Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 14:52   #1141
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja nawet zapomnialam o walentynkach

czyli jednak jasny wygrywa

wkurzylo wkurzylo, ale szybko mi to wylecialo z glowy bo wiadomo...skurcz moze mial taki zamiar jak piszesz ale jak sie potem okazało pan dr taki był... "cwaniak"
Bardzo rozłożone zdania co do ubranka

Co tam cwaniakował? jeżeli to nie tajemnica oczywiście
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 14:55   #1142
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Myszka, ja bym brała ten ciemniejszy zestaw
haha teraz to juz calkiem mam mętlik

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Bardzo rozłożone zdania co do ubranka

Co tam cwaniakował? jeżeli to nie tajemnica oczywiście
oj rozłozone i nadal niewiem

a jesli chodzi o dr to juz niepamietam szczegolow ale mial taki styl bycia chyba taki wysmiewczo-pogardliwy

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:37   #1143
baja_86
Zakorzenienie

Myszko ja bym kupiła ciemny, bo jest ładniejszy, a i tak nie będzie go widać spod kombinezonka, no i wykorzystasz go później na tę komunię
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 16:49   #1144
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Do grudnia?Czyżbyś planowała drugie dzieciątko w tym roku?
no w grudniu chcemy zacząć staranka

Cytat:

Haha strippi napełniasz mnie optymistyczną wizją jeśli chodzi o poród, bo chyba tylko od Ciebie słyszałam tak miłe wspomnienia
szkoda, że całej historii nie słyszałaś
Stary 2011-02-03, 16:53   #1145
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Myszko ja bym kupiła ciemny, bo jest ładniejszy, a i tak nie będzie go widać spod kombinezonka, no i wykorzystasz go później na tę komunię
Zgadzam się

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

No to pięknie
Stary 2011-02-03, 17:03   #1146
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc lalunie

KAtunia dla Tomusia bym wybrala ten jaśniejszy bo bardziej moim zdaniem taki do chrztu A my mamy chrzciny "mojej" Martynki 6.03 no i tez muszę się liczyc z kosztami jako chrzestna u mnie jest zwyczaj w rodzinie i w ogole tutaj, ze ubranko kupuje chrzestna....musze sie rozeznac w cenach bo nie mam pojęcia ile szykowac kasy :/

Sto lat dla Julci!!

No i jakis syfilis mnie bierze... obudziłam się z bólem gardła, jakas slaba ogólnie jestem... nalekowałam się i chyba się położę. TZ w pracy-udało się i poszedł wcześniej niz miał iść (miał iśc od przyszłego tyg a był tel ze dzis ma się zgłosic na bhp i lekarza i od razu do pracy)....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 17:04   #1147
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

ooooooooo fajnie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 17:45   #1148
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
zumba działa? kurcze a ja chodze ale na wadze nie ubywa a nawet chyba trochę przybyło. Chociaż ubrania są luźniejsze. To może mięśni mi przybywa...
no jasne ze dziala
czemu miala by nie dzialac?
oczywiscie trzeba uwazac co sie je zeby nie bylo tak ze zaraz po zumbie leci sie na pizze czy maka

a ile razy w tyg chodzisz?

Cytat:
A ja się chwale! Wczoraj po 17, patrzę przyjechał mąż z pracy idę otworzyć mu drzwi, wchodzi... widzę że coś chowa za plecami ja mówię, co tam masz, a on na to że niespodziankę pokaż, pokaż! i się ze mną przekamarzał no i w końcu pokazuje i mi daje, a tam zestaw z vichy... krem nawilżający + tonik... myślałam, że padnę i pytam się z jakiej okazji, a on na to, że bez okazji i powiedział tak "tylko mnie kochaj"... wiecie co aż się popłakałam... ahhhh
jak milo

Cytat:
Ja wczoraj zamówiłam bluzę dla męża na walentynki. Nigdy sobie nie robiliśmy prezentów, ale nudzi, że taka bluza by mu się przydała no to zamówiłam. Dzisiaj powinna przyjść. mam tylko nadzieje, że dobry rozmiar wybrałam. Coś takiego: http://allegro.pl/bluza-kaptur-meska...426002261.html

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------
swietna

a ja nie wiem co kupic mojego Mezulowi

Cytat:
w zwiazku z tym szykam dla mojego malego szkraba jakiegos ubranka i znalazłam takie coś ... tylko nie wiem ktory zestaw wybrac...jaśniejszy czy ciemniejszy - może coś doradzicie. ogłaszam sonde

http://allegro.pl/komplet-na-chrzest...431148190.html

http://allegro.pl/komplet-na-chrzest...441047109.html

ten ciemniejszy

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej

Żeby nie było, że mnie strippi zawołała i wpadłam, bo sama weszłam własnie a widze, że mnie Sysunia wspomina, nono więc jak się nie odezwać...miło a swoją drogą to mało mnie na wizażu ostatnimi czasy.
Tż wczoraj wrócil z delegacji, poszedł na spacer z Polusią a ja siadłam na komputer, obiady dla nas mam, posprzatane, pranie rano zrobiłam i pierwszy raz od niepamietnych czasów nie wiem co mam robić i za co sie brać
Godzina nudóważ dziwnie

U mnie troszke zmian sie szykuje, więc prosze o trzymanie kciuków

Polusia zaczyna sama chodzić, wstaje z podłogi już bez trzymania, coraz więcej nasladuje (apsik, jak ktoś kaszle, podciąga noskiem, jak sie puści oczko to odwzajmenia mrugnięciem dwoma, udaje że się czesze, sprzata! no szok )
Od jakiegoś czasu nocnikujemy, ale jak dobrze szło na początku to tak teraz się wycwaniła i zaraz złazi

strippi wszytskiego najlepszego dla Julci duzo zdrówka
ale ten rok zleciał

Pozdrawiam!
brawa dla Polusi

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
żabcia tobie też gratuluję spadku wagi
dziekuje slicznie

wrzucam zdjecie sukienki i butow ktore kupilam na ta zabawe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN6059.jpg (106,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6067.jpg (183,7 KB, 27 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 17:56   #1149
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no jasne ze dziala
oczywiscie trzeba uwazac co sie je zeby nie bylo tak ze zaraz po zumbie leci sie na pizze czy maka

jak milo

swietna

ten ciemniejszy

brawa dla Polusi

dziekuje slicznie

zabcia ale bedzie z Ciebie laseczka fajne rzeczy kupiłaś!

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 17:59   #1150
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej Jestem z dobrymi wiadomościami Po kolposkopii okazało się, że żadnych wycinków nie trzeba robić !!! Yuuuupppiii Mam tylko duży stan zapalny i muszę się podkurować i wymrozić nadżerkę. Rety...aż się popłakałam z radości jak to usłyszałam

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 18:19   #1151
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej Jestem z dobrymi wiadomościami Po kolposkopii okazało się, że żadnych wycinków nie trzeba robić !!! Yuuuupppiii Mam tylko duży stan zapalny i muszę się podkurować i wymrozić nadżerkę. Rety...aż się popłakałam z radości jak to usłyszałam
Agatka super wiadomośći

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 18:23   #1152
klion78
Zadomowienie

Cytat:
To cudownie !!!
Stary 2011-02-03, 18:24   #1153
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
to super

sama mam problemy ginekologiczne więc wiem jak to jest usłyszeć dobre wieści

Cytat:
no jasne ze dziala

jak milo

swietna

ten ciemniejszy

brawa dla Polusi

dziekuje slicznie

fajne

obejrzcie sobie ten filmik http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=3361686n

straszne zmarła z zeszłym roku ważąc 25kg na zapalenie płuc wcześniej była 3 dni w śpiączce do tego jej mama się obwiniała i popełniła samobójstwo

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 18:28   #1154
kliwia
Zakorzenienie

neska do lozka marasz!

agatka super
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 18:29   #1155
baja_86
Zakorzenienie

AgatkaL dobre wieści

zabcia fajne buty i kiecka
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 18:39   #1156
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kliwia własnie siedzę z lapkiem na kolanach pod kocykiem. rodzice na zakupy pojechali wiec złozyłam zamowienie na owocki i soki i cytrynke (hehe jak małe dziecko) Mąż pisze smski ze nawet mu się podoba w tej robocie (chociaz to nie jest szczyt marzeń- magazyn leroy marlin ;/ no ale nie ma co wybrzydzac tym bardziej ze ma 10 minut z domu do pracy...

Agatka to super wieści. teraz musisz zadbac o to zeby ten stan zapakny wyleczyc i bedzie gites
Stary 2011-02-03, 19:01   #1157
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiej historii zaintrygowałaś mnie

Cytat:
jak milo

Lepiej pokaż Ty się w ciuszkach a nie na wieszaku
Stary 2011-02-03, 19:06   #1158
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Haha nic nie szkodzi, że na maxa utrzymują się emocje dot. spraw zawodowych masz nas informować i koniec dużo zleceń?

Haha strippi napełniasz mnie optymistyczną wizją jeśli chodzi o poród, bo chyba tylko od Ciebie słyszałam tak miłe wspomnienia
sporo ale nie wszystkie "biorę"
a co do porodu to mój też był ok - nie wspominam go źle wręcz przeciwnie owszem dziecko przez godzinę się nie wstawiało ale to pryszcz w porównaniu do tego co mogło by być... więc ja jestem bardzoooooo miło nastawiona i zaraz po urodzeniu Pata jeszcze jak leżał mi na brzuchu mówiłam że wracam tam za 2 lata z zuzią

Cytat:
superrrrrr
Stary 2011-02-03, 19:20   #1159
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Samba gdy mieli sami szafki to mieli zamykane, ale od jakiegoś czasu mają 1 szafkę na 2 osoby i nie mogą zamykać wiesz wojska polskiego nie stać na to by każdy żołnierz miał swoją szafkę
kurde to nie fajnie... trzeba pogadac z dowodca zeby mogli sobie zamontowac jakies zamki (kto chce) wtedy mialby szafke z jakims zaufanym kolega i moze nie bylo by problemow... niech tam nie wkladaja narzedzi czy dokumentow tylko rzeczy osobiste..

Cytat:
Mąż już dzwonił. Rozmowa ok. Teraz czeka na telefon zwrotny. Pan mu powiedział, że jest dużo aplikacji, ale tylko jego zaprosił na spotkanie.

No to czekamy...
trzymam kciuki

Cytat:
Ja wczoraj zamówiłam bluzę dla męża na walentynki. Nigdy sobie nie robiliśmy prezentów, ale nudzi, że taka bluza by mu się przydała no to zamówiłam. Dzisiaj powinna przyjść. mam tylko nadzieje, że dobry rozmiar wybrałam. Coś takiego: http://allegro.pl/bluza-kaptur-meska...426002261.html
piekna ta bluza napisz koniecznie jak z jakoscia i jakbys dala rade to daj linka do tej co faktycznie kupilas... ja wlasnie szukam prezentu na urodziny dla mojego Tz... chociaz on i tak za bardzo takich bluz nie lubi... za to mi sie strasznie podobaja

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no tak ale wiesz emocje z czasem opadają
u mnie tylko na poziomie max utrzymują się jeśli chodzi o przedszkole o zabawy o pomoce o jakieś ciekawe zajęcia wtedy jestem non stop nakręcona
a tu ot takie małe hobby

hahahahah niezmiernie mi miło ojjj bardzo

no i wczoraj dostałam ostatnią wypłatę - jestem na wychowawczym.. ehsss teraz tylko nam wypłata męża zostanie.. oby się zima szybko skończyła bo cienko to widzę.. zleceń dużo ale robić nie ma jag bo ziemia zamarznięta a kasa się kurczy....
a do kiedy planujesz wychowawczy? jak bedziesz rozkrecac swoj biznes to bedziesz to traktowac jako cos dodatkowego czy jedynego?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a moze kradnie ktos kto ma mocna pozycje w grupie i potem on podburza innych ze przeciez nic sie nie dzieje i glupoty opowiadaja o tym ze ktos kradnie, a inni boja mu sie przeciwstawic i sie wychylic...

Cytat:
wiosna ma być szybko, Ponoć wczoraj świstak nie zobaczył swojego cienia co zwiastuje rychłą wiosnę
jaki swistak?

jak ja juz chce wiosne....

Cytat:
wiesz tez myslalam o bialym ale na poczatku mialam wogole nie kupowac ubranka do chrztu, potem stwierdziłam ze niemam go w co ubrac i z ekupie cos nie drogiego (jak widze te ceny na all to mnie przerazaja) ale te ubranka typowo do chrztu po pierwsze za bardzo mi sie nie podobaja po drugie wydam kase a Tomek ich już nie wykorzysta i znalazłam ten komplecik i nawet mi sie spodobał, poza tym tomek i tak bezie ubrany w jasny kombinezonik (w rożek już sie nie zmieści a ten komplecik wykorzystał by moze na komunie bo idziemy na poczatku maja (mam nadzieje ze byłby jeszcze dobry

widziałam w sklepach i na all piekne kompleciki typowo do chrztu ale ich cena zwala z nóg przynajmniej mnie
ja bym sie nie ludzila ze do maja to bedzie jeszcze dobre... kupilam mojemu chrzesniakowi jak szlam do niego z pierwsza wizyta pare ubranek i specjalnie bralam wieksze rozmiary bo stwierdzilam ze pewnie mamuska nakupila tych poczatkowych, a tu jakies 3 miechy pozniej mamuska mnie informuje ze fajne byly ale wszystkie juz za malev takie maluszki to rosna jak na drozdzach....

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc lalunie

KAtunia dla Tomusia bym wybrala ten jaśniejszy bo bardziej moim zdaniem taki do chrztu A my mamy chrzciny "mojej" Martynki 6.03 no i tez muszę się liczyc z kosztami jako chrzestna u mnie jest zwyczaj w rodzinie i w ogole tutaj, ze ubranko kupuje chrzestna....musze sie rozeznac w cenach bo nie mam pojęcia ile szykowac kasy :/

Sto lat dla Julci!!

No i jakis syfilis mnie bierze... obudziłam się z bólem gardła, jakas slaba ogólnie jestem... nalekowałam się i chyba się położę. TZ w pracy-udało się i poszedł wcześniej niz miał iść (miał iśc od przyszłego tyg a był tel ze dzis ma się zgłosic na bhp i lekarza i od razu do pracy)....
a na pewno masz kupic cale ubranko? nie tylko szatke? u nas jest zwyczaj ze matka chrzestna kupuje szatke.

Cytat:
super

A moj tz dzisiaj jak przyszlam z pracy walnal fochem i sie nie odzywa.... powiedzial ze nic mu nie pomagam, ze on musi sie wszystkim sam zajmowac i ze on ma dosc.... chodzi o formalnosci zwiazane z budowa domku... te wszystkie adaptacje, pozwolenia itd... faktycznie jest z tym mnostwo roboty, glownie zalatwia to tz... bo on ma taka prace ze ma czas zadzwonic, pogadac, jak trzeba to gdzies podjechac... ja niestety mam taka prace ze non stop cos sie dzieje, nie mam czasu zalatwiac swojej prywaty.... urlop tez daja mi bardzo niechetnie... niestety nie ma kto przejac moich obowiazkow, a mamy tyle zlecen ze jak chociaz jednej osoby brakuje to jest ciezko... no ale ja nie wiem co ja mam zrobic... wiem ze go to przerasta bo biurokracja w naszym kraju jest niesamowita... na wszystko trzeba miec projekt...mamy juz chyba z 3 mapki naszej dzialki, kazda wyglada tak samo i za kazda trzeba zaplacic, trzeba miec projekt przylacza wody, gazu, energii, projekt szamba... dzisiaj sie dowiedzielismy ze trzeba miec tez projekt wjazdu na dzialke kolejne 400 zl nie nasze... no ale przeciez razem podejmujemy decyzje i kurde nie wiem o co mu chodzi.... masakra jakas strasznie fochaty ten moj tz, czasami to az mnie to denerwuje, bo normalnie jak ma dobry dzien to ok, a jak jest zmeczony czy cos to normalnie bez kija nie podchodz, wszystko jest zle a ja jestem najgorsza wrrrr

Juleczko zyj nam sto lat
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:27   #1160
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Sambuś- no ubranko całe szatkę tez no ale szatka to malutki wydatek.. ostatno byłam w sklepie z dewocjonaliami po zestaw kolędowy to widziałam śliczne szatki po 20 zł
Na pewno się pogodzicie z TZ
Stary 2011-02-03, 19:28   #1161
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
ale będziesz laska! Sukienka genialna, a buty do niej idealnie pasują!

Cytat:
Super wiadomość! Jak dobrze, że masz to już za sobą! Teraz się kuruj i wracaj do zdrowia.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:38   #1162
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Sambuś- no ubranko całe szatkę tez no ale szatka to malutki wydatek.. ostatno byłam w sklepie z dewocjonaliami po zestaw kolędowy to widziałam śliczne szatki po 20 zł
Na pewno się pogodzicie z TZ
oj to masz sie gorzej niz ja ;/ cale ubranko to juz nie taki malutki wydatek ;/

pewnie sie pogodzimy ale mam jeszcze inne zmartwienie... generalnie pracuje z samymi chlopami i chociaz wiekszosc jest mila i mi slodzi komplementami to dwoch kolesi juz przesadza.... jeden jak tylko mnie widzi to sie pyta kiedy idziemy razem na kawe, a drugi mnie ciagle zasypuje wiadomosciami na gg... ostatnio tez pytaniami co by bylo gdyby zaproponowal mi spotkanie... oboje maja zony i jeden na pewno ma dziecko (drugi to nawet do zony niechetnie sie przyznaje ) no i nie wiem jak mam im wybic to z glowy... oboje sa bardzo sympatyczni i nie chcialabym zeby nasze kontakty sie popsuly ale jednak przesadzaja... przeciez jakby moj maz sie dowiedzial ze ja sie z jakims obcym na kawe umawiam to moglabym sie spakowac
Stary 2011-02-03, 19:39   #1163
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kurde to nie fajnie... trzeba pogadac z dowodca zeby mogli sobie zamontowac jakies zamki (kto chce) wtedy mialby szafke z jakims zaufanym kolega i moze nie bylo by problemow... niech tam nie wkladaja narzedzi czy dokumentow tylko rzeczy osobiste..

trzymam kciuki

piekna ta bluza napisz koniecznie jak z jakoscia i jakbys dala rade to daj linka do tej co faktycznie kupilas... ja wlasnie szukam prezentu na urodziny dla mojego Tz... chociaz on i tak za bardzo takich bluz nie lubi... za to mi sie strasznie podobaja

jaki swistak?

jak ja juz chce wiosne....

A moj tz dzisiaj jak przyszlam z pracy walnal fochem i sie nie odzywa.... powiedzial ze nic mu nie pomagam, ze on musi sie wszystkim sam zajmowac i ze on ma dosc.... chodzi o formalnosci zwiazane z budowa domku... te wszystkie adaptacje, pozwolenia itd... faktycznie jest z tym mnostwo roboty, glownie zalatwia to tz... bo on ma taka prace ze ma czas zadzwonic, pogadac, jak trzeba to gdzies podjechac... ja niestety mam taka prace ze non stop cos sie dzieje, nie mam czasu zalatwiac swojej prywaty.... urlop tez daja mi bardzo niechetnie... niestety nie ma kto przejac moich obowiazkow, a mamy tyle zlecen ze jak chociaz jednej osoby brakuje to jest ciezko... no ale ja nie wiem co ja mam zrobic... wiem ze go to przerasta bo biurokracja w naszym kraju jest niesamowita... na wszystko trzeba miec projekt...mamy juz chyba z 3 mapki naszej dzialki, kazda wyglada tak samo i za kazda trzeba zaplacic, trzeba miec projekt przylacza wody, gazu, energii, projekt szamba... dzisiaj sie dowiedzielismy ze trzeba miec tez projekt wjazdu na dzialke kolejne 400 zl nie nasze... no ale przeciez razem podejmujemy decyzje i kurde nie wiem o co mu chodzi.... masakra jakas strasznie fochaty ten moj tz, czasami to az mnie to denerwuje, bo normalnie jak ma dobry dzien to ok, a jak jest zmeczony czy cos to normalnie bez kija nie podchodz, wszystko jest zle a ja jestem najgorsza wrrrr
Sambuś, dziękuję za kciuki! Kupiłam z tej stronki: http://allegro.pl/okazja-2011-bluza-...439166221.html

mam nadzieje, że będzie ok. dam znać jak już przyjdzie.

O świstaku nie słyszałaś? Tu możesz sobie przeczytać: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/swis...wiadomosc.html

Kochana, mam nadzieje, że TŻetowi szybko foch przejdzie. Wiesz, pewnie chciałby żebyś go w czymś odciążyła, a Ty nie masz jak to nic mu nie zostaje jak foch. Szybko mu przejdzie, zobaczysz!

Stary 2011-02-03, 19:44   #1164
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Samba ja to w ogóle niezręcznie się czuje jak mi jakiś facet w pracy prawi komplementy albo się "dziwnie" patrzy
Stary 2011-02-03, 20:00   #1165
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
sporo ale nie wszystkie "biorę"
a co do porodu to mój też był ok - nie wspominam go źle wręcz przeciwnie owszem dziecko przez godzinę się nie wstawiało ale to pryszcz w porównaniu do tego co mogło by być... więc ja jestem bardzoooooo miło nastawiona i zaraz po urodzeniu Pata jeszcze jak leżał mi na brzuchu mówiłam że wracam tam za 2 lata z zuzią

superrrrrr
A zapomniałam, że Ty jeszcze miło wspominasz ze względu na ten szpital prywatny na nfz nadal utrzymujesz, że wracasz z Zuzią za 2 lata? to by oznaczało, że za rok staranka

Cytat:

Juleczko zyj nam sto lat
Fakt masa papierków...
Oby męzowi szybko przeszło!

Cytat:
pewnie sie pogodzimy ale mam jeszcze inne zmartwienie... generalnie pracuje z samymi chlopami i chociaz wiekszosc jest mila i mi slodzi komplementami to dwoch kolesi juz przesadza.... jeden jak tylko mnie widzi to sie pyta kiedy idziemy razem na kawe, a drugi mnie ciagle zasypuje wiadomosciami na gg... ostatnio tez pytaniami co by bylo gdyby zaproponowal mi spotkanie... oboje maja zony i jeden na pewno ma dziecko (drugi to nawet do zony niechetnie sie przyznaje ) no i nie wiem jak mam im wybic to z glowy... oboje sa bardzo sympatyczni i nie chcialabym zeby nasze kontakty sie popsuly ale jednak przesadzaja... przeciez jakby moj maz sie dowiedzial ze ja sie z jakims obcym na kawe umawiam to moglabym sie spakowac
Hoho to ładnie
Ale tak prawdę mówiąc to Ci faceci też nie są zbyt lojalni wobec swoich żon... wiedzą, że masz męża?
Stary 2011-02-03, 20:05   #1166
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Strippi wszystkiego najleszego dla Julki, niech rośnie zdrowo i wesoło

A porodu zazdroszcze, oj bardzo

I mam do Ciebie takie pytanko, już z Domi rozmawiałam, ale chętne posłucham drugiej opini. ale to może na pw Ci napisze.

To nam szybko dzieciaczki rosną

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 20:15   #1167
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Sambuś, dziękuję za kciuki! Kupiłam z tej stronki: http://allegro.pl/okazja-2011-bluza-...439166221.html

mam nadzieje, że będzie ok. dam znać jak już przyjdzie.

O świstaku nie słyszałaś? Tu możesz sobie przeczytać: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/swis...wiadomosc.html

Kochana, mam nadzieje, że TŻetowi szybko foch przejdzie. Wiesz, pewnie chciałby żebyś go w czymś odciążyła, a Ty nie masz jak to nic mu nie zostaje jak foch. Szybko mu przejdzie, zobaczysz!
piekna ta bluza... a jaka ma sprzedawalnosc o swistaku nie slyszalam...ja to chyba w jakims ciemnogrodzie jestem chowana haha

kurde ja bym go z checia odciazyla, ale nie mam kiedy...jak ja koncze prace to juz zadne urzedy nie pracuja, a urlop mi daja bardzo niechetnie... poza tym nie wiem o co ten foch bo nie wydaje mi sie by az tak strasznie duzo nazalatwial... dzisiaj okazalo sie tylko ze potrzebujemy dodatkowy projekt, ale to nam zrobi gosciu ktory robi nam juz inny projekt, tylko trzeba bedzie dodatkowo zaplacic... poza tym on ma umysl techniczny, zna sie na tym duzo bardziej niz ja... no i kurde jeszcze cala budowa przed nami... a mamy zamiar wszystko robic sami, takze jak on juz teraz sie focha to w ogole tego nie widze... a zaznaczam ze to on sie uparl na domek... ja cale zycie mieszkalam w bloku i moglabym mieszkac nadal...

Cytat:
Samba ja to w ogóle niezręcznie się czuje jak mi jakiś facet w pracy prawi komplementy albo się "dziwnie" patrzy
ja nie powiem zeby mi to nie sprawialo przyjemnosci... ale bez przesady... niektorzy to mnie juz zawstydzaja i nie wiem co mam im odpowiadac kiedy poraz milionowy mnie pytaja czy sie z nimi umowie a ja im zawsze mowie ze nie bo maz mnie krotko trzyma, no ale jakos nie wierza a nie chce im powiedziec dobitnie bo moga sie obrazic albo cos... a tego bym nie chciala, bo da sie z nimi normalnie pogadac i jak cos potrzebuje to zawsze pomoga itd... a czesto potrzebuje cos przyspieszyc, przeniesc albo zalatwic takze dobrze nie robic sobie wrogow

Cytat:
A zapomniałam, że Ty jeszcze miło wspominasz ze względu na ten szpital prywatny na nfz nadal utrzymujesz, że wracasz z Zuzią za 2 lata? to by oznaczało, że za rok staranka

Fakt masa papierków...
Oby męzowi szybko przeszło!

Hoho to ładnie
Ale tak prawdę mówiąc to Ci faceci też nie są zbyt lojalni wobec swoich żon... wiedzą, że masz męża?
przypominam im to codziennie no nie sa zbyt lojalni... jeden to sie upiera ze on w ogole nie ma zony
Stary 2011-02-03, 20:38   #1168
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
piekna ta bluza... a jaka ma sprzedawalnosc o swistaku nie slyszalam...ja to chyba w jakims ciemnogrodzie jestem chowana haha

kurde ja bym go z checia odciazyla, ale nie mam kiedy...jak ja koncze prace to juz zadne urzedy nie pracuja, a urlop mi daja bardzo niechetnie... poza tym nie wiem o co ten foch bo nie wydaje mi sie by az tak strasznie duzo nazalatwial... dzisiaj okazalo sie tylko ze potrzebujemy dodatkowy projekt, ale to nam zrobi gosciu ktory robi nam juz inny projekt, tylko trzeba bedzie dodatkowo zaplacic... poza tym on ma umysl techniczny, zna sie na tym duzo bardziej niz ja... no i kurde jeszcze cala budowa przed nami... a mamy zamiar wszystko robic sami, takze jak on juz teraz sie focha to w ogole tego nie widze... a zaznaczam ze to on sie uparl na domek... ja cale zycie mieszkalam w bloku i moglabym mieszkac nadal...

ja nie powiem zeby mi to nie sprawialo przyjemnosci... ale bez przesady... niektorzy to mnie juz zawstydzaja i nie wiem co mam im odpowiadac kiedy poraz milionowy mnie pytaja czy sie z nimi umowie a ja im zawsze mowie ze nie bo maz mnie krotko trzyma, no ale jakos nie wierza a nie chce im powiedziec dobitnie bo moga sie obrazic albo cos... a tego bym nie chciala, bo da sie z nimi normalnie pogadac i jak cos potrzebuje to zawsze pomoga itd... a czesto potrzebuje cos przyspieszyc, przeniesc albo zalatwic takze dobrze nie robic sobie wrogow

przypominam im to codziennie no nie sa zbyt lojalni... jeden to sie upiera ze on w ogole nie ma zony
cieszę się, że Ci się podoba. Zobaczymy jaka będzie jakościowo. Mam nadzieje, że już jutro przyjdzie

Co do domu to mam nadzieje, że TŻet szybko ochłonie. Wiesz, może go drażni to, że znowu czegoś brakuje, może ma wrażenie, że tego nie ogarnia. Może spróbuj go troszkę podbudować, powiedzieć mu jak mu to świetnie idzie, że Ty sama byś tego nie umiała załatwić. Może trzeba jego ego troszkę podbudować
Przy budowie na pewno będą spory, ale na dacie sobie radę. Popatrz na Indie, ile razy chciała już rzucić tą budowę, a tu na dniach będą się wprowadzać. Dacie radę i Wy!

Mam nadzieje, że poradzisz sobie z firmowymi adoratorami

Żabcia, a Wy kiedy się przeprowadzacie?

Stary 2011-02-03, 20:46   #1169
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Ana super mąż Ci niespodziankę zrobił

Sliweńko kiełkownica widzę górą

Gucia kciuki za męża.

Strippi sto lat dla Julici

Od rana u Was nie byłam bo rano siedziałam z mężem. odwiózł mnie do pracy (popłakałam się przy pożegnaniu) i pojechał. Wróciłam do domu i zaraz wpadły do mnie koleżanki z pracy z dziećmi (6 i 4 latka) i z winkiem wiec wypiłyśmy winko , objadłyśmy się. Córka koleżanki narysowała rysunek na którym są 3 postacie i zawołała mnie do mojej sypialni że musi mi coś powiedzieć w sekrecie. Pokazuje mi rysunek i mówi, że to my ( ja i moje dwie koleżanki). 2 postacie miały na srodku brzucha kółko a jedna nie miała. I się pytam kto to, a ona że to ja. Więc się pytam dlaczego ja nie mam tego kółka. a ona do mnie "bo ty ciociu jeszcze nie rodziłaś dziecka: padłam "ale jak chcesz to moge ci dorysować, a chcesz być w ciąży??" Więc się jej pytam co trzeba robić aby być w ciąży a ona "trzeba dużo jeść, wtedy robi ci się brzuch i rodzisz dziecko, ale się nie martw to nic nie boli"

Wszystkim za gratulacje bardzo dziękuję. generalnie bardzo się cieszę z tej pracy, bo może uda się nam coś dodatkowego odłożyć. Bedzie pracował w OFE a dokładnie w AXA i od każdej umowy będzie miał kasę. Dziś już jest po szkleniu. Jutro kolejne szkolenie od 9-19 i wraca do domku więc najpóźniej na 22 powinien być. Dobrze, że to nie weekend to szybko minie Ja za to mam jutro zajęcia pokazowe o zdrowiu - zaprosiłam panią dr od promocji zdrowia (robimy to we 3 zerówki) i... ma byc TV internetowa i teraz panika w co ja się ubiorę

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:11   #1170
madziulla89
Raczkowanie

GG do madziulla89

dzięki dziewczyny za przywitanie... ;D mam nadzieję, że nadążę za Wami;D

Edytowane przez madziulla89
Czas edycji: 2011-02-03 o 21:12
madziulla89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości