|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
![]() ojj to już tak nie długo.... dziewczyny ja już po raz wtóry widzę reklamę zwiastun rozmowę... o filmie Sala Samobójców.. polski - masakra chce go zobaczyć... nie wiem czy słyszałyście -nawet dzis w ddtvn leciało o nim - ja zwiastun widziałam w styczniu jak byłam w kinie i cholernie mnie zaintrygował... chłopak ma wszystko super rodziców kase itd.. ale tak naprawdę szuka kogoś z kim może pogadać.. no i pojawia się internet - to co mówiłyśmy ostatnio dzieciaki ciągle siedzą w sieci... no i rusza już cała machina... mieszają mu sie światy itd.. nie oglądałam filmu ale z tego co widziałam rozmowy to film do przemyślenia i podobno cholernie wbija w fotel... tu macie zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=-LhrhSK1Myo no i jeszcze jeden http://www.filmweb.pl/video/teaser/nr+2-24045
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
czesc
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Marta - tez zachorowalam na ten film Sala samobojcow! koniecznie musze go zobaczyc! juz musze bratu powiedziec ze jak tylko sie pojawi to ma mi z neta go sciagnac! mam nadzieje ze bedzie tak fajny jak go reklamuja Agus - strasznie spodobala mi sie twoja 'bomba' koreczkowa - chce cos zrobic na twoj wzor co tam masz dokadnie na tych koreczkach ?madziulla89 - witaj u nas ![]() india - lawa podoba mi sie! co prawda nie bedzie latwa do utrzymanie czystosci ale .... ta gora jest szkalana tak ? ja tez mam szklany stolik i bardzie sie go balam ale nie ma za duzego problemu, wiadomo tylko ze trzeba czesciej myc. Ana - zdrowka dla babci ![]() zabcia - sukieneczka i buty bomba - bedziesz dżaga w tym stroju U nas nocki raz lepsze raz gorsze gryyy a dzis tak szaro u nas ze od rana swiatlo musimy swiecic-niech ta wiosna przyjdzie !! ale z tego co zapowidaja ma jeszcze zima wrocic bryyy |
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Kilka dni mnie nie było , mam trochę nadrabiania... wczoraj byliśmy na zakupach i nic sobie nie kupiłam... myślałam że znajdę jakiś płaszczyk lub kurtkę w przecenie ale u nas już wszystko pochowane, w promocji w każdym sklepie jeden wieszak ze szmatkami a reszta to już nowa kolekcja India a mnie się ta ława podoba idę sprzątać ale będę tu dziś zaglądać...
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2011-02-05 o 09:40 |
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
muszę chyba ze dwa wątki nadrobić, żeby wiedzieć co u Was
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jak to dobrze mieć męża w domu hehe Jeśli chodzi o jego szkolenie, to podobno bardzo było ciekawie. Podpisał umowę i zaczyna za miesiąc. zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
|
|
#1298 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja właśnie skończyłam robić porządek w jednej szafce Bartusia i mam dwa worki za małych ubranek. Jak on szybko rośnie, a to jeszcze nie koniec, bo mam jeszcze jedną szafkę gdzie mam takie śpiochy do spania i używane rzeczy po domu pewnie tam też znajdzie się jeszcze jeden worek za małych ciuszków. 3 worki już są na strychu jeszcze dzisiejsze 2 i pewnie jeszcze 1. Mąż póki co pomaga coś tam robić mojemu tacie, ale jak wróci (bo musi mi po drodze kupić mleko, bo się skończyło) to będę robiła ptysie uwielbiam.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-02-05 o 09:52 |
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kabanoski, ser zolty, cebulki konserwowe, kuuirydza konserowwa, ppryke, szynke konserwowa, paroweczki berlinki, ogorki konserwowe chleb pelnoziarnisty i chleb tostowy i tak mieszalam ![]()
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna gdzieś ty był jak cię nie było? jak tam wasze.. wenus.. nie chcę za dużo pisać.. kręci się?
Katunia no ja chcę iść na niego do kina.. ![]() mona_ja miłego sprzątania no i u nas też w sklepach "wiosną" pachnie ![]() agus87 a w co wbiłałaś koreczki?
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki ale mnie kręgosłup boli!! mama własnie mnie nasmarowała maścią... tz na zakupy wysłałam
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś witaj
co tam u ciebie słychać??Neska a co się dzieję, że tak boli?? Marta możesz mi napisać co dokładnie i komu trzeba napisać jak się kasuje konto na nk aby też moje dane wykasowali?? |
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
MAdzia - to starość
ja juz tak mam- probolemy z bólem kręgosłupa to moja specjalność..... muszę na basen pochodzić troche....
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to tak jak mój mąż. Basen mu pomagał.
|
|
|
|
#1305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A gdzieś Ty była ? ![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny a w Pl już grają Black Swan? Podobni dobry film,chyba wyciągnę Tż do kina ![]() mona ja a ja przeklinam szklane blaty stołów minutę po wyczyszczeniu już widać brud india ale super już się przeprowadzacie |
|||
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka ja oglądałam Black Swan i bardzo mi podobał, więc polecam. W pl podobno od 21 stycznia grają, ja sobie z netu ściągnęłam.
|
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a na łabędzia idę do kina z tż ![]() w ogóle ostatnio fajne filmy są w kinie jak nic nie było to nie było.. teraz idziemy na łabędzia potem chcemy iść na Czarny czwartek - Janek Wiśniewski padł, a potem na salę samobójców.. a jeszcze ze dwa mnie zaciekawiły.. ehsss ooo jak zostać królem.. mnie też ciekawi albo 127 godzin..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-02-05 o 10:31 |
||
|
|
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
Martuś jakby to sprzątanie mogło być miłe...
w każdym razie zostało mi wyszorowanie łazienki i mycie podłóg.Atomufka wszystko jest kwestią przyzwyczajenia, mnie na początku denerwowało że muszę ten stół co chwilę przecierać ale teraz daję podkładki pod talerze i sie tak nie brudzi no i przecieram go po większych posiłkch(zresztą każdy stół po jedzeniu trzeba wytrzeć) więc mi to już tak nie przeszkadza. Ja chcę dziś zrobić ciasto cytrynowe na budyniu, macie jakiś sprawdzony przepis?
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mona ja też używam podkładek No i to już drugie mieszkanie w któym mamy takie stoły ,ponad 3 lata razem ,nie ma mowy ,żebym się przyzwyczaiła najgorzej jak wyjdzie słońce ,nie da się patrzeć na te stoły Wiadomo,że każdy stół trzeba myć ,ale tego po prostu nie da się utrzymać w czystości moim zdaniem W swoim domku będę mieć drewnianyEdytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-02-05 o 10:44 |
||
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Marta dzięki. Bo już mnie nk wkurza
![]() U nas nie ma fajnych filmów w kinie |
|
|
|
#1311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne dziewczyny wchodzą, sporo piszą, podoba im się grafika i klimat Od początku roku się ruszyło, forum jest coraz lepiej pozycjonowane także odnajdują nas powoli Nowych rejestracjo coraz więcej ![]() A ja ostatnio się całkiem wyoutowałam, miałam strasznie ciężką sytuację, mąż został bez pracy a firma w której pracowałam upadała, nie dostawałam wypłaty od października, zresztą dalej jej nie dostałam. Dwa tygodnie temu zaczęłam fajną pracę i wracam do "żywych". Mąż szuka dalej, uczy się programowania bo chciałby znaleźć pracę jako programista. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Madziu Co widzę Twoje sentymentalnie na FB to mi się buzia śmieje na samą myśl ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Wróciłam wróciłam na stare śmieci Jeśli mnie przygarniecie to zostanę dłużej ![]() Co do Black Swan to właśnie mam zamiar dziś obejrzeć, mam też 127 godzin
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe na wspomnienia mnie wzięło ![]() Justyś kurcze to nieciekawie miałaś. Mam nadzieję, że mąż znajdzie pracę i szybko wyjdziecie na prostą. A tamci kiedy mają zamiar pieniążki przelać?? |
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O też jesteś na fb? muszę Cię poszukać ![]() Kurcze ,przykro ,że oboje straciliście pracę w tym samym czasie.Dobrze,że Tobie się udało coś znaleźć
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko wskazuje na to, że dopiero jak sprzedadzą firmę ![]() wiem, że dostanę zaległe pieniądze plus ekwiwalent za urlop bo ufam dyrektor wydawnictwa i wiem, że ona tego dopilnuje ale nie wiadomo kiedy to będzie ![]() masakryczne były te 4 miesiące ale teraz mam nadzieję, że już będzie lepiej
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś kurcze to w takim razie trzymam kciuki aby to było jak najszybciej.
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słońce, w zeszłym roku stworzyliśmy z mężem forum swiatwenus.pl I powolutku rozkręcamy ![]() Znajdź mnie, znajdź koniecznie na FB ![]() Powiem Ci, że w życiu nie pomyślałabym, że zostaniemy z dnia na dzień oboje bez pracy i pieniędzy. Ale teraz mam nadzieję, że najgorsze za nami
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak o tym pisałaś na forum.A Ty jesteś u Madzi w znajomych? Może lepeij Ty znajdź mnie ,w klubie podawałam link ![]() 3mam kcuiki za Was.Przed nami teraz też trudne chwile. |
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Magda prosze https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4441
uciekam do rodziców
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka Justynka jest u mnie w znajomych Justyna P.
Marta dzięki ![]() A ja przed chwilą zrobiłam pierwsze zmywanie w naszej zmywarce program szybki 30 min i jestem pod wrażeniem
|
|
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz Cię znajdę ![]() a co Was teraz czeka Kochana? ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
zmywarka a jaka i za ile?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

hehe 

uwielbiam.

minutę po wyczyszczeniu już widać brud
Co widzę Twoje sentymentalnie na FB to mi się buzia śmieje na samą myśl