Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-02-03, 20:47   #601
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ princeseczka
Cze¶æ Martolek

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 20:48   #602
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
no ja geniusz na 1 egz chcia³am zapaliæ zapalone autko a E. do mnie 'spokojnie one ju¿ chodzi tylko nic nie s³ychaæ'
Ja chcia³am go zapalaæ za ka¿dym razem. Na ostatnim przymierzam siê do odpalenia i s³yszê komentarz pani, ¿e silnik ju¿ odpalony. Zrobi³o mi siê g³upio.
A co otwierania masek. Na jednym egzaminie otworzy³ mi j± egzaminator, a na wszystkich zaoferowali, ¿e potrzymaj± i sami zamkn±.

Cytat:
Napisane przez sweet88 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja w³a¶nie dzisiaj zadzwoni³am do innego instruktora polecanego przez kole¿anki i umówi³am siê na jazdê na przysz³y tydzieñ. Mam nadziejê, ¿e jest taki fajny jak mówi± Bo teraz ju¿ mam uraz i siê bojê, zw³aszcza, ¿e ten poprzedni te¿ by³ polecany i mia³ byæ super...
Bardzo dobrze zrobi³a¶!

Cytat:
jednak kliknê³am czarn±, ¶redni± Krychê, wykorzysta³am Twój kod
Marta zrobisz foty jak przyjdzie Zakocha³am siê w niej, a najbardziej w be¿owej (;

Co do przyja¼ni damsko-mêskiej - ISTNIEJE
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 20:53   #603
2fenyloetyloamina
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 49

Witam

Dotar³am nareszcie - dziêkujê za wszystkie kciukasy

Egzamin mia³am o 13, zaczê³am parê minut pó¼niej. Pierwsze wra¿enie co do egzaminatora - s³u¿bista sztywniak. Wsiedli¶my do samochodu, sprawdzenie dowodu i takie tam po czym on do mnie z tekstem „czy potrafi pani obs³ugiwaæ 6-biegow± skrzyniê biegów?” Moja mina mówiê, ¿e tak a E „ale czy na pewno?” Ma³y szok prze¿y³am.
Ale do rzeczy: wylosowa³am ¶wiat³a mijania i sprawdzenie poziomu oleju w silniku wiêc bana³, posz³o migiem – chyba mu zimno by³o Potem podjazd na ten nieszczêsny ³uk. Jak jecha³am po ³uku to by³am pewna, ¿e obleje bo tyczki (nie ma pacho³ków) od wiatru siê trochê wygina³y. Ale przejecha³am. Pó¼niej wzniesienie i na miasto.
W prawo z o¶rodka, pó¼niej za torami jeszcze raz w prawo i wiaduktem prosto do ¶wiate³. Dalej prosto i w prawo na jakie¶ osiedle – mnóstwo równorzêdnych i parkowanie równoleg³e dalej trasy ju¿ nie pamiêtam w 100%. Ale zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury to mi wysz³o jak nie powiem co - skrzy¿owanie trzywlotowe, E kaza³ mi skrêciæ w lewo i zawróciæ. Widzê jak±¶ bramê po prawej to jadê sobie do niej a E do mnie „tylko niech pani nie zawraca w tej bramie po lewej bo najwyra¼niej w³a¶ciciel sobie tego nie ¿yczy” (kolce wystawa³y z podjazdu). Wykrêci³am w t± po prawej i patrzê czy nic nie jedzie – jedzie jeden, potem drugi, trzeci i wszystkie skrêca³y w t± ulicê z której ja wjecha³am wiêc mog³am spokojnie wyjechaæ ale ¿aden, dos³ownie ¿aden nie w³±czy³ kierunkowskazu skrêcaj±c.... Posta³am sobie troszeczkê, E w pewnym momencie mówi „W najbli¿szym 25-leciu nie planuje siê wstrzymania ruchu w Warszawie” Gdyby mi tego nie powiedzia³ to sta³abym tam pewnie do tej pory.
Przed którym¶ skrzy¿owaniem kazal mi zawróciæ, widzê ¶wiat³a w oddali wiêc jadê do nich a E „ale przed tamtym skrzy¿owaniem z sygnalizacj± jest mo¿liwo¶æ zawrócenia, o tam”

Nawet nie wiem ile czasu je¼dzili¶my i w pewnym momencie zda³am sobie sprawê, ¿e jedziemy w kierunku WORDu. My¶lê sobie hmmmm to ju¿?? Skrêcam w lewo widzê budynek WORDu ale E nic nie mówi to jadê dalej. Na jakie¶ za przeproszeniem zadupie mnie wyci±gn±³. Tam zawracanie na jednopasmówce, po nawrotce kaza³ mi jeszcze raz zawróciæ i tu wtopa – nie zatrzyma³am siê na STOP nie zauwa¿y³am go zupe³nie, rozkojarzy³am siê i tyle

Zatrzymanie, przesiadka i z powrotem do WORDu szkoda tylko, ¿e nie za kierownic±

Ogólnie niedosyt jest i to spory, bo jak siê okaza³o zosta³o mi ju¿ tylko to zawracanie i powrót do o¶rodka. A na karcie wpisany mam tylko ten durny b³±d. Ale trudno, nastêpnym razem siê uda.
E bardzo rzeczowy, tylko w lewo w prawo i co najwa¿niejsze sporo wcze¶niej wydawa³ polecenia. Na pocz±tku wydawa³ mi siê drêtwy ale pó¼niej okaza³o siê, ¿e jest w porz±dku i co tu du¿o mówiæ, pomaga³. Jak nie mówi³ podczas egz to w drodze powrotnej do WORDu siê rozgada³ – co, jak i dlaczego, który raz itp. Przy okazji dowiedzia³am siê kiedy wprowadzaj± skody – 26/28 lutego maj± byæ dostarczone do o¶rodka a planowany termin ich wprowadzenia to pierwszy tydzieñ marca.
Nastêpny egz mam 15 lutego o 12.30
Ale siê rozpisa³am.

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie nie zda³am
By³o 8 osób, przyszli po wszystkich na raz i wszyscy dobili do s³upków na ³uku. Ja oczywi¶cie zahaczy³am lewym lusterkiem No có¿ przeczuwa³am, ¿e tak bêdzie
Matyldaaaa szkoda, ¿e siê nie uda³o ale nastêpnym razem bêdzie ju¿ dobrze i to nawet bardzo
2fenyloetyloamina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 20:57   #604
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

2Fe: szkoda, ¿e siê nie uda³o ale za to masz szybki termin
Stary 2011-02-03, 20:57   #605
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

2fenyloetyloamina na Odlewniczej zdajesz?

ja te¿ 15 lutego tyle ¿e o 14
Stary 2011-02-03, 20:59   #606
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

2Fe szkoda, ¿e siê nie uda³o
Ale jak tak Ciê czytam to widzê, ¿e Ci bardzo dobrze sz³o, wiêc nastêpnym razem odrobina wiêcej koncentracji i bêdzie pozytyw, jak nic!

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 20:59   #607
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

2FE, do samego koñca by³o dobrze Du¿o mia³a¶ tych manewrów i parkowanie równoleg³e. Nale¿± Ci siê gratulacje. Nastêpnym razem musisz zdaæ. Termin krótki, wiêc nie masz siê czym przejmowaæ nawet
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:00   #608
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

Cytat:
Napisane przez 2fenyloetyloamina Poka¿ wiadomo¶æ
Witam

Egzamin mia³am o 13, zaczê³am parê minut pó¼niej. Pierwsze wra¿enie co do egzaminatora - s³u¿bista sztywniak. Wsiedli¶my do samochodu, sprawdzenie dowodu i takie tam po czym on do mnie z tekstem „czy potrafi pani obs³ugiwaæ 6-biegow± skrzyniê biegów?” Moja mina mówiê, ¿e tak a E „ale czy na pewno?” Ma³y szok prze¿y³am.
Ale do rzeczy: wylosowa³am ¶wiat³a mijania i sprawdzenie poziomu oleju w silniku wiêc bana³, posz³o migiem – chyba mu zimno by³o Potem podjazd na ten nieszczêsny ³uk. Jak jecha³am po ³uku to by³am pewna, ¿e obleje bo tyczki (nie ma pacho³ków) od wiatru siê trochê wygina³y. Ale przejecha³am. Pó¼niej wzniesienie i na miasto.
W prawo z o¶rodka, pó¼niej za torami jeszcze raz w prawo i wiaduktem prosto do ¶wiate³. Dalej prosto i w prawo na jakie¶ osiedle – mnóstwo równorzêdnych i parkowanie równoleg³e dalej trasy ju¿ nie pamiêtam w 100%. Ale zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury to mi wysz³o jak nie powiem co - skrzy¿owanie trzywlotowe, E kaza³ mi skrêciæ w lewo i zawróciæ. Widzê jak±¶ bramê po prawej to jadê sobie do niej a E do mnie „tylko niech pani nie zawraca w tej bramie po lewej bo najwyra¼niej w³a¶ciciel sobie tego nie ¿yczy” (kolce wystawa³y z podjazdu). Wykrêci³am w t± po prawej i patrzê czy nic nie jedzie – jedzie jeden, potem drugi, trzeci i wszystkie skrêca³y w t± ulicê z której ja wjecha³am wiêc mog³am spokojnie wyjechaæ ale ¿aden, dos³ownie ¿aden nie w³±czy³ kierunkowskazu skrêcaj±c.... Posta³am sobie troszeczkê, E w pewnym momencie mówi „W najbli¿szym 25-leciu nie planuje siê wstrzymania ruchu w Warszawie” Gdyby mi tego nie powiedzia³ to sta³abym tam pewnie do tej pory.
Przed którym¶ skrzy¿owaniem kazal mi zawróciæ, widzê ¶wiat³a w oddali wiêc jadê do nich a E „ale przed tamtym skrzy¿owaniem z sygnalizacj± jest mo¿liwo¶æ zawrócenia, o tam”

Nawet nie wiem ile czasu je¼dzili¶my i w pewnym momencie zda³am sobie sprawê, ¿e jedziemy w kierunku WORDu. My¶lê sobie hmmmm to ju¿?? Skrêcam w lewo widzê budynek WORDu ale E nic nie mówi to jadê dalej. Na jakie¶ za przeproszeniem zadupie mnie wyci±gn±³. Tam zawracanie na jednopasmówce, po nawrotce kaza³ mi jeszcze raz zawróciæ i tu wtopa – nie zatrzyma³am siê na STOP nie zauwa¿y³am go zupe³nie, rozkojarzy³am siê i tyle

Zatrzymanie, przesiadka i z powrotem do WORDu szkoda tylko, ¿e nie za kierownic±

Ogólnie niedosyt jest i to spory, bo jak siê okaza³o zosta³o mi ju¿ tylko to zawracanie i powrót do o¶rodka. A na karcie wpisany mam tylko ten durny b³±d. Ale trudno, nastêpnym razem siê uda.
E bardzo rzeczowy, tylko w lewo w prawo i co najwa¿niejsze sporo wcze¶niej wydawa³ polecenia. Na pocz±tku wydawa³ mi siê drêtwy ale pó¼niej okaza³o siê, ¿e jest w porz±dku i co tu du¿o mówiæ, pomaga³. Jak nie mówi³ podczas egz to w drodze powrotnej do WORDu siê rozgada³ – co, jak i dlaczego, który raz itp. Przy okazji dowiedzia³am siê kiedy wprowadzaj± skody – 26/28 lutego maj± byæ dostarczone do o¶rodka a planowany termin ich wprowadzenia to pierwszy tydzieñ marca.
Ale siê rozpisa³am.

Matyldaaaa szkoda, ¿e siê nie uda³o ale nastêpnym razem bêdzie ju¿ dobrze i to nawet bardzo
Widzê podobieñstwo miêdzy moim pierwszym E. a tym Twoim
Tylko mój nie okaza³ siê na koñcu w porz±dku, ale na pocz±tku

Widzê, ¿e masz super podej¶cie- oby tak dalej!
Chyba bardziej Ci podpasowa³a Wawa ni¿ Siedlce?
Ju¿ zapisujê Twój egzamin
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:01   #609
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ

Marta zrobisz foty jak przyjdzie Zakocha³am siê w niej, a najbardziej w be¿owej (;
oczywi¶cie

2fenylo, przykro mi, ¿e siê nie uda³o
ale uwa¿am, ¿e i tak ¶wietnie sobie poradzi³a¶! rozkojarzyæ siê to ludzka rzecz i sama widzisz, ¿e tylko ten jeden b³±d zrobi³a¶!
a 15 luty to nie tak odleg³y termin bêdzie dobrze

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:01   #610
2fenyloetyloamina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ
2fenyloetyloamina na Odlewniczej zdajesz?

ja te¿ 15 lutego tyle ¿e o 14
Tak, na Odlewniczej. A jak trafisz na tego E co ja dzisiaj to bêdziê dobrze
bo ja ju¿ niestety na niego nie trafiê, a szkoda
Stary 2011-02-03, 21:02   #611
princeseczka
Zakorzenienie

2fenylo szkoda,¿e siê nie uda³o a ju¿ tak blisko by³o nastêpny raz bêdzie tym ostatnim na pewno

Pobrali¶my siê
Stary 2011-02-03, 21:03   #612
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

A i nadrabiaj±c to, co napisa³y¶cie wcze¶niej... Krycha naprawdê czaderska, be¿owa cudeñko
A co do przyja¼ni damsko-mêskiej. Ja zawsze jestem zdania, ¿e to zale¿y indywidualnie od konkretnych ludzi, nie mo¿na generalizowaæ - u jednych siê nie sprawdza kompletnie, u pozosta³ych nie ma mowy o czym¶ wiêcej

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:03   #613
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

a jak sie nazywal Twój egzaminator?

byæ mo¿e siê spotkamy 15 lutego
Stary 2011-02-03, 21:04   #614
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
A i nadrabiaj±c to, co napisa³y¶cie wcze¶niej... Krycha naprawdê czaderska, be¿owa cudeñko
A co do przyja¼ni damsko-mêskiej. Ja zawsze jestem zdania, ¿e to zale¿y indywidualnie od konkretnych ludzi, nie mo¿na generalizowaæ - u jednych siê nie sprawdza kompletnie, u pozosta³ych nie ma mowy o czym¶ wiêcej
o! i tyle.
Stary 2011-02-03, 21:04   #615
2fenyloetyloamina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez catttt Poka¿ wiadomo¶æ
Widzê podobieñstwo miêdzy moim pierwszym E. a tym Twoim
Tylko mój nie okaza³ siê na koñcu w porz±dku, ale na pocz±tku

Widzê, ¿e masz super podej¶cie- oby tak dalej!
Chyba bardziej Ci podpasowa³a Wawa ni¿ Siedlce?
Ju¿ zapisujê Twój egzamin
Przede wszystkim w Wawie mam "czyst± karte" nazwijmy to tak a to wi±¿e sie z mniejszym stresem. I mam pewno¶æ, ¿e nie trafiê na jednego E

Edytowane przez 2fenyloetyloamina
Czas edycji: 2011-02-03 o 21:06
Stary 2011-02-03, 21:06   #616
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

przelecia³am tu szybciutko co napisa³y¶cie. Przyja¼ñ istnieje. Absolutnie. Tylko trzeba trafiæ na takiego przyjaciela.

zaraz doczytam co siê dzia³o na egz 2FE.

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:07   #617
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

Cytat:
Napisane przez 2fenyloetyloamina Poka¿ wiadomo¶æ
Witam

(...)Skrêcam w lewo widzê budynek WORDu ale E nic nie mówi to jadê dalej. Na jakie¶ za przeproszeniem zadupie mnie wyci±gn±³. Tam zawracanie na jednopasmówce, po nawrotce kaza³ mi jeszcze raz zawróciæ i tu wtopa – nie zatrzyma³am siê na STOP nie zauwa¿y³am go zupe³nie, rozkojarzy³am siê i tyle

Ale siê rozpisa³am.
OJ szkoda ale nastêpnym razem zdasz, posz³o Ci ¶wietnie. Mam wra¿enie, ¿e go¶æ celowo zaci±gn±³ Ciê w to miejsce ze stopem. Pewnie niejedna osoba tam obla³a i liczy³, ¿e i Tobie siê tam noga powinie.

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:07   #618
Martolek
Zakorzenienie

2fenylo, muszê Ci powiedzieæ, ¿e a¿ mi siê przypomnia³ mój 1. egzamin... te¿ ju¿ by³o ponad 40 minut i ju¿ wracali¶my do Wordu, ja taka szczê¶liwa, bo to ju¿ koniec i wiedzia³am, ¿e dobrze mi sz³o i nagle dup... wymusi³am, bo siê tak bardzo radowa³am, ¿e zapomnia³am o Bo¿ym ¶wiecie
ech

No pewnie, ¿e nie nale¿y generalizowaæ.
Ale...
Je¶li z góry wiadomo jakie s± zamiary? To co?

Stary 2011-02-03, 21:08   #619
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
dobrze gadasz

Pobrali¶my siê
Stary 2011-02-03, 21:09   #620
2fenyloetyloamina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ
a jak sie nazywal Twój egzaminator?

byæ mo¿e siê spotkamy 15 lutego
Wole nie u¿ywaæ nazwisk wy¶lê Ci na PW
Stary 2011-02-03, 21:13   #621
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

2fe szkoda, ¿e nie zda³a¶ :/ przy nastêpnym podej¶ciu ju¿ na pewno siê nie zagapisz na STOPie
Stary 2011-02-03, 21:16   #622
jomic
Zakorzenienie

2FE - ju¿ wszystko wiem. I jedno jest pewne - wszystkie STOPy teraz zauwazysz.
Ja wychylam siê teraz zeby zobaczyæ czy jakis sygnalizator nade mn± nie widzi.
W tym tyg widzia³am eLkê (w srodku 2 kobietki), która ¶miegnê³a w prawo na czerwonym (ten moment kiedy gasnie warunkowa strza³kja, jest tylko czerwone i po chwili zielone siê zapala). Trajkota³y kobiety i nie widzia³y, ze eLka przejecha³a obok sygn bez zielonej strza³ki.

A moja eLeczka dzi¶ wje¿d¿a³a w osiedle domków - skrzy¿owania równorzêdne

catttt - juz tak jest z tym prawkiem. Najpierw twierdzi³am, ze niepotrzebne, a teraz? Gdzie jest mój samochód?

Z t± przyja¼ni± róznie jest. Ale jest.

Stary 2011-02-03, 21:16   #623
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:

No pewnie, ¿e nie nale¿y generalizowaæ.
Ale...
Je¶li z góry wiadomo jakie s± zamiary? To co?
no to trzeba od razu przej¶æ do dzia³ania a nie cackaæ siê w jakich¶ przyjaciól czasem trudno wyczuæ czy taki przyjaciel ma jakie¶ zamiary czy nie, trzeba byæ ostro¿nym i je¿eli widzimy ¿e co¶ zaczyna siê rozkrêcaæ a nie chcemy tego to mówimy papa a je¶li nam to nie przeszkadza i te¿ tego chcemy- to siê wkrêcamy.

Pobrali¶my siê
Stary 2011-02-03, 21:17   #624
catttt
Zakorzenienie

Nie chcia³am siê wypowiadaæ, bo jestem tu nowa i po prostu w niektóre tematy nie chcê siê wcinaæ...
Ale Karolinko, by³am w podobnej sytuacji...Podjêli¶cie m±dr± decyzjê, ale te¿ trudn±. Mi by³o bardzo trudno i ciê¿ko, wiêc ja zakoñczy³am ten uk³ad. Nie ¿a³ujê. Zapomnia³am...i teraz mam swojego kochanego T¯ta...
Oczywi¶cie niczego nie sugerujê, bo ka¿da sytuacja jest inna, a Ty jeste¶ m±dr± kobiet± i sama najlepiej wiesz co jest dla Ciebie s³uszne...
Je¶li chcia³aby¶ o tym pogadaæ to zapraszam na PV
Stary 2011-02-03, 21:20   #625
jomic
Zakorzenienie

Ja to bym siê chêtnie w co¶ wkrêci³a

Stary 2011-02-03, 21:20   #626
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
no to trzeba od razu przej¶æ do dzia³ania a nie cackaæ siê w jakich¶ przyjaciól czasem trudno wyczuæ czy taki przyjaciel ma jakie¶ zamiary czy nie, trzeba byæ ostro¿nym i je¿eli widzimy ¿e co¶ zaczyna siê rozkrêcaæ a nie chcemy tego to mówimy papa a je¶li nam to nie przeszkadza i te¿ tego chcemy- to siê wkrêcamy.

chodzi³o mi o to, ¿e po co przywo³ujemy przyja¼ñ skoro wiemy o co tak naprawdê chodzi?
w ogóle mo¿emy skoñczyæ ten temat? bo podzieli³y¶my siê na dwa obozy i jako¶ dziwnie siê zrobi³o

Stary 2011-02-03, 21:20   #627
2fenyloetyloamina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gkruk Poka¿ wiadomo¶æ
OJ szkoda ale nastêpnym razem zdasz, posz³o Ci ¶wietnie. Mam wra¿enie, ¿e go¶æ celowo zaci±gn±³ Ciê w to miejsce ze stopem. Pewnie niejedna osoba tam obla³a i liczy³, ¿e i Tobie siê tam noga powinie.
Wszystko mo¿liwe ale jak ju¿ siê przesiedli¶my to E przejechal ze mn± ten odcinek jeszcze raz ¿eby mi pokazaæ dlaczego oblalam. Ten znak sta³ jak wó³, niczym nie przys³oniêty

Edytowane przez 2fenyloetyloamina
Czas edycji: 2011-02-03 o 21:22
Stary 2011-02-03, 21:20   #628
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
2fenylo, muszê Ci powiedzieæ, ¿e a¿ mi siê przypomnia³ mój 1. egzamin... te¿ ju¿ by³o ponad 40 minut i ju¿ wracali¶my do Wordu, ja taka szczê¶liwa, bo to ju¿ koniec i wiedzia³am, ¿e dobrze mi sz³o i nagle dup... wymusi³am, bo siê tak bardzo radowa³am, ¿e zapomnia³am o Bo¿ym ¶wiecie
ech
To tak jak ja! Wymusi³am przy zmianie pasa ruchu, poniewa¿ nie zauwa¿y³am Pana, który chcia³ mnie wyprzedziæ na zakreskowanym asfalcie i myk na lewy pas...Dojechali¶my do ¶wiate³ i E. mnie u¶wiadomi³ ¿e wymusi³am pierwszeñstwo...
Stary 2011-02-03, 21:23   #629
princeseczka
Zakorzenienie

catttt TAM by³a¶ nowa ale TUTAJ JESTE¦ NAJSTARSZA
w ogóle to Twój w±tek, wiêc nie mo¿esz czuæ siê nieswojo

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:

chodzi³o mi o to, ¿e po co przywo³ujemy przyja¼ñ skoro wiemy o co tak naprawdê chodzi?
w ogóle mo¿emy skoñczyæ ten temat? bo podzieli³y¶my siê na dwa obozy i jako¶ dziwnie siê zrobi³o
jasne

Pobrali¶my siê
Stary 2011-02-03, 21:25   #630
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
Ja my¶lê, ¿e to ca³kiem sensowne i chyba wiêcej nie powinny¶my Karolinie dawaæ rad odno¶nie tego, co powinna robiæ. Pozwólmy Jej prze¿ywaæ w³asne ¿ycie tak, jak tego pragnie. Bo to Jej ¿ycie, a my jeste¶my tylko znajomymi z forum (mam nadziejê, ¿e nie zostanê ¼le zrozumiana).
To, co mogê dodaæ od siebie- niezale¿nie od decyzji, jak± podejmiesz kiedykolwiek w ¿yciu- nigdy nie mów, ¿e czego¶ ¿a³ujesz. Ka¿da decyzja niesie za sob± jakie¶ konsekwencje, do czego¶ prowadzi, mo¿e byæ lepsza lub gorsza. Ale nigdy jej nie ¿a³uj, bo podejmujesz j± ¶wiadomie.

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.