|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Krav Ty masz tylko nocne dyżury? Bo z tego co czytam to mi wychodzi, ze pracujesz nocami, a dnie masz dla siebie? Tak z ciekawości pytam
![]()
#962 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie dość, że zaproszenie wraz z czerwonym dywanem trzeba wystosowywać, to Ci jeszcze termin zmieniają jak IM pasuje. Coś mi się wydaje, że wtedy by klamkę pocałowali. ![]() Piękna pogoda dzisiaj u mnie! ![]() ![]() Co prawda, na chwile obecną średnio komfortowo się czuję bo słońce świeci mi dosłownie prosto w oczy, przez górną częśc okna która nie ma rolet. A ja nie mam sie gdzie schować. No chyba, że na biurko się za monitorem położę. ![]() Wytrzymam, zaraz się przesunie i niech świeci jak najdłużej. ![]() Mam ambitny plan sprzątnięcia dzisiaj łazienkę - fatalny bajzel już mam, no ale ta randka z notatkami... Nie wiem czy podołam z obiema rzeczami. TŻ znów mi dzisiaj auto odstąpił. ![]() ![]() Znów sporawo pracy mnie czeka. Najważniejsze dla mnie - dokumentacja szkoleniowa. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
ijaa wiesz też nie chcę za dużo kombinowac bo i tak napięta sytacja jest między mną a nimi, a widzię że Tz jest przykro; a swoją drogą i tak co się nagadam to moje
#964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiem coś o tonie papierów - moje szkolenie jest dofinansowane z UE i musiałam podpisać jakieś 30-40 kartek papieru ![]() Aaa zapomniałam dodać, że wczoraj piekłam muffinki, ale nie na słodko tylko z oliwkami i fetą i szynką - wyszły przepyszne. Jakbym dołożyła do nich podduszone pieczarki z cebulką to TŻ powiedział, że dorzuciłoby się ketchup i mała pizzerka wychodzi ![]() ![]()
... bo zanim zgasną resztki dnia,zanim anioły się przyśnią,zanim nasze ciała błysną ... powtórzymy wszystko Edytowane przez tygrysekak Czas edycji: 2011-02-04 o 07:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |||||||
Zadomowienie
|
dzień doberek
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zdrówka życzę Ci kochana i mam nadzieję że dziś obudziłaś się w pełni sił. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dodaja na zdjęcia szczurków to już czekam i czekam ![]() ![]() Cytat:
![]() wiem że ja, Ty, Dodaja jakoś tak okolicznie mieszkamy ![]() mam nadzieję, żę skoro zlokalizowałaś przyczynę bólu to się z nim szybko uporasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jaka była zdziwiona że mój S. ciasto na pizze ugniatał i odkurzał ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-02-04 o 08:00 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze jedno pytanko, chciałabym zrobić dziś rodzicom na obiad dewolaja z serem i pieczarkami w środku. Te pieczarki muszą być wcześniej podduszone, prawda? i wykałaczkami musze zebrać to mięso żeby się nie rozleciało w czasie smażenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieładnie,nieładnie jeżykom przerywać ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Ale zazdroszczę tych zabiegów w spa ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Zarejestrowałam się do lekarza na 12,zobaczymy.
![]() |
#969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#971 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszcze tego SPA ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zacytowanego: Ty tak myślisz, ja myślę inaczej. Nie bronię im odwiedzać syna i nie rozumiem, skąd taki osąd pod moim adresem. Tylko oboje pracujemy, mamy sporo na głowie, w każdy weekend siedzimy na uczelni od rana do co najmniej popołudnia i jeśli ktoś chce przyjść, to uważam, że warto byłoby choćby zapytać, czy danego dnia mamy chwilę choćby zwyczajnie z szacunku. Gdyby nie moja mama, to wpadliby w dzień imienin, a my byśmy nic nie wiedzieli. Możliwe, że by nas nie było (bo często na święta jeździmy na różne kolacje w ramach prezentu), to wyobraź sobie, jaki byłby żal - bo jak nas w domu może nie być?! A że nigdy nie mamy wybłyszczone, to źle bym się czuła, gdybym przyjęła gości w syfie... Może u Ciebie takie rzeczy się praktykuje, ale w mojej rodzinie nigdy nie było zwyczaju wpraszania się na czyjeś święto. A skoro nie zapraszamy, to nie dlatego, że nie chcemy, tylko naprawdę nie mamy w tygodniu czasu.
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://jezyniec.blox.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to u rodziców Tż teściowa wszystko robi, mimo, że teść w domu siedzi. I ona ze wszystkim nadąży. Ja nie wiem jak daje radę. Czasem człowiek jest tak zmęczony, że nie ma siły na nic. A co dopiero niańczenie własnego męża. ![]() No ale ich wybór. U mnie w rodzinie zawsze wszyscy się dziwili, że mój tato robi w niedzielę obiady.Bo jak tak można ![]() Biedna dziewczyna ![]()
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
A gdzie Kash? Mówiła, że wolne dzisiaj ma, czy mi się coś pomerdało?
Mam do niej romansa. ![]() Aż bym wyszła z tego biura, tak pięknie dzisiaj na dworze. ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() Urocze są, chciałabym jednego. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, jak źle się wyraziłam (bo teraz jak to czytam, to wyszło faktycznie, że coś mam do Ciebie) że źle to odebrałaś. Nie chciałam Cię urazić. Biję się w pierś, zachowałam się jak gówniarz, idę to kąta, mam nadzieję że mi wybaczysz ![]() Wiadomo, że każdy myśli inaczej na temat danej sytuacji. Ty wolisz,a by w tygodniu Was nie odwiedzali, ja znów wolałabym aby przyjechali.
![]() |
#977 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Aaby dziekuje za uznanie, tak się wkręciłam w to hulanie, że szok ![]() ![]() ![]() A co do teściów to uważam, że Ł. powinien z nimi porozmawiać i wyjaśnić jak się sprawy mają. Ssnow mamy w firmie odświeżacze z tej firmy ale o zapachu jabłko&jaśmin, pięknie pachnie ![]() Tygrysku jak ja Ci zazdroszczę! w życiu nie bylam w SPA a bardzo mi się marzy żeby ktoś mnie tak dopieścił ![]() ![]() ![]() Z rzeczy dobrych: zaczęłam weekend! ![]() ![]() Z rzeczy złych: nie mamy wody ![]() ![]() ![]() no i na domiar złego pada u naś śnieg na całego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak wrócę do domku to moim zrobię zdjęcia i wam wyślę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz Ci PW skrobnę, coby tu nie przynudzać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zlokalizowałam przyczynę i wychodzi na to, że albo będę jeździć po wędliny do domu po swojskie albo żyć na nabiale, bo tylko jak kupię tu trochę szynki albo innego czegoś na kanapki i zjem, to zdycham. już się nimesilem faszeruję i doopa. boli nadal, na szczęście nie tak bardzo jak w nocy. świństwo a nie mięso ![]() jestem w ogóle bo moi przyjadą po 17, więc dniówkę mam normalną ![]() ![]() ![]() ![]() uwaga SPD się spowiada ![]() podliczyłam tygodniowe wydatki (nie szaleję, ale i nie głoduję) - 100 zł. w tym i mięso na obiady (1 pojedynczy filet z kuraka albo udko, albo 25-30 dag mielonego czy w plastrach innego mięsa) i chleby (1-2 chleby na 2 dni, zależy co na kolację jemy), ser żółty, biały, jajka (10 tygodniowo, czasem mniej), mleko, margaryna roślinna, kilo cukru na tydzień, makaron albo ryż jakiś, ziemniaki, śmietana i inne cosie, których braknie akurat. jeśli trzymam się tylko tej listy, tzn pilnuję, żeby kupować tylko jak się skończy i więcej też nic bo potem wywalam, to w stówce się zmieszczę. wspomagam sie czasem jakimś słoikiem domowym, ale to też koszta ponoszę w sezonie letnim, a zimą mam za friko ![]() ![]() ![]() jak ktoś ciekawy albo niewierzący to mogę wpisać listę zakupów z tego tygodnia łącznie z cenami, bo wszyściutko mam zanotowane w księdze rozchodów ![]() ![]()
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przekochane są ![]()
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
No właśnie miałam pisać tak jak kashmirka gdzie wy dziewczyny macie piękną pogodę i słoneczko??? U nas Śnieg przez chwilkę tak sypał że biało się zrobiło a teraz tak delikatnie prószy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Wtajemniczenie
|
no nie mogę na 4 odświeżania strony może jedno mi ładuje wizaż a reszta buczy, że serwera nie ma
![]() tylko ja tak mam? bo nie wiem, czy to wina tego internetu mojego czy odgórna wizażu? czyjaś musi być i muszę wiedzieć na kogo się zdenerwować ![]() u mnie sypało wczoraj prawie cały dzień, dziś na razie nie, ale pięknie też nie jest ![]()
#984 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
U mnie też słoneczko świeci.
Wizaż działa bez zarzutu.
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oliwka śliczne jeżyki ![]() aaby jeszcze raz przepraszam ![]()
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-02-04 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Wtajemniczenie
|
Witam SPD
Ja ostatnie dwa dni miałam zaganiane i dlatego nie wchodziłam, a tak po za tym, to w poniedziałek oddaje modem do naprawy i 2 tygodnie mnie nie będzie, ale wróce. Wczoraj byłam z mamą w mieście i obejrzeć przedszkole prywatne i bardzo mi sie spodobało. Cena, cóż 450 zł, ale mama chce sie po 200 zł dokładać, więc nie będzie źle. Musze na dniach oddac zgłoszenie żeby miejsce zarezerwować bo tylko 6 mają. Już od kwietnia może iść, ale poczekam chyba do czerwca, po za tym prace musze znaleść. Nie chce wracać do tego syfu, w którym kiedys pracowałam, ale jak bede miała do wyboru telemarketing czy prace fizyczną na 3 zmiany to wole te 3 zmiany. Dopijam kawe i biore się za porządki, wieczorem jade z tata do biedro, chciałam isc pieszo, ale snieg sypie jak oszalały. Na dodatek Tż dostał wczoraj mandat- 100 zł za jazde bez pasów. Orientujecie się ile jest czasu na zapłacenie?? Bo Tz mówi, że tydzień, ale potem przysyłaja ponaglenia, a my i tak dopiero po wypłacie zapłacimy. Dzisiaj skoro sie nie ruszam z domu to może troche bluzek recznie popiore, na obiad robie małemu kotleta, sobie piers w folii i ziemniaki, dla Tż wyjme lasagne. Kupiłam sobie taki jedwab: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ie.html&next=1 Bardzo fajny, włosy są takie gładkie i jakby sie bardziej wyprostowały.
#988 | ||||
Zadomowienie
|
Z małą wstałyśmy przed 9 zjadłyśmy śniadanko, mała dostała antybiotyk i narazie grzecznie książeczkę ogląda
![]() ![]() Od rana masa telefonów najpierw TŻ dzwonił zapytać się czy wstałyśmy i czy dałam antybiotyk bo my zazwyczaj do 10 śpimy a antybiotyk o 9.20 daje. Potem mama z pytaniem jak tam mała a potem teściowa, że dzisiaj ma nockę ale jakby coś się działo mamy dzwonić bo ona telefon będzie miała przy sobie. Kochani ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj ogólnie już lepiej sie czuje ale gardło to mi zawaliło. Ledwo mówić mogę a w domu jak na złość nic na nie nie mam ![]() ![]() Cytat:
My ostatnio na dyskotece byliśmy przed moim zajściem w ciąze więc jakieś 3 lata ![]() ![]() Dziadziejemy jak nic ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do wizyt rodziców, teściów to u nas jest tak że np my jak chcemy jechać do teściów czy moich rodziców to najczęściej już kilka dni przed ich uprzedzamy a nieraz i w ten sam dzień jak nas coś najdzie, żeby tam jechać. Ale fakt dzwonimy i pytamy czy mają czas bo teściowa na zmiany pracuje a teść po 24 na dobę ![]() Jeśli oni chcą nas odwiedzić to też kilka dni wcześniej dzwonią i pytają się czy mogą. Nie wyobrażam sobie takiego czegos że ja jeszcze śpie a oni wpadają na kawę albo, że mamy swoje plany a oni przychodzą kosmos ![]() Drugą sprawą są imieniny. My ich nigdy nie wyprawiamy więc dzwonią tylko z życzeniami to samo w urodziny. Nigdy nie przyjadą bez zaproszenia bo szanują naszą prywatnośc i nie chcą się wpraszać ![]() ![]() golden prawdziwa SPD z Ciebie ![]()
31.01.2009 Julia ![]() 28.05.2013 Antoś ![]() Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-02-04 o 09:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam nigdy dobrowolnie nie zapłacił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aha, bo juz się bałam, że może miec jakies problemy jak się spóźni. Zobaczymy jak będzie z kasa, ale chciała bym to zapłacic i miec z głowy. Ide sprzatać
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.