|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
podobno olej rycynowy dobrze dziala na rzesy i jeszcze te rybki keratynowe Gal- ale sama nie stosowalam wiec nie jestem pewna ich dzialania
|
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulka
swietny kolor dzinow a mam jedne takie posiejpano-porwane![]()
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rzeczywiście długo się trzymają na powiekach, teraz zamówiłam sobie na all bazę pod cienie pod podkład to już w ogóle będą się trzymać miss sporty 6,50 chyba kosztował
|
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz takie zwierzenia mi robili bardzo zamulajace to bylo
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to dośc tani |
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no teraz to chyba przesadziłaś, co ty nie widziałaś moich zdjęć? Ja to chuda byłam zanim związałam się z moim tż a teraz mam +8kg albo lepiej bo na wagę od jakiegoś czasu nie wchodzę a ja mam typową figurę gruchy, nawet jak byłam szczupła tyłek zawsze był
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Ja strasznie nie narzekam
![]() Ale jednak trzeba te parę kg zrzucić, tak jak piszę chociazby dla zdrowia, zeby ciśnienie bylo dobre i kondycja była Troszkę tłuszczyku i budowy kobiecej pewnie że potrzeba ale nie tłuszczu ![]() No cyc wazna sprawa
|
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja tego nie lubie... Faceci lubią i takie, i takie, znajdą sie nawet tacy co lubią kobiety z nadwagą. KAżdy facet ma swój gust i taka jest prawda. Jedni wolą bardziej szczupłe, inni mniej, inni jeszcze inne. Nawet "szkielety" maja swoich adoratorów Nie mówie tu o anorektyczkach a o tych bardziej szczupłych dziewczynach.Ja miałam +6 kg i ani wiecej cyca ani wiecej tylka nie miałam Ja moge miec co najwyzej wiekszy brzuch, wieksze boczki, wieksze uda. Taka natura i sie nic z tym nie zrobi i jest masa takich dziewczyn i one tak samo maja powodzenie jak i te o kobiecych kształtach Wszystkie kobietki jesli zadbane sa fajne i o
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-02-03 o 17:07 |
|
|
|
|
#4089 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki kochane za miłe słowa w sumie niewiem jak to napisac poprostu dziekuje.Własnie jestem na etapie podejmowania decyzji co dalej....i chyba przyszłosci juz nie ma,nie potrafimy ze soba rozmawiac nawet i wogóle jest jakos dziwnie nie tak wyobrazałam sobie swoje małzeństwo.Macie racje jest dziecko i to chyba dlatego juz tak długo zastanawiam sie co zrobic ciagle myśle o niej i nie potrafie podjac decyzji ale juz chyba pora zeby wziasc to w swoje rece i zakończyc bo naprawde sie męcze.
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki
no no..ale się rozpisałyście ![]() ja dziś nieciekawy dzień miałam, rano patrze i coś nie tak z nogą, kolano boli jak cholera, stopa spuchnięta i sina, dobrze, że akurat TZ był ze mną to mnie do szpitala zawiozł i wycieli mi w tym gipsie takie okienko na kolanie i się okazało, ze nie teges cos :P trzeba było znowu kłuc i sciagac płyn, ehh nie będę Wam zdawać dokładnej relacji ale za miło nie było a TZ kochany, mielismy do MCD dzis jechac to mi przywiozl do domu cały zestaw, lody i sobie jedlismy ;D bunny[/COLOR]- powiem Ci Kochana, że strasznie przyjemnie się Ciebie czyta wiele ciepła masz w sobie, noo naprawdę fajnie poczytać takie wypowiedzi ![]() HopeMadziu- trzymaj się i mam nadzieje, że sobie ułożysz dobrze zycie, pamietaj, że najważniejsze żebys była szczesliwa ![]() kotka- hahaha jestes mega craaazyy, taka agentka że hoho a te stroje na walentynkową noc to po prostu wymiękłam :P |
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i chude maja swoich zwolenników, znam takich. Nawet swoje dziewczyny niektórzy namawiaja do odchudzania chociaz one wcale z czego chudnac nie maja ![]() A co do kości - sprawa wzgledna Ja jestem po prostu szczupła - ale koścista. Kiedyś wazylam w granicach 56-57 kg przy wzroscie 161-162 i i tak kości obojczyka czy miednicy mi wystawały, tak samo ostatnie zebra. A biustu i tak prawie nic Ale za tyłek czy uda spokojnie mozna łapac Nie mam pojecia od czego to zalezy
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-02-03 o 17:24 |
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 164 i waze 53 ale w wiekszosci to wazy u mnie pewnie cyc
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe dziewczyny ale szalejecie
![]() Kotka niezły strój Ja tam bym wolała zwykłą kokardka się obwiązać jak prezent i już - Hej ![]() A tekst kitkulki o stroju sexi zakonnicy na niedziele powalił mnie na łopatki A wy tu znów o tym kto jak wygląda Oj będzie lanie za narzekanie ![]() A Madziu Ty się trzymaj dzielnie - bo na pewno taka decyzja nie jest ani łatwa ani przyjemna ![]() Kiykulka też mam takie zwykłe granatowe rurki - muszą być idealnie pasują praktycznie do wszystkiego |
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym nie płakała jakby mi w tym rejonie przybyło parę cm ![]() Apropo dziewczyny - ostatki się zbliżają.. |
|
|
|
|
#4098 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jak wychodzi ta garnier nutrisse 9.1? bardzo szaro? macie jakieś fotki?
|
|
|
|
#4099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jestem przewrażliwiona i mam nadzieję że to był komplement.A nóżka żeby szybko wyzdrowiała i jak najmniej bolała! Cytat:
![]() Ja niestety cierpię na za maly biust ale tylko tego mi do szczęścia brak i śmieje sie do tz że jak mu urodzę i wykarmię 2 dzieci to stawia mi operację powiększenia biustu zgodził sie od ręki
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc blodyneczki
Co do kupowania w internecie szmatek to u mnie to nie przejdzie. Nie lubie kupowackota w worku. Obrazek obrazkiem ale u mnie musi byc wszystko jasne za co place. No i te rozmkary NIE NIE DZIEKUJE. Inne ze zy tak jak najbardziej. Bunny Sukieneczka czy tunika ok ale nie moj styl. Nieingeruje w czyjes gusta. Mi sie podobaja inne style komus moga inne. Nigdy nie oceniam ludzi po wygladzie. No chyba ze wiem z kim mam doczynienia to koment walne. Jesli Tobie sie podoba to kup i delektuj sie tym bo w koncu to o to chodzi aby dobrze sie czuc w tym czym sie chodzi. A co do wloskow Poprostu nie moge sie napatrzec. Ja takie mam przez pierwszy tydzien a potem traca ta jasnosc. Ale naprawde piekny odcien blondu. Zastanow sie jeszcze czy chcesz go zmienic. Agatko Czy ty cos mowilas o puszystym wygladzie? O prosze Cie. Daj spokuj sie zadreczac tymi mislami i foty dawaj i to juz ![]() Kikulka Ale piekne spodenki Rewelacyjne. Widziasz zakupki udane i od razu sie czlowiekowi lepiej robi. P. S. Ale ta metke z numerkiem XS moglas sobie darowac ![]() A no i cienie tez boskie A ja sie dzis czuje fatalnie. Moja deprecha sie poglebia. Glowa mnie boli i zyc mi sie nie chce. Jejku kiedy sie to skonczy. Ok uciekam troszke popracowac. Tzymajcie sie laseczki. Do pozniej
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wstawilam swoja paszcze do klubu
|
|
#4102 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
O rany no dziś to miałam nadrabian
![]() ![]() No ni będę resztę walić z pamięci najwyżej ![]() HopeMagda bardzo ładny kolorek masz Bunny jak to dobrze, że się zlitowałaś nad Waszą sunią ![]() Kotka gorrrrące walentynki się szykują ![]() Cytat:
a spodnie wydają się być sliczne na pewno Twoje pączusie będą Ci wdzięczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
daj znać jak się będzie tusz sprawować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Podziwiam![]() Cytat:
wiesz mam tak samo jak Ty, nie dość, że chuda to jeszcze koścista nawet jak kiedyś ważyłam 50kg to i tak wszyscy marudzili jaka to ja chuda jestem, podejrzewam, że nawet jakbym do 56kg doszła to i tak byłoby tak samo to już taka budowa..
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-02-03 o 17:49 |
||||||||
|
|
|
#4103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadowolona z siebie jestem mimo niedoskonałosci A takie smieszne pierdołki to mnie bawia własciwie Po prostu umiem sie smiac z siebie i ze swoich wad, zdaje sobie z nich sprawe ale nie przejmuje sie nimi bo mam i zalety jak kazdy Cytat:
Ale nie ma co marudzić. Szczupła z cycem - kto by nie chciał ![]() Ja mam jedynie problem z facetami - jestem mała, drobna, urode mam delikatna i nie wygladam na tyle lat ile mam. Wiec same małolaty mnie podrywaja teraz Cytat:
Tez mysle nad operacja kiedys. Ale boje sie powikłań. Tymbardziej ze mam bankowo w spadku problemy z kręgosłupem za jakies 10-15 lat juz ![]() JA tam uwazam ze dziewczyny komplement raczej chcialy powiedziec Ja tez cie lubie czytac, jak i wiekszosc dziewczyn tutaj. Poukładane w głowie masz, doradzic umiesz, poczucie humoru masz. Wszystko jest git
|
|||
|
|
|
#4104 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przepraszam za tego xs-ka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no na tyłku ładnie leżą, przypasowały ![]() dam znać z tuszem na pewno ![]() a bazę wzięłam z joko, taką za 9 zł, bo na kwc czytałam o niej i dziewczyny w sumie chwaliły, a ja nie potrzebuję jakiejś super nie wiadomo jakiej, bo aż tyle nie używam
|
|||||||
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Kitkulka w takim razie na opinię bazy Joko też czekam
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
nie uwierzcie mi nikt by nie chcial chudej geby
dlatego gwiazdy robia sobie botoks i napelniaja ja mialam mala awarie ze zdjeciem w klubie
|
|
#4108 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
I pod koniec miesiąca jadę do chir. Już się nie mogę doczekać A chciałam Ci Bunny napisać, że również uważam, że kolor, który pokazałaś dziś na zdjęciu jest naprawdę super z Twoich dotychczasowych - nie wiem, może to kwestia światła? Ale wygląda idealnie. |
||
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Przestańcie z tymi pączkami!
![]() u mnie na Chmielnej, właściwie po oknem sprzedają i pieką pączki Pawłowicza
|
#4110 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj jest tłusty czw.?
kurcze nawet nie wiedziałam? :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

szukam swojego idealnego
no i piszą, że jest dla cienkich rzęs, więc wzięłam tym bardziej, bo ostatnio coś mi wypadają
chociaż byłam dziś u kosmetyczki zrobić porządek z moimi brwiami i jak mnie zobaczyła to nie chciała mi uwierzyć, że mam takie swoje długie rzęsy, myślała, że sobie przedłużam 

a mam jedne takie posiejpano-porwane
no teraz to chyba przesadziłaś, co ty nie widziałaś moich zdjęć? Ja to chuda byłam zanim związałam się z moim tż a teraz mam +8kg albo lepiej bo na wagę od jakiegoś czasu nie wchodzę
a ja mam typową figurę gruchy, nawet jak byłam szczupła tyłek zawsze był 

może jestem przewrażliwiona i mam nadzieję że to był komplement.
Podziwiam
I pod koniec miesiąca jadę do chir. Już się nie mogę doczekać