniu czy Twojej córce zęby nie rosną??????
Mój jak się obudzi w nocy i odpowiednio szybko nie zareaguję żeby mu podac smoka ew. pić to juz będzie stał w łózeczku i wył .
A rano jak wstanie o 7 to nie podaruje , bedzie jęczał póki nie wstanę.
W nocy dla mnie pobudki 3-4 to rewelka a nie np.15
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 19:22   #2950
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
moj by pomyslal, ze zdradzilam go albo zabilam tesciowa...

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Ułóż dla niego poduszki i zaproponuj, że zdejmiesz mu buty-ja tak jutro chyba tż przywitam

libra ma na razie tylko dwa-ale jak jej wychodziły to ja nawet nie wiedziałam,że jej coś wychodzi-spała jak zawsze,nie miauczała...

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Ja dlatego nigdy nie chcę drugiego dziecka,bo wiem,że drugi taki śpioch jak Nina mi się nie trafi-limit szczęścia już wyczerpałam

Stary 2011-02-02, 19:23   #2951
P0P70
Zakorzenienie

Yoonka - mnie zemdliło od tego tekstu i zjadłam 3 cukierki.
JA to się zdecydowanie nie nadaję na takiego typu kobietę.

Cigi - może to faktycznie tak u Was nie jest ale tak jakiś z tej wypowiedzi wyszło.

Stary 2011-02-02, 19:25   #2952
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Madzia wiesz co spróbuj ze swoimi włosami zrobić?wez jak masz to umyj je szamponem takim o najprostszym składzie,który Ci najbardziej włos oczyści.Np.pokrzywowy-takie szampony najprędzej ściągną kolor.

.
Fryzjerka kazala mi wymyć je szamponem przeciwłupieżowym, podobno on dość mocno kolor ściąga.
Najlepsze jest to że jak ktoś je widzi to dopiero pyta o kolor po jakiejś pół godzinie, bo zawsze myślą że to z otoczenia taki niebieski pada

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

o matko, co wy tu dzisiaj tak zaszalałymam trzy strony do nadrobienia od rana

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 19:53   #2953
P0P70
Zakorzenienie

coś tu podwójnie się napisało

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-02-02 o 21:54
Stary 2011-02-02, 20:26   #2954
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Ja już pisałam że wiem że nie mają praw a pytać. Nawet jak nic nie wiedzą jak zatrudnią to niestety zawsze mogą zmienić zdanie. Pierwsza umowa jest zwykle na okres próbny. Żaden pracodawca przy zdrowych zmysłach słowem nie powie że mu przeszkadza że nie mozesz dłużej zostać bo dziecko na ciebie czeka czycoś w tym rodzaju. Nie przedłuży umowy i tyle. I co mu zrobisz ? Rzeczywistość nie jest fajna jak okolicy jest duże bezrobocie. Niepotrzebnie wyołałam temat
Na szczęscie nie kazda firma jest taka , bo w mojej mnogo młodych matek jest

Cytat:
nieladnie :/ nie spotkalam sie z tym, zeby zwolnili jesli pracownik sie sprawdzil. ja bym na okresie probnym L4 nie brala i tak... nigdy nie mozna byc bezpiecznym. nawet po kilku latach pracy potrafia wypierdzielc bez zadnych sentymentow. czasami tez jest tak, ze biora na okres probny, albo praktyki darmowe i wywalaja i biora nastepnego łosia za darmo. ja znam branze IT to jednak specyficzna branza, tu sie robi juz powoli rynek pracownika znowu po kryzysie.

my wakacje zawsze last minute uznajemy. w podroz poslubna kupowana 2 dni przed wylotem pojechalismy na krete 5* za 2400 od osoby all inclusive, a normalnie tam 1 osoba 6000 placi jak sie kupuje jakos teraz na 2 tygodnie. polecam! http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/kr...esort_1437.php
Jak dla mnie ( płacimy za SZymka _ itaka nam drozej wychodzi , bo tu jest dziecko od 1500zł a my za niego płacimy 800zł i tak prawie w każdym wyjeździe z neckermana jest coś koło tej kwoty . W przyszłym roku jeszcze za Ole się będzie płaciło wiec tym bardziej będę szukała ofert z nastawieniem mało za dzieci

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Miejmy nadzieję

A teraz z innej beczki - jak to u Was jest ze spędzaniem czasu z dziećmi, bo mi parę osób powiedziało, że Igor jest najbardziej żywym dzieckiem, jakie widzieli i wobec tego: nie mogę go zostawić w ogóle samego, nawet na moment się oddalić, bo albo biegnie za mną, albo od razu coś chwyta, wspina się np. po oparciu krzesła, jak po drabinie, wspina się na górę wózka, otwiera szuflady i robi swoje porządki, gryzie podłogę, wsadza palce do kontaktu itd. Dosłownie, jak on nie śpi, nie mam czasu na nic, nawet się wysikać. On w kółko coś majstruje i w ogóle nie siedzi na miejscu - W OGÓLE! Po sobocie albo niedzieli aż wszystko mnie boli.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

A w ogóle jutro jedziemy do Koszalina Madziwnia, będziesz w ten weekend?
Czekaj do wakacji i aż się nauczy chodzić i znajdz blisko domu jakis plac zabaw to jedyna metoda na takich wiem bo Szymek był taki

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
O 12 jak mały wstał pojechalismy z powrotem do szpitala... okazało się że osłuchowo wcale tak czysto nie jest, ma zmiany, dodatkowo przez te wymioty i biegunkę podejrzewają jakiegoś wirusa ukł pokarmowego. Dzieki temu że dawałam orasit to dzieciak mi się nie odwodnił ale i tak na wejście to kroplówkę dostał. I o 19 dostanie drugą. Plus leki, pobrano krew na badania, na gazometrię, czekamy na kupę aby też pobrać do badania.... Mały waży 9300g, a przyjmowany był poprzednio, czyli 1,5tyg temu z wagą 9800g...
teraz tam siedzi tż, ja będę na noc...będzie cięzko bo jest tylko jedno łózko.. wczesniej w pokoju miałam ja swoje i dziecko swoje.. nie ma miejsc... pewne jest że do poniedziałku spokojnie posiedzimy......
Oby szybko mu pomogli

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
Nie rozpieszczalam go nigdy; i on robil zakupy, gotowal, zmywal, pomagal we wszystkim; problem miedzy nami gdzie indziej byl; On uwaza, ze to ja go nie doceniam....(ale to on tak twierdzi...)
Oj, nieostroznie wypsnelo mi sie z tym chlebem .
robił zmywał , gotował , pomagał wszystko w czasie przeszłym a teraz to robi ?

Nasz NFZ bez komentarza teściowa wczoraj pojechała do okulisty okazało się że coś się dzieje z okiem ( już nie pamietam nawet tego opisu zapalenie czegos tam itp ) kazali jej jechać dziś na ostry dyżur . Po przyjeździe wczoraj do domu okazało się że skierowanie do szpitala wypisał pan na zupełnie kogo innego bo głupia baba inną kartę wyciągnęła .
Tak więc dziś o 12 pojechała zmienic skierowanie bo dopiero od tej był ten lekarz . Pojechała z TZtem na ostry dyżur do wawy przesiedzili tam ze 4h . Porobili jakieś badania i powiedzieli że nie ich działka żeby jechać na banacha . NO brak słów . pół godziny temu gadałam z TZten to jadł z teściowa kolacje na mieście bo oczywiście cały dzień na głodniaka . wyjechali z domu koło 13 .. bez komentarza bo szlag człowieka trafia
Stary 2011-02-02, 21:43   #2955
anakazar
Zakorzenienie

A ja miałam kupione w tesco z cheroke kilka sztuk ślicznych body dla małej na 12-18 miesięcy i tak mnie dzisiaj wzięło,żeby jej przymierzyć i jest w sam raz.Ja nie wiem jak oni robią te rozmiary?dobrze,że założyłam o mała znosi.
Moja Nina rośnie na długość-po tż raczej,Bo najpierw była małym pulpetem,a teraz szczupła się robi,a długa właśnie.

Stary 2011-02-02, 21:45   #2956
cigi
Rozeznanie

o, o, o... Skads to znam....
ana- dzieki za przepisy wlosowe; ziaje kiedys kupowalam, jedyny szampon kt. mial znak nietestowania na zwierzetach; ale nie pamietam efektow...
ania raczej nie;
Stary 2011-02-02, 21:48   #2957
libra777
Zakorzenienie

Ania masz rację bez komentarza z tym NFZ żeby chorować to dopiero trzeba mieć zdrowie.
Ja z Mikiem na wizytę do kardiologa która będzie teraz w lutym zapisywałam się juz w październiku , przeciez to można kopyta wyciągnąć i jeszcze najlepiej jak Cię ganiają z jednego końca powiatu na drugi bo ci maja umowę a tamci nie mają.
Ja jak w rejstracjach wyciągam ubezpieczenie to zawsze wielkie oczy robią bo jestem na europejskim ,tak jakbysmy dopiero do uni weszli
Stary 2011-02-02, 21:48   #2958
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
O 12 jak mały wstał pojechalismy z powrotem do szpitala... okazało się że osłuchowo wcale tak czysto nie jest, ma zmiany, dodatkowo przez te wymioty i biegunkę podejrzewają jakiegoś wirusa ukł pokarmowego. Dzieki temu że dawałam orasit to dzieciak mi się nie odwodnił ale i tak na wejście to kroplówkę dostał. I o 19 dostanie drugą. Plus leki, pobrano krew na badania, na gazometrię, czekamy na kupę aby też pobrać do badania.... Mały waży 9300g, a przyjmowany był poprzednio, czyli 1,5tyg temu z wagą 9800g...
teraz tam siedzi tż, ja będę na noc...będzie cięzko bo jest tylko jedno łózko.. wczesniej w pokoju miałam ja swoje i dziecko swoje.. nie ma miejsc... pewne jest że do poniedziałku spokojnie posiedzimy......
Mam nadzieje że szybko się poprawi Najwidoczniej wypuścili go takiego niedoleczonego i teraz efekty

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 21:54   #2959
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
o, o, o... Skads to znam....
ana- dzieki za przepisy wlosowe; ziaje kiedys kupowalam, jedyny szampon kt. mial znak nietestowania na zwierzetach; ale nie pamietam efektow...
ania raczej nie;
Cigi bo nie wszystkie z ziaji są fajnenie ma za co

Stary 2011-02-02, 21:54   #2960
cigi
Rozeznanie

ana, a olej migdalowy sie na kudly nadaje? bo taki mam pod reka;

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

a jakie buty do haremek albo bryczesów?
Ja skromnie mysle, ze jakies botki, albo kozaczki;
portki sa super; reszta mysle tak jak ana; ale ja nie wzor; Ale Ty chyba lubisz takie kokardki? Bo juz ktorys ciuch z kokardka;
Stary 2011-02-02, 21:55   #2961
yoonka
Rozeznanie

moja siostra 18 lat temu z biegunka poszla do szpitala a wrocila z zapaleniem pluc. mama nie oddala jej drugi raz, ale wtedy rodzice nie mogli odwiedzac dzieci miala wtedy 3 miesiace

Edytowane przez yoonka
Czas edycji: 2011-02-02 o 21:56
yoonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 21:59   #2962
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja miałam kupione w tesco z cheroke kilka sztuk ślicznych body dla małej na 12-18 miesięcy i tak mnie dzisiaj wzięło,żeby jej przymierzyć i jest w sam raz.Ja nie wiem jak oni robią te rozmiary?dobrze,że założyłam o mała znosi.
Moja Nina rośnie na długość-po tż raczej,Bo najpierw była małym pulpetem,a teraz szczupła się robi,a długa właśnie.
oni tam mają ja to sie wychuśtałam z kutrką kupiłam za małą oderwałam juz metki nie mam paragonu i sprzedaje ja teraz na all
, tam zawsze trzeba kupowac wieksze
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:02   #2963
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ania masz rację bez komentarza z tym NFZ żeby chorować to dopiero trzeba mieć zdrowie.
Ja z Mikiem na wizytę do kardiologa która będzie teraz w lutym zapisywałam się juz w październiku , przeciez to można kopyta wyciągnąć i jeszcze najlepiej jak Cię ganiają z jednego końca powiatu na drugi bo ci maja umowę a tamci nie mają.
Ja jak w rejstracjach wyciągam ubezpieczenie to zawsze wielkie oczy robią bo jestem na europejskim ,tak jakbysmy dopiero do uni weszli
Mojej przyjaciółki córa zemdlała trzeba było jej holter założyć żeby zobaczyć czy wsio ok na NFZ miesiąc czekania a trzeba było na już . Zarty jakieś poszła zrobiła prywatnie oczywiście .
My mamy na szczęście karty do enel medu więc mamy wizyty prywatnie .

Cigi szkoda ze nie masz żadnej pomocy i że tak się zmienił
Stary 2011-02-02, 22:02   #2964
P0P70
Zakorzenienie

AniP - jeżeli coś się dzieje to najlepiej jechać gdzieś poza Wawę. JA raz byłam na ostrym dyżurze i jest masakra. O ile dobrze pamiętam to jeden czy 2 szpitale na całą Wawę są na ostrym. Tam są wielogodzinne kolejki. Więc lepiej jechać gdzieś dalej od Wawy będzie szybciej. A przyjmą Was wszędzie. Tak mi też radził lekarz z ostrego dyżuru w Wawie.

Stary 2011-02-02, 22:05   #2965
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
ana, a olej migdalowy sie na kudly nadaje? bo taki mam pod reka;

;
Kurcze Cigi nie wiem.Ale myślę,że olej jak olej można na włosy też.

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
oni tam mają ja to sie wychuśtałam z kutrką kupiłam za małą oderwałam juz metki nie mam paragonu i sprzedaje ja teraz na all
, tam zawsze trzeba kupowac wieksze
Ja kupiłam bodziaki w listopadzie z myślą na kwiecień-maj.Teraz już będę wiedziała

Stary 2011-02-02, 22:07   #2966
machaj
Raczkowanie

Cytat:

też to chciałam wkleić! hehe w ogóle cały tekst jest świetny... wydrukuję go sobie i na lodówce powieszę dobrze że pomyśleli tam o kobiecie... że ma 15min odpocząć i się odświeżyć
a poradnik dla męża znalazłaś??

anakazar
- oglądałam w Naturze czy jest ta ziajka ale nie było... z tej serii zielonej był tylko krem do twarzy i rąk... ale kupiłam sobie ten wax.. ale z innej firmy niż ten z all co podałaś... cenowo wyszłoby na to samo jak all + przesyłka... siedzę właśnie z ręcznikiem i jednorazówką na głowie bo nie mam czepka...

hmm i Ty chyba ostatnio pytałaś o taką białą bluzeczkę z zatrzaskami z przodu?? bo była taka w croppie ale miała doszytą z przody taką brzydką koronkową kieszonkę (można ją spróbować odpruć)... nie popatrzyłam na cenę...

a ja kupiłam sobie spodnie! w końcu... proste jeansy bez żadnych plam nacięć naszywek itp ostatnio łatwiej takie znaleźć ale kiedyś to była tragedia...
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:08   #2967
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
AniP - jeżeli coś się dzieje to najlepiej jechać gdzieś poza Wawę. JA raz byłam na ostrym dyżurze i jest masakra. O ile dobrze pamiętam to jeden czy 2 szpitale na całą Wawę są na ostrym. Tam są wielogodzinne kolejki. Więc lepiej jechać gdzieś dalej od Wawy będzie szybciej. A przyjmą Was wszędzie. Tak mi też radził lekarz z ostrego dyżuru w Wawie.
w tej sytuacji niestety dupa bo to chodzi o oko , więc tylko wawa ew skierniwice , zreszta ja mam w nosie małe szpitale . Tescia w naszym olali bardzo późno miał operacje niestety zmarł moze jakby zrobili wczesniej to by zył , opieka niestety też jest marna . A taki moloch jak na banacha ma super ścieżkę doagnostyczną zaraz po przyjęciu , tłum jest ale dobrzy lekarze i dobry sprzęt czasem lepiej poczekać Akurat ten szpital znam bo mój tata tam spędził ponad 100 dni i ciocia moja tam tyrała kupe lat
Stary 2011-02-02, 22:13   #2968
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość

anakazar- oglądałam w Naturze czy jest ta ziajka ale nie było... z tej serii zielonej był tylko krem do twarzy i rąk... ale kupiłam sobie ten wax.. ale z innej firmy niż ten z all co podałaś... cenowo wyszłoby na to samo jak all + przesyłka... siedzę właśnie z ręcznikiem i jednorazówką na głowie bo nie mam czepka...

hmm i Ty chyba ostatnio pytałaś o taką białą bluzeczkę z zatrzaskami z przodu?? bo była taka w croppie ale miała doszytą z przody taką brzydką koronkową kieszonkę (można ją spróbować odpruć)... nie popatrzyłam na cenę...

a ja kupiłam sobie spodnie! w końcu... proste jeansy bez żadnych plam nacięć naszywek itp ostatnio łatwiej takie znaleźć ale kiedyś to była tragedia...
Kurcze Machaj czyli kupiłaś zagranicznego,a on do dupy jest,tzn skład ma do dupypamiętaj na drugi raz,żeby brać tylko polski z l biotica

Ja będę w weekend w CH to zajrzę do cropa-dzięki za cynk.

Stary 2011-02-02, 22:16   #2969
libra777
Zakorzenienie

Ania rozumiem że to jakiś abonament do prywatnej kliniki?
U nas nie ma czegos takiego , ja i tak wiekszość wizyt czy badań robie prywatnie bo rozwala mnie to czekanie
Cigi pewnie można ten olej olej jak olej w skład szamponów też wchodzi, wiem bo ja zawsze wącham a nie cierpię tego zapachu w kosmetykach

Dziewczyny serio wam się te portki jak z hitler jungen podobają to się teraz nosi??? w takie to bym sie w zyciu nie ubrała ja tylko rurki
ale o gustach się nie dyskutuje
Stary 2011-02-02, 22:18   #2970
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Jak ja Cię nie lubię
za kare dzis nie prześpi jej całej nocy heheheh ja zawsze jak pochwale maćka to potem mam sajgon
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości