|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
ehh no faktycznie leca w kulki..
w ogole zauwazyłyscie nowo logo ori? tzn inny napis troszkę choć z charakterystycznym O ![]() Polecacie tę zalotkę podgrzewaną?
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
:d
Edytowane przez EvaBS Czas edycji: 2011-02-06 o 19:58 |
|
|
|
#993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, który z podkładów wg Was jest najlepszy? Adaptacyjny, mineralny czy dotleniający? Z adaptacyjnego zawsze używałam Light Ivory (czy w pozostałych te odcienie są zbliżone?)
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
A ja znów w 3 katalogu będę mieć marne zamówienie...;/
Coś mi jakoś ostatnio te ori nie idzie
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
powiedzcie mi jak myślicie jak złoże zamówienie w poniedziałek ale tak pózniej koło 16 bedą jeszcze dostępne te kosmetyczki ze str. 5 za 29.90??macie jakieś zamówienie na te kosmetyczki?? |
|
|
|
#998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#999 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanko bo chce zwrócic zestaw Enigma bo przyszła ostatnio dopiero po niego klientka i otwiera przy mnie a tan pusta butelka z perfumami
normalnie szok ale dobrze ze miałam w zapasie dla siebie zestaw nie otwierany to jej dałam kolejny :P i mam takie pytanie, w poniedziałek chce go zwrócic a zwrot bede robic dopiero pierwszy raz i na druku reklamacji mam wpisac tam gdzie jest brak jakosciowy tak? wada-pusta butelka? i tam poniżej jeszcze co pisze unikalna gwarancja to też mam to wypełnic czy tylko ten brak jakosciowy i tyle? Trzeba także dołaczyc kopie faktury z którego było robione zamówienie? Dziekuje za odpowiedz ale odkad jestem rok w Oriflame nie robiłam jeszcze zwrotu i zielona jestem |
|
|
|
#1000 |
|
Pani Buka
|
chyba tylko brak jakościowy (UGS to oddanie tak po prostu - jeśli nie zużyłaś więcej niż 30%?) i musisz mieć przy sobie tą fakturę na której jest woda, to od razu spiszesz jej numer i w biurze Ci wykreślą co trzeba. ale może się mylę, bo zwrot robiłam tylko raz i nie pamiętam za dobrze...
swoją drogą szok - pusta butelka?
|
#1001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kasiencja napisz normalnie na druku reklamacji dużymi literami PUSTA BUTELKA przy rubryce brak jakościowy i koniecznie do druku reklamacji będziesz musiała dołączyć naklejke z wagą paczki, bo to będzie dowód na to, że waga była o te mniej więcej 50ml mniejsza bo butelka pusta.tak się robi gdy brakuje jakiegoś kosmetyku w paczce zawsze ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- przepraszam pomyliłam się co do adresatki miało być do patrycjaaaaaa
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
Dostałyście newsletter do nowego katalogu? Jeśli tak to może ktoś wkleić? Ja od kilku katalogów dostaję tylko mail z brakami
|
#1003 |
|
Przyczajenie
|
Czy jak już wpisze numery produktów do koszyka to zostaną one zapamiętane na poniedziałek? bo mam ogromne zamówienie, a jak wpisuje o 6 rano to zawsze w czym się pomylę;/
|
|
|
|
#1004 |
|
Rozeznanie
|
newsletter do nowego katalogu
![]() http://s.enewsletter.pl/n/152/4927A/vl.82390a678d15b aisor1989 - zostaną zapamiętane
Edytowane przez Tusiaczek1 Czas edycji: 2011-02-05 o 11:54 |
|
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Pusta butelka? Niezłe jaja :| ja się pół roku temu wyniosłam do konkurencji i widzę, że dobrze zrobiłam... chociaż pojedyncze osoby na własne życzenie jeszcze u mnie zamawiają
![]() a nowe logo nie wiem czy mi się podoba... jak dla mnie za kanciaste do tego delikatnego okrągłego O... ale jak patrzę na tę nową czcionkę w logo to mi przypomina właśnie czcionkę konkurencji |
|
|
|
#1006 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
mam takie pytanie, składała któraś z was może reklamację odnośnie PL? już po raz drugi nie dostałam prezentu, tego wcześniejszego gdzie było m.in. zestaw M&H, i tego ostatniego... kartkę wysłałam, tak samo jak zawsze i nic... a poza tym po raz kolejny mam braki w paczce! brakuje błyszczyka i cienia do powiek! już mnie do męczy, bo w co 3-4 paczce mam braki właśnie takich drobnostek! |
|
|
|
#1007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem że zapisywałaś ją bezpośrednio pod siebie? Jeśli tak, to wejdź w raport "Nowi Konsultanci". Zaloguj się na swoje konto do strefy klubowej i wybierz "Zarządzanie strukturą". Po prawej masz "Raporty" i tam "Nowi Konsultanci". Będziesz miała podany jej numer, a hasło to jest jej data urodzenia w formacie DDMMRRRR
|
|
#1008 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zresztą nowa osoba to dodatkowe pp w kat 2 by były i większy rabat byś miała w swojej grupie jeżeli taką masz ja bym po prostu wzięła sprawy w swoje ręce i jakbym chciała to bym zapisała po prostu tą osobę sama i już ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() a jeżeli chodzi o braki w paczce odnosnie produktów, które mamy na fakturze to zaznaczamy brak ilościowy i naklejamy na druk reklamacji naklejke z wagą paczki jako dowód
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
||
|
|
|
#1009 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym po prostu nie wytrzymała tak długo...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A następnym razem jak w ciągu 2 tygodni od wysłania karnetu nie pojawi ci się PL przy weryfikacji zamówienia, to napisz do nich zwykłego maila z prośbą o dodanie prezentu, z informacją, że wysłałaś karnet, ale masz obawy czy dotrze
Jesteś tu pierwszy raz? Zanim o cokolwiek zapytasz przeczytaj pierwszy post lub skorzystaj z wyszukiwarki ![]() Edytowane przez Li O Czas edycji: 2011-02-05 o 12:30 |
||||
|
|
|
#1010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Powinni ci przysłać nową, chyba ze nie chcesz to napisz że zwrot (obok tych rubryczek) A i zrób zwrot całego zestawu bo on chyba tak widnieje na fakturze razem z tą bransoletką jako całośc.
|
|
#1011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1012 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja będę zamawiać tylko jedną kosmetyczkę, bo koleżanka chciała. Nie wiem czy do 16 jeszcze będą, bo z oriflame to różnie... ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Plan na 2 miesiące: - dbam o włoski, paznokcie i przede wszystkim o cerę! - zdrowo się odżywiam, - łykam witaminy, - uczę się niemieckiego - opalam się (rozsądnie!) - piję dużo wody. 30.06.2011- nowy kolor włosów ![]() |
||
|
|
|
#1013 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=blicken;24868310]Ja będę zamawiać tylko jedną kosmetyczkę, bo koleżanka chciała. Nie wiem czy do 16 jeszcze będą, bo z oriflame to różnie...
no własnie nie wiadomo... bo zapłaciłam faktury w piątek rano ale nie zostały odznaczone a do której dzisiaj pracują infolinie?? bo bym skana dowodu wpłaty wysłała ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- |
|
|
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak zapisać osobę online żeby była pode mną? wystarczy wypełnić formularz i w kod promocyjny wpisać moj nr konsultanta ?
|
|
|
|
#1016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT: kodu promocyjnego używam tylko na ulotkach z PW i na katalogach, na których wpisuję swoje dane konsultanta. Tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś ze znajomych wpadł na pomysł, że zapisze się bez konsultacji ze mną, albo znajomy znajomego miał ochotę się zapisać
Jesteś tu pierwszy raz? Zanim o cokolwiek zapytasz przeczytaj pierwszy post lub skorzystaj z wyszukiwarki ![]() Edytowane przez Li O Czas edycji: 2011-02-05 o 13:27 |
|
|
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
a w przypadku osoby niepełnoletniej trzeba dodatkowo coś wypełniać ? Niiepełnoletnia normalnie moze zamawiać jak wszyscy ? Bo wiem, że cos z dowodem sie kombinowało, wysyłało czy coś.
|
|
|
|
#1018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jednakże polecam zapisywanie takich osób np. na rodziców, bo automatycznie jest większy kredyt (zamiast 300 zł jest 500, a potem 1000).
|
|
#1019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, naczytałam się na forum o Triple Core seria walentynkowa, która zachwalacie i sie napaliłam aby wypróbowac.
Powiedzie prosze czy te kolory co są w katalogu (str.67) odpowiadaja tym w rzeczywistosci. Zalezy mi na kolorach Love Pink lub Lover Clover. (LiO chyba pisała ze Love Pink jest intensywna...) Dziekuje za wszelka pomoc PS. Zauwazylyscie, ze w tamtym katalogu jeszcze za 10,90 byly 4 pkt zas od tego juz tylko 3 pkt? Nie podoba mi sie ze cichcem stopniowo obnizaja punkty!
~D Edytowane przez tabeh Czas edycji: 2011-02-05 o 14:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

)