|
|
#571 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
Ilona chodź się spotkamy i wyjdziemy potańczyć i się lekko napić we Wrocku. Może ktoś do nas jeszcze dołączy ... Bo kto lepiej zrozumie zranioną kobietę jak druga kobieta ? |
|
|
|
|
#572 | |
|
Wtajemniczenie
|
mrycia kochana moja
Reserved - hasło WYPRZEDAŻ Kupiłam ją za 50 zł bo obniżka była ze 120 ![]() Żal by mi pupę ścisnął jak bym nie kupiła Bo mała czarna niestety nie nadaje sie do mojej figury Dół wyglądał fajnie ale na brzuchu sie marszczyła i wygladała straaaaaaasznie Więc Małym czarnym mówimy nieeeeeee ![]() Przy moim wcięciu i biodrach niestety tylko luźne na dole ![]() BTW : Jestem świadkową na ślubie pod koniec roku takze po chrzcinach i tak bym Ci jej nie mogła oddać :P Cytat:
![]() A dzisiaj pusciłam sobie do "6" kawałek Tomy i tańczyć mi się zachciało Jak ja dawno na dance florze nie wywijałam Muszę nadrobić ![]() 18 mamy imprezę z ludźmi ode mnie z pracy a 25 Lejds Night
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-02-03 o 22:35 |
|
|
|
|
#573 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to się chyba popłacze jutrzejszego egzaminu nie zdam na 100% uczę się ale i tak go nie zdam, jeny jakie to frustrujące jak można się nauczyć czegoś czego kompletnie sie nie rozumie, do d***---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
nie byłabym w stanie tego pić codziennie, jak niektórzy
|
|
#574 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Margo, idziesz w bagno na własne życzenie. Ja już się z Tobą naużerałam, mam dość. Nie będę komentować. ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Napisz mu to. ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- juniorka - fajna kiecka mierzyłam, ale ja nie mam biustu, w tej kiecce to już w ogóle wyglądałam jak dziecko z Oświęcimia ![]() P.S. 6W jak masz spadek wagi i inne niedojadanie? Puknij się może?
|
|
|
#575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przez kilka dni było dobrze, a potem już zapał znikał
|
|
#576 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja biustu też praktycznie nie mam a kiecka spłyszcza niestety strasznie ale cóż...Wydawała się jedyna rozsądna poza tym staniki z push upem istnieją ewentualnie sylikonowe wstawki Doszyję ramiączka i zobaczymy jaki bedzie efekt końcowy ![]() Musiałam ją kupić jak nigdy nic mi nie pasuje tak ona była idealna jak ją zobaczyłam ![]() A kto powiedział o spadku wagi ?? Puk puk nie ma tam nikogo chwilowo ![]() Kurde nie chce mi się jeść a na siłe nie będę w siebie wpychać bo to nie ma sensu;/ juz i tak zupę jem na chama ale dużo piję ![]() Po zaliczeniach powinno się naprostować ale chwilowo zżera mnie stres nie do ogarniecia ze wszystkim Mama jest przerażona ale co ona może
|
|
#578 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Zadbała o Twoje uwielbienie dla niej, w końcu fanklub dobra rzecz, a w momencie kiedy zauważyła, że sprawy zaszły za daleko, to się radośnie wycofała.
Standard u eksików. Bez względu na płeć, przewidywalność wręcz obrzydliwa. ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Twoja Mama
|
|
#579 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mama mówi mi to nawet jak przytyję wiec nie zwracam już uwagi na to,że według niej po paru dniach "niejedzenia" schudłam do wyglądu anorektyczki
![]() Przewrażliwiona jest po mojej anemii pare lat temu
|
#580 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No a ja jestem przewrażliwiona jak ktoś sięga po 6W jak nie je
|
|
#581 |
|
Wtajemniczenie
|
Porque??
![]() Tak wieeeeem ![]() to jest na przyśpieszenie spalania tkanki tłuszczowej ![]() Kolega też mnie zjechał lekko sobie... Ale nie chce mi się jeść no co ja poradzę
|
#582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam ten film dwa razy, bardzo mi sie podoba, fajnie zrobiony, ale przeraża mnie polska młodzież... Cytat:
Ty lepiej mi powiedz, jak było na "Karolu" i czy obrzuciłaś ludzi kukurydzą... Kochana, oni wszyscy co do joty mówią to samo...
|
||
|
|
|
#583 |
|
Rozeznanie
|
Malla:
Tak, mam z jego siostrą kontakt. Ogólnie z jego rodziną też od czasu do czasu. Świetni ludzie. Ps. Miesiąc bez jakiegokolwiek kontaktu!!!
|
|
|
|
#584 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#585 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
ilona nie zapomniałam, ale nie było mnie przykompie. Mama złamała rękę, więc spadło na mnie więcej roboty w domu. Poznaliśmy się na dyskotece. Wyskoczyłam z koleżanką potańczyć. Najlepsze jest to, że jakoś się specjalnie nie strołam na to dicho. Podszedł do mnie, zaczęliśmy tańczyć...
Malla ja poznałam M zanim zerwałam z eksem, ale nie zakładałam wtedy, że coś z tego może wyjść. Ten komplet strasznie mi na wyobraźnię działa ![]() juniorka widziałam podobną w clockhouse. Jestem przed wypłatą, więc wyprzedaże omijam z daleka. Idę spać, bo już nie myślę.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pisałam,ze film faaaajny i ze polecam ![]() Nie obrzucałam ![]() bo średnia wieku to około 30 na seansie ![]() I wiekszość bab ![]() Ale spotkałam malowane laleczki w toalecie...Myślałam,ze umrę z koleżanką ![]() Wyszłam z WC z miną "oł maj gad" qmpela sie pyta co jest a ja zero odzewu... Wróciła z wc patrzy na mnie i mówi "Dżuniorka...A masz błyszczyk??" Patrze rozbawiona mówię,ze mam a ona do mnie "a ja zapomniałam i chyba muszę wrócić do domu " Bez kitu...Przyszły 3 16 może 17 wytapetowane i jeszcze przed seansem make-up poprawiały Przecież i tak w czasie seansu jest ciemno to nikt nie widział różnicy
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
A ja jestem faaaaaajna, a mój były to uoś Mam trochę głupawkę Dzisiaj moja wyrocznia powiedziała mi, że przez uosia będę jeszcze beczeć ;/ Brzydko bardzo mi powiedziała. No ale to tylko zależy od ja czy będę uprawiać wyczynowe wyciskanie łez z mych gałek ocznych, czy też nie. Jak będę durna pała, to tak będzie
|
#589 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A mnie w ogóle, wolę bieliznę, która daje większe pole dla wyobraźni
|
|
#590 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24838395]A6W na spalanie tłuszczu?nieeee
Jedz dziewczyno jedz, bo sobie schrzanisz metabolizm [/QUOTE]Ło gash nie w tym sensie ![]() W takim sensie,że wyrabiasz sobie mięśnie brzucha ale jesz regularnie normalne posiłki ale przy tym spalasz tłuszczyk ![]() A ja mam płaski brzuch...Tylko kurde chciałam sobie tak ładnie mięśnie na nim wyrobić jak mam zawsze na wakacje ![]() Lekko tylko ![]() I do takiego ponoć tylko brzuszki są dobre Gdzie ja i tak robię ich już 30 dziennie rano i wieczorem
|
#591 |
|
Zadomowienie
|
Jak byłam jeszcze z moim byłym będąc u niego pisał z jakąś p****myślałam, że to koleżanka :P ale dzisiaj odkryłam, że to już TA co poznał ją w klubie... pisał z nią w mojej obecności... zaraz się poryczę ;/
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Jest trochę dosłowny, ale innych, które mi ( i M również) się podobają nie będę wklejać...
![]() Może wstawisz jakąś foteczkę? Inspiracji nigdy dość
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza polonistka też mówiła, że poleca Heheh, lans na stoookuuuuuu
|
|
|
|
|
#594 |
|
Wtajemniczenie
|
Spadam spaaaaać bo rano trzeba wstać i być w pełni ogarnietą umysłowo bo jutro będe psychologię w pracy powtarzać...
Kolejne zaliczenie o 17.15...Damn it ![]() Ale to akurat umim ![]() Gorzej z sobotnią socjologią bo ni w ząb mi nie idzie...Czytam i czytam i czytam i nic nie włazi do tego pustego łba Dobranoc Btw: Jeśli wpadnie tu Normalnyfacet to uprzejmie go przepraszam za "blogowanie" wątku moja kiecką,wypadem do kina,studiami,dietami,ćwi czeniami i przeżywaniem exowej strzałki Wybacz o Panie
|
#595 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Foteczkę? Nie wiem czy mam dzisiaj wenę na szukanie fajnej bielizny
|
|
|
#596 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja już się przyzwyczaiłam, że czasem trzeba się nauczyć czegoś, czego się kompletnie nie rozumie. Po prostu jak chcesz skończyć studia to trzeba i tyle;p. Zawsze jak myślałam że czegoś nie zdam to zdawałam, a jak myślałam że zdam to różnie bywało. Więc teraz nie myślę nad tym, tylko uczę się ile mogę . Jutro też czeka mnie egzamin, ostatni i najgorszyNo niech będzie Milena ![]()
|
|
|
|
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
No, skończyłam się uczyć na dziś
. Nadrobiłam, ale nie chce mi się odpisywać:P.Dobranoc, Dziewczyny |
|
|
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
ale mam ochotę go z****ć i wygarnąć to wszystko. Jak tak można... siedzieć w pokoju z osobą , którą się NIBY kocha i pisać przy biurku z jakąś laską poznaną w klubie !!!!!!!!!!!!!!!
wrrrrrrrr |
|
|
|
#600 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
ile upokorzeń Cię ominie, pycha
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

jutrzejszego egzaminu nie zdam na 100% uczę się ale i tak go nie zdam, jeny jakie to frustrujące
jak można się nauczyć czegoś czego kompletnie sie nie rozumie, do d***
nie byłabym w stanie tego pić codziennie, jak niektórzy