|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
|
23 | 35,94% |
| Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
|
4 | 6,25% |
| Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
|
0 | 0% |
| Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
|
2 | 3,13% |
| Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
|
24 | 37,50% |
| Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
|
11 | 17,19% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Czyli doszłyście do wniosku że martynka89 koloryzuje?
A pamiętacie jak mówiłyśmy żeby tylko nam się nie trafiła fantazjująca jak na wątku mamuś styczniowo-lutowych? Heh, ten los to płata figle. Tak w ogóle to dla mnie też ta opowieść nie miała rąk i nóg,ale starałam się doradzić, a nóż widelec za dużo się Detektywa Monka naoglądałam i wszędzie węszę podstęp,ale widzę że nie ja jedna;]
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Lolka dziekuje za komplement
myslisz, ze mozna zalozyc chlopcu ciemno fioletowe spodnie czy to raczej kolor dla dziewczynki??
|
#3213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3214 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle to 9 dzień wątku, a już tyle postów
Poprzedni wątek wystarczył na 15 dni, myślicie że pobijemy rekord?
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=EmI6jJviulQ&feature=fvsr
powiem Wam, ze sie poplakalam jak bobr przed kompem, coz czas sie leczyc
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli dobierzesz dobrze kolor z Dermacolu (trudne) to polecam bardzo, bo nie zauważyłam żeby skóra gorzej reagowała, nie przesusza mi się a kryje doskonale. No i cena też zuepłnie inna
|
#3217 | ||||
|
Zadomowienie
|
to znowu ja
![]() Cytat:
![]() co do twoich slow, jak wiekszosc dziewczyn mysle tak samo.. dlatego moze to nie na miejscu, ale czasem az tak bardzo nie wczuwam sie w sytuacje wizazanek, bo niewarto.. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak czasem bywa, to tylko internet.. dobrze ze czasem da sie spojrzec na cos bez emocji..ps. widze ze nawet niektore posty zostaly niezauwazone przez same "zainteresowane" a tak na temat tego ze z mezami zle i tż.. ze tacy i owacy, ja na przykladzie bardzo bliskiej mi znajomej wiem ze bywaja kobiety ktore jak to sie mowi jak nie dostana"wp*****l" to nie sa szczesliwe, sama pomagalam komus , wzywalam policje.. sprawa sie zakonczyla, a znajoma ma kolejnego facet ktory ja "piesci" ale piesciami po twarzy.. |
||||
|
|
|
#3218 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3219 |
|
Zadomowienie
|
mama a ten sprzedawca ma takie poscele:
http://allegro.pl/6-cz-piekna-poscie...431548165.html sliczne sa ![]() i te: http://allegro.pl/3cz-posciel-120x90...444104896.html |
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
on bardzo mocno kryje i świetny jest jako korektor
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyborny. Jak tatuaz po prostu. Ale faktycznie musisz dobrac kolor i go potem przypudrowac, bo ma tendencje do blyszczenia sie. I lubi wchodzic w zmarszczki, wiec ja go przy oczach nie uzywam. Ale na syfy to jest mistrz swiata. Ja sobie chyba ten link wkleje w podpisie Przeczytalam mojemu TZ, on nosi ciezkie wojskowe buty i stwierdzil, ze w ciazy nie musze mu ich zdejmowac A zdanie "Pamiętaj, że on właśnie wraca z pracy, gdzie napatrzył się na zmęczonych ludzi." skomentowal mowiac, ze to chyba chodzi o pracownika na kasie w Tesco Cudny jest ten artykul. Zauwazylyscie, ze w 1955 mieli juz zmywarki??? http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1...1955_roku.html |
|
|
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
ja przez jakiś okres czasu podkradałam mamie dermacol i z tego co pamiętam wysuszały mi się policzki.
ale kryje idealnie. co do samych zainteresowanych miałam jeden słabszy dzień i chciałam się komuś wyżalić więc napisałam ale czy to oznacza że teraz mam się nie udzielać na forum ??? zadawałyście pytania to odpowiadałam i tyle. nie widzę większego problemu a jeśli nie chcecie żebym się udzielała to powiedzcie to w prost.
główny cel: powrót do dawnej sylwetki Edytowane przez vanes Czas edycji: 2011-02-03 o 17:41 |
|
|
|
#3223 |
|
Zadomowienie
|
Witam moje panie
![]() No dziewczonka bravo w końcu,któraś odważyła się napisać,że to wątek o ciązy ![]() Moja mała poważnie mnie wystraszyła tym bezruchem,niegrzeczna kruszynka ale już dziś po południu szalała jak zawsze ![]() Tż tez zaczoł się martwić dlaczego taka spokojna i dzwonił co chwilkę i dopytywał czy jego córka się rozchulała ![]() Kupiłam dziś półśpiochy w smyku,są takie słodkie ,że muszę Wam pokazać. a teraz gonię doczytać co naskrobałyście.
|
#3224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zrobiłam peeling fajnie natłuszcza skórę, w życiu tak gruboziarnistym peelingiem sie nie maziałam, aż mi się skórka zaczerwieniła ![]() ale teraz to jestem gładka jak pupcia niemowlęcia ![]() (mężu się spytał czy to później można jakoś podsmażyć i zjeść )
|
||
|
|
|
#3225 |
|
Zadomowienie
|
Oj druga fotka trochę mi się prześwietliła,kolor jest ecry
|
#3226 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne polspioszki, a jaka cena? ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny brzuszki macie cudowne
![]() Matall jak ładnie Cię wybiło,super róznica jest ogromna. Ja swój bębenek pokaże Wam w przyszłym tygodniu. Ja też zafunduje sobie dzisiaj peeling a cooo ,jak wszystkie to wszystkieGłodnaaaa jestem,a nie chce mi się ruszać ,ale chyba muszę boo nie wytrzymam Mimbi dokładnie 12 zł,ooo topodoba nam się to samo
Igorek&Kacperek Edytowane przez kasia1361 Czas edycji: 2011-02-03 o 18:14 |
|
|
|
#3230 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już po kąpieli i peelingu
![]() maluszkowi chyba się spodobało bo zaczął się tak łagodnie przekręcać a później stukał
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
Kochane a ja Wam zostawiam fotkę mojego brzucholka - widzicie z czym problem? że mi wywala bardzo górą - mały jest nadprogramowo duży, nóżki miał nad pępekiem i chyba mi on tak wypycha - no chyba że ja taka gruba jestem
![]() a do albumu dodałam z buzią fotki .Aha - to 26t i 4dc. Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-02-03 o 18:29 |
|
|
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
Violisia z tym ochraniaczem kombinuje tak że to że jest jednobarwny to będzie do kilku pościeli pasował. Chciałabym uszyć synusiowi pościel z poszewki w niebiesko-zielono-białe paseczki, która jest nowa a nie wykorzystywana ale jest śliczna.
Wracając do Dermacolu to pewnie każdy reaguje inaczej ale moja mama np, rozrabiała go z kremem, ja używam na całą twarz ale biorę niewielką ilość i dobrze rozsmarowuje. Punktowo też świetnie się sprawdzi bo zakryje wszystko Moniqac świetny jest kształtny
Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-02-03 o 18:31 |
|
|
|
#3233 | |
|
Zadomowienie
|
cuuudny brzusioooo
![]() moja mala rozpycha sie pod pepkiem... Cytat:
to juz zyczenie meza.. dla jego krolewny
|
|
|
|
|
#3234 |
|
Zadomowienie
|
|
#3235 |
|
Zadomowienie
|
violisa, mamaoptymistka - tak? bo mi się wydaje że nie powinien tak już od cycków się wybebeszać
.
|
|
|
|
#3236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Dzidzia jest poprostu duża, a ty wcale nie jesteś gruba ![]() Mój Antoś tylko raz mnie posmyrał nad pękiem jak czułam, że się obraca, ale ja jestem dopiero 23 t. 1 dz., więc u mnie pewnie dopiero powędruje do góry. |
|
|
|
|
#3237 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
Będę miała drugiego synusia ale jestem mega szczęśliwa chociaż zanim zaszłam wydawało mi się że bardzo będę chciała dziewczynkę, może za 3 razem będzie ziarenko kawy.
Mąż z synem budują u góry klockami Lego, te ich dialogi bezcenne.
|
#3239 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
W dermacol na pewno się zaopatrzę, bo cena jest zadowalająca
![]() ładne półśpioszki , ja na zakupy może w ten weekend sie w końcu wybiorę (już mam obiecane chyba z 3 tydzień i jakoś doczekać się nie mogę) to też się pochwalę moniqac brzuszek jest bardzo ładny
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

A pamiętacie jak mówiłyśmy żeby tylko nam się nie trafiła fantazjująca jak na wątku mamuś styczniowo-lutowych? Heh, ten los to płata figle. Tak w ogóle to dla mnie też ta opowieść nie miała rąk i nóg,ale starałam się doradzić, a nóż widelec za dużo się Detektywa Monka naoglądałam i wszędzie węszę podstęp,ale widzę że nie ja jedna;]

A zdanie "Pamiętaj, że on właśnie wraca z pracy, gdzie napatrzył się na zmęczonych ludzi." skomentowal mowiac, ze to chyba chodzi o pracownika na kasie w Tesco 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Dzidzia jest poprostu duża, a ty wcale nie jesteś gruba