Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-02-03, 11:57   #481
matyldaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 424
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V

Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ

ja tam bym zjad³a ale ze mnie ³akomczuszek jest
przed swoim pierwszym podej¶ciem tak sie stresowalam, ¿e zapomnialam zje¶æ ¶niadania i jak robi³am górke to mi sie przypomnialo, ze przeciez ja sniadania nie jad³am
No faktycznie to by³a kluczowa sprawa w tym momencie

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Haha, bra³a¶ co¶? Bo masz ¶wietny humor widzê
Jedz i siê podziel, uwielbiam spaghetti
Ja te¿ uwielbiam to idê je robiæ a potem od razu siê zmywam na egzamin. Najwy¿ej powiem egzaminatorowi, ¿e musimy przerwaæ jazdê bo mam problemy gastryczne

Nie nic nie bra³am
matyldaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:58   #482
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
brzuch mnie boli, zwijam siê normalnie
bidulka we¼ jaki¶ lek

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:03   #483
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
A dzisiaj na ³uku dobi³am na s³upka i cieszy³am siê jak g³upia
Widzê, ¿e humorek dopisuje i dobrze, z u¶miechem na buzi

Eroll czekamy na to chwalenie siê, jak najszybciej!

Sama mam w rodzinie tak± sytuacjê, ¿e jeden mój kuzyn mia³ autko ju¿ na d³ugo przed egzaminem, pó¼niej móg³ sobie ¶migaæ kiedy tylko chcia³, a kuzynka zda³a jakie¶ nieca³e 2 lata temu i nie je¼dzi ju¿ w ogóle, bo nie ma czym

Dla mnie zmiana tych samochodów to te¿ g³upota, co by³o z³e w dotychczasowej Yarisce? Ja siê w ogóle zastanawiam, po co kursantowi takie drogie auta do nauki, skoro prawdopodobnie wiêkszo¶æ zdaj±cych na pocz±tku i tak nie mo¿e sobie pozwoliæ na takie samochodziki

By³am, zapisa³am siê - ¶roda, 9 luty. godz. 8.30
Jak wraca³am w autobusie, widzia³am pana Grzesia w egzaminacyjnej eLeczce, jecha³ do mordu

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:13   #484
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Jak wraca³am w autobusie, widzia³am pana Grzesia w egzaminacyjnej eLeczce, jecha³ do mordu
za termin

Pobrali¶my siê
Stary 2011-02-03, 12:14   #485
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777

Cytat:

ca³kiem nied³ugo
Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
bidulka we¼ jaki¶ lek
wziê³am, ale zanim zacznie dzia³aæ to padnê
Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ uwielbiam to idê je robiæ a potem od razu siê zmywam na egzamin. Najwy¿ej powiem egzaminatorowi, ¿e musimy przerwaæ jazdê bo mam problemy gastryczne
i ja
powodzenie Wariacie
Cytat:
Ja co¶ wykombinuje i nied³ugo bêdê siê chwaliæ swoj± pierwsz± jazd±
no to kombinuj Dziewczyno...

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:18   #486
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
to mo¿e po³ó¿ siê kochana?

Pobrali¶my siê
Stary 2011-02-03, 12:18   #487
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Dla mnie zmiana tych samochodów to te¿ g³upota, co by³o z³e w dotychczasowej Yarisce? Ja siê w ogóle zastanawiam, po co kursantowi takie drogie auta do nauki, skoro prawdopodobnie wiêkszo¶æ zdaj±cych na pocz±tku i tak nie mo¿e sobie pozwoliæ na takie samochodziki

Podobnym my¶leniem mo¿emy za³o¿yæ te¿ tak - po co uczymy siê tego wszystkiego, je¿eli w dzisiejszych autach mamy czujniki parkowania, cofania, automatyczne hamowanie, automatyczna skrzynia biegów i inne cuda

Jak szybciutko, od dzisiaj zaczynamy za Ciebie bardzo mocno trzymaæ kciuki
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:22   #488
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Bidulka

Cytat:
Podobnym my¶leniem mo¿emy za³o¿yæ te¿ tak - po co uczymy siê tego wszystkiego, je¿eli w dzisiejszych autach mamy czujniki parkowania, cofania, automatyczne hamowanie, automatyczna skrzynia biegów i inne cuda
Ja tam w ¿adnym swoim domowym autku nie mam ani jednego takiego bajeru
Chocia¿ powiem Ci, znajoma ma ten czujnik parkowania/cofania - ca³kiem fajna sprawa, chocia¿ jej to i tak nic nie pomaga, bo mimo tego "pipciania" za uchem przycofa³a sobie ostatnio odrobinê za du¿o

Stary 2011-02-03, 12:25   #489
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja siê w ogóle zastanawiam, po co kursantowi takie drogie auta do nauki, skoro prawdopodobnie wiêkszo¶æ zdaj±cych na pocz±tku i tak nie mo¿e sobie pozwoliæ na takie samochodziki
no w³a¶nie, a pó¼niej jeszcze problem z przestawieniem siê z takiego ³a³ na taki nie-³a³
bo nie oszukujmy siê, nie ka¿dy bêdzie mia³ mo¿liwo¶æ je¿d¿enia po zdaniu prawka jakim¶ super czy nawet ¶rednio nowym samochodem
Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
to mo¿e po³ó¿ siê kochana?
zaraz idê, ale pewnie jak siê po³o¿ê, to zacznie dzia³aæ lek

Stary 2011-02-03, 12:33   #490
Eroll
Wtajemniczenie

Nie no wiadomo, takie bajery s± ju¿ z wy¿szych pó³ek. A¿ chcia³oby siê takim samochodem przejechaæ

Na kursie powinni uczyæ jazdy ró¿nymi samochodami, ¿eby pó¼niej w³a¶nie nie by³o tego typu problemów. Ja chyba wiêkszo¶æ godzin przeje¼dzi³am na puncie, du¿o czasu spêdzi³am w renault clio (ja mówi³am, ¿e go nie lubiê, a instruktorzy mówili, ¿e przecie¿ to najlepsze auto i specjalnie mnie do niego wpakowywali), yarisk± je¼dzi³am zdecydowanie mniej, ale to w niej siê zakocha³am
Stary 2011-02-03, 12:33   #491
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
no w³a¶nie, a pó¼niej jeszcze problem z przestawieniem siê z takiego ³a³ na taki nie-³a³
Ja ostatnio mia³am maniê porównywania samochodów. I tylko ci±gle by³o "w mojej kursowej Yarisce by³o tak, tak i tak, dlaczego tutaj tego nie ma?", "moja eLunia to, tamto, super, wow, cudeñko", "w Toyotce to siê robi tak i tak, tutaj to wszystko jakie¶ dziwnie niewygodne jest". A¿ w koñcu us³ysza³am, ¿ebym w takim razie wróci³a sobie na ten kurs, skoro by³o tak wow. Wróci³am, na 5h od razu.

Te¿ mia³am okazjê je¼dziæ ró¿nymi samochodami, g³ównie chodzi³o o skrzyniê biegów, ¿eby na egz. nie by³o niespodzianki z 6-biegow±. Ale ca³kowicie rozumiem Twoj± mi³o¶æ do toyotki

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-02-03 o 12:35
Stary 2011-02-03, 12:40   #492
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

liwiusz jakie szybkie terminy s± u Ciebie w Wordzie. Zazdroszê

dobra ja to spadam siê uczyæ

wpadnê pó¼niej, zeby pogratulowaæ dziewczynom

Matylda smacznego i trzymam kciuki
Stary 2011-02-03, 12:52   #493
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

Cytat:
Ale ja siê dziwiê, ¿e w tym wordach ca³y czas zmieniaj± te samochody. Przecie¿ to jest najwiêkszy wydatek dla szkó³ jazdy.
kwestia amortyzacji. po ok. 2 latach auta egzaminacyjne s± ju¿ do¶æ mocno zjechane. W±tpiê, ¿eby ktokolwiek chcia³ zdawaæ egzamin samochodem który jest do¶æ zdezelowany ;P bo jednak te sprzêg³a s± potem "wyruchane" :P

a po tych 2 latach przewa¿nie mo¿na je jeszcze sprzedaæ za te 15-20 tysiêcy, pó¼niej ju¿ ciê¿ej

a czasem o¶rodki egzaminacyjne tylko wypo¿yczaj± samochody tam w Wawie ponoæ Suzuki chcia³ wypo¿yczyæ za z³otkówkê za dzieñ

Edytowane przez Haylee
Czas edycji: 2011-02-03 o 12:53
Haylee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 12:55   #494
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
kwestia amortyzacji. po ok. 2 latach auta egzaminacyjne s± ju¿ do¶æ mocno zjechane. W±tpiê, ¿eby ktokolwiek chcia³ zdawaæ egzamin samochodem który jest do¶æ zdezelowany ;P bo jednak te sprzêg³a s± potem "wyruchane" :P
Na ostatnim egzaminie przetestowa³am tak± chyba lekko zjechan± eLeczkê. Jadê sobie, jadê, wrzucam czwórkê, jadê, a tu mi nagle pyk, bieg sobie samoistnie wyskoczy³

A sprawa ogólnie tyczy siê nie samej wymiany samochodów, tylko wymiany na kompletnie co¶ innego, dlatego nie dziwiê siê, ¿e instruktorzy nie s± tym faktem zachwyceni.

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-02-03 o 12:57
Stary 2011-02-03, 12:58   #495
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio mia³am maniê porównywania samochodów. I tylko ci±gle by³o "w mojej kursowej Yarisce by³o tak, tak i tak, dlaczego tutaj tego nie ma?", "moja eLunia to, tamto, super, wow, cudeñko", "w Toyotce to siê robi tak i tak, tutaj to wszystko jakie¶ dziwnie niewygodne jest".
haha, sk±d¶ to znam- ja wsiad³am do samochodu TZ i zaczê³am gderaæ: co tu tak nisko?, dziwnie siê krêci t± kierownic±, czemu kierunkowskaz nie chce wskoczyæ i tak dalej... ech, na szczê¶cie powoli siê przestawiam i ju¿ nie gderam bo bym zosta³a ut³uczona
Cytat:
A¿ w koñcu us³ysza³am, ¿ebym w takim razie wróci³a sobie na ten kurs, skoro by³o tak wow. Wróci³am, na 5h od razu.
g³uptas

3mw, owocnej nauki!

Cytat:
bo jednak te sprzêg³a s± potem "wyruchane" :P
no fakt

ja te¿ spadam czytaæ ksi±¿kê na poniedzia³kowy egz

Stary 2011-02-03, 13:10   #496
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

dziên doberek babka z maty wywali³a mnie z fakultetów, tote¿ jestem ju¿ w domku
Stary 2011-02-03, 13:35   #497
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

Witam z samego rana (dopiero wsta³am )
Liwiusz, fajny terminek
Martolek mi zawsze trochê lepiej jak przytulê siê do kaloryfera/termoforu(termofora?) mo¿e i Ty spróbuj?

Spaghetti Zjedz zjedz, a co bêdziesz g³odna sz³a bo Ciê bêdzie burczenie rozpraszaæ!

Z tym porównywaniem do Lki to mój ojciec nie mo¿e wytrzymaæ ju¿, o T¯cie nie wspomnê...
A ja jeszcze nie je¼dzi³am, ale pewnie jutro pomknê na zajêcia przygotowawcze do egz. zawodowego wymy¶li³am sobie te¿, ¿eby oswoiæ siê z samochodem T¯ta jutro pojedziemy na parking przed Carefourem i bêdziemy æwiczyæ...on jeszcze o tym nie wie, ale siê dowie, na pewno bêdzie zachwycony

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2011-02-03 o 13:36
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 13:40   #498
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ja pewnie w sobotê pojadê do dziadków, to znów bêde mog³a sobie po¶migaæ autkiem
Stary 2011-02-03, 13:44   #499
Martolek
Zakorzenienie

Catttt ja siê zwijam w k³êbek i poduszkê elektryczn± czasem w³±czam.
Z oswajaniem siê i æwiczeniem bardzo dobry pomys³ oj tam niech nie marudzi, bo bêdzie mia³ z nami do czynienia

tak w ogóle to czeka³am na Ciebie

mam pytanko, jak± etorebkê kupi³a¶? bo widzia³am, ¿e kodzik siê pojawi³ w podpisie
kurde ja chcê klikn±æ czarn± flaviê, ale nie wiem czy mam czekaæ na jak±¶ przecenê? czy ju¿ klikaæ, czy czekaæ na wiosenn± kolekcjê

Stary 2011-02-03, 14:09   #500
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Na ostatnim egzaminie przetestowa³am tak± chyba lekko zjechan± eLeczkê. Jadê sobie, jadê, wrzucam czwórkê, jadê, a tu mi nagle pyk, bieg sobie samoistnie wyskoczy³

A sprawa ogólnie tyczy siê nie samej wymiany samochodów, tylko wymiany na kompletnie co¶ innego, dlatego nie dziwiê siê, ¿e instruktorzy nie s± tym faktem zachwyceni.
instruktorzy to akurat maj± wielkie G do gadania... Bo WORDy wybieraj± najkorzystniejsz± w danym czasie ofertê z³o¿on± przez firmy Je¿eli akurat s± toyotki i toyota da najlepsz± ofertê to bêd± nowe toyotki... w moim WORDzie by³y grande - w pa¼dzierniku zosta³y zg³oszone oferty dwóch firm tylko na toyoty... tak bywa
Stary 2011-02-03, 14:13   #501
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
instruktorzy to akurat maj± wielkie G do gadania... Bo WORDy wybieraj± najkorzystniejsz± w danym czasie ofertê z³o¿on± przez firmy Je¿eli akurat s± toyotki i toyota da najlepsz± ofertê to bêd± nowe toyotki... w moim WORDzie by³y grande - w pa¼dzierniku zosta³y zg³oszone oferty dwóch firm tylko na toyoty... tak bywa
ale liwiuszowej chodzi chyba o to, ¿e je¶li Word ci±gle zmienia samochody to tym samym szko³y musia³yby zmieniaæ, bo wiadomo, ¿e kursanci wol± uczyæ siê na tym na czym bêd± zdawaæ. wiêc I. nie s± zadowoleni
ja tak wywnioskowa³am

Stary 2011-02-03, 14:18   #502
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

Cytat:
Catttt ja siê zwijam w k³êbek i poduszkê elektryczn± czasem w³±czam.
Z oswajaniem siê i æwiczeniem bardzo dobry pomys³ oj tam niech nie marudzi, bo bêdzie mia³ z nami do czynienia

tak w ogóle to czeka³am na Ciebie

mam pytanko, jak± etorebkê kupi³a¶? bo widzia³am, ¿e kodzik siê pojawi³ w podpisie
kurde ja chcê klikn±æ czarn± flaviê, ale nie wiem czy mam czekaæ na jak±¶ przecenê? czy ju¿ klikaæ, czy czekaæ na wiosenn± kolekcjê
Mam granatow± Anê, fioletow± Mabel, br±zow± Alicjê i szar± Emilkê i wszystkie kocham bezgranicznie
Wszystkie oprócz Emilki s± ju¿ niedostêpne.
Wiem z do¶wiadczenia, ¿e lepiej nie czekaæ, jak co¶ siê podoba. Ja czeka³am nie wiem sama na co, i zniknê³a szara Andi, któr± chcia³am kupiæ (kupi³am na Allegro, czeka³am 3 tygodnie na przesy³kê, ze sprzedaj±cym zero kontaktu, postraszy³am policj± i skarbówk± to dopiero kasê odda³ i nie tylko mnie tak okantowa³, ale niestety wiele osób nie odzyska³o kasy ) wiêc mam teraz traumê i jak siê podoba to od razu kupujê
A z t± kolekcj± wiosenn± to mo¿e byæ tak, ¿e bêdzie dopiero latem, jak dziewczyny z w±tku etorebkowego zapyta³y siê kiedy bêdzie jesienna to odpisali ¿e we wrze¶niu albo w pa¼dzierniku albo w listopadzie By³a chyba w listopadzie...

Widzia³am Flaviê kiedy¶ na ¿ywo i podoba³a mi siê bardzo, wcale nie jest taka wielka jak siê mo¿e wydawaæ. A ogl±da³a¶ real foty?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=45

Ja bym bra³a i nie czeka³a
Nawiasem mówi±c, etorebka wci±ga

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:

a po tych 2 latach przewa¿nie mo¿na je jeszcze sprzedaæ za te 15-20 tysiêcy, pó¼niej ju¿ ciê¿ej

a czasem o¶rodki egzaminacyjne tylko wypo¿yczaj± samochody tam w Wawie ponoæ Suzuki chcia³ wypo¿yczyæ za z³otkówkê za dzieñ
Czujê, ¿e masz co¶ wspólnego z rachunkowo¶ci±

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2011-02-03 o 14:16
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:23   #503
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:

A no chyba ¿e tak ;p W sumie nie pomy¶la³am o tym. Na kursowych eLkach te¿ szkoli siê sporo kursantów i te¿ mile widziane jest wymienianie tych aut.
Podczas mojej jazdy by³o mi dane jechaæ jak±¶ zastêpcz± yarisk±. Powiem szczerze by³a dziwna. Najlepsze by³o jak szukam tej d¼wigni do podnoszenia siedzenia:
Ja: A mo¿na tu podnie¶æ siedzenie?
I: Tak, tam z boku jest taka d¼wignia.
Ja: <szukam> nie ma.
I: No na pewno jest.
Ja: Nie widzê.
I: <wysiad³ z auta, podszed³ do mnie> O, rzeczywi¶cie nie ma. Jakie¶ dziwne to auto.
A ja ju¿ tam umiera³am ze wstydu, ¿e d¼wigni nie mogê znale¼æ

Ach, jak jecha³am z tat± po placu to te¿ gdera³am. "Czemu tu jest tak nisko? A, bo tu siê ciê¿ko krêci. Bo w toyotce jest inaczej. To nie moja wina, ten samochód jest jaki¶ dziwny"

Cytat:

W Krakowie w³a¶nie maj± nowe te toyotki. Jako¶ w grudniu je wymieniali.
Edit: w³a¶nie zda³am sobie sprawê, ¿e ju¿ luty. Wcale takie nowe nie s±

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
dziên doberek babka z maty wywali³a mnie z fakultetów, tote¿ jestem ju¿ w domku
W³a¶nie mia³am pisaæ, ¿e zazdroszczê Ci szko³y. Jak Ty szybko koñczysz lekcje

Edytowane przez Eroll
Czas edycji: 2011-02-03 o 14:24
Stary 2011-02-03, 14:25   #504
Martolek
Zakorzenienie

Catttt, niez³a kolekcja
Dobrze, ¿e kasê odzyska³a¶...
Tak, przejrza³am ca³y w±tek real chyba trzy razy i jako, ¿e to ma byæ pierwsza etorebka () w³a¶nie na ni± siê zdecydujê, bo jest taka prosta, bez zbêdnych udziwnieñ, ja takie lubiê. A akurat sprzeda³am torebkê, której nie nosi³am, wiêc trochê do³o¿ê i kupiê flaviê
I chyba Twojego kodu u¿yjê
A powiedz, ile wynosi przesy³ka?
Przepraszam, ¿e mêczê pytaniami

Stary 2011-02-03, 14:28   #505
Eroll
Wtajemniczenie

Co do e-torebki. Swego czasu mia³am straszn± ochotê na Laine albo Julie. Swoje potrzeby zaspokoi³am piêkn± torebk± z New Yorkera, ale chyba zobaczê co tam nowego ma e-torebka. W sumie torebek nigdy do¶æ
Stary 2011-02-03, 14:31   #506
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Co do e-torebki. Swego czasu mia³am straszn± ochotê na Laine albo Julie. Swoje potrzeby zaspokoi³am piêkn± torebk± z New Yorkera, ale chyba zobaczê co tam nowego ma e-torebka. W sumie torebek nigdy do¶æ
dobrze gada, polaæ jej

ciekawe jak tam 2fenylo...

Stary 2011-02-03, 14:31   #507
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

Monia, no ja codziennie mam do 12 jedynie ten czwartek teraz mam do 13 ale i tak nie jest ¼le

aaa nie mówcie o torebkach kocham kupowaæ torebki a rodzice tylko siê denerwuj± jak z ka¿dych zakupów przychodze z now± torebka ostatnio przyjaciel policzy³ mi torebki i wysz³o, ¿e mam ich 25

Edytowane przez sylwiszon757
Czas edycji: 2011-02-03 o 14:32
sylwiszon757 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:36   #508
Martolek
Zakorzenienie

Sylwia, dobry plan ja w maturalnej siedzia³am do 14 minimum...
25 torebek?
ja mam mo¿e ze 3?

Stary 2011-02-03, 14:39   #509
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
ale liwiuszowej chodzi chyba o to, ¿e je¶li Word ci±gle zmienia samochody to tym samym szko³y musia³yby zmieniaæ, bo wiadomo, ¿e kursanci wol± uczyæ siê na tym na czym bêd± zdawaæ. wiêc I. nie s± zadowoleni
ja tak wywnioskowa³am
tak tak dobrze wywnioskowa³a¶ ale chodzi³o mi o to, ¿e instruktor sobie mo¿e psioczyæ na WORDy, ale tak naprawdê nie ma na to wp³ywu i po prostu musi siê dostosowaæ..

Cytat:
Napisane przez catttt Poka¿ wiadomo¶æ
i zniknê³a szara Andi, któr± chcia³am kupiæ (kupi³am na Allegro, czeka³am 3 tygodnie na przesy³kê, ze sprzedaj±cym zero kontaktu, postraszy³am policj± i skarbówk± to dopiero kasê odda³ i nie tylko mnie tak okantowa³, ale niestety wiele osób nie odzyska³o kasy ) wiêc mam teraz traumê i jak siê podoba to od razu kupujê

Czujê, ¿e masz co¶ wspólnego z rachunkowo¶ci±
szara Andi jest ¶wietna i te¿ ubolewam nad tym, ze j± wycofali, w najbli¿szym czasie te¿ jej nie bêdzie
te¿ chcialam kupiæ na all...
[ z e-torebek to mam tylko Mabel fioletow±.. sprawuje siê dobrze ]

i tak, mam co¶ wspólnego z rachunkowo¶ci±, teraz troszkê ¿a³ujê ¿e bardziej z przysz³ym zawodem analityka ni¿ bieg³ego rewidenta... ale wszystko da siê zmieniæ
Stary 2011-02-03, 14:39   #510
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

Martole: no jako¶ tak wysz³o...a dzisiaj mi w jednej pasek siê urwa³ myslicie, ¿e mo¿na to jako¶ naprawiæ np u krawcowej albo gdzie indziej?

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.