|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Cytat:
![]() ostatnio znów musiałam jeść i to przy cioci, a jad nia modly dosłownie odstawiałam. 30 min ją mieliłam......ehhh ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- [QUOTE=megi2015;24848226] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hehe, dobre ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
uwielbiam !!
Cytat:
![]() prunelle chyba bym padła jakbym wydała na niego 59 zł a tutaj za 7 by poszedł, a spodenki widać nawet nie były prane ;-P tylko bluza noszona ![]() jok3r - odpoczywaj kobieto to są już ostatki Twoje , daj sobie trochę luzu chociaż wiem,że teraz chcialoby sie zrobic wszystko ![]()
![]() |
#2193 |
Rozeznanie
|
co do tych boli podbrzusza to wlasnie ja tez mam tak jak pisalam i to wlasnie w nocy szczegolnie. niedawno w nocy jak zasypialam , bylam juz w sumie fazie snu to tak mnie wygielo niewiem czemu tak jakby mocny kop, czy skurcz nie umiem tego nawet okreslic przez to ze praktycznie spalam. a teraz od kilku dni wlasnie w nocy tez mnie boli podbrzusze, a i tak biore fenoterol, isoptin i nospe. przed tem jak mnie bolal w dzien to gin mi stwierdzil ze szyjka sie skrocila i wyladowalam w szpitalu
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- a u mnie nalesniki z twarogiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Montii;24850680]uwielbiam !!
mogłaś mi odstąpić ![]() Montii, nastepna porcja jest Twoja !!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Wtajemniczenie
|
Jok3r ty sie kladz i lez do gory brzuchem jesze chwial i bedizesz swoej aktualenj energii potrzebowac duzo ;p
Cytat:
a co do noszenia malego to ja mojemu tez mowei czesto zeby zabierał brcuh na chwiel bo chce sie wyspac albo zgiac w pół a on do mnie zebym mu dawala ten plecak ale tez nam nie wychodiz to przekazywanie ![]() Tż poszedl do kolegi na % weic mam komp wolny na caly wieczor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Rozeznanie
|
skoro wszystkie daja to i ja tez dam ;p polowa 30 tc
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
wow, fajny
![]()
#2199 | |||||||
Wtajemniczenie
|
witam Was po pracowitym dniu
![]() poprałam część ciuszków, poprasowałam wczorajszą pościel i pieluchy tetrowe, a teraz czytałam Was półtorej godziny ![]() o kurczę, ale dasz sobie radę, bo Ty silna babka jesteś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
widziałam na żywo właśnie ten fiolet i róż też jest fajny (oczywiście dla dziewczynek) a tego szary lila nie widziałam a i chyba mało jest tych wózkow na ulicy, ja nie widziałam żadnego a mam manię wpatrywania się jak jakaś mamusia idzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że już wszystko ok ![]() kasia byłam tu: http://www.rampers.pl/cms/index.php ale strasznie tam drogo, więc nie masz po co jechać i chciałam zobaczyć boldera ale go nie mieli ![]() brzusio śliczny ![]() Zjadłam wlaśnie podczas czytania 10 sztuk takich malutkich pączkow ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Wtajemniczenie
|
fajowy ![]() i koszula jakaś ładna? a kurczę, to T-shirt chyba, nie przyjrzałam się ![]() ![]() Edytowane przez prunelle Czas edycji: 2011-02-04 o 15:24 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 | |
Wtajemniczenie
|
sliczniusi i jeszce taki malutki
![]() Cytat:
![]() Kinga powiedz mi jak to bylo w twoim przypadku z pierwsyzm dizeckeim. dostalas becikowe od panstwa + dodatkowo cos od miasta pruszkow?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() raz na jakis czas jest wrecz zalecana polozna mowila, ze nie mozna jej jesc w duzych ilosciach ale jak zjesz taka porcyjne to tylko na zdrowko wyjdzie, bo ma duzo witaminy A ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |||
Zakorzenienie
|
i prawidłowo
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale fajny ![]() ![]()
![]() |
#2205 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny macie zgrabne brzuszki a ja mam wrażenie ze mam taki mega
![]() macie któryś? Który polecacie? http://allegro.pl/laktator-philips-a...438101948.html http://allegro.pl/tommee-tippee-lakt...438479122.html przyszły materiały i katalog do wózka ![]() Dzisiaj znowu cały dzień coś podjadam ![]() Edytowane przez blackrose4u Czas edycji: 2011-02-04 o 15:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko po prostu nie chce mi sie do sklepu iść;P w przyszlym tygodniu sobie zafunduje ;p
![]() |
#2207 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ale znów nadrabiania - pisze i potem mam do nadrobienia 9 stron od wczoraj ![]() ostatnie 2-3 dni ciągle, praktycznie przez cały czas pobolewa mnie brzuch i jest cały czas twardy i ciągnie do dołu, coś czuje że mój czas się zbliża.. ![]() ![]() Staram się odpoczywać ale dzisiaj musiałam skoczyć jeszcze po drobne rzeczy - kupiłam klapki pod prysznic, tantum rosA, witaminy bo się skończyły, skarpetki i stanik do karmienia - taki zwykły bawełniany za 9 zł, aby do szpitala był ![]() ![]() ![]() Ale tak na początek i do szpitala wszystko jest także jestem spokojniejsza ![]() Jutro zaczynam 38 tydz! ![]() ![]() kasiapruszkow pytalas o posciel jakiej firmy to jest - z MILPOLU, naprawde fajna gatunkowo i wyglądowo ![]() Lustereczko śliczne mebelki ![]() wczoraj mama poprasowala mi wszystkie ciuszki tazke wszystko już ładnie poukładane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieki musze kupic posicel na zmiane od nich a i gratulajce zajscia do 38 tc ![]() prasuje i prasuej i juz nie mam sily ah jak ja nigdy nie lubialm prasowac Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2011-02-04 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Raczkowanie
|
he ja na szczęście mam już wszystko poprasowane czeka sobie wszystko poukładane w szafce
dzisiaj kończy się aukcja łóżeczka które mam nadzieje że uda mi się wygrać za jak najniższą cenę ![]() a i jeszcze zastanawiam się nad ty nosidełkiem http://allegro.pl/nosidelko-baby-neo...427662737.html Edytowane przez kinga2710 Czas edycji: 2011-02-04 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 2 nosidełka, oba dostałam. Bardzo przydatna rzecz, jak szłam np na rynek, albo gdzies gdzie wiedziałam, że będzie dużo ludzi i tłok, a z wózkiem nie bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | ||
Rozeznanie
|
Kurde Jok3kr wspolczuje Ci, akurat teraz..ehhhh.czemu zle rzeczy zawsze dzieja sie w nieodpowiednim czasie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie tez sie zaczely jakies male skurcze i lekkie twardnienia brzucha, mam nadzieje, ze wszystko dobrze. Dziewczyny nie odpowiedzialyscie mi nic o tym rozmiarze stanika do karmienia. jJki rozmiar powinnam kupic?Dwa razy wiekszy niz mam obecnie?pomozcie mi, bo sama nie wiem ![]() Edytowane przez wikakika Czas edycji: 2011-02-04 o 16:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Raczkowanie
|
wstawiam link dla dziewczyn które tak jak ja buszują po allegro za ciuszkami tu akurat zestaw dla dziewczynki http://allegro.pl/megapaka-dla-dziew...437517572.html http://allegro.pl/megapaka-dla-dziew...437518680.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Wtajemniczenie
|
Kinga powiedz jak to z becikowym u nas jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2217 |
Zadomowienie
|
witajcie ja dzis nauka i obiad i tak mi zeszlo do teraz ale was nadrobilam
![]() Tity sliczne to lozeczko podoba mi sie bardzo ja mam posciel hippo z drewexu i fakt jest sliczna ![]() ![]() agatha sa 2 rodzaje kremu ZIAJKA jeden od 1 dnia i drugi od pierwszego miesiacza i kosztuja ok.4zl widzialam osttanio w mojej aptece wiec popytaj u siebie ![]() zaba montii moja kotka uwielbia lezec na moim brzuchu i nawet jak niunia kopie to jej nie przeszkadza i spi w najlepsze ![]() emilia gratuluje 38 tc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W navingtonie stelarz jest mniejszy - a jest jedna rama ktora na prawde jest bardzo malutka. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Raczkowanie
|
no więc musisz iśc do gminnego ośrodka pomocy społecznej w Twoim wypadku do tego co jest na helenowskiej przy tym ośrodku zdrowia i poprosić o druczek do wystawienia przez lekarza prowadzącego oświadczenia od kiedy masz prowadzona ciąże z tym druczkiem do swojego lekarza idziesz i on tam ci wypełnia to wszystko po tym musisz po urodzeniu mieć akt urodzenia oraz a i musisz odrazu złożyć papiery o rodzinne a do rodzinnego musisz miec ze skarbówki zaświadczenie o dochodach za zeszły rok swój i taty dzidzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
ja też mam seicento i kurka nawet nie pomyślałam by przymierzyć czy mi się wózek zmieści ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.