|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki ale maaaaaacie piękne brzuszki ![]() ![]() ![]() Vanes ale Twój brzusio tyci tyci. Ja to większy przed ciążą miałam ![]() ![]() Vanes i chciałam zapytać jeszcze .... Ty masz 20 lat? Jesteś po ślubie?? Nie wiem czy gdzies o tym wspominałaś, jak tak to przepraszam za przeoczenie. Ciekawska jestem ![]() Pierogi zrobione i zupka jarzynowa z groszkiem sie gotuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
![]() i popieram zdanie Andziot ze sama zobaczysz jak bedziesz karmic co mozna a co nie mozna jesc-bo kazdy organizm jest inny ![]() Cytat:
![]() ![]() a brzuszek powiedzialabym ze mam identyko ![]() ![]() ja wysprzatalam troszke w lazience, a teraz rosol robie.... ddaaiissy kurde znowu bym ten kefir wsunela, a juz nie mam ![]()
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia ![]() Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-02-04 o 13:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Moderatoreska
|
Moniqac o nawet nie wiedziałam, a pewnie dlatego, że do Silesii kawałek, a ja w Katowicach nie często bywam, a zwłaszcza tam.
Wydawało mi się , że był tam chyba też MAC ale to pewnie było złudzenie ![]() ![]() Spiąca jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zadomowienie
|
ddaaiissyy możesz pod warunkiem ze ja mogę te body od Ciebie
![]() a propo takich majt co brzuchy wciągają: Teściowa moja założyła sobie takie na wesele do znajomych... po pierwszym posiłku poleciała do wc je ściągnąć bo myślała ze jej bebechy gardłem wyjdą...i całe wesele bez majtek sie bawiła, taka mam teściową rozrywkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm czyli coś jednak z tym mlekiem jest? nie teges ? Andziotku pomocy ! Brawo za podwyżkę !! 200 netto to ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dziś tez troche jak na szpilkach i do 16 odliczam czas, bo palę wroty i drę do Czestochowy po pracy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ponoc sa bardzo meczace te majty.
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze dorkab... idealnie pasuje do mnie Twoj nick.... Dorota B to też ja ![]() To na otarcie łez, kup mu tego bodziaka ![]() Kasiu, mnie też sie chce... i tez musze obejść sie smakiem ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-04 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() MoniaK no dokladnie raz powiem do niej na "ty" a raz "mamo itp" ehhh co za problem heee ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() wlasnie podobno po ciazy dobrze jest sobie takie gatki kupic ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- ddaaiissyy a ty przypadkiem nie obiecalas mi fotki brzuszka twego??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasia, może Ty się za bardzo stresujesz albo po prostu pogadaj z małżem jak masz się do teściówki zwracać? Ważne aby podchodzić do wszystkiego naturalnie. Ja sobie nie wyobrażam abym w rozmowie cały czas mówiła "mamo, czy mogłaby mama powiedzieć coś tam" ![]() ![]()
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
spoko kasiu zrobie to specjalnie dla Ciebie i spytam
![]()
#3492 |
Rozeznanie
|
dorkabl- teściowa super! Się uśmiałam!
ddaaiissyy- podczas karmienia lepiej uważac i to np.też na sernik bo nie dośc że ser to ciężkostrawny. Ja jak karmiłam Kasię to po ok.2tyg.spróbowałam jogurtu i mloda potem cierpiała. Potem wolałam jednak trzymać się dietki. Trzeba też uważać na cebule, czosnek i kalafior-zmieniają smak mleka! Przepraszam że tak rzadko się odzywam, ale nie nadążam za Wami. Poza tym teraz akurat mam zwolnienie i ten czas poświęcam Kasi. Efekty już widać- się pochwalę a co hihi - wczoraj bawiła się sama w pokoiku, nie zawołała siku tylko sama ściągnęła majtki i rajtuzki i usiadla na nocnik,który jej zostawiłam bo miałam na głowie prasowanie. Jak weszłam do jej pokoju to myślałam że padnę! Ale jestem dumna mamusia!
Kasia, ur. 22.11.2008 r. Wojtuś, ur. 3.05.2011 r. Edytowane przez asiak1981 Czas edycji: 2011-02-04 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ubierz się cipło na te wroty bo tu strasznie wiucha - żebyś nie zmarzła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
kurcze to jednak dużo obostrzeń w czasie karmienia.. ale mleeeeeeeeeekoooooo Uschnę bez nabiału
Kasiu, na pewno sie nie zamienimy ![]() ![]() ![]()
#3495 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki wiem ze jeszcze troche czasu zostalo, ale w jakim czasie myslicie ochrzcic wasze skarby?
ja to w ogole nie mam pojecia- nie mam slubu koscielnego to mnie ksiadz przeswieci ![]()
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monia jeszcze ok miesiac, może dwa wstecz MAC był No to sie tylko cieszyć, że małż tak bardzo chce iść !! Może będzie opóźnienie na USG (u mnie notorycznie tak jest) i wtedy spokojnie zdąży. A pada śnieg u nas ? (tzn na śląsku, nigdy nie nauczę sie mowić w krk - znaczy u nas)
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-04 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ,aha a co Ci sie nie podoba? chora jestes czy co?
![]() |
#3498 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() podziekowac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() gdzie ten brzuch ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Mąż mojej starszej siostry nadal mówi do moich rodziców na "pan i pani", a są z siostrą po ślubie 4 lata!! I teraz wyobraźcie sobie jak mój TŻ punkty przy nim bije, skoro jest krócej w rodzince, a od dawna moi m rodzicom "mamusiuje i tatusiuje" ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zadomowienie
|
eweska
ddaaiissyy moniqac 24kasia86 dzieki dziewczyny, no mi glownie w brzusio i piersi poszlo ![]() tak jestem ze slaska.. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zadomowienie
|
Ja chcę ochrzcić jeszcze przed końcem czerwca, bo potem moi teściowie wyjeżdżają na dwa miesiące i nie będę ich specjalnie ściągać. Pierwszą córeczkę chrzciłam po 6 tygodniach. Ksiądz ma obowiązek ochrzcić dziecko, ale często w takich wypadkach robią problemy. U nas akurat jest taki fajny ksiądz, że problemu nie widzi, twierdzi nawet, że jeśli młodzi pobierają się tylko ze względu na dziecko, to nie ma sensu, bo wcześniej czy później się rozpadnie. A jeśli się okaże że dziecko scementowało związek, to ślub zawsze można wziąć. Ale niestety nie wszyscy są tacy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() Dzisiaj jak zwykle pobudka o 11,ale spiochy ![]() ![]() Wrzucam foteczke mojego brzunia w koncu go widac ![]() co tam u Was?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lolka, ja w dniu wesela, zaraz po przyjezdzie na sale zaczełam mowic mamo, tato i moj małż tez, bo wiem ze własnie im dłuzej bym z tym czekała to coraz trudniej byłoby mi się przemóc. Ale zeby 4 lata............... SZOK Kasiu, no nadal nie mam ani jednego zdjęcia brzucha ![]()
![]() |
#3505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ą Cytat:
![]() Dodam jeszcze, że np. mój szwagier mówi do moich rodziców po imieniu ![]() ![]() Co do chrztu to ja bym chciała w wakacje, w sierpniu może ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-02-04 o 14:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie wyglądasz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a moj lekarz jest super taki wrazliowy delikatny i wczuwa sie w sytualcje kobiety. wasi lekarze pewnie prowadza sobei kartoteki i zapiski , a moj nie ma czegos takiego tylko w karcie ciazy wszytsko,a le ma skurczybyk taka pamieć ze w szoku jestem. kazał mi kiedys isc na przeglad do dentystyy i potem przyszłam po miesiacu a on " i jak u dentysty wszystko było ok?" ma pamiec ![]()
![]() |
#3509 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Kochana teraz dojrzalam Wasze brzunie sa malusie jak na te tyg.Twoj sweterek tez sliczny taki kolorowy ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- no jak jest alkohol w srodku??mi nie ale dla mojej niuni??!!
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2011-02-04 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a i moi rodzice wyjezdzaja zagranice i ze wzgledu na nich z chrzcinami poczekamy troszke, ale max do pol roku. Cytat:
![]() cucciola79 brzuszek widoczny i widze ze jego wlacicielka tez slicznie wyglada, wysoka szczupla mamusia ![]() Lolka1212 ja tez zaczelam szybko "mamusiowac" i tesciowej sie to podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.