Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 14:46   #451
Eleanor Rigby
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Ja tam się po horrorach boję, a takich drastycznych i realistycznych pełnych przemocy bardzo nie lubię. Wolę science-fiction, katastroficzne, albo smieszne troche, jak oszukac przeznaczenie.
Stary 2011-02-03, 14:48   #452
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alutram Pokaż wiadomość
Jakoś tydzień temu leciał w tv. Widziałam, urywkami. Chyba obejrzę jeszcze raz.

elve - nie warto:P?
Ja też go oglądałam jak leciał w tv, myślałam, że będzie fajny ze wzgledu na dobrą obsadę, a tak naprawdę to nie wiem co chcieli tym filmem przekazać, według mnie jest nudny. Miał być chyba z rodzju tych "głębokich", ale coś nie wyszło. Jednak nie jest chyba tak dobijający żeby nie móc go obejrzeć po rozstaniu z ciekawości można, ale nic specjalnego

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Edytowane przez Ofelia 20
Czas edycji: 2011-02-03 o 14:51
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:51   #453
alutram
Raczkowanie

A ja mam zamiar obejrzeć "Jak się pozbyć cellulitu?". Ciekawie się zapowiada, "Lejdis" i "Testosteron" były fajne, więc myślę, że ten też będzie niczego sobie.

Za każdym razem jak oglądam "Lejdis" - leżę i kwiczę
alutram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:58   #454
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
To się chyba mocno zastanowię .
Poczytaj o tym filmie, to będziesz wiedziała czy taka tematyka Ci odpowiada

Ogólnie uwielbiam całą czwórkę aktorów, a zawiodłam się na wszystkich.

"holiday" sobie wrzućcie albo "walentynki" jak już koniecznie musicie filmuy o love krowe oglądać

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Eleanor Rigby Pokaż wiadomość
Ja tam się po horrorach boję, a takich drastycznych i realistycznych pełnych przemocy bardzo nie lubię. Wolę science-fiction, katastroficzne, albo smieszne troche, jak oszukac przeznaczenie.
Ja horrorów się brzydzę - kiedyś wciągały, teraz to głównie piła motorowa, lasery i ogólnie mięcho wypadające z ekranu. Wolę czytać.

Thrillery kiedyś kochałam, na starość się nieco boję, spać potem nie mogę

A już filmy typu "jestem legendą" czy "apocalypto" - katastrofa, popieprzone sny gwarantowane

Katastroficzne? "2012" było ciekawe, ale w kinie i tylko w kinie, na małym ekranie nie zrobiło wrażenia.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
A ja mam zamiar obejrzeć "Jak się pozbyć cellulitu?". Ciekawie się zapowiada, "Lejdis" i "Testosteron" były fajne, więc myślę, że ten też będzie niczego sobie.

Za każdym razem jak oglądam "Lejdis" - leżę i kwiczę
Mnie trailer cellulitu jakoś odrzucił...ale może się przekonam, czaję się na "wojnę żeńsko-męską" czy jakoś tak.

"Lejdis" pierwsza liga, ale za pierwszym razem. Potem zaczęłam za bardzo wnikać i mi się zrobiło żal Kobry, a na początku była moim ideałem

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Ja też go oglądałam jak leciał w tv, myślałam, że będzie fajny ze wzgledu na dobrą obsadę, a tak naprawdę to nie wiem co chcieli tym filmem przekazać, według mnie jest nudny. Miał być chyba z rodzju tych "głębokich", ale coś nie wyszło. Jednak nie jest chyba tak dobijający żeby nie móc go obejrzeć po rozstaniu z ciekawości można, ale nic specjalnego
Nie poznałam Cię po avku Chyba i ja zmienię

Film pokazuje, że miłość to bzdura i nie daje nic poza skretynieniem i bólem, ja takiej pseudo filozoficznej tematyki po rozstaniu unikałam

No i ta sztywna Portman...co ona wie o tańcu na rurze phi!
Stary 2011-02-03, 14:59   #455
skorpionka1703
Przyczajenie

Witam wszystkie dzielne kobietki
jestem tu po raz pierwszy, ale czuje, ze wsiakne tu na dobre - dopiero rozstaje sie z facetem, nie trwa to niestety od wczoraj, a od 2 tygodni i jestem juz pewna na 100%, ze chce to zrobic...
skorpionka1703 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:02   #456
Malla
Nie depcze krokusów

Nadrabiam dalej...
Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
No trzeba byc człowiekiem wielce mnie kochał w weekend chciałzamieszkać ze mną. jestem taka piękna sliczna wspaniała jak to on bardzo mnei chce, a potem naraaaaaaaaaa. koniec z nami. najgorsze ze calyyy zwiazek mowil co innego ze chce stabilizacji powaznego zwiazku, wiec spadło to na mnie jak grom .
Patrząc na to, jak prawdziwe były jego słowa wobec Ciebie, wypada mi tylko współczuć tamtej, obecnie okłamywanej...
Cytat:
Napisane przez Neffik Pokaż wiadomość
No właśnie to jest tak dziwna sytuacja.. W sylwestra był trochę pijany, powiedział że nie spędzimy razem nocy bo idzie z kolegami do jakis znajomych.. zatkało mnie. Ale powiedział mi to przez telefon, więc próbowałam zadzwonić do niego, oczywiście wyłączyl komórkę. Nie przeprosił mnie za to.. Po prostu jak zadzwoniłam kilka dni później (bo tak to była cisza z jego strony), to stwierdził jak już pisałam, że jest zbyt zajęty pracą i nie ma czasu rozmawiać. A ja nawet nie zdązyłam nic powiedzieć. Uznałam że to koniec skoro do tej pory nie odzywa się. Ja już więcej nie chcę pisać czy dzwonić, bo dla mnie to nie jest poważny facet. I boli mnie to że zostałam po prostu olana
Nawet nie wiesz, jak miło zobaczyć wypowiedź osoby, która w idiotyczny sposób została porzucona, ale nie lata za facetem ani do niego nie wydzwania z pretensjami. Jak miło, że nie gnębisz go o rozmowy i wyjaśnienia, które zwykle nie mają najmniejszego sensu i wcale nie przynoszą ulgi.
Naprawdę miło przeczytać, że masz w sobie godność
Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Mój były poznał jakąś... w klubie o czym nie raczył mi wspomnieć jak się pytałam i pisał z nią na gg oraz umawiał na spotkania jak byliśmy jeszcze razem... ja leżałam na łóżku a on pisał ;/ jak się dowiedziałam myślałam, że mi serce pęknie ;/
Byłam w podobnej sytuacji, pękło mi serce. Ale się naprawiło
Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Szkoda Twojej energii na niego. Zasługujesz na kogoś wspaniałego, a nie półprodukt Będzie dobrze, jest tu wiele dziewczyn, które różne rzeczy pisały po rozstaniu, a teraz są szczęśliwe jako singielki, bądź są w nowych związkach. Głowa do góry
btw gdzie są nasze mentorki: elve, Malla i reszta?
Dobre z tym półproduktem
Wczoraj padł Wizaż, a potem musiałam się zająć pewnym obolałym sportowcem, któremu źle się śpi we własnym domu, bo stęskniony kot po nim skacze...
Cytat:
Napisane przez justyskaa789 Pokaż wiadomość
byłam z królikiem u weterynarza. Biedactwo. Ciągle problemu z zębami, teraz łapka
O, macie z Howdoi po króliku, fajnie Jakie są?
Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Siostra mojego byłego napisała mi, że zostanę ciocią, jest w ciąży.. eh cudnie, tylko to, obecny układ, to wszystko nie tak miało wyglądać!
Mimo wszystko zabolało.
Czemu Ci to napisała, macie kontakt, spotykacie się?
Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Mój dobry kolega zmarł, nagle, w wieku 30 lat. Straszne. Człowiek z sercem na dłoni, wieczny imprezowicz, świetny kompan do wszystkiego. Byłam z Nim w zeszłym roku na Ibizie. Szok. A jeszcze kilka dni temu z Nim rozmawiałam..
Przykre...
Stary 2011-02-03, 15:03   #457
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez skorpionka1703 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dzielne kobietki
jestem tu po raz pierwszy, ale czuje, ze wsiakne tu na dobre - dopiero rozstaje sie z facetem, nie trwa to niestety od wczoraj, a od 2 tygodni i jestem juz pewna na 100%, ze chce to zrobic...
Oj tak, ten wątek ma właściwości silnie uzależniające

Jeśli jesteś pewna, nie widzisz ratunku, nie ma opcji żebyście oboje walczyli...to nie warto ciągnąć dłużej.

Witamy w naszym wariatkowie
Stary 2011-02-03, 15:04   #458
alutram
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Poczytaj o tym filmie, to będziesz wiedziała czy taka tematyka Ci odpowiada

Ogólnie uwielbiam całą czwórkę aktorów, a zawiodłam się na wszystkich.

"holiday" sobie wrzućcie albo "walentynki" jak już koniecznie musicie filmuy o love krowe oglądać

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Ja horrorów się brzydzę - kiedyś wciągały, teraz to głównie piła motorowa, lasery i ogólnie mięcho wypadające z ekranu. Wolę czytać.

Thrillery kiedyś kochałam, na starość się nieco boję, spać potem nie mogę

A już filmy typu "jestem legendą" czy "apocalypto" - katastrofa, popieprzone sny gwarantowane

Katastroficzne? "2012" było ciekawe, ale w kinie i tylko w kinie, na małym ekranie nie zrobiło wrażenia.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Mnie trailer cellulitu jakoś odrzucił...ale może się przekonam, czaję się na "wojnę żeńsko-męską" czy jakoś tak.

"Lejdis" pierwsza liga, ale za pierwszym razem. Potem zaczęłam za bardzo wnikać i mi się zrobiło żal Kobry, a na początku była moim ideałem

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Nie poznałam Cię po avku Chyba i ja zmienię

Film pokazuje, że miłość to bzdura i nie daje nic poza skretynieniem i bólem, ja takiej pseudo filozoficznej tematyki po rozstaniu unikałam

No i ta sztywna Portman...co ona wie o tańcu na rurze phi!
Widziałam . Typowa komedia romantyczna, u mnie zależy od humoru, czasami mam ochotę na takie kluchy, czasem wolę obejrzeć coś konkretniejszego

O tym nie słyszałam . Tytuł obiecujący

Kurczę, wybrałabym się do kina..tylko chyba jak już pójdę sama .
Stary 2011-02-03, 15:07   #459
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
JUNIORKA To ty jeszcze do exa piszesz ; o przeciez ty z nim sie rozstałaś jakos tak jak ja z moim ex ex nie wiem w której częsci ;>
Nie pytaj...
Długo gadać...Po wrześniu przestałam utrzymywać kontakt,zaczęły sie strzałki...W pt.się upiłam,napisałam do niego esy...poczułam sie jak idiotka i od pt.był spokój...A dzisiaj w nocy puścił mi strzałkę znowu
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:07   #460
ilo16na
Zakorzenienie

A je sie jeszcze dziwie Malli ze ma sile nadrabiac kazda po kolei i pisac.. ze nie stracila jeszcze nadzieji i na czytanie glupot(chociazby moich)
I ze nie woli sie zajac swoim ciachem niz desperatka na forum -tez to jest jakis masochizm?

W ogole wracajac do tematu tej starszej bezdomnej babki -myslicie ze jakbym cos kupila do jedzenia i zaniosla to dobre wyjscie?bo ona siedzi z kubeczkiem na pieniazki..
A mi jej zal bo 2 rok ja widze we Wrocku na tych schodach z pieskiem.
.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2011-02-03 o 15:09
ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:11   #461
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Widziałam . Typowa komedia romantyczna, u mnie zależy od humoru, czasami mam ochotę na takie kluchy, czasem wolę obejrzeć coś konkretniejszego

O tym nie słyszałam . Tytuł obiecujący

Kurczę, wybrałabym się do kina..tylko chyba jak już pójdę sama .
http://www.filmweb.pl/film/Walentynki-2010-260568

A "holiday" było takie...ciepłe Nietypowe jak na komedię romantyczną, gdzie przeważnie jest love od pierwszego wejrzenia, ale on albo ona zaraz planują ślub i ojoj co robić.

Ja do kina najbardziej lubię chodzić sama. Albo z babami. Chłop rozprasza
A, no od łażenia na ekranizacje komiksów mam jednego kolegę
Stary 2011-02-03, 15:20   #462
OtTakaJa
Zakorzenienie

Miałam nie pisać, ale nie wytrzymałam
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Nie pytaj...
Długo gadać...Po wrześniu przestałam utrzymywać kontakt,zaczęły sie strzałki...W pt.się upiłam,napisałam do niego esy...poczułam sie jak idiotka i od pt.był spokój...A dzisiaj w nocy puścił mi strzałkę znowu
Jak zareagowałaś na jego strzałkę? Odpuściłaś mu? Napisałaś coś?
Wiesz co, identyczna sytuacja jak moja i eksa. Pewnie do tej pory bawilibyśmy się w takie pisanie, puszczanie strzałek itp., gdyby któraś ze stron w końcu nie powiedziała jasno i wyraźnie dość (w tym wypadku mi się udało). Pewnego pięknego dnia zmieniłam nr gadu i eks bezpowrotnie zniknął z mojego życia. Wg mnie jesteś za mało stanowcza.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:25   #463
Ofelia 20
Zadomowienie

Elve- zmien, zmień ja też czasami nie poznaje kogoś, np monillka ciągle zmienia

Holiday mi się podobało, a ja tak nie przepadam za romantycznymi filmami tzn mogę obejrzeć, ale wszystkie są o tym samym. Zdecydowanie wole thrillery jakaś tajemnica, zbrodnia, może być też dramat psychologiczny.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:26   #464
alutram
Raczkowanie

No, fakt. Jak z ex'em chodziłam do kina to nigdy jakoś połowy nie widziałam .
Za to z Babami moimi byłyśmy na "Incepcji" - było świetnie, próbujemy to powtórzyć, ale średnio nam wychodzi, bo do najbliższego dobrego kina mamy 60 km. I jak już chcemy jechać to musimy robić wyprawę pociągiem :P. Lubię takie wypady. W ogóle z Babami to fajnie jest

Edytowane przez alutram
Czas edycji: 2011-02-03 o 15:27
Stary 2011-02-03, 15:27   #465
howdoi
Zadomowienie

Malla
miniaturka, długowłosy mały knurek

Oooo oooł mam doła :/ 3. dzień po rozstaniu. próbowałam się czymś zająć. myłam okna i cały czas płakałam. Chyba przychodzi najgorszy okres... :|
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:29   #466
alutram
Raczkowanie

Spadam do nauki, bo nie chce mi się pisać tego egzaminu w terminie poprawkowym. A siedząc tu mam na to coraz większe szanse.

P.S. Ten wątek naprawdę uzależnia.

howdoi - trzymaj się, każdy to przechodzi...ale minie

Edytowane przez alutram
Czas edycji: 2011-02-03 o 15:31
Stary 2011-02-03, 15:34   #467
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Miałam nie pisać, ale nie wytrzymałam

Jak zareagowałaś na jego strzałkę? Odpuściłaś mu? Napisałaś coś?
Wiesz co, identyczna sytuacja jak moja i eksa. Pewnie do tej pory bawilibyśmy się w takie pisanie, puszczanie strzałek itp., gdyby któraś ze stron w końcu nie powiedziała jasno i wyraźnie dość (w tym wypadku mi się udało). Pewnego pięknego dnia zmieniłam nr gadu i eks bezpowrotnie zniknął z mojego życia. Wg mnie jesteś za mało stanowcza.
Skasowałam go z GG i fejsa ....Nie daje mu znaku życia od ubiegłego tygodnia
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-02-03, 15:45   #468
Malla
Nie depcze krokusów

Nadrabiam dalej...
Cytat:
Napisane przez Eleanor Rigby Pokaż wiadomość
Brzmię jak naiwna nastolatka, którą nie jestem. Po prostu liczyłam na poważny związek, na dobre i na złe, a czuję, że mogę mieć tylko pozory, a nie mojego mężczyznę koło siebie. Czy wymagam niemożliwego? On czasem mówi, że nikt mi nie da tego czego chcę. A ja czasem jestem pewna, że to on jest niedojrzały i egoistyczny.
Nie wiemy jak jest naprawdę, czy to Ty histeryzujesz, czy to on zlewa Cię po całości (brzmisz bardzo rozsądnie, więc jestem przekonana, że jednak to drugie), ale może w kolejnym związku warto okazywać więcej siły i pewności siebie, a mniej płaczu i słabości? Nieważne kto ma rację (pewnie oboje, bo to bardzo subiektywne wrażenia), po prostu rozminęliście się w oczekiwaniach od partnera... Czy naprawdę warto to dalej ciągnąć, ranić się, blokować szczęście z kimś innym?
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Chcialabym byc szczesliwa singielka jak Wy(kiedys taka bylam-przed nim)
Ja nie jestem
Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Podsumowując - bardzo fajna znajomość, ale kurde! Co z jego dziewczyną? Na pewno nie zrobię nigdy nic, co mogłoby ją zranić, ale jest problem, bo on tak strasznie mi się spodobał... ;/ Mam zerwać z nim kontakt, żeby nie sprawić sobie w przyszłości bólu? Sama nie wiem, co robić...
Pobudka, ptaszyno! Ma dziewczynę, czerwona lampka, alert, alert! Tańczy zmysłowo z laskami na dyskotekach mimo że wie, jaką awanturę zrobiłaby mu jego dziewczyna i Ty byś chciała kontynuować znajomość z takim fałszywcem, nawet jako koleżanka? eeeee, nie warto...
Cytat:
Napisane przez Remedios_Buendia Pokaż wiadomość
Rozstaliśmy się, wróciliśmy do siebie, minęło kilka miesięcy i znów stałam się błagającą o zainteresowanie i dobrą wolę dziewczynką.
Co ciekawe, po rozstaniu bawiłam się świetnie, odżyłam (oczywiście po tygodniu dogorywania w łóżku, ale jednak), a potem wróciłam do niego, bo tęskniłam, bo błagał, bo obiecywał wspaniałą przyszłość, bo się zmienił, bo umierał, gdy mnie nie było.
Teraz nie odzywa się tydzień, a ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu, jak można być takim niedojrzałym, egoistycznym hipokrytą. Co ciekawe nie mogę wyjść z podziwu i ze związku też nie.
Witaj O rany, przez "Sto lat samotności" chyba pół roku brnęłam, nie mogłam się doczekać, aż się skończy...
Rozstaliście się, uraziłaś jego męską dumę, więc zaczął się starać, a gdy dogonił króliczka, starania opadły... To tylko dowodzi, że nie uczucie powoduje jego zachowaniem, tylko jego ego.
Cytat:
przekonam sie czy bylo warto sie z nim spotkac czy to naprawde nie mialo sensu
OK, tylko co oznacza "przekonam się, czy było warto się spotkać"? Przekreślisz wszystkie krzywdy jednym spotkaniem, na którym będzie miły, zapominając o setkach, w trakcie których Cię totalnie olewał?
Dlaczego zakładam, że będzie miły? Bo pojechałaś mu po ambicji i wymknęłaś się spod kontroli. Ale to uczucie, które kiedyś między Wami było, jest już zniszczone i każdy miły gest z jego strony będzie tylko tymczasowy, a zaraz znowu zacznie się to samo.
Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Ja tak teraz w ogóle ni z gruchy ni z pietruchy, ale pamiętacie Kena, który przewinął się jakoś w listopadzie przez moje życie(tego, który stwierdził, że nic z tego nie będzie bo jestem zbyt naturalna)?
Szukałam, szukałam i znalazłam:
http://szafa.pl/c3076741-r-ozowe-czolenka-roz-38.html
Buty, które chciał żebym sobie dla niego kupiła:ha haha: Ostrzegam, zdjęcia drastyczne
Pamiętam Pierwsza klasa buty
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No co kto lubi. Ja tak bezpłciowo grającej obsady w filmie o wielkich emocjach to chyba nie widziałam
Poza tym film jest z gatunku ponurych, same kłamstwa, zdrady, ogólne debilizmy nie pomagające podnieść się po rozstaniu
Faktycznie styl gry jest zimny, ale myślę, że to celowe.
Na rozstania nie polecam, bo to film typu "każdy z każdym", bardzo dobijający. I nudny. "Plotkara" przynajmniej bywa zabawna
Cytat:
Widzialam kilka scen z "Patologii" i "Paranormal Activity"
Tu mysle by obejrzec calosc sobie.
Hostel obejrzalam (chodz to bylo zbyt drastyczne juz jak na mnie..
A oszukac przeznaczenie jest dla mnie smieszne (tak naciagniete)
"Paranormal activity" to nie jest typowy horror. Trzyma w napięciu, bo opowiada o zwyczajnej parze, kręcącej film zwykłą kamerą, a tu słychać jakieś stuki, puki, światło samo się zapala, laska godzinami stoi bez ruchu przy łóżku i tego nie pamięta itp. Film próbuje pokazać, że w przeciwieństwie do duchów z cmentarza indiańskiego, na miejscu którego postawiliśmy chałupę, to może się przydarzyć każdemu...
"Hostel" jest zabawny w swej drastyczności.
"Final destination" to nie horrory, tylko pseudo straszne filmy dla młodzieży
Cytat:
A je sie jeszcze dziwie Malli ze ma sile nadrabiac kazda po kolei i pisac.. ze nie stracila jeszcze nadzieji i na czytanie glupot(chociazby moich)
I ze nie woli sie zajac swoim ciachem niz desperatka na forum -tez to jest jakis masochizm?
W pracy jestem, a Ciacho do domu pojechało, więc cały wieczór mogę Wam poświęcić
Nadrabiam, żeby taki normalny Facet nie pisał, że my tu tylko ploteczki uskuteczniamy
Czy ta bezdomna pani przyjmuje jedzenie, czy tylko zbiera kasę na wódeczkę?

O, Ofelię wyłowili
Stary 2011-02-03, 15:47   #469
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Skasowałam go z GG i fejsa ....Nie daje mu znaku życia od ubiegłego tygodnia
To jak chcesz naprawdę mieć go z głowy to nie odpuszczaj strzałek, nie reaguj i po jakimś czasie da sobie siana

Stary 2011-02-03, 15:47   #470
qathe
Wtajemniczenie

Wie tos moze czy w Samsungu Avilli jest taa opcja,ze mozna zablokowac numer aby nei dostawac ani sms ani zeby ten ktos nie dzwonil?

qathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:54   #471
ilo16na
Zakorzenienie

Malla..
Wlasnie chcialabym sie przekonac dla odmiany czy bedzie mily czy bedzie taka rozmowa jak ostatnio..

Co do tej Pani
No wlasnie nie wiem czy by wziela jedzenie ....dlatego sie zastanawiam.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 15:59   #472
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
To jak chcesz naprawdę mieć go z głowy to nie odpuszczaj strzałek, nie reaguj i po jakimś czasie da sobie siana
Nie odpuszczam...On nie z tych co daje o sobie zapomnieć
Bo jak w październiku nie odzywałam sie przez 2 tyg.to mnie męczył
Cytat:
Stary 2011-02-03, 16:01   #473
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Pobudka, ptaszyno! Ma dziewczynę, czerwona lampka, alert, alert! Tańczy zmysłowo z laskami na dyskotekach mimo że wie, jaką awanturę zrobiłaby mu jego dziewczyna i Ty byś chciała kontynuować znajomość z takim fałszywcem, nawet jako koleżanka? eeeee, nie warto...

Właśnie on tej mojej zmysłowości nie podzielał... Ja się wiłam, a on był trochę speszony w niektórych momentach i starał się obniżyć mój zapał. Naprawdę ciężko znaleźć jego winę w tej sytuacji, nawet jeśli dla Was to inaczej wygląda. To ja, głupia, jestem beznadziejnie zauroczona.
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:04   #474
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:

Co do tej Pani
No wlasnie nie wiem czy by wziela jedzenie ....dlatego sie zastanawiam.
Kup i daj. Zobaczysz czy weźmie jak nie to trudno

Cytat:
Wkurzające takie coś
Skasować z portali, wykasować jego numery, najlepiej jeszcze zablokować i zero reakcji
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:06   #475
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
I co było po tych dwóch tygodniach?

Stary 2011-02-03, 16:08   #476
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wlasnie chcialabym sie przekonac dla odmiany czy bedzie mily czy bedzie taka rozmowa jak ostatnio..
To jest manipulator, więc może się zachowywać tak, jak uważa, że będziesz tego oczekiwała, byle Cię okręcić wokół palca. Dlatego myślę, że będzie miły, jak się będziecie widywać.
Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Właśnie on tej mojej zmysłowości nie podzielał... Ja się wiłam, a on był trochę speszony w niektórych momentach i starał się obniżyć mój zapał. Naprawdę ciężko znaleźć jego winę w tej sytuacji, nawet jeśli dla Was to inaczej wygląda. To ja, głupia, jestem beznadziejnie zauroczona.
Czyli sytuacja jest prosta - zapominamy o tym panu, pamiętamy o jego dziewczynie
Stary 2011-02-03, 16:09   #477
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To jest manipulator, więc może się zachowywać tak, jak uważa, że będziesz tego oczekiwała, byle Cię okręcić wokół palca. Dlatego myślę, że będzie miły, jak się będziecie widywać.

Czyli sytuacja jest prosta - zapominamy o tym panu, pamiętamy o jego dziewczynie
Czyli uważasz, że nawet jako znajomi odpada?
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:11   #478
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
I co było po tych dwóch tygodniach?
odpuściłam
Cytat:
Stary 2011-02-03, 16:12   #479
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
odpuściłam

Stary 2011-02-03, 16:25   #480
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
I knowwwwww
I fell gilty

Ale postanowiłam nigdy wiecej
Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości