|
|
#1051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Potem będą jeszcze dłuższe i jak się rozstaniesz z kolejnym facetem, to co dalej powiesz, że to znowu Twój najdłuższy związek i nie możesz go zostawić?
![]() Ja też do tej pory miałam jeden 2 letni związek, trochę po rozpaczałam, ale kiedyś się trzeba wziąć do kupy, bo jak będziesz płakała do końca życia, że Twój najdłuższy związek się rozpadł, to nigdy dłuższego i przede wszystkim SZCZĘŚLIWSZEGO mieć nie będziesz. Za młoda jesteś by najlepsze lata marnować na płakanie za zdradzającym facetem, który Cię nie chce. ![]() Cytat:
No i? Ja przechodząc koło jego domu też nie zachodziłam do niego jak to było kiedyś tylko szłam dalej i jakoś to przeżyłam. Uwierz, że da się.
|
|
#1052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może i tak, ale myślenie o złych chwilach w niczym mi nie pomaga, myślenie o dobrych zresztą też nie. Tak naprawdę to ja nawet nie rozmyślam, jedynie czasem, jak jakaś rzecz, sytuacja, itp przypomni mi go, to wrócą wspomnienia, ale to na chwilę.
|
|
#1053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak, masz racje, bo póki co się męczę. Jednak uspokajam się jak M mówi, że przecież próbujemy małymi kroczkami i że naprawimy to. Zresztą powiedziałam, że jak mnie nie kocha to ma odejść na zawsze. I wiem, że by to zrobił gdyby tak było. Może to wszystko ma też trochę związek z jego depresją... |
|
|
|
|
#1054 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Wizażanka, a trolling wręcz mistrzowski. Ech...
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Lily ...nie nie pojade bo i tak go nie ma..
Ale boje sie ze i tak sie kiedys zlamie i pojade do niego.. I bede mu plakac pod drzwiami ![]()
|
|
#1056 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Myślenie o złych chwilach hamowało by Twoją nadzieję na powrót. Bo nie można budować czegoś na TAKICH fundamentach.
|
|
#1057 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jest postęp, że tego już nie ma
|
|
#1058 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Kurde, za dużo we mnie egoizmu na coś takiego.
Za bardzo lubię siebie, żeby tkwić w takim zawieszeniu. Już bym wolała nie być w związku, wspierać po przyjacielsku. Bo tak na dobrą sprawę to z tego co piszesz, to wasz związek od rozstania różni się nazwą i seksem. Podziwiam że Ci się chce, serio. Że masz siłę.
|
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi już ręce opadają (zresztą nie tylko mi ) i chyba też daruję sobie wypowiadanie się na temat Ilony. Maturę mam już niedługo, przynajmniej jakieś korzyści będą jak się np. pouczę.
|
|
#1060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biorę się za sprzątanie, a później za siebie Miłego dnia **
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak, bo gdyby był, to byś pobiegła do niego w podskokach.
Cytat:
U Was też tak strasznie wieje?
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdyby był, to ja sie założe, że już byś w drodze była... Z reszta może jest w domu, tylko Cie okłamał, bo chce mieć w koncu świety spokój. Serio, mam negatywny stosunek do facetów, ale tu zaczynam go rozumieć, bo to co Ty, Ilona wyprawiasz, to przekracza wszelkie granice... Ja też bym kłamała gdyby od miesiecy ktoś mnie nachodził, ryczał mi do słuchawki, robił jakieś cyrki... U mnie jak myśle o złych, to płacze, bo mam żal, że mnie tak potraktował, o dobrych- tęsknie za nim... Dlatego wcale już nie myśle :P: |
|
|
|
|
#1063 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś w nocy myślałam, że mi wiatr okno otworzy tak strasznie wiało
. Ja chcę wiosnę!
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj ja też się wiosny nie mogę doczekać
|
|
#1068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
znaczy się możemy razem z M. Kiedy się rozstaliśmy wiedziałam, że to jeszcze nie koniec. Wychodzę z założenia, że lepiej spróbować niż potem żałować że się nie spróbowało, oczywiście jeśli ktoś nie zdradził lub nie zrobił czegoś ohydnego tej drugiej osobie, bo dla mnie wtedy sprawa jest oczywista. W poprzednim związku, w którym byłam facet powiedział, że mnie nie kocha. Urwałam całkowicie kontakt i szybko się pozbierałam. Tutaj M nie odszedł, a wiem, że gdyby nie kochał to by to zrobił...tak więc jeszcze walczę. Być może miałabym inne podejście gdybym była starsza i miała większe doświadczenie, a mam dopiero 21 lat
|
|
|
|
|
#1069 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wieje, leje, ogólna tradżedy
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Też dobrze ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- pandzio - ![]() Myślę, że jesteś na tyle rozsądna żeby wiedzieć, że nie można czekać w nieskończoność i dasz radę
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn. w moim sercu siedzi dalej, zakorzenił sie nieźle... I niestety, ale widujemy sie codziennie w szkole
Ale nie myśle już o tym, co mi zrobił, jaki był, co powiedział, gdzie byliśmy... Żyje teraźniejszoscia. Rozglądam sie za kimś innym Bo po co mam tracić czas na myślenie o kimś z kim i tak nie bede najprawdopodobniej, a napewno nie w najbliższej przyszłości. A i nie spotkykalismy sie przez cały tydzień Byliśmy tylko na pizzy w grupce znajomych wczoraj i wracaliśmy do domu, ale żadnego przytulania w szkole i poza nia... Jak mnie zaczepiał to odpowiadałam krótką riposta Niech spada na bambus, jak mnie nie chce/ nie chciał, jego strata
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-05 o 13:35 |
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
OtTakaJa -
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za przywitanie
Może co mnie sprowadza na ten wątek? Pewnie to samo co Was. Zerwał ze mną. Właściwie to były dopiero nasze początki. Słowa Zakochałem się w Tobie/ Kocham Cię już padły. Czułam że on to jak wygrana na loterii. Zakochałam się w nim od tak. Już na początku naszej znajomości czułam że mamy z sobą wiele wspólnego. Ale czy teraz to istotne? Mimo uczucia które nas że tak powiem złapało, często się kłóciliśmy. A jak wiadomo kłótnie psują nawet najlepsze relacje. Dziewczyny przecież na samym początku powinno być jak w bajce, ale ja co? oczywiście dalej swoje. Ciągle miałam jakieś pretensje ( czasem nie uzasadnione) : a bo to, bo tamto. W ciągu tego dość krótkiego okresu zrywaliśmy chyba z dwa razy!! Aż do wczoraj. Znowu zrobiłam jakaś akcje. No i zerwał. Powiedział że ma tego wszystkiego dość. Że mam do niego nie dzwonić bo i tak nie odbierze, i że nie chce ze mną rozmawiać. Boli mnie to że nie potrafię się zmienić. Chciałabym ale nie potrafię. Mam problem z niską samooceną. Moje poczucie własnej wartości jest zerowe w tym momencie. Zawsze czuje się tą gorszą. Stąd moje zachowanie. Myślałam że tym obrażaniem się wymuszę coś na nim. Nie wystarczały mi jego słowa, że zakochał się we mnie jak głupi, że pierwszy raz czuje coś tak mocnego i tak szybko do kobiety. Zawsze wynalazłam sobie powód by się obrazić ( strasznie dziecinne zachowanie ;/ jak mi nie napisał sms'a o danej godzinie już wariowałam. No ale ok dość tych smętów. Sedno sprawy jest takie że zerwał, a ja nie umiem sobie z tym poradzić. Mam za soba wiele porażek, chciałabym wkońcu się ustabilizować, zakochać i być szczęśliwa, ale najwidoczniej mi miłość nie jest pisana. Albo raczej szczęście nie jest mi pisane. Napisałam mu dziś wiadomość nie odpisuje, wczoraj nie odbierał tel. Ciągle mam nadzieje że wróci, że napisze mi że tęskni, ale w głębi duszy wiem że to ewidentny koniec a ja go kocham, czuję się niespełniona bo przecież miało być tak pięknie, przecież to były dopiero początki....
|
|
|
|
#1074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I przez cały czas szuka też dla mnie godnego sprzęciku, bo mój market z I Komunii nie żyje:P ale długo się trzymał hehe
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Raczkowanie
|
Sms od eksa: X (moje imię), Y (imię obecnej) jest w ciąży.
Co za brak taktu, żeby mi o tym pisać. . Dodam, że on ma 20 lat, ona-17. PS. Pewnie żadna z Was mnie nie pamięta. Wcześniej zbytnio się nie udzielałam, ale podczytuję cały czas . To pomaga, naprawdę . Jestem szczęśliwa |
|
|
|
#1076 | ||
|
Zakorzenienie
|
My zrezygnowaliśmy z gumek na rzecz tabletek. Więcej z tego plusów, pomijając fakt, że pierwsze opakowanie to był Yaz, które mi wcisnął lekarz. W życiu się tak koszmarnie nie czułam, przez cały miesiąc okres, o depresyjnych jazdach nie wspomną. Teraz wróciłam do moich dawnych i wcale nie czuję, ajkbym była na tabletkach. Nooo, cycki mi urosły
![]() Cytat:
Raczej to nie to, bo o tym nie pisałam na wątku. Zresztą nie wie chyba, że tu siedzę i jaki mam nick. [QUOTE=Malla;24863019] Cytat:
Przekora to moje drugie imię ![]() No jesteśmy świeże mięso z odzysku ![]() Raczę wątpliwe, bo jak zaczęłam zagadywać, że jak mam 30 lat, to już powinnam sobie trumnę kupić, to mnie zdrowo ochrzanił za takie gadki.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Takie coś lubię czytać ![]()
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a to możliwe, że cycuchy mi urosły same z siebie, tak bez niczego?
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla każdego coś innego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

**