|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Proszę, tylko jedna mała godzinka...
Dziewczyny kochane, jeśli macie dstęp do pierścienia Arabelii lub czegoś o analogicznym działaniu, udostępnijcie proszę na chwilę
Dla utrzymania kondycji psychofizycznej na poziomie pozwalającym na dotrwanie do końca tej przebrzydłej zimy potrzebuję min. godzinki spędzonej w okolicznościach widocznych na załączonym obrazku. Rozkłada mnie to zdjęcie na łopatki Czy ja zwariowałam? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Proszę, tylko jedna mała godzinka...
Oj, ja bym sobie tam pobiegała rozbryzgując wodę dookoła - a jakby się już zmęczyła to spoczęłabym w cieniu palmy
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
O rany...Ile bym dała żeby się tam znaleźć(swoją drogą- gdzie to? ).Z każdym rokiem coraz bardziej nie lubię zimy.Nie wiem co będzie na starość.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Hehe, ciepłolubne się odezwały
Gdzie to, nie jestem pewna, ale stawiam na jakieś Malediwy i inne Seszele (powiem Wam jeszcze, ze tak liczyłam na tę ostatnią kumulację... |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
izucha napisał(a):
> (powiem Wam jeszcze, ze tak liczyłam na tę ostatnią kumulację...
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie oglądam sobie ten obrazek i słucham What a wonderful world i Imagine... Polecam na smutne wieczory
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Tym razem na pewno Malediwy - Koko, czy Twój brat nadal tam baluje... yyy... tzn. pracuje ?
Ech, niektórzy to mają szczęście... |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza się.Pamiętałaś .
Ale jest inny problem-Malediwy leżą tylko 1 metr nad poziomem mórz i według wszelkich spekulacji za kilkanaście (bodajże) lat po prostu znikną pod wodą- w związku z globalnym ociepleniem. |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm pomarzyć dobra rzecz
Pzdr. Baby |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Oj, to chyba z rodzinką najedliście się strachu...
Z tą informacją o podzieleniu przez mój ulubiony obiekt marzeń losu Atlantydy załamałaś mnie, kochana |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.