|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
Cytat:
Cytat:
Nie nic nie bra³am
|
||
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
|
|
|
|
#483 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Widzê, ¿e humorek dopisuje i dobrze, z u¶miechem na buzi
![]() Eroll czekamy na to chwalenie siê, jak najszybciej! Sama mam w rodzinie tak± sytuacjê, ¿e jeden mój kuzyn mia³ autko ju¿ na d³ugo przed egzaminem, pó¼niej móg³ sobie ¶migaæ kiedy tylko chcia³, a kuzynka zda³a jakie¶ nieca³e 2 lata temu i nie je¼dzi ju¿ w ogóle, bo nie ma czym ![]() Dla mnie zmiana tych samochodów to te¿ g³upota, co by³o z³e w dotychczasowej Yarisce? Ja siê w ogóle zastanawiam, po co kursantowi takie drogie auta do nauki, skoro prawdopodobnie wiêkszo¶æ zdaj±cych na pocz±tku i tak nie mo¿e sobie pozwoliæ na takie samochodziki ![]() By³am, zapisa³am siê - ¶roda, 9 luty. godz. 8.30 Jak wraca³am w autobusie, widzia³am pana Grzesia w egzaminacyjnej eLeczce, jecha³ do mordu
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za termin
|
|
|
|
|
#485 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
![]() ca³kiem nied³ugo wziê³am, ale zanim zacznie dzia³aæ to padnê ![]() Cytat:
powodzenie Wariacie ![]() no to kombinuj Dziewczyno...
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
to mo¿e po³ó¿ siê kochana?
|
|
|
|
#487 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
![]() Jak szybciutko, od dzisiaj zaczynamy za Ciebie bardzo mocno trzymaæ kciuki |
|
|
|
|
#488 | |
|
Rozeznanie
|
Bidulka
![]() Cytat:
![]() Chocia¿ powiem Ci, znajoma ma ten czujnik parkowania/cofania - ca³kiem fajna sprawa, chocia¿ jej to i tak nic nie pomaga, bo mimo tego "pipciania" za uchem przycofa³a sobie ostatnio odrobinê za du¿o
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie oszukujmy siê, nie ka¿dy bêdzie mia³ mo¿liwo¶æ je¿d¿enia po zdaniu prawka jakim¶ super czy nawet ¶rednio nowym samochodem ![]()
|
|
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no wiadomo, takie bajery s± ju¿ z wy¿szych pó³ek. A¿ chcia³oby siê takim samochodem przejechaæ
![]() Na kursie powinni uczyæ jazdy ró¿nymi samochodami, ¿eby pó¼niej w³a¶nie nie by³o tego typu problemów. Ja chyba wiêkszo¶æ godzin przeje¼dzi³am na puncie, du¿o czasu spêdzi³am w renault clio (ja mówi³am, ¿e go nie lubiê, a instruktorzy mówili, ¿e przecie¿ to najlepsze auto i specjalnie mnie do niego wpakowywali), yarisk± je¼dzi³am zdecydowanie mniej, ale to w niej siê zakocha³am |
|
|
|
#491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Te¿ mia³am okazjê je¼dziæ ró¿nymi samochodami, g³ównie chodzi³o o skrzyniê biegów, ¿eby na egz. nie by³o niespodzianki z 6-biegow±. Ale ca³kowicie rozumiem Twoj± mi³o¶æ do toyotki
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-02-03 o 12:35 |
|
|
|
|
#492 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
liwiusz jakie szybkie terminy s± u Ciebie w Wordzie. Zazdroszê
![]() ![]() dobra ja to spadam siê uczyæ wpadnê pó¼niej, zeby pogratulowaæ dziewczynom ![]() Matylda smacznego i trzymam kciuki
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
Cytat:
a po tych 2 latach przewa¿nie mo¿na je jeszcze sprzedaæ za te 15-20 tysiêcy, pó¼niej ju¿ ciê¿ej a czasem o¶rodki egzaminacyjne tylko wypo¿yczaj± samochody tam w Wawie ponoæ Suzuki chcia³ wypo¿yczyæ za z³otkówkê za dzieñ
Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2011-02-03 o 12:53 |
|
|
|
|
#494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jadê sobie, jadê, wrzucam czwórkê, jadê, a tu mi nagle pyk, bieg sobie samoistnie wyskoczy³ ![]() A sprawa ogólnie tyczy siê nie samej wymiany samochodów, tylko wymiany na kompletnie co¶ innego, dlatego nie dziwiê siê, ¿e instruktorzy nie s± tym faktem zachwyceni.
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-02-03 o 12:57 |
|
|
|
|
#495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 3mw, owocnej nauki! ![]() ja te¿ spadam czytaæ ksi±¿kê na poniedzia³kowy egz
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
dziên doberek
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Witam z samego rana (dopiero wsta³am
)Liwiusz, fajny terminek Martolek Spaghetti bo Ciê bêdzie burczenie rozpraszaæ!Z tym porównywaniem do Lki to mój ojciec nie mo¿e wytrzymaæ ju¿, o T¯cie nie wspomnê... A ja jeszcze nie je¼dzi³am, ale pewnie jutro pomknê na zajêcia przygotowawcze do egz. zawodowego wymy¶li³am sobie te¿, ¿eby oswoiæ siê z samochodem T¯ta jutro pojedziemy na parking przed Carefourem i bêdziemy æwiczyæ...on jeszcze o tym nie wie, ale siê dowie, na pewno bêdzie zachwycony
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-02-03 o 13:36 |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
ja pewnie w sobotê pojadê do dziadków, to znów bêde mog³a sobie po¶migaæ autkiem
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Catttt
Z oswajaniem siê i æwiczeniem bardzo dobry pomys³ ![]() tak w ogóle to czeka³am na Ciebie ![]() mam pytanko, jak± etorebkê kupi³a¶? bo widzia³am, ¿e kodzik siê pojawi³ w podpisie ![]() kurde ja chcê klikn±æ czarn± flaviê, ale nie wiem czy mam czekaæ na jak±¶ przecenê? czy ju¿ klikaæ, czy czekaæ na wiosenn± kolekcjê
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Je¿eli akurat s± toyotki i toyota da najlepsz± ofertê to bêd± nowe toyotki... w moim WORDzie by³y grande - w pa¼dzierniku zosta³y zg³oszone oferty dwóch firm tylko na toyoty... tak bywa
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiêc I. nie s± zadowoleni ![]() ja tak wywnioskowa³am
|
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
![]() Wszystkie oprócz Emilki s± ju¿ niedostêpne. Wiem z do¶wiadczenia, ¿e lepiej nie czekaæ, jak co¶ siê podoba. Ja czeka³am nie wiem sama na co, i zniknê³a szara Andi, któr± chcia³am kupiæ (kupi³am na Allegro, czeka³am 3 tygodnie na przesy³kê, ze sprzedaj±cym zero kontaktu, postraszy³am policj± i skarbówk± to dopiero kasê odda³ ) wiêc mam teraz traumê i jak siê podoba to od razu kupujê ![]() A z t± kolekcj± wiosenn± to mo¿e byæ tak, ¿e bêdzie dopiero latem, jak dziewczyny z w±tku etorebkowego zapyta³y siê kiedy bêdzie jesienna to odpisali ¿e we wrze¶niu albo w pa¼dzierniku albo w listopadzie ![]() Widzia³am Flaviê kiedy¶ na ¿ywo i podoba³a mi siê bardzo, wcale nie jest taka wielka jak siê mo¿e wydawaæ. A ogl±da³a¶ real foty? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=45 Ja bym bra³a i nie czeka³a ![]() Nawiasem mówi±c, etorebka wci±ga ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-02-03 o 14:16 |
||
|
|
|
#503 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podczas mojej jazdy by³o mi dane jechaæ jak±¶ zastêpcz± yarisk±. Powiem szczerze by³a dziwna. Najlepsze by³o jak szukam tej d¼wigni do podnoszenia siedzenia: Ja: A mo¿na tu podnie¶æ siedzenie? I: Tak, tam z boku jest taka d¼wignia. Ja: <szukam> nie ma. I: No na pewno jest. Ja: Nie widzê. I: <wysiad³ z auta, podszed³ do mnie> O, rzeczywi¶cie nie ma. Jakie¶ dziwne to auto. A ja ju¿ tam umiera³am ze wstydu, ¿e d¼wigni nie mogê znale¼æ ![]() Ach, jak jecha³am z tat± po placu to te¿ gdera³am. "Czemu tu jest tak nisko? A, bo tu siê ciê¿ko krêci. Bo w toyotce jest inaczej. To nie moja wina, ten samochód jest jaki¶ dziwny" ![]() Cytat:
Edit: w³a¶nie zda³am sobie sprawê, ¿e ju¿ luty. Wcale takie nowe nie s± Cytat:
Edytowane przez Eroll Czas edycji: 2011-02-03 o 14:24 |
|||
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Catttt, niez³a kolekcja
![]() Dobrze, ¿e kasê odzyska³a¶... Tak, przejrza³am ca³y w±tek real chyba trzy razy i jako, ¿e to ma byæ pierwsza etorebka ( ) w³a¶nie na ni± siê zdecydujê, bo jest taka prosta, bez zbêdnych udziwnieñ, ja takie lubiê. A akurat sprzeda³am torebkê, której nie nosi³am, wiêc trochê do³o¿ê i kupiê flaviê I chyba Twojego kodu u¿yjê A powiedz, ile wynosi przesy³ka? Przepraszam, ¿e mêczê pytaniami
|
|
#505 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do e-torebki. Swego czasu mia³am straszn± ochotê na Laine albo Julie. Swoje potrzeby zaspokoi³am piêkn± torebk± z New Yorkera, ale chyba zobaczê co tam nowego ma e-torebka. W sumie torebek nigdy do¶æ
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe jak tam 2fenylo...
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, no ja codziennie mam do 12
jedynie ten czwartek teraz mam do 13 ale i tak nie jest ¼le![]() aaa nie mówcie o torebkach kocham kupowaæ torebki ostatnio przyjaciel policzy³ mi torebki i wysz³o, ¿e mam ich 25
![]() Edytowane przez sylwiszon757 Czas edycji: 2011-02-03 o 14:32 |
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia, dobry plan
25 torebek? ![]() ja mam mo¿e ze 3?
|
|
#509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wywnioskowa³a¶ ale chodzi³o mi o to, ¿e instruktor sobie mo¿e psioczyæ na WORDy, ale tak naprawdê nie ma na to wp³ywu i po prostu musi siê dostosowaæ.. Cytat:
te¿ chcialam kupiæ na all... [ z e-torebek to mam tylko Mabel fioletow±.. sprawuje siê dobrze ] i tak, mam co¶ wspólnego z rachunkowo¶ci±, teraz troszkê ¿a³ujê ¿e bardziej z przysz³ym zawodem analityka ni¿ bieg³ego rewidenta... ale wszystko da siê zmieniæ
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Martole: no jako¶ tak wysz³o
myslicie, ¿e mo¿na to jako¶ naprawiæ np u krawcowej albo gdzie indziej?
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

ale ze mnie ³akomczuszek jest

we¼ jaki¶ lek 

za termin

wiêc I. nie s± zadowoleni