|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
|
|
|
|
#602 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
A co otwierania masek. Na jednym egzaminie otworzy³ mi j± egzaminator, a na wszystkich zaoferowali, ¿e potrzymaj± i sami zamkn±. Cytat:
![]() Marta zrobisz foty jak przyjdzie Zakocha³am siê w niej, a najbardziej w be¿owej (; Co do przyja¼ni damsko-mêskiej - ISTNIEJE
|
||
|
|
|
#603 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 49
|
Witam
Dotar³am nareszcie - dziêkujê za wszystkie kciukasy ![]() Egzamin mia³am o 13, zaczê³am parê minut pó¼niej. Pierwsze wra¿enie co do egzaminatora - s³u¿bista sztywniak. Wsiedli¶my do samochodu, sprawdzenie dowodu i takie tam po czym on do mnie z tekstem „czy potrafi pani obs³ugiwaæ 6-biegow± skrzyniê biegów?” Moja mina Ale do rzeczy: wylosowa³am ¶wiat³a mijania i sprawdzenie poziomu oleju w silniku wiêc bana³, posz³o migiem – chyba mu zimno by³o Potem podjazd na ten nieszczêsny ³uk. Jak jecha³am po ³uku to by³am pewna, ¿e obleje bo tyczki (nie ma pacho³ków) od wiatru siê trochê wygina³y. Ale przejecha³am. Pó¼niej wzniesienie i na miasto.W prawo z o¶rodka, pó¼niej za torami jeszcze raz w prawo i wiaduktem prosto do ¶wiate³. Dalej prosto i w prawo na jakie¶ osiedle – mnóstwo równorzêdnych i parkowanie równoleg³e Przed którym¶ skrzy¿owaniem kazal mi zawróciæ, widzê ¶wiat³a w oddali wiêc jadê do nich a E „ale przed tamtym skrzy¿owaniem z sygnalizacj± jest mo¿liwo¶æ zawrócenia, o tam” Nawet nie wiem ile czasu je¼dzili¶my i w pewnym momencie zda³am sobie sprawê, ¿e jedziemy w kierunku WORDu. My¶lê sobie hmmmm to ju¿?? Skrêcam w lewo widzê budynek WORDu ale E nic nie mówi to jadê dalej. Na jakie¶ za przeproszeniem zadupie mnie wyci±gn±³. Tam zawracanie na jednopasmówce, po nawrotce kaza³ mi jeszcze raz zawróciæ i tu wtopa – nie zatrzyma³am siê na STOP nie zauwa¿y³am go zupe³nie, rozkojarzy³am siê i tyle Zatrzymanie, przesiadka i z powrotem do WORDu szkoda tylko, ¿e nie za kierownic± ![]() Ogólnie niedosyt jest i to spory, bo jak siê okaza³o zosta³o mi ju¿ tylko to zawracanie i powrót do o¶rodka. A na karcie wpisany mam tylko ten durny b³±d. Ale trudno, nastêpnym razem siê uda. E bardzo rzeczowy, tylko w lewo w prawo i co najwa¿niejsze sporo wcze¶niej wydawa³ polecenia. Na pocz±tku wydawa³ mi siê drêtwy ale pó¼niej okaza³o siê, ¿e jest w porz±dku i co tu du¿o mówiæ, pomaga³. Jak nie mówi³ podczas egz to w drodze powrotnej do WORDu siê rozgada³ – co, jak i dlaczego, który raz itp. Przy okazji dowiedzia³am siê kiedy wprowadzaj± skody – 26/28 lutego maj± byæ dostarczone do o¶rodka a planowany termin ich wprowadzenia to pierwszy tydzieñ marca. Nastêpny egz mam 15 lutego o 12.30 Ale siê rozpisa³am. Cytat:
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
2Fe: szkoda, ¿e siê nie uda³o
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
2fenyloetyloamina na Odlewniczej zdajesz?
![]() ja te¿ 15 lutego tyle ¿e o 14
|
#606 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
2Fe szkoda, ¿e siê nie uda³o
Ale jak tak Ciê czytam to widzê, ¿e Ci bardzo dobrze sz³o, wiêc nastêpnym razem odrobina wiêcej koncentracji i bêdzie pozytyw, jak nic!
|
#607 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
2FE, do samego koñca by³o dobrze
Du¿o mia³a¶ tych manewrów i parkowanie równoleg³e. Nale¿± Ci siê gratulacje. Nastêpnym razem musisz zdaæ. Termin krótki, wiêc nie masz siê czym przejmowaæ nawet
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
![]() Tylko mój nie okaza³ siê na koñcu w porz±dku, ale na pocz±tku ![]() Widzê, ¿e masz super podej¶cie- oby tak dalej! Chyba bardziej Ci podpasowa³a Wawa ni¿ Siedlce? ![]() Ju¿ zapisujê Twój egzamin
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
2fenylo, przykro mi, ¿e siê nie uda³o ![]() ale uwa¿am, ¿e i tak ¶wietnie sobie poradzi³a¶! rozkojarzyæ siê to ludzka rzecz i sama widzisz, ¿e tylko ten jeden b³±d zrobi³a¶!a 15 luty to nie tak odleg³y termin
|
|
|
#610 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
2fenylo szkoda,¿e siê nie uda³o
a ju¿ tak blisko by³o nastêpny raz bêdzie tym ostatnim na pewno |
|
|
|
#612 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
A i nadrabiaj±c to, co napisa³y¶cie wcze¶niej... Krycha naprawdê czaderska, be¿owa cudeñko
A co do przyja¼ni damsko-mêskiej. Ja zawsze jestem zdania, ¿e to zale¿y indywidualnie od konkretnych ludzi, nie mo¿na generalizowaæ - u jednych siê nie sprawdza kompletnie, u pozosta³ych nie ma mowy o czym¶ wiêcej
|
#613 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
a jak sie nazywal Twój egzaminator?
byæ mo¿e siê spotkamy 15 lutego
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez 2fenyloetyloamina Czas edycji: 2011-02-03 o 21:06 |
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
przelecia³am tu szybciutko co napisa³y¶cie. Przyja¼ñ istnieje. Absolutnie. Tylko trzeba trafiæ na takiego przyjaciela.
zaraz doczytam co siê dzia³o na egz 2FE.
|
#617 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Cytat:
. Mam wra¿enie, ¿e go¶æ celowo zaci±gn±³ Ciê w to miejsce ze stopem. Pewnie niejedna osoba tam obla³a i liczy³, ¿e i Tobie siê tam noga powinie.
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
2fenylo, muszê Ci powiedzieæ, ¿e a¿ mi siê przypomnia³ mój 1. egzamin... te¿ ju¿ by³o ponad 40 minut i ju¿ wracali¶my do Wordu, ja taka szczê¶liwa, bo to ju¿ koniec i wiedzia³am, ¿e dobrze mi sz³o i nagle dup... wymusi³am, bo siê tak bardzo radowa³am, ¿e zapomnia³am o Bo¿ym ¶wiecie
ech ![]() No pewnie, ¿e nie nale¿y generalizowaæ. Ale... ![]() Je¶li z góry wiadomo jakie s± zamiary? To co?
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
2fe szkoda, ¿e nie zda³a¶ :/ przy nastêpnym podej¶ciu ju¿ na pewno siê nie zagapisz na STOPie
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
2FE - ju¿ wszystko wiem. I jedno jest pewne - wszystkie STOPy teraz zauwazysz.
Ja wychylam siê teraz zeby zobaczyæ czy jakis sygnalizator nade mn± nie widzi. W tym tyg widzia³am eLkê (w srodku 2 kobietki), która ¶miegnê³a w prawo na czerwonym (ten moment kiedy gasnie warunkowa strza³kja, jest tylko czerwone i po chwili zielone siê zapala). Trajkota³y kobiety i nie widzia³y, ze eLka przejecha³a obok sygn bez zielonej strza³ki. A moja eLeczka dzi¶ wje¿d¿a³a w osiedle domków - skrzy¿owania równorzêdne catttt - juz tak jest z tym prawkiem. Najpierw twierdzi³am, ze niepotrzebne, a teraz? Gdzie jest mój samochód? Z t± przyja¼ni± róznie jest. Ale jest.
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem trudno wyczuæ czy taki przyjaciel ma jakie¶ zamiary czy nie, trzeba byæ ostro¿nym i je¿eli widzimy ¿e co¶ zaczyna siê rozkrêcaæ a nie chcemy tego to mówimy papa a je¶li nam to nie przeszkadza i te¿ tego chcemy- to siê wkrêcamy.
|
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcia³am siê wypowiadaæ, bo jestem tu nowa i po prostu w niektóre tematy nie chcê siê wcinaæ...
Ale Karolinko, by³am w podobnej sytuacji...Podjêli¶cie m±dr± decyzjê, ale te¿ trudn±. Mi by³o bardzo trudno i ciê¿ko, wiêc ja zakoñczy³am ten uk³ad. Nie ¿a³ujê. Zapomnia³am...i teraz mam swojego kochanego T¯ta... Oczywi¶cie niczego nie sugerujê, bo ka¿da sytuacja jest inna, a Ty jeste¶ m±dr± kobiet± i sama najlepiej wiesz co jest dla Ciebie s³uszne... Je¶li chcia³aby¶ o tym pogadaæ to zapraszam na PV
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym siê chêtnie w co¶ wkrêci³a
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi³o mi o to, ¿e po co przywo³ujemy przyja¼ñ skoro wiemy o co tak naprawdê chodzi? w ogóle mo¿emy skoñczyæ ten temat? bo podzieli³y¶my siê na dwa obozy i jako¶ dziwnie siê zrobi³o
|
|
|
#627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez 2fenyloetyloamina Czas edycji: 2011-02-03 o 21:22 |
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
catttt TAM by³a¶ nowa ale TUTAJ JESTE¦ NAJSTARSZA
w ogóle to Twój w±tek, wiêc nie mo¿esz czuæ siê nieswojo ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#630 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Cytat:
To, co mogê dodaæ od siebie- niezale¿nie od decyzji, jak± podejmiesz kiedykolwiek w ¿yciu- nigdy nie mów, ¿e czego¶ ¿a³ujesz. Ka¿da decyzja niesie za sob± jakie¶ konsekwencje, do czego¶ prowadzi, mo¿e byæ lepsza lub gorsza. Ale nigdy jej nie ¿a³uj, bo podejmujesz j± ¶wiadomie.
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

'
Bo teraz ju¿ mam uraz i siê bojê, zw³aszcza, ¿e ten poprzedni te¿ by³ polecany i mia³ byæ super...
Zakocha³am siê w niej, a najbardziej w be¿owej (;
Potem podjazd na ten nieszczêsny ³uk. Jak jecha³am po ³uku to by³am pewna, ¿e obleje bo tyczki (nie ma pacho³ków) od wiatru siê trochê wygina³y. Ale przejecha³am. Pó¼niej wzniesienie i na miasto.
nie zauwa¿y³am go zupe³nie, rozkojarzy³am siê i tyle 
No có¿ przeczuwa³am, ¿e tak bêdzie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)