|
|
#451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Ja tam się po horrorach boję, a takich drastycznych i realistycznych pełnych przemocy bardzo nie lubię. Wolę science-fiction, katastroficzne, albo smieszne troche, jak oszukac przeznaczenie.
|
|
#452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z ciekawości można, ale nic specjalnego
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-02-03 o 14:51 |
|
|
|
|
#453 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam zamiar obejrzeć "Jak się pozbyć cellulitu?". Ciekawie się zapowiada, "Lejdis" i "Testosteron" były fajne, więc myślę, że ten też będzie niczego sobie.
![]() Za każdym razem jak oglądam "Lejdis" - leżę i kwiczę
|
|
|
|
#454 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Poczytaj o tym filmie, to będziesz wiedziała czy taka tematyka Ci odpowiada
![]() Ogólnie uwielbiam całą czwórkę aktorów, a zawiodłam się na wszystkich. "holiday" sobie wrzućcie albo "walentynki" jak już koniecznie musicie filmuy o love krowe oglądać ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Thrillery kiedyś kochałam, na starość się nieco boję, spać potem nie mogę ![]() A już filmy typu "jestem legendą" czy "apocalypto" - katastrofa, popieprzone sny gwarantowane ![]() Katastroficzne? "2012" było ciekawe, ale w kinie i tylko w kinie, na małym ekranie nie zrobiło wrażenia. ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
"Lejdis" pierwsza liga, ale za pierwszym razem. Potem zaczęłam za bardzo wnikać i mi się zrobiło żal Kobry, a na początku była moim ideałem ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Chyba i ja zmienię ![]() Film pokazuje, że miłość to bzdura i nie daje nic poza skretynieniem i bólem, ja takiej pseudo filozoficznej tematyki po rozstaniu unikałam ![]() No i ta sztywna Portman...co ona wie o tańcu na rurze phi!
|
|
|
#455 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dzielne kobietki
![]() jestem tu po raz pierwszy, ale czuje, ze wsiakne tu na dobre - dopiero rozstaje sie z facetem, nie trwa to niestety od wczoraj, a od 2 tygodni i jestem juz pewna na 100%, ze chce to zrobic... |
|
|
|
#456 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Nadrabiam dalej...
Cytat:
Cytat:
Naprawdę miło przeczytać, że masz w sobie godność Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj padł Wizaż, a potem musiałam się zająć pewnym obolałym sportowcem, któremu źle się śpi we własnym domu, bo stęskniony kot po nim skacze... ![]() Cytat:
Jakie są?Cytat:
Cytat:
|
|
|
#457 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Jeśli jesteś pewna, nie widzisz ratunku, nie ma opcji żebyście oboje walczyli...to nie warto ciągnąć dłużej. Witamy w naszym wariatkowie
|
|
|
#458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Typowa komedia romantyczna, u mnie zależy od humoru, czasami mam ochotę na takie kluchy, czasem wolę obejrzeć coś konkretniejszego![]() O tym nie słyszałam . Tytuł obiecujący ![]() Kurczę, wybrałabym się do kina..tylko chyba jak już pójdę sama .
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Długo gadać...Po wrześniu przestałam utrzymywać kontakt,zaczęły sie strzałki...W pt.się upiłam,napisałam do niego esy...poczułam sie jak idiotka i od pt.był spokój...A dzisiaj w nocy puścił mi strzałkę znowu
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
A je sie jeszcze dziwie Malli ze ma sile nadrabiac kazda po kolei i pisac.. ze nie stracila jeszcze nadzieji i na czytanie glupot(chociazby moich)
I ze nie woli sie zajac swoim ciachem niz desperatka na forum -tez to jest jakis masochizm? ![]() W ogole wracajac do tematu tej starszej bezdomnej babki -myslicie ze jakbym cos kupila do jedzenia i zaniosla to dobre wyjscie?bo ona siedzi z kubeczkiem na pieniazki.. A mi jej zal bo 2 rok ja widze we Wrocku na tych schodach z pieskiem..
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-03 o 15:09 |
|
|
|
#461 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() A "holiday" było takie...ciepłe Nietypowe jak na komedię romantyczną, gdzie przeważnie jest love od pierwszego wejrzenia, ale on albo ona zaraz planują ślub i ojoj co robić. ![]() Ja do kina najbardziej lubię chodzić sama. Albo z babami. Chłop rozprasza ![]() A, no od łażenia na ekranizacje komiksów mam jednego kolegę
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Miałam nie pisać, ale nie wytrzymałam
![]() Cytat:
Wiesz co, identyczna sytuacja jak moja i eksa. Pewnie do tej pory bawilibyśmy się w takie pisanie, puszczanie strzałek itp., gdyby któraś ze stron w końcu nie powiedziała jasno i wyraźnie dość (w tym wypadku mi się udało ![]() ). Pewnego pięknego dnia zmieniłam nr gadu i eks bezpowrotnie zniknął z mojego życia . Wg mnie jesteś za mało stanowcza.
|
|
|
|
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Elve- zmien, zmień
ja też czasami nie poznaje kogoś, np monillka ciągle zmienia![]() Holiday mi się podobało, a ja tak nie przepadam za romantycznymi filmami tzn mogę obejrzeć, ale wszystkie są o tym samym. Zdecydowanie wole thrillery
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
No, fakt. Jak z ex'em chodziłam do kina to nigdy jakoś połowy nie widziałam
![]() . Za to z Babami moimi byłyśmy na "Incepcji" - było świetnie, próbujemy to powtórzyć, ale średnio nam wychodzi, bo do najbliższego dobrego kina mamy 60 km. I jak już chcemy jechać to musimy robić wyprawę pociągiem :P. Lubię takie wypady. W ogóle z Babami to fajnie jest
Edytowane przez alutram Czas edycji: 2011-02-03 o 15:27 |
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Malla
miniaturka, długowłosy mały knurek Oooo oooł mam doła :/ 3. dzień po rozstaniu. próbowałam się czymś zająć. myłam okna i cały czas płakałam. Chyba przychodzi najgorszy okres... :| |
|
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
Spadam do nauki, bo nie chce mi się pisać tego egzaminu w terminie poprawkowym. A siedząc tu mam na to coraz większe szanse
.P.S. Ten wątek naprawdę uzależnia .howdoi - trzymaj się, każdy to przechodzi...ale minie
Edytowane przez alutram Czas edycji: 2011-02-03 o 15:31 |
|
|
|
#467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#468 | |||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Nadrabiam dalej...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O rany, przez "Sto lat samotności" chyba pół roku brnęłam, nie mogłam się doczekać, aż się skończy...Rozstaliście się, uraziłaś jego męską dumę, więc zaczął się starać, a gdy dogonił króliczka, starania opadły... To tylko dowodzi, że nie uczucie powoduje jego zachowaniem, tylko jego ego. Cytat:
Dlaczego zakładam, że będzie miły? Bo pojechałaś mu po ambicji i wymknęłaś się spod kontroli. Ale to uczucie, które kiedyś między Wami było, jest już zniszczone i każdy miły gest z jego strony będzie tylko tymczasowy, a zaraz znowu zacznie się to samo. Cytat:
Pierwsza klasa buty ![]() Cytat:
Na rozstania nie polecam, bo to film typu "każdy z każdym", bardzo dobijający. I nudny. "Plotkara" przynajmniej bywa zabawna ![]() Cytat:
![]() "Hostel" jest zabawny w swej drastyczności. "Final destination" to nie horrory, tylko pseudo straszne filmy dla młodzieży ![]() Cytat:
![]() Nadrabiam, żeby taki normalny Facet nie pisał, że my tu tylko ploteczki uskuteczniamy ![]() Czy ta bezdomna pani przyjmuje jedzenie, czy tylko zbiera kasę na wódeczkę? O, Ofelię wyłowili
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
Wie tos moze czy w Samsungu Avilli jest taa opcja,ze mozna zablokowac numer aby nei dostawac ani sms ani zeby ten ktos nie dzwonil?
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Malla..
Wlasnie chcialabym sie przekonac dla odmiany czy bedzie mily czy bedzie taka rozmowa jak ostatnio.. Co do tej Pani No wlasnie nie wiem czy by wziela jedzenie ....dlatego sie zastanawiam.
|
|
#472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo jak w październiku nie odzywałam sie przez 2 tyg.to mnie męczył
|
|
#473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie on tej mojej zmysłowości nie podzielał... Ja się wiłam, a on był trochę speszony w niektórych momentach i starał się obniżyć mój zapał. Naprawdę ciężko znaleźć jego winę w tej sytuacji, nawet jeśli dla Was to inaczej wygląda. To ja, głupia, jestem beznadziejnie zauroczona. |
|
|
|
|
#474 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak nie to trudnoCytat:
![]() Skasować z portali, wykasować jego numery, najlepiej jeszcze zablokować i zero reakcji |
||
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#476 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#477 |
|
Rozeznanie
|
Czyli uważasz, że nawet jako znajomi odpada?
|
|
|
|
#478 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#480 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

. Widziałam, urywkami. Chyba obejrzę jeszcze raz.
z ciekawości można, ale nic specjalnego