|
|
#691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Ofelia 20, fakt, liczba postów...
![]() Podnoszę cycuszki
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ?strasznie milo jest tutaj sie zwierzac prosic o pomoc i zostac nazwana trollem?
Myslicie ze ja nie mam uczuc i on mnie nie szanowal to jeszcze tu mozna po mnie pojezdzic sobie tak? I zabawe sobie z tego urzadzac? Ze ja sama nie wiem co robic..
|
|
#693 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Pokaże 1000 nieodebranych połączeń od Ciebie i będzie ją przekonywał, że jesteś psycholką, która nie chce dać mu spokoju. Wtedy ona w żadne Twoje słowa nie uwierzy. Cytat:
Czyli wszystko jasne
|
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie ryczałaś przez niego, tylko przez siebie. To co Ci powiedział, to nie były żadne pseudo mądrości, tylko szczera prawda. Gościu mówi Ci wprost, że Cię nie kocha, że chce Cię tylko jako dziwkę za darmo i masz poza tym nie zawracać mu głowy, to przestań sobie roić, że jesteś dla niego królewną i albo bądź tą dziwką i skończ użalanie się nad sobą, albo zakończ temat tego pana i zajmij się sobą. I przestań tu na forum udawać, że potrzebujesz jakichś rad. Bo ludzie bez sensu tracą czas na doradzanie Ci a Ty masz to głęboko w dupie. Trochę to jest nie w porządku. |
||
|
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i do tego wydaje mu się pewnie, że jest niesamowicie inteligentny i cwaniak bo bzyka dwie jednocześnie. Ja bym nie mówiła, sama sie dowie, w ogóle już bym się nie wtrącała w jego życie. On tak gada, ale potem Cię zaprasza do siebie, jakby mówił to szczerze, że chce Twojego szczęścia, to nie odzywałby się i nie prowokował pewnych sytuacji. Rozumiem, że można nie chceć związku, nikt mu nie każe nikogo kochać, ale pomimo tego, że wie jak cierpisz i tak Ci proponuje spotkania, Ty to nadinterpretujesz, a On ma Ciebie w d#$%$^. Więc bądź madrzejsza i sama to zakończ, raz na zawsze.
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzisz tylko to, co chcesz widzieć, bo jakoś nie zauważasz ich starań, żeby Ci cokolwiek do tego łebka wbić Zauważyłaś jedynie moje podejrzenie o trollowanie. No cóż, przyczyn chyba szukać nie trzeba... Ale co tam będę się wtrącać! Nie mam tyle cierpliwości co reszta dziewczyn, które naprawdę podziwiam!
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Fubizka;24848319]Więc nawet nie robi Ci złudzeń. Odpuść, najwidoczniej on Cię nie kocha.
Znalazłam pracę by być bliżej niego, codziennie, spędzać z Nim cały mój czas , zaczęłam szukać mieszkania. I po co mi to wszystko teraz ? Nie wychodziło mu po jego myśli, to zamiast mi powiedzieć, że jest problem wolał zerwać, nie próbował nie robić NIC w tym kierunku, nie zważając na moje uczucia, że Go kocham nad życia, że zrobiłabym dla Niego wszystko , wolał tylko chodzić na imprezy, poznawać laski i już się z jakąś łachmytą spotykać.... Czuje się okropnie ;/ Jak tak można, po tak krótkim czasie z kimś się już spotykać... Nie potrafię tego zrozumieć. Nie potrafię się z tym pogodzić... Na pewno jest to efektem, że z mojej strony była to miłość, prawdziwa miłość. A on mnie tak rani... Zamiast gdy wiedział, że coś mu nie pasuje, coś się psuje, uczucie gaśnie (wtf) mówiąc tydzień , dwa wcześniej, że oddałby mi serce, abym tylko żyła... Jakie to jest ciężkie... Już jestem zalana łzami... Mam o to ogromny żal do Niego. |
|
|
|
#699 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No.
Jeszcze jakieś wątpliwości, chęci powrotu do niego?
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie bede tego tu ruszac bo po co.. Ze wyrachowany jest to ja wiem.. Ze mna sylwestra nie spedzil tylko z nia.. Bo ona nie miala pary i poszedl na jej koszt i mial zabawe za darmo.. Po prostu robi tak jak mu wygodniej nie patrzac na uczucia.. W ogole widzialam w czwartek jego rozmowe na skypie z nia..(a w piatek bylam we wrocku) po prostu przegladalam ta rozmowe.. I wiecie co tam pisalo?Ze ona sie czegos domysla.. I pisala mu tak:CO ty krecisz?Masz na boku kogos?Oklamujesz mnie i nie masz dla mnie czasu.
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Tak dla rozluźnienia atmosfery - słyszałyście może to:
http://www.youtube.com/watch?v=TU7V5_Jy-RI ? ![]() Rozbroił mnie tym!
|
|
|
|
#702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle zastanowiłabym sie nad jakąs terapią.... może Ci to pomoże zmienić tok myślenia.
|
|
#703 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No przecież napisała, że nie pójdzie.
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Ofelia przeciez powiedzialam ze tam nie bede mieszkac..
W sumie wiem ze to dziwne ze chce z nim byc.. Bo w dzisiejszej rozmowie sie dowiedzialam (ze on ten weekend spedzi z nia i wylaczy tel bym ja nie dzwonila) a jak bedzie mial czas to spotka sie ze mna .. wiec poleci sobie na 2 fronty.. A z domu mnie nie wywala bo po co sobie kogos wywalac z lozka.. Ale w ogole nie powinamm ale tak sobie mysle... Moze on bedzie sprowadzal ja do tego mieszkania.. do tego lozka ktore tyle czasu bylo moje.. ![]() (zaraz znow dostane ochrzan bo to nie jest juz moje mieszkanie-wiem)
|
|
#705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przecież to cwaniaczek bałagam Cię bądź silną babką, kopnij go w cztery litery idź na impreze i zacznij życ.
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
aaaa no chyba, że tak....
Nie widziałam tej wypowiedzi
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Wygońcie mnie stąd
![]() , bo jeszcze trochę i nerwicy się nabawię.
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak szybko zaangażował się w drugi "związek", bo pewnie już od jakiegoś czasu Cię nie kochał. Tak wiem, zarzekał się, że jest inaczej, ale słowa nic nie znaczą a czyny świadczą o tym jednoznacznie. Pomyśl - Ty kochasz, czy w głowie Ci inni mężczyźni? Nie. No właśnie. Więc serio myślisz, że on mówił prawdę, kiedy Cię tak zapewniał, że kocha? Oczywiście, w związku powinno się próbować naprawiać to, co nam nie pasuje, tak jak mówisz. Coś było nie tak a on nawet nie dał Wam szansy. Ale to tym bardziej świadczy o tym, że zwyczajnie nie kochał, bo gdyby było inaczej starałby się o ten związek a nie poleciałby do innej dziewczyny i to jeszcze bez krzty zażenowania. Nie dziwię Ci się, że masz żal, pretensje. W pewnym sensie oszukał Cię, a nawet oszukiwał dłuższy czas a potem zrzucił wszystko na Ciebie bez ostrzeżenia. To jak wbicie noża w plecy. Ale on nie kocha - więc im szybciej odszedł, tym lepiej dla Ciebie. Im później by to zrobił, tym bardziej by bolało. |
|
|
|
|
#710 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=howdoi;24848659]
Cytat:
![]() Nie jesteś nieprzydatną szmatą! Nie mów tak o sobie nigdy i nie myśl. Jesteś fajna dziewczyna, może trochę pogubiona teraz - ale masz do tego prawo. I wszystko będzie ok tylko bądź dla siebie dobra
|
|
|
#711 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Prosz:
hyh.
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#714 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Obosz, to już się robi groteskowe. Ale w sumie z Czaki też tak było... ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Dobrze, że nie tylko ja to widzę...
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- A ja co napiszę z dwa zdania pracy licencjackiej to wchodzę z powrotem tutaj
|
|
|
|
|
#716 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja myślałam,że to ja sie przed eksem płaszczyłam a jednak pocieszam się,ze i tak się nie zbłaźniłam tak jak Ty się nadal poniżasz... Facet powiedział,ze wyłączy tylko po to,żebyś dała mu w końcu spokój [!!] Ja nie wiem co on ma Ci jeszcze powiedzieć,zebyś dała mu w końcu żyć... Serio...Jak pseudo fanka sie zachowujesz... On ma Cię głęboko w poważaniu a do Ciebie nadal to nie dociera [!!] I tak na bank chce zobaczyć czy będziesz dzwonić a potem jak zobaczy milion nie odebranych połączeń to przybiegnie do Ciebie z bukietem róż i sie oświadczy ![]() Nie mogę się juz denerwować bo wystarczająco mnie boli okres a Twoje wypowiedzi doprowadzają mnie tylko do jednej reakcji A tym postem przeszłaś samą siebie Cytat:
Ty serio nie masz uczuć...a bynajmniej nie masz szacunku do siebie...Widocznie lubisz sie poniżać i robić z siebie idiotkę przed facetem który nie dosyć,ze ma inną to jeszcze ma Cię głęboko...Ogarnij się [!!] Swoimi słowami sama kreujesz opinie o sobie... Najpierw piszesz,że masz go gdzieś,potem,ze napisałaś,zadzwoniłaś...P iszesz posty jak on Cie traktował a nic z tym nie robisz ?? Czy Ty jesteś świadoma tego co Ty robisz ze sobą ??!!
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I wiesz co tego najbardziej nie rozumiem, że jesteś w pełni świadoma, że On sie spotyka z inną dziewczyną a i tak chcesz z nim być.... Co innego ta dziewczyna, zdaje sie ze ona nie wie na jakiego typa trafiła. Na pewno prędzej czy później się dowie, skoro i tak się domyśla, że coś jest nie tak.
|
|
#719 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ależ jest. Ona po prostu chce misiaczka i kropka.
Zaakceptujmy to i dajmy sobie na luz, będzie się wszystkim lżej żyło.
|
|
#720 |
|
Rozeznanie
|
Ilona ten facet Cię nawet jak szmaty nie traktuje, bo szmatę się czasem wypierze, on Cię traktuje jak gówno totalne, a Tobie się to jeszcze podoba i wołasz o więcej. Masz bardzo poważny problem z tym, a ja osobiście mam ochotę dać Ci z plaskacza w twarz, tak na otrzeźwienie. Co ten facet jeszcze musi Ci zrobić żebyś zobaczyła, że on nie jest wart kogokolwiek? Bym zapytała jak wyglądał/wygląda związek Twoich rodziców, ale taka psychoterapia wykracza już trochę poza moje kompetencje, poza tym nie wiem, czy ktoś się chce aż tak uzewnętrzniać na forum.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

Pokaże 1000 nieodebranych połączeń od Ciebie i będzie ją przekonywał, że jesteś psycholką, która nie chce dać mu spokoju. Wtedy ona w żadne Twoje słowa nie uwierzy.
i do tego wydaje mu się pewnie, że jest niesamowicie inteligentny i cwaniak bo bzyka dwie jednocześnie.

Rozbroił mnie tym!