Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-04, 17:36   #811
alutram
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Idę się wykąpać, powtórzę materiał na jutrzejszy egzamin i wrócę tu się odstresować jeszcze .

Tylko nie kłócić mi sie tu!

alutram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:41   #812
czarodziejka18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alutram Pokaż wiadomość
To cudownie! A co wpłynęło na ten stan ?
Może później powiem więcej. Na razie powiem tylko:wiara i modlitwa. To nie jest chwilowy stan euforii,to coś więcej.

Blanka mój Aniołek
czarodziejka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:45   #813
madziara_com
Raczkowanie

też mam sesję
...ale momentami przychodzi faza, że rycze w poduche i nie idzie się skupić na nauce...nawet widmo zbliżającego się egzaminu nie pomaga.
ehh
madziara_com jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:46   #814
mimimka
Zadomowienie

Czuje sie jak kretynka... jak zero, bezmogowiec
Mialam dzis egzamin.. Czulam sie naprawde nauczona, pisalam na nim wszystko z 100% oewnoscia poprawnych odpowiedzi...

Poczekalam na wyniki-kwestia bylo czy dostane 4 czy 5

I co?

Nie zaliczylam....
Zwatpilam w sama siebie. Poszlam do profesorki-powiedziala, ze pisalam "obok", nie udzialalam predzyzyjnych odpowiedzi...

Nawet nie wiecie jak koszmarnie sie czuje... Jak jakis przyglup...

Czy ja az tak nie potrafie uczyc?

Zwatpilam teraz w to ze egzaminy ktore myslalam, ze mi dobrze poszly wogole zdam...

We wtorek kolejny egzmain (poniedzialek jezyk-tego nie licze nawet), jutro mnie caly dzien nie ma... Chyba zaraz usiade do nauki, chociaz jedyne co mi sie teraz chce to plakac

Chce zdac ta cholerna sesje!!
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-02-04 o 17:49
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:53   #815
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dopiero czytam artykuł, że Tretinex może prowadzić do głębokiej depresji... Pamiętaj o tym, jak będzie Ci smutno
E tam, ja zażywam dziennie całkiem sporą dawkę różnych leków, m.in. hormonów i na jednych jest napisane, że mogą powodować silne psychozy (to na hormonie) a na drugich, myśli samobójcze (to na antydepresantach ). Także zawsze mogę powiedzieć, że nie ręczę za siebie

Cytat:
Wiecie co Wam powiem? Ilona jest bardzo ładna
I wcale mnie to nie dziwi, bo zawsze jak czytam jak niektóre wyją za tym jednym i że na nim się świat kończy, człowiek to tak analizuje i siłą rzeczy wyobraża sobie niezbyt atrakcyjną pannę, która po prostu dostała dowody od życia, że może mieć problem w znalezieniu partnera. A tu klops. Same laski. Ciekawe to zjawisko.

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Ja nie mam jakiegoś większego problemu z pryszczami i nigdy nie miałam, ale jak nie zmyje makijażu to też następnego dnia niespodzianka czy dwie na twarzy:/. Ogólnie bardzo duże znaczenie dla naszej cery ma to co jemy, u mnie wystarczy dzień ze słodyczami, albo paczka chipsów i następnego dnia gwarantowany pryszcz. Denerwują mnie tylko takie uśpione krostki, jakby wągry, szczególnie w okolicach ust, wycisnąć tego raczej nie ma jak, maseczki itd niewiele dają. Pod podkładem tego nie widac, ale z czasem robią sie z nich pryszcze. Nie wiem jak sie tego pozbyć we wczesnym stadium... może jakieś złuszczanie kwasami albo coś?
Ja akurat mam wieloletnie doświadczenie, więc jak mnie coś poniesie, to wycisnę wszystko, a potem jest płacz. A na takie krostki "niedoróbki" to ja stosuję intensywny peeling mechaniczny (kwasami nie próbowałam).

Dla mnie jedynym ratunkiem jest po prostu nieprzeglądanie się w lustrze z bliska, bo jak zobaczę coś, co możnaby wycisnąć, to mnie wołami nie utrzymają. No normalnie gorsza szajba, niż u co niektórych dzwonienie do byłych po nocach A z tego zawsze ale to zawsze rodzą się nowe wypryski.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Mialam dzis egzamin.. Czulam sie naprawde nauczona, pisalam na nim wszystko z 100% oewnoscia poprawnych odpowiedzi...

I co?

Nie zaliczylam....
Zwatpilam w sama siebie. Poszlam do profesorki-powiedziala, ze pisalam "obok", nie udzialalam predzyzyjnych odpowiedzi...

Zwatpilam teraz w to ze egzaminy ktore myslalam, ze mi dobrze poszly wogole zdam...

We wtorek kolejny egzmain (poniedzialek jezyk-tego nie licze nawet), jutro mnie caly dzien nie ma... Chyba zaraz usiade do nauki, chociaz jedyne co mi sie teraz chce to plakac

hej, hej, nie przejmuj się. Ja kiedyś nie zdałam egzaminu, z którego też zastanawiałam się czy dostanę 4 czy 5, bo sprawdziłam wszystkie odpowiedzi i udzieliłam poprawnych. Oprócz tekstu na egzaminie trzeba było załączyć rysunki konstrukcyjne. Jak dostałam 2 to mi gały wyszły, poszłam do babki a ona mi powiedziała, że wprawdzie odpowiedzi i rysunki są poprawne, ale niewystarczająco piękne... No i cóż, na poprawkę musiałam iść
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:55   #816
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:

I co?

Nie zaliczylam....

Niedawno doszłam do wniosku, że nie warto się uczyć, bo i tak nie zdam. Nie mam pojęcia jak oni to sprawdzają, ale czasem mam wrażenie, że głupia historyjka (o rzucaniu kartkami i te które spadną na podłoge są niezaliczone) to prawda
Zrelaksuj się teraz, odetchnij od nauki, bo i tak póki co się nie skupisz
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:56   #817
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Od kiedy kawę pije się na sen?
Ja zasypiam po kawie. Zwłaszcza takiej z mlekiem.

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Wrzucę jak wrócę do domu
Chwilowo kiszę się w pracy

Miłego dnia
Czekamy, czekamy

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Na bardziej lajtowe wieczory...boję się zapytać co zakładasz na bardziej hard wieczory

Ja to w ogóle najbardziej lubię prostą bieliznę, trafiam też na faccetów, którzy podzielają mój gust, hehe.

Koronki mnie zachwycają, tylko znalezienie takiej, która mnie nie będzie gryzła, graniczy z cudem...
Lubię ładną bielizną - koronki lubię nosić na co dzień, lubię proste szorty, proste fasony. Koronka musi dla mnie być delikatna, a nie wyglądać, jak firana

Co zakładam - lub czego nie zakładam na wieczór zależy od nastroju. Nie zawsze trzeba się wystroić, żeby było hardkorowo - wystarcza mi nasza wyobraźnia, ale lubię nowości strojach do łóżka

Idę się ogarnąć i ponadrabiam zaległe posty.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:57   #818
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co Wam powiem? Ilona jest bardzo ładna
A dziekuje
Ujde ze tak powiem

Przynajmniej na forum mi ocene nadbudują

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 17:58   #819
mimimka
Zadomowienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24854115]Niedawno doszłam do wniosku, że nie warto się uczyć, bo i tak nie zdam. Nie mam pojęcia jak oni to sprawdzają, ale czasem mam wrażenie, że głupia historyjka (o rzucaniu kartkami i te które spadną na podłoge są niezaliczone) to prawda
Zrelaksuj się teraz, odetchnij od nauki, bo i tak póki co się nie skupisz[/QUOTE]

Nie mam czasu... Musze sie uczyc...
Ten dzisiejszy egzamin moge poprawic za tydzien.. I tak zrobie.. Bede miala 2 dni zeby sie na niego douczyc (?)-to bedzie moje drugie i ostatnie podejscie, wiecej nie ma... Chyba ze pojde w sesji poprawkowej ale wydaje mi sie, ze lepiej zaliczyc go teraz poki jeszcze cos pamietam
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-02-04 o 17:59
Stary 2011-02-04, 18:01   #820
Fubizka
Zakorzenienie

Dziewczyny - studentki. Jak wszystko zaczyna się w sesji walić i palić, to stosować znany i działający mechanizm. Dać sobie kilka chwil na:

A potem uspokoić się, ogarnąć i ZASUWAMY DALEJ!!!

Już niedługo Trzymajcie się
Stary 2011-02-04, 18:06   #821
mimimka
Zadomowienie

Mialam w srode napisac jedno zaliczenie ale nie napisze go... Bede musiala to zrobic w sesji poprawkowej... Gdyz niestety bede musiala sie uczyc do tej poprawy za tydzien

Straszna jest ta sesja...
Stary 2011-02-04, 18:10   #822
howdoi
Zadomowienie

A ja sobie założyłam NK trochę się jeszcze w tym gubię
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:11   #823
mrytka
Wtajemniczenie

Chciałam Was nadrobić, ale ominęłam ze 4 strony, bo ciśnienie mi się podniosło mniej więcej wtedy jak Ilona znowu coś pisała o mieszkaniu z ex i o tym, że on powiedział, że miałby fajne towarzystwo dalej dla własnego zdrowia sobie darowałam, bo to nie ma moje nerwy

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:17   #824
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Ja nie mam jakiegoś większego problemu z pryszczami i nigdy nie miałam, ale jak nie zmyje makijażu to też następnego dnia niespodzianka czy dwie na twarzy:/. Ogólnie bardzo duże znaczenie dla naszej cery ma to co jemy, u mnie wystarczy dzień ze słodyczami, albo paczka chipsów i następnego dnia gwarantowany pryszcz. Denerwują mnie tylko takie uśpione krostki, jakby wągry, szczególnie w okolicach ust, wycisnąć tego raczej nie ma jak, maseczki itd niewiele dają. Pod podkładem tego nie widac, ale z czasem robią sie z nich pryszcze. Nie wiem jak sie tego pozbyć we wczesnym stadium... może jakieś złuszczanie kwasami albo coś?
A ja to praktycznie codziennie popełniam zbrodnie "skórną" bo nie zmywam makijażu przed snem, fakt, że się też jakoś mocno nie maluję (tzn maluje oczy w miarę mocno, ale nie kłade pudru żadnego na twarz tylko trochę podkładu) i naszczęscie bardzo rzadko coś mi wyskoczy, ale nie wiaodmo czy to lenistwo kiedyś się na mnie nie odbije

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:22   #825
Fubizka
Zakorzenienie

mrytka ja też dziś miałam skok ciśnienia

Dziewczyny, wracając do offtopa, a jakich korektorów używacie do tych paskudztw? Żeby jednocześnie dobrze kryły i nie powodowały pogorszenia się problemu? Bo ja z doborem dobrze kryjącego nie mam problemu, prawie wszystkie dobrze kryją, tylko część powoduje wysyp nowych wyprysków (pewnie przez zatykanie porów) Obecnie mam maybelline cover stick i jest kiepski
Stary 2011-02-04, 18:23   #826
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Mialam w srode napisac jedno zaliczenie ale nie napisze go... Bede musiala to zrobic w sesji poprawkowej... Gdyz niestety bede musiala sie uczyc do tej poprawy za tydzien

Straszna jest ta sesja...
Na którym jesteś roku?
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:26   #827
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, wracając do offtopa, a jakich korektorów używacie do tych paskudztw? Żeby jednocześnie dobrze kryły i nie powodowały pogorszenia się problemu? Bo ja z doborem dobrze kryjącego nie mam problemu, prawie wszystkie dobrze kryją, tylko część powoduje wysyp nowych wyprysków (pewnie przez zatykanie porów) Obecnie mam maybelline cover stick i jest kiepski

Mój były ma lek w płynie na wypryski, gdy nim smarowałam nowe nie powstawały i bardzo szybko się goiły. ( jest to lek przepisany przez dermatologa ) poszukam nazwy jeśli któraś by chciała
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:27   #828
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Chciałam Was nadrobić, ale ominęłam ze 4 strony, bo ciśnienie mi się podniosło mniej więcej wtedy jak Ilona znowu coś pisała o mieszkaniu z ex i o tym, że on powiedział, że miałby fajne towarzystwo dalej dla własnego zdrowia sobie darowałam, bo to nie ma moje nerwy
To jest to co on mi powiedzial..
Nie znczy ze ja tam wracam przeciez -halo

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:28   #829
mimimka
Zadomowienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24854760]Na którym jesteś roku?[/QUOTE]

Na 3cim...
nie moge miec zadnego warunku bo bronie licencjat

Musze wszystko zdac, MUSZE!!!!

-----------------

Babka powiedziala, ze widac ze sie uczylam ale przyczepila sie do mojego formuowania zdan.

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-02-04 o 18:30
Stary 2011-02-04, 18:38   #830
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Na 3cim...
nie moge miec zadnego warunku bo bronie licencjat

Musze wszystko zdac, MUSZE!!!!

-----------------

Babka powiedziala, ze widac ze sie uczylam ale przyczepila sie do mojego formuowania zdan.
Spokojnie, może chce Cie troche pomęczyć, żebyś się douczyła, ale Cię przepuści wiesz o co chodzi, rozumiesz temat, będzie dobrze

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:40   #831
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Spokojnie, może chce Cie troche pomęczyć, żebyś się douczyła, ale Cię przepuści wiesz o co chodzi, rozumiesz temat, będzie dobrze
W zeszlym roku bylo u niej duzo warunkow wlasnie...

A ja sie cieszylam jak glupia ze to dzis zdalam i mnie to ominie

Ide sie wyplakac... Mam dola

PS: Gdybym sie nie nauczyla to bylabym z tym pogodzona... Ale ja wiem ze sie uczylam i ze zasluguje zeby to zdac

Czuje sie jak matol przy tych wszytskich osobach, ktore sie nic nie uczyly cos tam napisaly i zdaly

Jeszcze od matki uslyszalam zebym spier bo nie wyplacilam jej pieniedzy z bankomatu i ze jestem suk*... Z reguly mnie to nie dottyka ale dzis bardzo...

Ani nie mamdobrych wynikow na studiach (boje sie czy wogole zdam) i w domu tez nic przyjemnego mnie nie spotyka

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-02-04 o 18:43
Stary 2011-02-04, 18:49   #832
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Ja akurat mam wieloletnie doświadczenie, więc jak mnie coś poniesie, to wycisnę wszystko, a potem jest płacz. A na takie krostki "niedoróbki" to ja stosuję intensywny peeling mechaniczny (kwasami nie próbowałam).
Ja peelingi mechaniczne robie, miałam morelowy od st ives, garnier pure active, w chwilach rozpaczy robiłam z kawy czy cukru... Ale zaznaczam że mnie nic nie podrażnia. I nic. To trzeba wycisnąc albo nie wiem co

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
A ja to praktycznie codziennie popełniam zbrodnie "skórną" bo nie zmywam makijażu przed snem, fakt, że się też jakoś mocno nie maluję (tzn maluje oczy w miarę mocno, ale nie kłade pudru żadnego na twarz tylko trochę podkładu) i naszczęscie bardzo rzadko coś mi wyskoczy, ale nie wiaodmo czy to lenistwo kiedyś się na mnie nie odbije
Ja właśnie dosyć mocno się maluje, kremy i podkłady zapychacze, wiec pójście spać bez dokładnego zmycia tego to zbrodnia.

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24854115]Niedawno doszłam do wniosku, że nie warto się uczyć, bo i tak nie zdam. Nie mam pojęcia jak oni to sprawdzają, ale czasem mam wrażenie, że głupia historyjka (o rzucaniu kartkami i te które spadną na podłoge są niezaliczone) to prawda
Zrelaksuj się teraz, odetchnij od nauki, bo i tak póki co się nie skupisz[/QUOTE]
Bo to prawda. U nas jeden gościu sie przyznał paru osobom jak przyszły sie kłocic, bo wiedziały że dobrze napisały, że ocenił kilka prac i się zdenerwował, bo co to ma być, żeby taki ważny przedmiot i takie głupoty pisac. I dalej leciał jak chciał, kto ładniej pisał ten miał. 3. Miałam 3. Dlatego zawsze staram się ładnie pisać.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Mój były ma lek w płynie na wypryski, gdy nim smarowałam nowe nie powstawały i bardzo szybko się goiły. ( jest to lek przepisany przez dermatologa ) poszukam nazwy jeśli któraś by chciała
Moja siostra miała cudowną maść, ze sterydami. Cudem to odstawiła:/
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:49   #833
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:

ja mam maybelline syperstay i jest supertrwały i nie zapycha porów
Stary 2011-02-04, 18:49   #834
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Czasami warto o ile w końcu dociera coś do danej osoby
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
To jest to co on mi powiedzial..
Nie znczy ze ja tam wracam przeciez -halo
Niby tak, ale te Twoje wszystkie "chyba", "załóżmy", "na razie" sprawiają wrażenie, że to nie jest takie pewne. I w dodatku nie raz zaprzeczasz sama sobie.

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-02-04 o 18:50
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:50   #835
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:

Ja wszystko zakrywam podkładem revlon colorstay. Tylko zaznaczam że nakładam go pędzlem, więc efekt krycia jest średni, na jakieś syfki nakładam palcem i wtedy nic nie widać.

Edytowane przez siaaaa
Czas edycji: 2011-02-04 o 18:51
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 18:52   #836
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:
W zeszlym roku bylo u niej duzo warunkow wlasnie...

A ja sie cieszylam jak glupia ze to dzis zdalam i mnie to ominie

Ide sie wyplakac... Mam dola

PS: Gdybym sie nie nauczyla to bylabym z tym pogodzona... Ale ja wiem ze sie uczylam i ze zasluguje zeby to zdac

Czuje sie jak matol przy tych wszytskich osobach, ktore sie nic nie uczyly cos tam napisaly i zdaly

Jeszcze od matki uslyszalam zebym spier bo nie wyplacilam jej pieniedzy z bankomatu i ze jestem suk*... Z reguly mnie to nie dottyka ale dzis bardzo...

Ani nie mamdobrych wynikow na studiach (boje sie czy wogole zdam) i w domu tez nic przyjemnego mnie nie spotyka
nie martw się. ja także miałam do niedawna problem z jednym przedmiotem na studiach i tez na trzecim roku.
przedmiot elegancko zaliczyłam we wrzesniu i zdałam bardzo dobrze licencjat w październiku i wciąż studiuje dziennie
Stary 2011-02-04, 18:54   #837
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
nie martw się. ja także miałam do niedawna problem z jednym przedmiotem na studiach i tez na trzecim roku.
przedmiot elegancko zaliczyłam we wrzesniu i zdałam bardzo dobrze licencjat w październiku i wciąż studiuje dziennie
Ale jak to? Przeciez papiery na magisterke mozna skladac do lipca? A obronic sie trzeba w czerwcu i miec wszystkie przedmioty zaliczone

Wyjasnij mi to bo bardzo mnie to interesuje...

Choc w tej sesji i tak musze wszzystko zdac teraz... Bo jak nie to kolejny raz beed mogla podchodzic za rok dopiero!

<noz na gardle>

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-02-04 o 19:00
Stary 2011-02-04, 19:00   #838
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:
Ale jak to? Przeciez papiery mozna skladac do lipca? A obronic sie trzeba w czerwcu i miec wszystkie przedmioty zaliczone
zawsze są rekrutacje uzupełniające
Stary 2011-02-04, 19:00   #839
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
zawsze są rekrutacje uzupełniające
Moglbys napisac dokladnie jak to wyglada?
Ta cala rekrutacja itp?
Stary 2011-02-04, 19:01   #840
madziara_com
Raczkowanie

generalnie w ramach tej samej uczelni można zagadać, że chce sie kontynuować naukę i może da radę miejsce przetrzymać ...np ja tak miałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości