|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
![]() Co tam cwaniakował? jeżeli to nie tajemnica oczywiście
|
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
haha teraz to juz calkiem mam mętlik
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() a jesli chodzi o dr to juz niepamietam szczegolow ale mial taki styl bycia chyba taki wysmiewczo-pogardliwy ![]()
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko ja bym kupiła ciemny, bo jest ładniejszy, a i tak nie będzie go widać spod kombinezonka, no i wykorzystasz go później na tę komunię
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
no w grudniu chcemy zacząć staranka
![]() Cytat:
|
|
|
#1145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
czesc lalunie
![]() KAtunia dla Tomusia bym wybrala ten jaśniejszy bo bardziej moim zdaniem taki do chrztu A my mamy chrzciny "mojej" Martynki 6.03 no i tez muszę się liczyc z kosztami jako chrzestna u mnie jest zwyczaj w rodzinie i w ogole tutaj, ze ubranko kupuje chrzestna....musze sie rozeznac w cenach bo nie mam pojęcia ile szykowac kasy :/Sto lat dla Julci!! ![]() No i jakis syfilis mnie bierze... obudziłam się z bólem gardła, jakas slaba ogólnie jestem... nalekowałam się i chyba się położę. TZ w pracy-udało się i poszedł wcześniej niz miał iść (miał iśc od przyszłego tyg a był tel ze dzis ma się zgłosic na bhp i lekarza i od razu do pracy).... |
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1148 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu miala by nie dzialac? ![]() oczywiscie trzeba uwazac co sie je zeby nie bylo tak ze zaraz po zumbie leci sie na pizze czy maka ![]() a ile razy w tyg chodzisz? Cytat:
![]() Cytat:
a ja nie wiem co kupic mojego Mezulowi ![]() Cytat:
ten ciemniejszy Cytat:
![]() dziekuje slicznie wrzucam zdjecie sukienki i butow ktore kupilam na ta zabawe
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne rzeczy kupiłaś!
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jestem z dobrymi wiadomościami Po kolposkopii okazało się, że żadnych wycinków nie trzeba robić !!! Yuuuupppiii Mam tylko duży stan zapalny i muszę się podkurować i wymrozić nadżerkę. Rety...aż się popłakałam z radości jak to usłyszałam
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka super wiadomośći
|
|
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
To cudownie !!!
|
|
#1153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama mam problemy ginekologiczne więc wiem jak to jest usłyszeć dobre wieści Cytat:
obejrzcie sobie ten filmik http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=3361686n straszne zmarła z zeszłym roku ważąc 25kg na zapalenie płuc wcześniej była 3 dni w śpiączce do tego jej mama się obwiniała i popełniła samobójstwo
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
neska do lozka marasz!
agatka super
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
AgatkaL dobre wieści
![]() zabcia fajne buty i kiecka |
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia własnie siedzę z lapkiem na kolanach pod kocykiem. rodzice na zakupy pojechali wiec złozyłam zamowienie na owocki i soki i cytrynke
(hehe jak małe dziecko ) Mąż pisze smski ze nawet mu się podoba w tej robocie (chociaz to nie jest szczyt marzeń- magazyn leroy marlin ;/ no ale nie ma co wybrzydzac tym bardziej ze ma 10 minut z domu do pracy...Agatka to super wieści. teraz musisz zadbac o to zeby ten stan zapakny wyleczyc i bedzie gites
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakiej historii
zaintrygowałaś mnie![]() Cytat:
![]() Lepiej pokaż Ty się w ciuszkach a nie na wieszaku
|
|
|
|
|
#1158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do porodu to mój też był ok - nie wspominam go źle wręcz przeciwnie owszem dziecko przez godzinę się nie wstawiało ale to pryszcz w porównaniu do tego co mogło by być... więc ja jestem bardzoooooo miło nastawiona i zaraz po urodzeniu Pata jeszcze jak leżał mi na brzuchu mówiłam że wracam tam za 2 lata z zuzią ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#1159 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
napisz koniecznie jak z jakoscia i jakbys dala rade to daj linka do tej co faktycznie kupilas... ja wlasnie szukam prezentu na urodziny dla mojego Tz... chociaz on i tak za bardzo takich bluz nie lubi... za to mi sie strasznie podobaja ![]() Cytat:
a moze kradnie ktos kto ma mocna pozycje w grupie i potem on podburza innych ze przeciez nic sie nie dzieje i glupoty opowiadaja o tym ze ktos kradnie, a inni boja mu sie przeciwstawic i sie wychylic... Cytat:
jak ja juz chce wiosne.... Cytat:
takie maluszki to rosna jak na drozdzach....Cytat:
Cytat:
![]() A moj tz dzisiaj jak przyszlam z pracy walnal fochem i sie nie odzywa.... powiedzial ze nic mu nie pomagam, ze on musi sie wszystkim sam zajmowac i ze on ma dosc.... chodzi o formalnosci zwiazane z budowa domku... te wszystkie adaptacje, pozwolenia itd... faktycznie jest z tym mnostwo roboty, glownie zalatwia to tz... bo on ma taka prace ze ma czas zadzwonic, pogadac, jak trzeba to gdzies podjechac... ja niestety mam taka prace ze non stop cos sie dzieje, nie mam czasu zalatwiac swojej prywaty.... urlop tez daja mi bardzo niechetnie... niestety nie ma kto przejac moich obowiazkow, a mamy tyle zlecen ze jak chociaz jednej osoby brakuje to jest ciezko... no ale ja nie wiem co ja mam zrobic... wiem ze go to przerasta bo biurokracja w naszym kraju jest niesamowita... na wszystko trzeba miec projekt...mamy juz chyba z 3 mapki naszej dzialki, kazda wyglada tak samo i za kazda trzeba zaplacic, trzeba miec projekt przylacza wody, gazu, energii, projekt szamba... dzisiaj sie dowiedzielismy ze trzeba miec tez projekt wjazdu na dzialke kolejne 400 zl nie nasze... no ale przeciez razem podejmujemy decyzje i kurde nie wiem o co mu chodzi.... masakra jakas strasznie fochaty ten moj tz, czasami to az mnie to denerwuje, bo normalnie jak ma dobry dzien to ok, a jak jest zmeczony czy cos to normalnie bez kija nie podchodz, wszystko jest zle a ja jestem najgorsza wrrrrJuleczko zyj nam sto lat |
||||||||
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Sambuś- no ubranko całe
szatkę tez no ale szatka to malutki wydatek.. ostatno byłam w sklepie z dewocjonaliami po zestaw kolędowy to widziałam śliczne szatki po 20 zł Na pewno się pogodzicie z TZ
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
ale będziesz laska!
Super wiadomość! Jak dobrze, że masz to już za sobą! Teraz się kuruj i wracaj do zdrowia.
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie sie pogodzimy ale mam jeszcze inne zmartwienie... generalnie pracuje z samymi chlopami i chociaz wiekszosc jest mila i mi slodzi komplementami to dwoch kolesi juz przesadza.... jeden jak tylko mnie widzi to sie pyta kiedy idziemy razem na kawe, a drugi mnie ciagle zasypuje wiadomosciami na gg... ostatnio tez pytaniami co by bylo gdyby zaproponowal mi spotkanie... oboje maja zony i jeden na pewno ma dziecko (drugi to nawet do zony niechetnie sie przyznaje ) no i nie wiem jak mam im wybic to z glowy... oboje sa bardzo sympatyczni i nie chcialabym zeby nasze kontakty sie popsuly ale jednak przesadzaja... przeciez jakby moj maz sie dowiedzial ze ja sie z jakims obcym na kawe umawiam to moglabym sie spakowac
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że będzie ok. dam znać jak już przyjdzie. O świstaku nie słyszałaś? Tu możesz sobie przeczytać: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/swis...wiadomosc.htmlKochana, mam nadzieje, że TŻetowi szybko foch przejdzie. Wiesz, pewnie chciałby żebyś go w czymś odciążyła, a Ty nie masz jak to nic mu nie zostaje jak foch. Szybko mu przejdzie, zobaczysz!
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Samba ja to w ogóle niezręcznie się czuje jak mi jakiś facet w pracy prawi komplementy albo się "dziwnie"
patrzy
|
|
|
|
#1165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal utrzymujesz, że wracasz z Zuzią za 2 lata? to by oznaczało, że za rok staranka ![]() ![]() ![]() Cytat:
Oby męzowi szybko przeszło! ![]() Cytat:
to ładnie ![]() Ale tak prawdę mówiąc to Ci faceci też nie są zbyt lojalni wobec swoich żon... wiedzą, że masz męża?
|
|||
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi wszystkiego najleszego dla Julki, niech rośnie zdrowo i wesoło
![]() A porodu zazdroszcze, oj bardzo ![]() I mam do Ciebie takie pytanko, już z Domi rozmawiałam, ale chętne posłucham drugiej opini. ale to może na pw Ci napisze. To nam szybko dzieciaczki rosną
|
|
|
|
#1167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o swistaku nie slyszalam...ja to chyba w jakims ciemnogrodzie jestem chowana haha ![]() kurde ja bym go z checia odciazyla, ale nie mam kiedy...jak ja koncze prace to juz zadne urzedy nie pracuja, a urlop mi daja bardzo niechetnie... poza tym nie wiem o co ten foch bo nie wydaje mi sie by az tak strasznie duzo nazalatwial... dzisiaj okazalo sie tylko ze potrzebujemy dodatkowy projekt, ale to nam zrobi gosciu ktory robi nam juz inny projekt, tylko trzeba bedzie dodatkowo zaplacic... poza tym on ma umysl techniczny, zna sie na tym duzo bardziej niz ja... no i kurde jeszcze cala budowa przed nami... a mamy zamiar wszystko robic sami, takze jak on juz teraz sie focha to w ogole tego nie widze... a zaznaczam ze to on sie uparl na domek... ja cale zycie mieszkalam w bloku i moglabym mieszkac nadal... Cytat:
niektorzy to mnie juz zawstydzaja i nie wiem co mam im odpowiadac kiedy poraz milionowy mnie pytaja czy sie z nimi umowie a ja im zawsze mowie ze nie bo maz mnie krotko trzyma, no ale jakos nie wierza a nie chce im powiedziec dobitnie bo moga sie obrazic albo cos... a tego bym nie chciala, bo da sie z nimi normalnie pogadac i jak cos potrzebuje to zawsze pomoga itd... a czesto potrzebuje cos przyspieszyc, przeniesc albo zalatwic takze dobrze nie robic sobie wrogow ![]() Cytat:
no nie sa zbyt lojalni... jeden to sie upiera ze on w ogole nie ma zony
|
|||
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do domu to mam nadzieje, że TŻet szybko ochłonie. Wiesz, może go drażni to, że znowu czegoś brakuje, może ma wrażenie, że tego nie ogarnia. Może spróbuj go troszkę podbudować, powiedzieć mu jak mu to świetnie idzie, że Ty sama byś tego nie umiała załatwić. Może trzeba jego ego troszkę podbudować ![]() Przy budowie na pewno będą spory, ale na dacie sobie radę. Popatrz na Indie, ile razy chciała już rzucić tą budowę, a tu na dniach będą się wprowadzać. Dacie radę i Wy! Mam nadzieje, że poradzisz sobie z firmowymi adoratorami ![]() Żabcia, a Wy kiedy się przeprowadzacie?
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ana super mąż Ci niespodziankę zrobił Sliweńko kiełkownica widzę górą ![]() Gucia kciuki za męża. Strippi sto lat dla Julici Od rana u Was nie byłam bo rano siedziałam z mężem. odwiózł mnie do pracy (popłakałam się przy pożegnaniu) i pojechał. Wróciłam do domu i zaraz wpadły do mnie koleżanki z pracy z dziećmi (6 i 4 latka) i z winkiem wiec wypiłyśmy winko , objadłyśmy się. Córka koleżanki narysowała rysunek na którym są 3 postacie i zawołała mnie do mojej sypialni że musi mi coś powiedzieć w sekrecie. Pokazuje mi rysunek i mówi, że to my ( ja i moje dwie koleżanki). 2 postacie miały na srodku brzucha kółko a jedna nie miała. I się pytam kto to, a ona że to ja. Więc się pytam dlaczego ja nie mam tego kółka. a ona do mnie "bo ty ciociu jeszcze nie rodziłaś dziecka: padłam "ale jak chcesz to moge ci dorysować, a chcesz być w ciąży??" Więc się jej pytam co trzeba robić aby być w ciąży a ona "trzeba dużo jeść, wtedy robi ci się brzuch i rodzisz dziecko, ale się nie martw to nic nie boli" ![]() Wszystkim za gratulacje bardzo dziękuję. generalnie bardzo się cieszę z tej pracy, bo może uda się nam coś dodatkowego odłożyć. Bedzie pracował w OFE a dokładnie w AXA i od każdej umowy będzie miał kasę. Dziś już jest po szkleniu. Jutro kolejne szkolenie od 9-19 i wraca do domku więc najpóźniej na 22 powinien być. Dobrze, że to nie weekend to szybko minie Ja za to mam jutro zajęcia pokazowe o zdrowiu - zaprosiłam panią dr od promocji zdrowia (robimy to we 3 zerówki) i... ma byc TV internetowa i teraz panika w co ja się ubiorę |
|
|
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za przywitanie... ;D mam nadzieję, że nadążę za Wami;D
![]() Edytowane przez madziulla89 Czas edycji: 2011-02-03 o 21:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

"ale jak chcesz to moge ci dorysować, a chcesz być w ciąży??" Więc się jej pytam co trzeba robić aby być w ciąży a ona "trzeba dużo jeść, wtedy robi ci się brzuch i rodzisz dziecko, ale się nie martw to nic nie boli"