|
|
#811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Idę się wykąpać, powtórzę materiał na jutrzejszy egzamin i wrócę tu się odstresować jeszcze
.Tylko nie kłócić mi sie tu |
|
|
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
Może później powiem więcej. Na razie powiem tylko:wiara i modlitwa. To nie jest chwilowy stan euforii,to coś więcej.
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
też mam sesję
...ale momentami przychodzi faza, że rycze w poduche i nie idzie się skupić na nauce...nawet widmo zbliżającego się egzaminu nie pomaga. ehh |
|
|
|
#814 |
|
Zadomowienie
|
Czuje sie jak kretynka... jak zero, bezmogowiec
Mialam dzis egzamin.. Czulam sie naprawde nauczona, pisalam na nim wszystko z 100% oewnoscia poprawnych odpowiedzi... Poczekalam na wyniki-kwestia bylo czy dostane 4 czy 5 I co? Nie zaliczylam.... Zwatpilam w sama siebie. Poszlam do profesorki-powiedziala, ze pisalam "obok", nie udzialalam predzyzyjnych odpowiedzi... Nawet nie wiecie jak koszmarnie sie czuje... Jak jakis przyglup... Czy ja az tak nie potrafie uczyc? Zwatpilam teraz w to ze egzaminy ktore myslalam, ze mi dobrze poszly wogole zdam... We wtorek kolejny egzmain (poniedzialek jezyk-tego nie licze nawet), jutro mnie caly dzien nie ma... Chyba zaraz usiade do nauki, chociaz jedyne co mi sie teraz chce to plakac ![]() Chce zdac ta cholerna sesje!!
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-02-04 o 17:49 |
|
|
|
#815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Także zawsze mogę powiedzieć, że nie ręczę za siebie ![]() I wcale mnie to nie dziwi, bo zawsze jak czytam jak niektóre wyją za tym jednym i że na nim się świat kończy, człowiek to tak analizuje i siłą rzeczy wyobraża sobie niezbyt atrakcyjną pannę, która po prostu dostała dowody od życia, że może mieć problem w znalezieniu partnera. A tu klops. Same laski. Ciekawe to zjawisko. Cytat:
Dla mnie jedynym ratunkiem jest po prostu nieprzeglądanie się w lustrze z bliska, bo jak zobaczę coś, co możnaby wycisnąć, to mnie wołami nie utrzymają. No normalnie gorsza szajba, niż u co niektórych dzwonienie do byłych po nocach ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#816 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zrelaksuj się teraz, odetchnij od nauki, bo i tak póki co się nie skupisz |
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja zasypiam po kawie. Zwłaszcza takiej z mlekiem.
Czekamy, czekamy ![]() Cytat:
![]() Co zakładam - lub czego nie zakładam na wieczór zależy od nastroju. Nie zawsze trzeba się wystroić, żeby było hardkorowo - wystarcza mi nasza wyobraźnia, ale lubię nowości strojach do łóżka ![]() Idę się ogarnąć i ponadrabiam zaległe posty.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
A dziekuje
Ujde ze tak powiem ![]() Przynajmniej na forum mi ocene nadbudują
|
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24854115]Niedawno doszłam do wniosku, że nie warto się uczyć, bo i tak nie zdam. Nie mam pojęcia jak oni to sprawdzają, ale czasem mam wrażenie, że głupia historyjka (o rzucaniu kartkami i te które spadną na podłoge są niezaliczone) to prawda
Zrelaksuj się teraz, odetchnij od nauki, bo i tak póki co się nie skupisz Nie mam czasu... Musze sie uczyc... Ten dzisiejszy egzamin moge poprawic za tydzien.. I tak zrobie.. Bede miala 2 dni zeby sie na niego douczyc (?)-to bedzie moje drugie i ostatnie podejscie, wiecej nie ma... Chyba ze pojde w sesji poprawkowej ale wydaje mi sie, ze lepiej zaliczyc go teraz poki jeszcze cos pamietam
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-02-04 o 17:59 |
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - studentki. Jak wszystko zaczyna się w sesji walić i palić, to stosować znany i działający mechanizm. Dać sobie kilka chwil na:
![]() A potem uspokoić się, ogarnąć i ZASUWAMY DALEJ!!! Już niedługo Trzymajcie się
|
|
|
|
#821 |
|
Zadomowienie
|
Mialam w srode napisac jedno zaliczenie ale nie napisze go... Bede musiala to zrobic w sesji poprawkowej... Gdyz niestety bede musiala sie uczyc do tej poprawy za tydzien
Straszna jest ta sesja...
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
A ja sobie założyłam NK
trochę się jeszcze w tym gubię
|
|
|
|
#823 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam Was nadrobić, ale ominęłam ze 4 strony, bo ciśnienie mi się podniosło mniej więcej wtedy jak Ilona znowu coś pisała o mieszkaniu z ex i o tym, że on powiedział, że miałby fajne towarzystwo
|
#824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo nie zmywam makijażu przed snem, fakt, że się też jakoś mocno nie maluję (tzn maluje oczy w miarę mocno, ale nie kłade pudru żadnego na twarz tylko trochę podkładu) i naszczęscie bardzo rzadko coś mi wyskoczy, ale nie wiaodmo czy to lenistwo kiedyś się na mnie nie odbije
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
mrytka ja też dziś miałam skok ciśnienia
Dziewczyny, wracając do offtopa, a jakich korektorów używacie do tych paskudztw? Żeby jednocześnie dobrze kryły i nie powodowały pogorszenia się problemu? Bo ja z doborem dobrze kryjącego nie mam problemu, prawie wszystkie dobrze kryją, tylko część powoduje wysyp nowych wyprysków (pewnie przez zatykanie porów) Obecnie mam maybelline cover stick i jest kiepski
|
|
|
|
#826 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój były ma lek w płynie na wypryski, gdy nim smarowałam nowe nie powstawały i bardzo szybko się goiły. ( jest to lek przepisany przez dermatologa ) poszukam nazwy jeśli któraś by chciała
|
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znczy ze ja tam wracam przeciez -halo
|
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24854760]Na którym jesteś roku?
[/QUOTE]Na 3cim... nie moge miec zadnego warunku bo bronie licencjat Musze wszystko zdac, MUSZE!!!! ----------------- Babka powiedziala, ze widac ze sie uczylam ale przyczepila sie do mojego formuowania zdan.
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-02-04 o 18:30 |
|
|
|
#830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz o co chodzi, rozumiesz temat, będzie dobrze
|
|
#831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja sie cieszylam jak glupia ze to dzis zdalam i mnie to ominie Ide sie wyplakac... Mam dola PS: Gdybym sie nie nauczyla to bylabym z tym pogodzona... Ale ja wiem ze sie uczylam i ze zasluguje zeby to zdac ![]() Czuje sie jak matol przy tych wszytskich osobach, ktore sie nic nie uczyly cos tam napisaly i zdaly Jeszcze od matki uslyszalam zebym spier bo nie wyplacilam jej pieniedzy z bankomatu i ze jestem suk*... Z reguly mnie to nie dottyka ale dzis bardzo... Ani nie mamdobrych wynikow na studiach (boje sie czy wogole zdam) i w domu tez nic przyjemnego mnie nie spotyka
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-02-04 o 18:43 |
|
|
|
|
#832 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. To trzeba wycisnąc albo nie wiem co![]() Cytat:
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24854115]Niedawno doszłam do wniosku, że nie warto się uczyć, bo i tak nie zdam. Nie mam pojęcia jak oni to sprawdzają, ale czasem mam wrażenie, że głupia historyjka (o rzucaniu kartkami i te które spadną na podłoge są niezaliczone) to prawda Zrelaksuj się teraz, odetchnij od nauki, bo i tak póki co się nie skupisz Bo to prawda. U nas jeden gościu sie przyznał paru osobom jak przyszły sie kłocic, bo wiedziały że dobrze napisały, że ocenił kilka prac i się zdenerwował, bo co to ma być, żeby taki ważny przedmiot i takie głupoty pisac. I dalej leciał jak chciał, kto ładniej pisał ten miał. 3. Miałam 3. Dlatego zawsze staram się ładnie pisać .---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Moja siostra miała cudowną maść, ze sterydami. Cudem to odstawiła:/ |
||
|
|
|
#833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#834 |
|
Wtajemniczenie
|
Czasami warto o ile w końcu dociera coś do danej osoby
![]() Niby tak, ale te Twoje wszystkie "chyba", "załóżmy", "na razie" sprawiają wrażenie, że to nie jest takie pewne. I w dodatku nie raz zaprzeczasz sama sobie.
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-04 o 18:50 |
|
|
|
#835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tylko zaznaczam że nakładam go pędzlem, więc efekt krycia jest średni, na jakieś syfki nakładam palcem i wtedy nic nie widać.
Edytowane przez siaaaa Czas edycji: 2011-02-04 o 18:51 |
|
|
|
|
#836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przedmiot elegancko zaliczyłam we wrzesniu i zdałam bardzo dobrze licencjat w październiku i wciąż studiuje dziennie
|
|
|
|
|
#837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyjasnij mi to bo bardzo mnie to interesuje... Choc w tej sesji i tak musze wszzystko zdac teraz... Bo jak nie to kolejny raz beed mogla podchodzic za rok dopiero! <noz na gardle>
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-02-04 o 19:00 |
|
|
|
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#839 |
|
Zadomowienie
|
Moglbys napisac dokladnie jak to wyglada?
Ta cala rekrutacja itp?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
generalnie w ramach tej samej uczelni można zagadać, że chce sie kontynuować naukę i może da radę miejsce przetrzymać
...np ja tak miałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

.

?

Obecnie mam maybelline cover stick i jest kiepski