|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Madzia1k1 słodkie zdjęcia
Margaret82, ja też planuję coś takiego kupić, nie wyobrażam sobie takiego traktowania tych bezcennych pamiątek, w szczególności po pierwszaczku (czy taki wyraz istnieje? nie wiem ). Moja siostra już 8 lat trzyma zdjęcia, po drugim dziecku też ma...
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Cytat:
![]() wybaczysz, Margaret ? Tż z rana wyszedł na zewnątrz chwile i wrócił i stwierdził właśnie że piździ jak w Kieleckim
|
|
|
#2403 |
|
Zadomowienie
|
madzia1k1 o teraz więcej widać, jak powiększyłaś, piękna dzidzia.
Moje zdjęcia również trzymam w książce, żeby się nie pogięły. Do tego je zeskanowałam, na wszelki wypadek. A z tą książką super pomysł, można by stworzyć album ze zdjęciami na każdym etapie życia dziecka. |
|
|
|
#2404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe no chyba wszyscy znaja to powiedzonko Taki album fajna rzecz bo można zapisac datę pierwszego słowa, pierwszego zabka, pierwszego kroczku i wiele innych rzeczy o których potem sie nie pamięta. Oglądałam już w empiku te albumy i teraz tylko czekam az poznamy płeć
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zanko sto latek dla Filipka mam mi dzisia kupiła tabletki Femibion Natal 2.Jestem ciekawa czy bede mi służyć Bierze się 2 dziennie
|
|
|
|
|
#2406 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() no no Zanuś gratuluję Kasia-witaj Madzia1 - śliczne dzieciątko
|
|
|
|
#2407 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2408 |
|
Zadomowienie
|
Carmela- życzę miłej zabawy
![]() Blondynka no właśnie myślałam nad składakiem,ale chyba najwygodniej mi będzie kupic stelaż i spacerwkę quinny,a gondolę pożyczyc,chyba tak będzie najtaniej,chociaż Mutsy mi się tak podoba ![]() Co do ALBUMÓW dziecka to ja mam dla córci taki,wpisujemy tam wszystkie ważne rzeczy i wklejay zdjęcia-super ten album: http://allegro.pl/album-moje-pierwsz...402346031.html Stapelka- no to czekam z Tobą do 15tego,też jestem ciekawa co będziesz miec ![]() Carmela-przesłodkie te komplety ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Natka za wizytę u gina,oby wyniki moczu się poprawiły![]() Aania-to szczęśliwego pwrotu do domku życzymy i się zgadamy może na ten tydzień na lody na Plantach,uwielbiam takie desery w pucharkach a tam są dosc dobre koło Coldu,nie pamiętam jak sie nazywa ta kawiarnia... co myslisz??![]() życzę miłego weekendu ja wczoraj zrobiłam 4 miski chudej galarety z kurczaczka,jakby ktoś miał ochotę to zapraszam...mniam mniam mniam |
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeej przebrnęłam przez czytanie..... ufff
![]() Też oglądałam wczoraj te albumy, zresztą kupuje je każdemu nowo narodzonemu dzieciakowi w rodzinie ![]() Zazdroszcze Wam, że juz wiecie co macie w brzusiach..... nam gin powiedziała, że ok 20 tygodnia, niby na nastepnej wizycie bedzie ok 17,5 tyg ale wole sie nie nastawiać, że sie dowiemy ![]() U nas klasycznie... tatus chce pierworodnego a ja chce miec kogo w sukienki ubierać Moja wymarzoną Lilcie Poprawiłam sobie samopoczucie wizyta u fryzjera i zmiana koloru wlosów ![]() Jakies pomysły na obiad?? |
|
|
|
#2410 |
|
BAN stały
|
agulaaabar, u nas nie jest klasycznie, bo po pierwsze już wiemy
a po drugie D woli dziewczynkę, bo jest mniej problemów My akurat wcześnie się dowiedzieliśmy, od jakiegoś tygodnia znamy płeć małej . Tylko imienia ni ma :P Idę gotować ten obiad, cześć ![]() Zupa gulaszowa bedzie
Edytowane przez kasshia Czas edycji: 2011-02-05 o 12:23 |
|
|
|
#2411 |
|
Zadomowienie
|
Agulaaa co to za zmiany-no pochwal się
![]() Aania-zapomniałam,nie umiem Ci podpwiedziec w sprawie wózka,pokaż mi linki do obu tych wózkach to oglądnę i powiem Ci co o nich myśle...jeśli Cie to zainteresuje oczywiście
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej juz by nie bylo sprzeczek jak rozmawiamy z brzuchem i mężul mi per "on" a ja per "ona" ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Kolorek zrobilam duzo ciemniejszy, bo od czasu mojego własnego slubu nie farbowalam i miała już straszne odrosty... a w piątek mam slub siostry, więc trzeba się jakos prezentować w dodatku w samym sercu Wiednia - kocham to miasto |
|
|
|
|
#2413 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądam właśnie tuniki na stronce bonprix. Czy któraś z Was zamawiała może ciuszki z tej strony?
kasshia z tymi dziewczynkami to różnie bywa, zależy od charakterku . U mojego męża w domu jest trzech chłopaków i jedna dziewczyna i teść zawsze w żartach powtarza, że z jedną dziewczyną miał więcej problemów niż z trzema chłopakami.
Edytowane przez DaKaro Czas edycji: 2011-02-05 o 12:32 Powód: dopis |
|
|
|
#2414 |
|
BAN stały
|
ja!
co chcesz wiedzieć? wszystko dochodzi ładne i tak jak na obrazku
|
|
|
|
#2415 |
|
Zadomowienie
|
Jak powiedzieliśmy z tż w Wigilię, że spodziewamy się dziecka to brat z bratową wyciągneli dodatkowy prezent dla nas- właśnie taki album (mieli nosa).
![]() http://allegro.pl/sliczny-pamietnik-...439246945.html blondynkapoznan, kurcze nie słyszałam złych opinii o Polnej, może przez to, że mieszkam w Poznaniu dopiero 3 lata. ![]() A na co dokładnie ludzie się skarżą? Kiedy wystąpiło u mnie krwawienie w 8 tygodniu ciąży to bardzo miło i profesjonalnie się tam mną zajęli, więc raczej pozostanę przy tym szpitalu. Zanka, wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin dla Filipka!! ![]() aga267, wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla Agatki!! U nas dzisiaj na obiad kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem. |
|
|
|
#2416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja siedzę i przeglądam allegro a powinnam sprzątac i obiad gotowac
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A ogólnie jaka jakość tkaniny?
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Zadomowienie
|
Agulaaaa no to zazdroszczę imprezy w Wiedniu
i wyobrazam sobie jak się zrelaksowałaś u fryzjera...jak ja lubię jak ktoś coś robi przy mnie... chętnie bym poszła zrobic sobie baleyage tylko po to żeby ktoś poogrzebał 3 godziny w moich włosach gratulacje dla siostry.DaKaro-ja właśnie boję się zamawiac w BonPrix,bo rozmiar a rozmiar to różnica.ja raczej z tych z rozbujałym biustem,zazwyczaj nie mieszczę się w żadne "regularne" ciuchy w biuście...a też muszę pomyślec nad jakimiś tunikami,muszę męża na zakupy wyciągnąc... |
|
|
|
#2419 |
|
BAN stały
|
Ja ugotowałam, teraz wypoczywam.
![]() Właśnie, rozmiar mniejszy niż się nosi, bo są większe. Zapomniałam, wiedziałam że gdzieś tak trzeba ale nie wiedziałam gdzie
|
|
|
|
#2420 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie ja też miałam z tym problem. Mimo, że noszę 38 to w 36 pływałam
widziałam, że Neckermann ma fajne ciążowe ciuchy tylko nie mogę się rozeznać w ich stronie Zanka - najlepszego dla Filipa! |
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wszystko mają 12 dni niezły hardcore:W czwartek mam zamiar sobie zafundować jeszcze paznokcie, a co mi tam ![]() Narobie Wam smaka... na obiadek pierogi dla mnie ruskie, dla brata bo akurat przyjechal z mięsem i borowikami![]() A teraz się opycham sliwkami, bo tak mi zapachniały w sklepie wczoraj że nie mogłam sie oprzeć
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Zadomowienie
|
Agulaaaa no to faktycznie niezły hardcore
dzielni są ja też zaraz będę jesc obiadek życze wszystkim smacznego---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- wiecie co?? ale ludzie żyją na świecie?? oni,rodzina, opieka społeczna ![]() http://bochnianin.pl/9280_wisniczani...e_aborcji.html i jaki wymiar sprawiedliwości |
|
|
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
Babonik ojej to straszne. Niestety tak się dzieje, kiedy ciąża trafia się niedojrzałym osobom. Rodzice powinni bardziej uświadamiać swoje dzieci.
Jakieś 2 tygodnie temu koleżanka z pracy opowiadała mi, że dziewczyna (Irlandka) w wieku 21 lat urodziła sama! we własnym pokoju. Rodzice o niczym nie wiedzieli, chłopak ją zostawił gdy się dowiedział o ciąży, a dziewczyna bała się powiedzieć, bo rodzice restrykcyjni i wyrzucili by ją z domu. Usłyszeli jakiś krzyk na górze, gdy weszli do pokoju dziewczyna leżała zakrwawiona z noworodkiem, zadzwonili na pogotowie, oboje żywi na szczęście. Niestety koleżanka nie powiedziała co działo się później, mam nadzieję, że rodzice jej pomogli. To straszne, że dziewczyna żyła w takim strachu przed własnymi rodzicami. W końcu na kim powinniśmy polegać, jak nie na najbliższych. |
|
|
|
#2424 |
|
Zadomowienie
|
DaKaro-aż mi się włosy jeży.... jest tylu ludzi,którzy by wszystko oddali za dzieciątko.... ehhhh .... co za ciemnogród...
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- zapomniałabym Monia-jak tam synuś??zdrowy już?? |
|
|
|
#2425 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanka gratuluję córeczki!
A prawdopodobnie tak ![]() Aa i buziaki dla Filipka Jeśli chodzi o arbuzy to ja widziałam wczoraj w Raście, ale 44 zł za kg i jeszcze takie blade... Szczęka mi opadła.
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeeń dooobry
![]() blondynkapoznan ja biore też ten fembian i dobrze się go łyka zarówno jedną jak i druga tabletke zanka wszystkiego najlepszego dla Filipka agulaaabar Wiedeń jest przepiekny, tez uwielbiam to miasto mój tata tam pracuje i mieszka już prawie 20 lat, więc często tam jeżdżę ![]() kasshia gratuluje córci DaKaro ja nie byłam zadowolona z ubrań bonprixa, wszystkie odesłałam spowrotem :/ Te ubrania pomimo tego, że zamówiłam najmniejsze, były dla mnie jak worki :/ Materiał tez nie zachwycał... madzia1k1 śliczna Dzidzia Ja się idę położyć bo strasznie śpiąca jestem Póxniej zajrzęMiłej soboty |
|
|
|
#2427 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o bon prix to faktycznie trzeba zamawiać rozmiar mniejszy. ja zamawiam co jakiś czas, i ja na razie wszysko mi pasowało i byłam zadowolona. Mam bluzeczke tuniczkę, 4 sukienki, i koszule w kratkę do jeansów.
|
|
|
|
#2428 |
|
BAN stały
|
Skończyłam jedzenie i sprzątanie, nareszcie
Natka_ dziękuję ![]() Ja nie chcę mieć jutro gości
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
ja znam że wieje jak na Uralu, o kieleickim nei znam
ale ja za daleko Kielc jestem (no dobra, Uralu też )mój synek wczoraj mi na kolanach usnął bo zmeczony ale juz nie gorączkuje. w poniedzialek ide na sprawdzenie do lekarza, raczej nie dostanie wiecej lekow ale jakies wolne by sie wykurowal do konca by sie rpzydalo...
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie mam nic przeciwko kiedy ktoś wpada na kawkę po południu poplotkować z zapowiedzią, ale jakieś większe wieczorne imprezy mi nie podchodzą, a szykowanie jedzenia na nie tym bardziej .Słucham mojej nastoletniej miłości : http://www.youtube.com/watch?v=jxkVgZkPH9g
Edytowane przez DaKaro Czas edycji: 2011-02-05 o 14:23 Powód: dopis |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

na kobietę w ciąży
Ja chciałam byc miła i Wam arbizika dać bo mówicie że nie mozecie nigdzie kupić a tu takie traktowanie 

Bierze się 2 dziennie

za wizytę u gina,oby wyniki moczu się poprawiły

Zakończone: 2

. U mojego męża w domu jest trzech chłopaków i jedna dziewczyna i teść zawsze w żartach powtarza, że z jedną dziewczyną miał więcej problemów niż z trzema chłopakami.

dzielni są
życze wszystkim smacznego