Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 06:35   #2971
Aliczka88
Zadomowienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Hej Dziewczęta

Wczoraj nie miałam już sił żeby do Was zaglądnąć bo cały dzień jeździliśmy z Małżem i coś załatwialiśmy i w banku o te kredyty byliśmy się pytać...

No ale i na wizycie wczoraj byliśmy...
Więc wszystkie moje wyniki są bardzo dobre.
Glukoza w normie.
Dzidziuś też zdrowiutki, waży już 580g. Ułożony nadal głowkowo. Pan dr pomierzył wszystko, poważył i wszystko w jak najlepszym porządku
Ale co do płci.... To nadal nie wiemy bo nasze kochane dziecko wystawiło tylko dupę swoim rodzicom i za skarby świata nie mogliśmy podpatrzeć co tam chowa... Więc 2 marca mam następną wizytę to może łaskawie wtedy się dowiemy Szkoda, bo już strasznie chciałam wiedzieć... I boje się, że skoro nic tam tym razem nie ujrzeliśmy to z mojego Miśka zrobi się Bronchilda

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 06:43   #2972
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

witam raniutko !!!

noc miałam kiepską (jak do tej pory nie narzekałam)
- mała kopała do chyba 1 (ale tak jakby jej niewygodnie było się ostro wierciła)
- piersi oficjalnie zaczęły karmić same
- zgaga mega nadeszła koło 23
- każda pozycja łóżkowa była zła
także nie wiem nawet o której zasnęłam

ale nie marudzę ...

mężu zrobił mi fotki więc wstawiam od samego rana
brzuchola mego - 28tc

miłego dnia życzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 28tc.jpg (27,3 KB, 79 załadowań)

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 06:46   #2973
andziot
Zakorzenienie

obcięłam sobie jednego brzucha
tak to jest jak się na szybko robi
nie mam czasu już poprawić

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 07:01   #2974
Paulizia
Wtajemniczenie

Hej Dziewuszki!!!
Pierwszy raz pisze do Was z roboty!!!! :P musze uwazac, bo jak mnie zlapia to baj baj i nici z platnego macierzynskiego Jednak nie ma to jak mala adrenalinka z rana na pobudke, a co J
W ogole dzisiaj wstalam chyba lewa noga L wszystko mnie wkurza, a kolezanka w ogole mnie wyprowadzila z rownowagi swoim ogranicznym umyslem mowiac, ze jak miod nie moze byc DOMOWY, bo nie mozna zrobic miodu w DOMU!!!! Owszem, ale na posesji swojej mozna jak ktos posiada ul... NIE!!! wedlug niej wtedy on nie jest domowy, bo jest zrobiony na zewnatrz i nie mozna go nazwac DOMOWYM <sciana> Ja rozumiem, ze to glupota, ale juz wiem, ze z ta laska sobie juz nie pogadam. O dupie maryni owszem, ale na powazniejsze tematy nie ma co wchodzic :P
Maly juz od samego rana kopie. Biedactwo... szkoda, ze musi sie budzic o tak nieludzkiej porze L jemu to pewnie wszystko jedno, ale i tak mi go szkoda Z reszta jeszcze tylko przyszly tydzien i zaczynamy macierzynski czyli impreza na calego z Wizazem all day all night J

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Andziot, ale brzuchol urosl!!!! Pieknie wygladacie z Gabi

Aliczka ja tam czuje, ze tam Misiek jednak jest
Stary 2011-02-03, 07:12   #2975
Catia88
Rozeznanie

Witam Was z samego rana
Jak jestem u rodziców to codziennie wcześnie wstaję, ale śpi mi się bardzo dobrze

Andziot- śliczny brzuszek! i jaka zgrabna jesteś

Aguś- kochana, chciałabym Cię jakoś pocieszyć z tymi rozstępami, ale nie wiem jak Pare dni temu sama zauważyłam kilka na piersiach... i też jestem załamana... jak na nie patrze to naprawdę płakać mi się chce modlę się,żeby się tylko na tych skończyło... myślałam nad peelingiem ale piersi peelingować? :/ póki co peelinguje uda i pupcie a jakoś piersi i brzucha boję się.

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 07:16   #2976
MoniaK
Zakorzenienie

Witajcie
Wczoraj szlag mnie trafił i rzuciłam w kąt kompa, bo wizaż nie działał Tak więc dzisiaj nadrabiam.
Rozmawiałyście o peelingach i akurat wczoraj szorowałam się tym z przepisu Morii, tylko trochę zmodyfikowałam (dodałam ciut cytryny i soli). Muszę się jednak zaopatrzyć w jakiś kupny i pachnący, bo ten mi za mocno zajeżdżał oliwą Podobno z Dax są świetne ale nigdzie nie mogę na nie trafić.

Andziot, śliczna i elegancka mama
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 07:17   #2977
eweska
Moderatoreska

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
witam raniutko !!!

- mała kopała do chyba 1 (ale tak jakby jej niewygodnie było się ostro wierciła)

ale nie marudzę ...

brzuchola mego - 28tc

miłego dnia życzę
Ale ładnie sobie rośnie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczęta

Wczoraj nie miałam już sił żeby do Was zaglądnąć bo cały dzień jeździliśmy z Małżem i coś załatwialiśmy i w banku o te kredyty byliśmy się pytać...

Glukoza w normie.
Dzidziuś też zdrowiutki, waży już 580g. Ułożony nadal głowkowo. Pan dr pomierzył wszystko, poważył i wszystko w jak najlepszym porządku
Ale co do płci.... To nadal nie wiemy bo nasze kochane dziecko wystawiło tylko dupę swoim rodzicom i za skarby świata nie mogliśmy podpatrzeć co tam chowa... Więc 2 marca mam następną wizytę to może łaskawie wtedy się dowiemy Szkoda, bo już strasznie chciałam wiedzieć... I boje się, że skoro nic tam tym razem nie ujrzeliśmy to z mojego Miśka zrobi się Bronchilda
Najważniejsze że wszystko dobrze

Nie wyspałam się
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 07:25   #2978
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

hej dziewczynki z rana nie bede was nadrabiac bo nie mam chwilowo czasu, zdazylam zobaczyc na ost stronie piekny brzuszek andziotka i tylko pozazdroscic figury i wielkosci brzuszka
a tak a propo wczoraj chcialam z wami posiedziec ale mi sie wizaz zawieszal

ja dzisiaj mam na 10 wizytke u gina( bez usg -ona tam nie ma)...
na pewno mi zelazo przepisze, byle by brzuszka nie gnietla mi tak jak ostatnio przy badaniu no i mam nadzieje ze w koncu mi cytologie zrobi

ale spoko humorek to ja mam

buziaki, odezwe sie pozniej
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 07:30   #2979
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

U nas już czuć pierwsze tchnienie wiosny
Dzisiaj mamy kolejne zajęcia w szkole rodzenia.
Trochę mi się przykro zrobiło, jak się dowiedziałam, że odwołali mamarozmawia. Ja już sobie na 15 lutego wszystko zaplanowałam, a tutaj d.... Wprawdzie nie dostałam jeszcze żadnego maila, ale skoro się główny sponsor wycofał, to chyba już nie ma się co łudzić.
Tą noc znowu musiałam spać na wznak, bo Piotruś nie pozwolił mi inaczej.
Miłego dnia dziewczyny.

andziot, ale zgrabny brzusio )
W ciagu kilku ostatnich dni parę osób mi powiedziało, że mam taki mały brzuszek.
Ja tak nie uważam. Wczoraj ważyłam się u gina, mam 65,7 ( ale w dżinsach, a one pół kilo ważą ).Czyli przytyłam prawie 7 kg ( a jestem w 26tc).

Edytowane przez anulinka2009
Czas edycji: 2011-02-03 o 07:33
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 07:37   #2980
MoniaK
Zakorzenienie

Z tą wagą to różnie bywa, bo waga wadze nierówna. Ja u gina zawsze odejmuję sobie 1 kg. bo zazwyczaj ważę się w ciuchach i czasami w butach.
Stary 2011-02-03, 07:46   #2981
amarcia
Wtajemniczenie

andziot jak ślicznie i naprawdę tak pięęęęęęęknie Pani wygląda i brzuszek taki ... szpiczasty... że chyba będzie SYN

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Ja też po cięzkiej nocy. Zupełnie spać nie mogłam i wszystko mnie bolało. Przyszłam nawet Was nadrabiać dobrze po północy, ale taka cisza była... Jak nie tutaj

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Oj! I zmieniamy dzis podpisik na 24 tyg
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 08:05   #2982
anula_81
Zakorzenienie

Hej kochane!!
Ale wkurzylam sie wczoraj wizaz nie chcial dzialac! ani nie moglam was nadrobic ani napisac bo mnie wywalalo..grrr
dzisiaj ledwie doszlam do pracy mimo, ze mam kolce w butach bo jest tak slisko, snieg sie roztapial wczoraj a dzis zamarznal i do tego pada deszcze, masakra! dobrze ze zyje

a pracy duzooo...

Cytat:
Hej Dziewczęta

Glukoza w normie.
nie martw sie kochana, plec zobaczysz na pewno na nastepnym USG
najwazniejsze, ze wyniki sa dobre a co do projektu to pisalam ci maile, ze nie warto zmieniac kuchni z salonem, bo musialabys duzo kasy wladowac w doprowadzenie cieplej wody i co najgorsze gazu!
to duze koszty, glownie instalacja gazowa, nie wiem jak u was jest przeprowadzona, ale to najwieksze koszty takiej zamiany.

i jeszcze raz gratuluje zdrowego dzidzia
Cytat:
witam raniutko !!!

ale nie marudzę ...

brzuchola mego - 28tc

miłego dnia życzę
no wreszci dolaczylas do gron akiepsko sypiajacych
mnie zgaga dzisiaj etz meczyla, ale na szczescie bylam tak nietomna, ze padlam i tak 4 noce z rzedu nie spalam, wiec czas najwyzszy bylo sie wyspac

A brzusio piekkknyyy niezla laska z Ciebie i fajna sukienka
Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki!!!
Pierwszy raz pisze do Was z roboty!!!! :P musze uwazac, bo jak mnie zlapia to baj baj i nici z platnego macierzynskiego Jednak nie ma to jak mala adrenalinka z rana na pobudke, a co J

Maly juz od samego rana kopie. Biedactwo... szkoda, ze musi sie budzic o tak nieludzkiej porze L jemu to pewnie wszystko jedno, ale i tak mi go szkoda Z reszta jeszcze tylko przyszly tydzien i zaczynamy macierzynski czyli impreza na calego z Wizazem all day all night J

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Andziot, ale brzuchol urosl!!!! Pieknie wygladacie z Gabi

ale ci fajnie, ze jeszcze tylko tydzien do macierzynskiego...
ja niestety jeszcze ponad 2 miesiace nie wiem jak przetrwam
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Witajcie
Wczoraj szlag mnie trafił i rzuciłam w kąt kompa, bo wizaż nie działał Tak więc dzisiaj nadrabiam.
Rozmawiałyście o peelingach i akurat wczoraj szorowałam się tym z przepisu Morii, tylko trochę zmodyfikowałam (dodałam ciut cytryny i soli). Muszę się jednak zaopatrzyć w jakiś kupny i pachnący, bo ten mi za mocno zajeżdżał oliwą Podobno z Dax są świetne ale nigdzie nie mogę na nie trafić.

Andziot, śliczna i elegancka mama
dokladnie to samo mialam z wizazem!! prawie walilam glowa w mur!
Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki

Trochę mi się przykro zrobiło, jak się dowiedziałam, że odwołali mamarozmawia. Ja już sobie na 15 lutego wszystko zaplanowałam, a tutaj d.... Wprawdzie nie dostałam jeszcze żadnego maila, ale skoro się główny sponsor wycofał, to chyba już nie ma się co łudzić.
Miłego dnia dziewczyny.

W ciagu kilku ostatnich dni parę osób mi powiedziało, że mam taki mały brzuszek.
Ja tak nie uważam. Wczoraj ważyłam się u gina, mam 65,7 ( ale w dżinsach, a one pół kilo ważą ).Czyli przytyłam prawie 7 kg ( a jestem w 26tc).
ja tez juz nie moge sie doczekac swojej szkoly rodzenia 16 lutego
co do wagi, ja mam 10 na plusie juz...powoli zaczynam przekraczac 65 kilo....)

wracam do parcy!
buzka

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:08   #2983
zosiaaa
Zadomowienie

Witam również.

U mnie tez wczoraj wizaż nie działał . Dzisiaj nadrabiam

Andziot ale ty laska jesteś , no i brzuszek bardzo ładny

Co do wagi to ja u gina zawsze ważę 2 kg więcej, ale jestem po obiedzie i w ciuchach

a u mnie dziś zaczyna się 25 tydzień

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:14   #2984
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

dzień dobry pięknym paniom
właśnie się wczoraj zastanawiałam nad tymi rozstępami... ja jeszcze nie mam żadnego ale to chyba genetycznie uwarunkowane bo smaruję się tylko oliwką a moja mama 5 razy w ciąży i ma tylko 2 rozstępy takie na 2 cm
więc biorąc pod uwagę to że przy mnie przytyła 40kg to chyba nie jest najgorzej
miejmy nadzieję ze ze mną będzie tak samo

wczoraj w nocy dzwonił mój szanowny i powiedział że on nie ma żadnego życia prywatnego bo jak kończy pracę to ja dzwonię. więc powiedziałam że niech sobie robi co che a ja będę mu pisała tylko 2 smsy dziennie rano i wieczorem z wiadomością co z moim kacperkiem.
może to dziecinne zachowanie ale przynajmniej się uspokoiłam a dziś rano sms że mnie przeprasza że nie chce ze mną rozmawiać służbowo i że nie o to mu chodziło.stwierdziłam że jak sam zatęskni to się odezwie. aha i jeszcze do mnie z pretensją że on nic nie jadł przez cały dzień tylko pizze w pracy. i jeszcze o to ma do mnie pretensje jakby nie szło wstać 10 minut wcześniej...

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:18   #2985
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
witam raniutko !!!

ale nie marudzę ...

brzuchola mego - 28tc

miłego dnia życzę
ale pieknie wygladasz, jak zawsze z reszta

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Witam Was z samego rana
Jak jestem u rodziców to codziennie wcześnie wstaję, ale śpi mi się bardzo dobrze

Andziot- śliczny brzuszek! i jaka zgrabna jesteś

Aguś- kochana, chciałabym Cię jakoś pocieszyć z tymi rozstępami, ale nie wiem jak Pare dni temu sama zauważyłam kilka na piersiach... i też jestem załamana... jak na nie patrze to naprawdę płakać mi się chce modlę się,żeby się tylko na tych skończyło... myślałam nad peelingiem ale piersi peelingować? :/ póki co peelinguje uda i pupcie a jakoś piersi i brzucha boję się.
ja peelinguje piersi, w pierwszej ciazy od piersi zaczely mi sie rozstepy, takze piersi tez cwicze. nieprzerwanie, do pierwszej ciazy, bo z tymi to dopiero klopot, te to potrafia wisiec najbardziej

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki

Miłego dnia dziewczyny.

anulinka gratuluje wagi, super ze tylko tyle, pewnie tylko w brzusio ci poszlo

aliczka, najwazniejsze ze wszystko ok z dzidziulkiem

Edytowane przez agnieszka_pe25
Czas edycji: 2011-02-03 o 08:21
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:22   #2986
amarcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Witam również.

U mnie tez wczoraj wizaż nie działał . Dzisiaj nadrabiam

Andziot ale ty laska jesteś , no i brzuszek bardzo ładny

Co do wagi to ja u gina zawsze ważę 2 kg więcej, ale jestem po obiedzie i w ciuchach

a u mnie dziś zaczyna się 25 tydzień
25-ty? I masz termin na 19-go?
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:29   #2987
Catia88
Rozeznanie

Agnieszka- czym peelingujesz piersi? tym samym peelingiem co resztę ciała czy jakimś delikatniejszym?

Stary 2011-02-03, 08:38   #2988
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

agus87 nie martw sie, mysle ze te rozestepy po porodzie troche zbledna, a jak nie to to pojdziesz na jakies zabiegi do kosmetyczki

Cytat:
witam raniutko !!!

ale nie marudzę ...

brzuchola mego - 28tc

miłego dnia życzę
sliczny
Cytat:

ja mam 2 takie zaje.biste rozowo-fioletowe
a codziennie smaruje specjalnym kremem do biustu z pharmacerisu

dziekuje wszystkim za pocieszenie, tego mi brakowalo

ja mam dzisiaj sporo pracy
do tego zaczynamy remont, tz chce zaczac zdzierac tapete, wiec bedzie trzeba pooprozniac mebele
Stary 2011-02-03, 08:39   #2989
MoniaK
Zakorzenienie

U mnie też 25 tydzień i coraz bardziej mam stracha

Daisyy
, tak wracając jeszcze do Twojej sprawy kredytowej Dziewczyny wszystko super Ci wczoraj napisały. Sprawdź sobie przede wszystkich harmonogram spłat i jak schodzą raty. Przy wcześniejszej spłacie nie powinnaś ponosić żadnych kosztów ale to też nie jest regułą. Przy wcześniejszej spłacie spłaca się cały kapitał i odsetki na dzień spłaty, a jeśli masz ubezpieczenie to składka jest zwracana za niewykorzystany okres. Przynajmniej tak jest w moim banku.

Catia, ja też peelinguję piersi nie trę tak mocno jak np. na pupie tylko bardziej delikatnie. Tym samym peelingiem co całe ciało

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-02-03 o 08:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 08:45   #2990
Catia88
Rozeznanie

dzięki kochane za odpowiedzi! w takim razie ja też będę peelingować piersi na pewno coś pomoże.

Stary 2011-02-03, 08:52   #2991
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnieszka- czym peelingujesz piersi? tym samym peelingiem co resztę ciała czy jakimś delikatniejszym?
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
U mnie też 25 tydzień i coraz bardziej mam stracha

Daisyy
, tak wracając jeszcze do Twojej sprawy kredytowej Dziewczyny wszystko super Ci wczoraj napisały. Sprawdź sobie przede wszystkich harmonogram spłat i jak schodzą raty. Przy wcześniejszej spłacie nie powinnaś ponosić żadnych kosztów ale to też nie jest regułą. Przy wcześniejszej spłacie spłaca się cały kapitał i odsetki na dzień spłaty, a jeśli masz ubezpieczenie to składka jest zwracana za niewykorzystany okres. Przynajmniej tak jest w moim banku.

Catia, ja też peelinguję piersi nie trę tak mocno jak np. na pupie tylko bardziej delikatnie. Tym samym peelingiem co całe ciało
ja tak samo jak moniak, tym samym, ale ciut lzej. moje juz sa przyzwyczajone. kochane wiem ze sie powtarzam, ale rozstepy procz tego ze sa obrzydliwe to rowniez = rozciagnieta skora. jak urodzicie i schudniecie(tluszcz zejdzie skora sie juz nie wstapi), i nie bedziecie jej trenowac peelingami, dodatkowo jakis sporcik, moze byc juz w ciazy mikrodermabrazja, po elektrostymulacja, itd, to bedzie sflaczala!!!!!!

moniak przed czym masz stracha? ze porod tuz tuz?
mi jakos z czasem zamiast adrenalinka sie podnosic to opada

ja sie zbieram, wpadne w wolnej chwili, milego dnia!

Edytowane przez agnieszka_pe25
Czas edycji: 2011-02-03 o 08:54
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:54   #2992
bzyczka1
Zakorzenienie

z tymi bankami to różnie bywa...

Np mój tż ma konto w eurobanku i tam jak spłacisz wcześniej kredyt to zwracają odsetki i jeszcze jakieś tam kwoty i dość spore. Ostatnio chcieliśmy wziąć dodatkowe 2 tysiące kredytu to jak wyliczyli nam wszystko to zwrotu dostalibyśmy jeszcze tyle że głowa mała, więcej niż chcieliśmy wziąć. No ale jest też minus że u nich nie można wziąć drugiego nowego kredytu tylko robią konsolidację.

U mojej mamy w pko np nic nie da że spłaci wcześniej kredyt. W zeszłym roku spłaciła sporą część kredytu i nic to nie dało. Dobrze że dopłacić nie mogła. No ale znowu może wziąć sobie nowy kredyt bez łączenia go ze starym.

Ale ja padnięta jestem..drugi dzień z rzędu kot mnie budzi o 7 rano a ja chodzę spać o północy mniej więcej, tż wstaje o 5 zanim wyjdzie mija pół godziny zanim ja zasnę to jest 6. Zawsze sobie dosypiałam tak do 8-9 a ta drugi dzień z rzędu zostaje w domu ze mną i budzi się o 7. A franca złośliwa taka...nauczyła się że jak będzie wchodzić mi do szafki z ubraniami to ja wstanę by ją wypuścić z pokoju. Wczoraj oglądałam gwiezdne wrota na jedynce i zasnęłam w okularach, dobrze że po 1 wstawałam siusiu to chociaż okulary ocaliłam przed zgnieceniem

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:00   #2993
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
ja tak samo jak moniak, tym samym, ale ciut lzej. moje juz sa przyzwyczajone. kochane wiem ze sie powtarzam, ale rozstepy procz tego ze sa obrzydliwe to rowniez = rozciagnieta skora. jak urodzicie i schudniecie(tluszcz zejdzie skora sie juz nie wstapi), i nie bedziecie jej trenowac peelingami, dodatkowo jakis sporcik, moze byc juz w ciazy mikrodermabrazja, po elektrostymulacja, itd, to bedzie sflaczala!!!!!!

moniak przed czym masz stracha? ze porod tuz tuz?
mi jakos z czasem zamiast adrenalinka sie podnosic to opada

ja sie zbieram, wpadne w wolnej chwili, milego dnia!
racja racja
Niestety tak jak mówicie genetyka robi swoje. Jedne mogą się smarować i odprawiać cuda niewidy, a inne tylko zwykły balsam raz na tydzień i skóra jak pupcia niemowlaka U mnie na razie nie ma żadnych nowych (ale może kiepsko się oglądam ), jednak boję się że wyskoczą pod koniec ciąży.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
U mojej mamy w pko np nic nie da że spłaci wcześniej kredyt. W zeszłym roku spłaciła sporą część kredytu i nic to nie dało. Dobrze że dopłacić nie mogła. No ale znowu może wziąć sobie nowy kredyt bez łączenia go ze starym.
byzczko, a w którym pko? pko bp czy pekao? W pko bp jeśli jest wcześniejsza spłata to spłaca się kapitał + odsetki na dzień spłaty, więc coś to da że spłacasz wcześniej Trzeba tylko złożyć odpowiednią dyspozycję aby odpowiednio zaksięgowali, na bezpośrednią spłatę Mówię o zwykłej pożyczce gotówkowej.
Stary 2011-02-03, 09:02   #2994
moniqac
Zadomowienie

dzień dobry łobuziary.

na 0,5 dnia Was zostawić, 0,5 i od 90 strony nadrabiam!!! masakra .

andziotku piękny brzusio

eweska ja w nowym mieszkaniu mam (razem z TZ) takie spanie, że dawno tak dobrze nie spałam (odpukać), nie możemy rano się zwlec z łóżka i zasypiamy do pracy a remont w najlepsze.
pisałas juz jak synal zaregował na gre? czy jeszcze nie dostał?

anulinka - a może same sobie zorganizujemy wizaz-mama-rozmawia 15 lutego? zbierzemy się wszystkie i same sobie pogadamy - eweska? siasiek? Agnieszka.M?
i ktokolwiek chciałby się dołaczyć? .

24kasia

amarcia - mój brzuch zaczyna się od biustu potem jest jakby "odcięta" linia na wysokości pępka i znowu brzucholek - a będzie syn więc to chyba nie ma zanczenia wielkiego - może namówie dziewczyny w pracy zeby mi pstryknęły fotkę to Wam wstawie .

anula_81 - ja mam też ponad 2,5 miesiąca do macierzyńskiego.... i tyle pracy, taki nacik od szefów żeby "wszystko" co sie da zrobić albo puścić w ruch, "na te 20 tygodni co mnie nie będzie" .... nie ma opcji żeby mnie nie było dłużej.... wrrrrr
więc pamiętaj że ja się łączę w bólu z Tobą kochana .

wracam do roboty, mam jej kupe a tak mi się dziś nie chce - słonko pięknie świeci.... miłego dnia Kochane!

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:11   #2995
bzyczka1
Zakorzenienie

MoniaK chyba w pekao

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:11   #2996
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

Obyś miała racje ale zobaczymy dopiero za 4 tyg

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
nie martw sie kochana, plec zobaczysz na pewno na nastepnym USG
najwazniejsze, ze wyniki sa dobre a co do projektu to pisalam ci maile, ze nie warto zmieniac kuchni z salonem, bo musialabys duzo kasy wladowac w doprowadzenie cieplej wody i co najgorsze gazu!
to duze koszty, glownie instalacja gazowa, nie wiem jak u was jest przeprowadzona, ale to najwieksze koszty takiej zamiany.

i jeszcze raz gratuluje zdrowego dzidzia
Oki, dziękuje kochana!! Też wczoraj sie dowiedzieliśmy że najgorsze będą przyłącza właśnie... Także już zostanie tak jak jest

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Stary 2011-02-03, 09:14   #2997
moniqac
Zadomowienie

anula_81 a mogłabyś pomóc z łazienką 2x2 nie mam pojęcia jak wszystko upchać .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:18   #2998
agus87
Zakorzenienie

kochane moje

kupilam make zytnio-razowa pelnoziarnista
chce upiec buleczki
dorzucic duyni i slonecznika

blagam o sprawdzone przepisy
Stary 2011-02-03, 09:21   #2999
gusiagatko
Zakorzenienie

Dzień dobry Kochane Mamusie

Cytat:
Hej Dziewczęta

Glukoza w normie.

To tak jak u mnie na USG, też się maleństwo rodzicom pokazać nie chciało. Najważniejsze, że zdrowiutkie. Może się dowiemy (mam nadzieję) następnym razem. Też mam następną wizytę 2 marca, więc już od dziś trzymam za nas kciuki

Cytat:
witam raniutko !!!

brzuchola mego - 28tc

miłego dnia życzę

Śliczny brzusio

Jeszcze raz dzień dobry, miłego dnia życzę i uciekam ogarnąć mieszkanko

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:32   #3000
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość

To tak jak u mnie na USG, też się maleństwo rodzicom pokazać nie chciało. Najważniejsze, że zdrowiutkie. Może się dowiemy (mam nadzieję) następnym razem. Też mam następną wizytę 2 marca, więc już od dziś trzymam za nas kciuki
Też mam trzymać kciuki za synka??

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości