|
|
#2791 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
My staraliśmy się znaleźć DJ-wodzireja z doświadczeniem w prowadzeniu imprez; myślę, że się udało. Poza tym wydaje mi się, że z DJem łatwiej ustalić co ma grać niż z zespołem - no i nie muszę się martwić o wykonanie niektórych utworów np. M. Jacksona :p |
|
|
|
|
#2792 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Duża satysfakcja ![]() PS. Trzymajcie dzisiaj od 10:00 za mnie kciuki, bo mam 2 ustne egzaminy z Dziekanem...
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
no to kciuki zacisnięte
|
|
|
|
#2795 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do WAS Sierpniowe Panny Młode
) To będzie nasz najpiękniejszy miesiąc!!!!!![]() ![]() ![]()
|
#2796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymamy.Cytat:
Oby byl rowniez sloneczny
|
|
|
#2797 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o ja też mam ogromną nadzieje na słońce oby ![]() Ech, muszę się wziąć do nauki:/ |
|||
|
|
|
#2798 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Dziewczyny Bardzo się przydało... Ale stres był niesamowity...Dajcie spokój :P Miałam przyjść na 10:00. Dobrze, że byłam wcześniej, bo prof szedł o 9:30 i powiedział, żebym teraz przyszła, bo o 10 mu zebranie wypadło... I tak mnie przetrzepał, że szok I wszystko mu odpowiedzialam, tylko pomotalam taka jedna tabelke i nie pamietalam dokladnie jednej jeszcze rzeczy... A prof, że nie zaliczylam ;/ I z drugiego przedmiotu zadal mi tylko 1 pytanie (akurat o coś, co było jedyne, czego nie wiedzialam z calego wykladu, a on musial akurat mnie o to spytac...) i zaczelam motac... To mi powiedzial, że nie zaliczone i zebym poszla sie douczyc i przyszla, jak sie zebranie skonczy... Przyszlam po zebraniu, dopytal mnie, rowno mnie przetrzepal z tego... Po czym stwierdzil, ze juz mialam zaliczone rano, ale jak zobaczyl, ze mam same 5, to nie chcial mi stawiac nizszej oceny niz 5 i mi sredniej psuc i chciał mnie zdopingować do douczenia się, a jak mnie dopytał, to "teraz to z czystym sumieniem moze mi te 5 wystawic"... A nie mogl od razu powiedziec, ze mam zaliczone, tylko chce mnie dopytac na lepsza ocene? Strasznie sie nastresowalam tym, ze powiedzial, ze niezaliczone Ale na szczescie mam te dwie 5 i mam swiety spokoj. Aczkolwiek co sie stresu najadlam, to sie najadlam... ![]() Cytat:
A kiedy ślubujesz?
Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2011-02-02 o 18:50 |
|
|
|
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
|
#2800 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ja tez 20
witam
|
|
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
i ja też 20.08 o godzinie 15
|
|
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
a jak idą przygotowania? dużo już macie załatwione?
|
|
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
My mamy na razie to co w sumie najważniejsze
Orkiestre, Kamerzyste, kucharkę, dekoratorkę, alkohol, sukienkę ) Nie wiem czy o czymś nie zapomniałam![]()
|
#2807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) my podobnie, tyle że o suknię jadę dzisiaj i chyba już zamówię<jupi> tylko martwię się co będzie jeśli za te kilka miesięcy zrzucę jeszcze kilka kg... mam częste wahania wagi, tym bardziej po zimie... co prawda chcę sukienkę z gorsetem wiązanym, no ale mimo wszystko co myślicie? jeśli chodzi o alkohol to jesteśmy w trakcie załatwiania garnitur Młodego już wisi zaproszenia zamówione, będą niedługo plus jeszcze obrączki mamy zamówione, jedziemy po nie za 2tyg<jupi>![]()
|
|
|
|
|
#2808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem w szoku - u Was już chyba wszystko domknięte !! ![]() Jeśli chodzi o suknię to chyba można ją zwęzić w razie czego )
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
choć to co ważniejsze oczywiście:P o niektóre rzeczy też już pytałam, jak makijażystka np:P o fryzjera jeszcze muszę iść no i ogólnie zaczynamy kompletować co tam nam bedzie potrzebne chcę kupić w końcu tą wódkę, skontaktować się muszę z dekoratorką, bo chcę robić ozdoby na butelki i nie wiem w jakich kolorach![]() no a tak to nic szczególnego Wy macie już suknię! a ja się waham, no ale chyba będę się musiała pilnować poprostu, chciałam w sumie tylko na buzi schudnąć bo reszty w sukni nie widać ale czy to możliwe??![]()
|
|
|
|
|
#2810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My już mamy: - date i godzine u ksiedza zaklepana (bylam wczoraj sie upewnic i na nauki dopiero po napisaniu protokolu przedmalzenskiego - mamy go podpisac pod koniec kwietnia, a nauki w maju - 2 spotkania Pre-Kane i 2 w poradni:P jak poradnie sie uda odklepac w tym tygodniu, co ktoras Pre-Kana (poradnia otwarta jest we wt i pt), to nawet w 2 tygodniach mozna nauki zamknac :P) -suknię (zamawialam w grudniu i tez musze sie pilnowac, żeby duzo nie przytyc ani duzo nie schudnac :P Bo sukienke moj salon sprowadza na moj wymiar ze Stanow :P - bedzie pod koniec maja...) - welon ![]() - restauracje - fotografow (wujek i przyjaciolka) - kamerzyste (kumpel) - fryzjerke zaklepana wstepnie (w czerwcu mam przyjsc na probna fryzure i potwierdzic termin slubu :P) - makijaz (przyjaciółka mi zrobi )- paznokcie (znajoma mi zrobi :P ) - samochód (wujek TŻ nas zawiezie )Za 2-3 tygodnie idziemy zamówić obrączki Jestem w trakcie poszukiwania bucików, bielizny i pończoch. Ubrania dla TŻ jeszcze nawet nie szukaliśmy :P Buty na dobra sprawe ma, bo na obronę mgr inż. kupował. No i staram się znaleźć dobrą kwiaciarkę... Ale ciężko mi to idzie
Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2011-02-03 o 14:33 |
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe Sierpniowe PM
![]() Miałam ostatnio pierwszy sen-koszmar? związany ze ślubem Otóż akcja dzieje się po godz. 15.40, dzień ślubu, ja ubrana w jakiś rozciągnięty sweter, stoję w kolejce u makijażystki żeby mnie pomalowała do ślubu i strasznie się boję, że się spóźnię, bo ślub o 16.00 wszyscy czekają a ja jeszcze nie ubrana i w ogóle w rozsypce Tragedia, hehe Siostra mówi, że sny bywają przewrotne, więc pewnie u nas wszystko będzie ok i nigdzie się nie spóźnię - mam nadzieję![]() Generalnie cały czas zastanawiam się nad butami, czy kupić ecru czy jakieś kolorowe tzn. różowe, ale widzę, że ciężko jest coś znaleźć w tym kolorze i już sama nie wiem. |
|
|
|
#2812 | ||
|
Zadomowienie
|
Margolka, jak zdrówko?
![]() u nas: sala, termin i godz w kosciele zespół, fotografka, dekoratorka, catering, wódka, suknia zamówiona nauki zrobione, poradnia 2 spotkania, jeszcze jedno przed nami ![]() fryzjerka umówiona paznokietki umówione makijaż wstępnie umówiony z kosmetyczką, ale może przyjaciółka mnie pomaluje, i to chyba tyle ![]() Cytat:
![]() Butki narazie oglądam na allegro, ale jak uporam się z sesją to wyjdę na miasto w tym celu :P Wdzianko dla TŻ też jeszcze nieokreślone:P Cytat:
![]() ale nie martw się, zwykle na odwrót sny się sprawdzają ![]() Ogólnie to my ciągle na etapie zaproszeń, na nic nie możemy się zdecydować, jestem zasypana próbkami:P |
||
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
A jaką wódkę będziecie mieć ?
|
|
|
|
#2814 |
|
Zadomowienie
|
ja byłam za Stockiem, ale że ogolnie i tak wódki nie piję, więc TŻ z tatą i teściem Smirnoffa wzieli, zwłaszcza, że po jakiejs bardzo okazyjnej cenie załatwili
![]() jeszcze w późniejszym terminie winko zakupimy i chyba wezmiemy Carlo Rossi (czerwone, białe i różowe)
|
|
|
|
#2815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj wlasnie mialam-podwojny , pozniej mierzylam suknie-ta z kolei okazala sie za krotka![]() Wiec, pocieszam sie, ze bedzie ok. Cytat:
)wizyty w Polsce.A wiec: Zalatwione- sala kamera-foto orkiestra kosciol (zaklepana godzina, ukonczone nauki) dekoracje zaproszenia (juz kilka nawet rozdanych )obraczki suknia (szyje sie), buty (ale jeszcze nie wiem czy pasuja), to samo z bielizna ![]() Do zalatwienia: najwazniejsze - przymiarka sukni kupic garnitur dla TZ ustalic kolor i ogolnie wyglad dekoracji zapytac o bukiet kupic alkohol zalatwic samochod wyslac reszte zaproszen zrobic fryzurke i makijaz probny kupic bizuterie, welon, bolerko spisac protokol Chyba tyle. Chcemy miec wiekszosc rzeczy zalatwionych juz teraz, bo przed samym slubem bedziemyw Polsce dopiero tydzien przed, wiec czasu juz za duzo nie bedzie.
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja godzinkę później
![]() :tak: Cytat:
Ja bede zamawiała końcem marca, a chciałabym z 5 kg się pozbyć ![]() Cytat:
- kolejka do makijazystki heheja buty chyba bede miała ecru ew. jakieś ciemniejszy beż. Myslałam o bordowych, ale nie mam pewności ![]() mamy Gorzką żołądkową de luxe
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy Stock'a, będzie też winko i stół drinkowy z barmanem, który będzie mieszał fajne driny
![]() Mamy już: - Kościół - Sala - Zespół - Fotograf - Kamerzysta - Pudełka na ciasto dla gości - Suknia ślubna - oddana do przeróbek - Wódka - Księga Gości - Umówiona makijażystka - Umówiona fryzjerka - Zaczęliśmy nauki przedmałżeńskie - Zaproszenia - Kupiony welon i kwiat we włosy - Wstępnie wybrana kwiaciarka - Samochód do ślubu i dla starszych ![]() Chyba tyle, nie wiem ![]() Muszę odnaleźć swoją magiczną listę to może coś dopiszę jeszcze, ciężko to spamiętać wszystko
|
|
|
|
#2820 |
|
Zadomowienie
|
a będziecie robić lub kupować zawieszki na alkohol?
ja coraz bardziej zastanawiam się nad wydrukowaniem samej zaproszeń... ale muszę zorientować się ile będzie mnie kosztował papier i wstążeczki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

Znaczy sami projektowaliśmy na komputerze, drukowaliśmy, sklejaliśmy i składaliśmy

trzymamy.

plus jeszcze obrączki mamy zamówione, jedziemy po nie za 2tyg<jupi>
)wizyty w Polsce.
- kolejka do makijazystki hehe