|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
wiecie co, znalazłam kilka wątków japan, ale przejrzałam iii... po tej grudniowej awarii wizażu większość fotek się usunęła :/
np. tak jak tu... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...pan+style+real |
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Kitkulka ja chyba szukać nie umiem
już zerkam ![]() Novelove no na fotach to ładnie ale jak już mówiłam jak dla mnie za długo trzeba czekać w tym czasie co zamówię nim dostanę to mi się już to odwidzi
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-04 o 23:24 |
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wymiękam i się kładę
![]() wstałam dziś o 8 i miałam dużo wrażeń, starczy na dziś ![]() buziaki blondyny-maliny
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda że tylko 1 stronka w tym wątku bo zaciekawiło mnie
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh powróciło dziecie marnotrawne
![]() Snow super wygladasz w tych ciuszkach ![]() Chciałam cos wiecej napisac ale jakos tak, w rozsypce jestem dzisiaj caly dzien Dół jak stąd do Honolulu albo i jeszcze dalej.I nadal nie mam wypłaty i nadal nie moge pofarbowac wlosow |
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie.. od okolo roku regularnie rozjasniam wloski 9 % utleniaczem u fryzjera, mam jasny blond..
jednak mam przez to bardzo zniszczone wlosy i chcialabym je troszke przyciemnic, do sredniego lub ciemnego blondu(moj naturalny to mysi). I teraz mam pytanie odnosnie farby ? jaka mi polecacie? boje sie zieleni oraz tego, ze na rozjasnionych wlosach bede miala zupelnie inny kolor niz taki, ktory "zlapie"mi odrosty.. Czy któraś się przyciemniała? Jakieś rady ?
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
A i tak mi sie przypomniało. Widziałam ze rozmawialyscie o makijazu permanentnym brwi. Tak jakby ktoras z was szukała dobrego miejsca na wykonanie go to zwróćcie uwage na to jak czesto robi sie tam tego typu rzeczy. Bo moze byc tak ze salon owszem ma taką usługe w ofercie ale wykonuje sie ją raz na miesiac/dwa
Najlepiej jesli salon ma jedna, konkretna osobe wyszkolona w makijazu permanentnym. Dobrze tez jesli salon jest w miare nowoczesny, widac ze sprzet jest na wypasie itd. To znaczy ze nie oszczedzaja tam np na gorszych barwnikach. A to jest bardzo wazne bo jak barwnik słaby to mozemy i brwi niebieskie miec ![]() To tak tyle... A co do tego wątku z Japan style to z tego co pamietam on był gdzies na tym "dziale" zamówieniowym. Był odrebny wątek gdzie byly zdjecia rzeczywiste. |
|
|
|
#4358 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
Snow ma 170 cm ja mam tak 164 cm i tez zamowilam,a co tam ! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki! ja też się powoli szykuję na zajecia. Także z szybkości zapomniałam co chciałam napisać odnosnie waszych wczorajszych pogaduszek... A juz wiem, ze z japan style zamawiałam minióweczki na eventy satynowe z koronką, króciuteńkie za tyłek i wszystko było ok- a satyna naprawdę gruba i blyszcząca. Min. na avku mam od nich czarną
![]() No lecę sie szykowac i moje falki ukladac co by te jędze mi dziś z zazdrosci sczezły Princeska daj znać jak pierwsza pracownia.Chociaż ja pracownie mialam od pierwszego semestru... Chyba że cie coś źle zrozumiałam i to pierwsza w tym semestrze ![]() Buziaki laseczki i miłego dnia!
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Blondynki-Malinki
ale się wczoraj wybawiłam, nawet na 1 nodze ![]() Snow- ale przepiękne ciuszki ![]() piekny kolorek ![]() kusisz Kochana, zaraz pooglądam aukcje :P Cytat:
![]() I wyszedł super naturalny popielaty kolorek, prawie jak mój własny ![]() włoski były miękkie, lsniace, naprawde super farbka, tylko 1 minus-strasznie szybko się wypłukała, po 3 tyg już miałam prawie pierwotny kolor ![]() Ja potem wróciłam do Excellki, ale Ty jakbyś chciała przyciemnić na dłużej to musiała byś zrobić pigmentacje, wiec np najpierw nakładasz np 7,0 a potem docelową farbkę. Albo po prostu po wypłukaniu kolejny raz tę samą, mysle, że po 2 razie już barwnik by lepiej chwycił ![]() aha-po Islande żadnej zieleni nie było ![]() Dziewczynki, co myslicie o tym wzorku na paznokcie?? znalazłam w necie- malowany farbkami akrylowymi ![]() dzis kolezanka-pasjonatka pazurkowa do mnie wpada i się zastanawiam nad czymś takim ![]() ah oglądam ciuszki na allegro i jestem absolutnie zakochana w tej sukience: http://allegro.pl/tfnc-koronkowa-suk...428705179.html Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-02-05 o 10:29 |
|
|
|
|
#4361 |
|
Zadomowienie
|
heja blondaski, miałam wczoraj to zrobic ale juz mi sie nie chcialo ;p wstawiam fotke moich przedluzek w wysuszonych ale nie wyprostowanych wlosow
![]() mysle ze ta roznica kolorow nawet fajnie wyglada
|
|
|
|
#4362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrze w sklepie - no pasek na biodra, przymierzam - na mnie taka dlugosc ze spokojnie moge wyjsc ![]() Cytat:
A to co sie dzieje to hmmm... wolałabym o tym nie pisac publicznie (tzn nie chodzi mi o was kochane , ale masa osob czyta wątki). Tak w skrócie to po prostu samotnie mi o ![]() Cytat:
A wzorek całkiem ładny |
|||
|
|
|
#4363 | |||
|
Zakorzenienie
|
jest gdzieś więcej ale nie wklejałam, bo zdjęć tam mało po awarii było
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kolor po miesiącu się trochę wypłukał, ale ładny był Cytat:
![]() miłego dnia Blondyny
|
|||
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
ogladam YT i wypatrzyłam ciekawe urządzenie
![]() ![]() efekt zdumiewający ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vAHJR...eature=related |
|
|
|
#4365 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Poza tym piekna sukienka ta z linku |
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo dzieki super ta karbownica !! a sukienka przesliczna, ehh |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoje włoski u nasady zwykłą prostownicą unosze
W taki sam sposób, albo je po prostu wywijam u nasady Zresztą tak jak Izamówiła, z tym karbowaniem przy cienkich włosach trzeba uwazac. Ja sie raczej nie zdecyduje na to urządzenie, wolałabym falownice sobie sprawic
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Kitkulka ja już przeglądałam co nieco
ciekawe ciekawe ![]() zamawiam tą sukieneczkę co Snow ale czarną, to body też to czerwone tylko czekam na odpowiedź czy to na bank czerwone ![]() i tą bluzeczkę http://allegro.pl/satynowa-bluzka-fa...442493473.html bo mnie zauroczyła |
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana skupienka przepiekna
Wzorek hmmm troszecze mi sie to zlewa z kolorytem dloni. Ale jesli sie podoba to czemu nie. ![]() Filmik wczoraj ogladalam i stwierdzam ze laska ma talent. Fakt traktuje to pewnie jako zabawe. A pobawic sie mozna. Sam jak sie nudze wymyslam sobie jak by to pomalowac oczka. Snow Alez prosze bardzo. Kompement dla pieknej kobiety. ![]() Bunny To krec sie dzielnie aby im kopary poopadaly. I zdaj relacje jak bylo. ![]() Juz nie moge sie doczekac ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
A co sie dzieje? Masz jakis problem ![]() Jak by co to my wysluchamy i doradzimy. ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Kurcze ale namieszalam z tym postem. I so Sorry.
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2011-02-05 o 12:11 |
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jak juz pisałam wyżej, tak w skrócie to po prostu samotnosc mi doskwiera
Nie chce pisac wiecej nie ze wzgledu na was ale na osoby które czytaja inne, w koncu to publiczne forum Ale to mile ze sie zainteresowałyscie, naprawde A tak wogóle to wczoraj sobie wysuszyłam suszarą włoski chociaz zwykle tego nie robie bo staram sie zeby wysychały naturalnie, rano ewentualnie tapiruje u nasady ale takim grzebieniem z szerszymi ząbkami i psikam lakierem od spodu zeby nie byly takie oklapniete. No i szok, jak susze to mi sie wlosy nie wywina wiec widziałam dokladnie długosc ii jak je zgarnelam wszystkie do tylu to jakie długie juz Do górnego kąta łopatki juz mi siegaja
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-02-05 o 12:16 |
|
|
|
#4373 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Jestem juz po farbowaniu, więc tak...
1,2 zdj w z lampa- chyba najlepiej oddaja kolor moich wlosow pomimo lampy 3,4 zdj bez lampy- widac ten fiolet na wlosach, ogolnie w swietle dziennym tez go troszke widac, ale sie wyplucze ![]() wlosy sa ciemniejsze, ale mi to nie przeszkadza myslalam ze beda cieplejsze (wg probnika )ogolnie ladnie odrost zlapalo
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-05 o 12:20 |
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomnij czym robiłaś
|
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi się taki marzy
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
wlasnie nie wiem dlaczego na 3 i 4 zdj wyszly tak jasno skoro takie nie sa
ale tam gdzie mialam pasmka rozjasniaczem- jeszcze z sierpnia to zrobily sie takie fioletowe, ale sie wyplucza ![]() robilam Majirelem 9.22 Bardzo jasny blond opalizujacy gleboki ale milo ze Wam sie podoba
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-05 o 12:28 |
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podobny w realu jest troche do beżowego cynamonu z richesse'a - 9,31? http://skleploreal.pl/index.php?prod...ct&prod_id=309 |
|
|
|
|
#4379 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

już zerkam 

Dół jak stąd do Honolulu albo i jeszcze dalej.

pracownia.