Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-05, 11:24   #1321
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Justyś dopiero od środy ją mamy dziś było pierwsze zmywanie o to taka http://www.electrolux.pl/Products/Pr...9-66a689b293a1 za 1398 zł ją kupiliśmy.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 11:27   #1322
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Atomufko, zaprosiłam Cię
I jeszcze Sambę i Bzyczkę
Stary 2011-02-05, 11:27   #1323
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Boziu jak u nas wieje - doczytałam Atomufka że u Was też - trzymam kciuki za bezpieczną jazdę po TŻ! Jak szłam do sklepu to mnie normalnie pod blokiem przesunęło - dobrze że nie byłam blisko naszego stawu, bo bym chyba do niego wpadła

Myszka - a nie chcesz małemu kupić normalnej bawełnianej białej koszuli i spodenek - te z aukcji są z poliestrem, jak go ubierzesz w to plus rożek to się zapoci.

Anika - nie kupuj małej sukienki typowo do chrztu - myślę że nie warto, niestety te sukienki są z dziwnych materiałów szyte. Kup jej zwykłą białą bawełnianą sukienkę, do tego biały sweterek i rajstopki. Wykorzystasz to później w lecie, bo takiej sukienki typowo do chrztu to już nie.
Sama się oszukałam sukienki dla chrześnicy Tż do chrztu i nic normalnego nie znalazłam, bo te typowo "chrzcielne" sukienki były jak zrobione z plastiku.

Super!

Samba - budowa domu to niestety spore przedsięwzięcie i może Tż czuje się przytłoczony ponieważ teraz dopiero zobaczył co to znaczy? Bo co innego powiedzieć - załatwimy pozwolenie na budowę domu a co innego zacząć to załatwiać - bo nagle się okazuje że w ramach tego trzeba kilka mapek, przyłącza, wjazd na drogę publiczną i inne, a kasa idzie.
Porozmawiaj z nim na spokojnie, ustalcie podział obowiązków i się tego trzymajcie. Powodzenia!

Ja uwielbiałam jak moja współlokatorka jeszcze na studiach miała co parę miesięcy na przemeblowanie swojego życia po czym po paru tygodniach jej zupełnie albo przechodziło albo przestawiało się o 180 stopni

Żabcia - wytrwałości w pakowaniu życzę - i konsekwencji w wywalaniu zbędnych rzeczy!
JAk Ci idzie szukanie dodatkowej pracy? Pożegnałaś się już z babcią na dobre?

Madzia - mam to samo! Wiem że dzieci mają swoje zachowania, nie każe im absolutnie siedzieć grzecznie na fotelu i być cicho ale jak ktoś mi włazi z butami na łóżko czy odbija ręce od ścian to bez przesady. Zwróciłabym uwagę, dała zajęcie i tyle.
Z drugiej strony w domu też się tak zachowują?

A latanie po całym osiedlu z bandą przerobiłam doskonale - do domu się wracało jak już ciemno się robiło - zabawy w podchody, testy sprawnościowe, gra w państwa, klasy, gumę, chowanego, piłka nożna, siatkówka, najazdy na bazę sąsiedniej bandy Było super, dlatego też że nie mieliśmy komputerów, konsol, kablówki, gg, telefon też nie był taką oczywistością, więc jak się coś chciało to trzeba się było przejść, a jak się już przeszło to po co tak szybko wracać? Na ulicach nie było tyle samochodów, ludzie się znali.
Teraz - ogrodzone osiedla, i dzieci ery cyfrowej. Do tego strach puścić dziecko na ulicę, nie jest bezpiecznie a i miejsca do zabawy się skurczyły.

India - mnie ta ława jakoś tak nie podchodzi.
ja chce taka sukienkę mniej wiecej
http://allegro.pl/ubranko-do-chrztu-...428901877.html
potem mamy wesele wiec sie przyda

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wam
ale mnie głowa dzisiaj boli normalnie szok już od poniedziałku się tak męczę , i nic nie daje , zatoki na bank znowu bo mnie policzek oko i ucho boli do tego teraz jak wydmucham się w chusteczkę to normalnie granicz z cudem żeby cos poleciało ale nagle jak zaczeło mi schodzić wszystko to przeżyłam szok w tym co zobaczyłam na chusteczce fuuuu....

mąż mnie dzisiaj wkurza miał być prawie 2 godziny temu i jeszcze go nie ma , chyba dzisiaj będzie miał lanie i to nie złe

dzisiaj nić nie pisałam jeśli chodzi o pracę ale głowa mnie boli i jusiałam posprzątać a teraz jestem zła
sprobuj nacierac czoło amolem
mnie w ciązy kilkakrotnie dopadały zatoki i nic poza tym nacieraniem nie brałam i bardzo pomagało

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
hejo

ktora chciala te oldscholowe spiochy???
no boooooomba

mamy taki sam kocyk widze w delfinka

ps. ja ostatnio "dostałam" (trochę odpłatnie) od kolezanki reklamówke ubranek bardzo sie ucieszyłam bo do tej pory wszytsko i to dosłownie kupiłam sama, cieszyłam sie póki jej nie otwarłam jedyna rzecza ktora nadaje sie do noszenia to kombinezon reszta tak zniszczona ze te rzeczy ktore kupuje uzywane powinny mieć metkę jako nowiutke

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
dzień dobry
łooooo kogo przywiało
gdzieś ty była jak cie nei było

India co do ławy to jest super ale taaaak bedzie widać kurz nasakrycznie na tych szybach

Laseczki a ja juz po randkowaniu z meżem
było booooosko tak sie uchichrałam jak gupia
całkiem nowy repertuar, same nowiutkie skecze
potem po oklaskach dwa razy jeszcze bisowali

potem jeszcze mąż zabrał nas na pizzę
i padł po dwóch piwkach w aucie

a ja całą noc nie spałam tak mnie brzuch rwał i ręce tak samo teraz wstałam o 11 aż teściowa przyszła sprawdzić czy nic się nie stało
najbardziej sie martwię bo się Natka od rana ani razu nie poruszyła nawet po słodkim
a wczoraj na występie szalała jak mamusia

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 11:31   #1324
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Madziu, bardzo fajna

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Anika

Stary 2011-02-05, 11:33   #1325
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Justyś dzięki

Anika fajne to ubranko Na moim ślubie była taka mała dziewczynka (5 miesięcy) i miała takie podobne i potem (3 tyg po ślubie) miała to na swoim chrzcie.
A miałaś już tak, ze mała się nie ruszała??

Stary 2011-02-05, 11:38   #1326
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Justyna gdzieś ty był jak cię nie było? jak tam wasze.. wenus.. nie chcę za dużo pisać.. kręci się?

Katunia no ja chcę iść na niego do kina..

mona_ja miłego sprzątania no i u nas też w sklepach "wiosną" pachnie

agus87 a w co wbiłałaś koreczki?
w kapuste
kapuste od spodu wyprofilowalam na plasko, otulilam folia aluminiowa
i wuala
Stary 2011-02-05, 11:43   #1327
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

właśnie usunęłam ikonę MÓJ KOMPUTER
Stary 2011-02-05, 11:43   #1328
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Justyś dzięki

Anika fajne to ubranko Na moim ślubie była taka mała dziewczynka (5 miesięcy) i miała takie podobne i potem (3 tyg po ślubie) miała to na swoim chrzcie.
A miałaś już tak, ze mała się nie ruszała??

nie przez długi czas nie było takich momentów żeby jej co chwile nie czuła nawet jak śpię to czuje ze się rusza a dziś od rana nic

no własnei sukienka jest urocza

Stary 2011-02-05, 11:44   #1329
mona_ja
Wtajemniczenie

Justyna z ciekawości zerknęłam na wasze forum, zapowiada się fajnie, myślę że trochę reklamy i się nieźle rozkręci

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 11:45   #1330
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Atomufka Justynka jest u mnie w znajomych Justyna P.

Marta dzięki

A ja przed chwilą zrobiłam pierwsze zmywanie w naszej zmywarce program szybki 30 min i jestem pod wrażeniem
Już się odnalaźyśmy nie wiedziałam,która to nasza, bo Ty masz chyba z 8 Justynek

Cytat:
cieszę się, że Ci się podoba

zaraz Cię znajdę

a co Was teraz czeka Kochana?

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

zmywarka też by nam się przydała a jaka i za ile?
Powrót do Polski i zaczynanie wszystkiego od początku

Cytat:
Justyś dopiero od środy ją mamy dziś było pierwsze zmywanie o to taka http://www.electrolux.pl/Products/Pr...9-66a689b293a1 za 1398 zł ją kupiliśmy.
o i jak działa? Zadowolona jesteś?

anika cudne ubranko!

A ja właśnie piszę mojemu Tż CV

anika a możesz pójśc do lekarza? albo do szpitala..

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 11:46   #1331
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
właśnie usunęłam ikonę MÓJ KOMPUTER
ale z pulpitu czy ze start?

Stary 2011-02-05, 11:48   #1332
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika może idź do lekarza??

Atomufka jak na razie jestem zadowolona. Ale ta jak napisałam, pierwszy raz zmywałam. Ale jest dośc pojemna jak na 45 cm. Do tego ma jedną szynę na talerze składaną, przez co jak nie masz tyle talerzy to mozesz złożyć i włożyć tam np miski. Ja to dzis wykorzystałam

Justyś widzę, że tez usuwasz konto na nk

Stary 2011-02-05, 11:51   #1333
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

Atomufka jak na razie jestem zadowolona. Ale ta jak napisałam, pierwszy raz zmywałam. Ale jest dośc pojemna jak na 45 cm. Do tego ma jedną szynę na talerze składaną, przez co jak nie masz tyle talerzy to mozesz złożyć i włożyć tam np miski. Ja to dzis wykorzystałam

jeszcze poczekam może poprostu po wczorajszych szaleństwa śpi sobie smacznie a ja panikuje

Stary 2011-02-05, 11:56   #1334
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
jeszcze poczekam może poprostu po wczorajszych szaleństwa śpi sobie smacznie a ja panikuje
No właśnie może odpoczywa,ja nie umiem pomóc jeszcze nie byłam w ciąży

Cytat:

o to spoko
boże ja już się nie mogę doczekać za miesiąc będziemy już na miejscu!

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 11:57   #1335
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 11:59   #1336
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Aromufka wyobrażam sobie, Ja co prawda nie przezywałam tego tak, bo u nas powrót do kraju był wielkim spontanem. W czwartek o 16 ustaliliśmy, że jedziemy. W związku z tym , że do 24 pracowaliśmy to nic juz tego dnai nie zrobiliśmy, następnego dnia tylko wielkie pakowanie i wszystko do samochodu, o 18 w piątek już wyjechaliśmy Juz wtedy zakładalismy, ze nie wracamy a potem po akcji z ręką stwierdziliśmy że na bank tam nie wracamy Po tygodniu zadzwoniliśmy do Holandii ze to koniec naszej przygody z tym krajem

Stary 2011-02-05, 12:01   #1337
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Co do domu to mam nadzieje, że TŻet szybko ochłonie. Wiesz, może go drażni to, że znowu czegoś brakuje, może ma wrażenie, że tego nie ogarnia. Może spróbuj go troszkę podbudować, powiedzieć mu jak mu to świetnie idzie, że Ty sama byś tego nie umiała załatwić. Może trzeba jego ego troszkę podbudować
Przy budowie na pewno będą spory, ale na dacie sobie radę. Popatrz na Indie, ile razy chciała już rzucić tą budowę, a tu na dniach będą się wprowadzać. Dacie radę i Wy!

Mam nadzieje, że poradzisz sobie z firmowymi adoratorami
no staram sie jak moge, ale jak go zlapie jakis dolek to bez kija nie podchodz... pytam sie go co mu sie stalo i jak mu pomoc, to fuczy na mnie, ze mam go zostawic w spokoju... a potem fuczy ze jak ja jestem chora to kolo mnie lata... no ale jak ja jestem chora to mowie ze to i to mnie boli... a jak ja sie go pytam co mu jest to on mowi nic... odwraca sie do sciany i spi... wiec nie wiem jak mu pomoc, medium nie jestem hehe na szczescie takie dolki szybko mu przechodza i juz jest ok

Cytat:
Cześć

Ana super mąż Ci niespodziankę zrobił

Sliweńko kiełkownica widzę górą

Gucia kciuki za męża.

Strippi sto lat dla Julici

Od rana u Was nie byłam bo rano siedziałam z mężem. odwiózł mnie do pracy (popłakałam się przy pożegnaniu) i pojechał. Wróciłam do domu i zaraz wpadły do mnie koleżanki z pracy z dziećmi (6 i 4 latka) i z winkiem wiec wypiłyśmy winko , objadłyśmy się. Córka koleżanki narysowała rysunek na którym są 3 postacie i zawołała mnie do mojej sypialni że musi mi coś powiedzieć w sekrecie. Pokazuje mi rysunek i mówi, że to my ( ja i moje dwie koleżanki). 2 postacie miały na srodku brzucha kółko a jedna nie miała. I się pytam kto to, a ona że to ja. Więc się pytam dlaczego ja nie mam tego kółka. a ona do mnie "bo ty ciociu jeszcze nie rodziłaś dziecka: padłam "ale jak chcesz to moge ci dorysować, a chcesz być w ciąży??" Więc się jej pytam co trzeba robić aby być w ciąży a ona "trzeba dużo jeść, wtedy robi ci się brzuch i rodzisz dziecko, ale się nie martw to nic nie boli"

Wszystkim za gratulacje bardzo dziękuję. generalnie bardzo się cieszę z tej pracy, bo może uda się nam coś dodatkowego odłożyć. Bedzie pracował w OFE a dokładnie w AXA i od każdej umowy będzie miał kasę. Dziś już jest po szkleniu. Jutro kolejne szkolenie od 9-19 i wraca do domku więc najpóźniej na 22 powinien być. Dobrze, że to nie weekend to szybko minie Ja za to mam jutro zajęcia pokazowe o zdrowiu - zaprosiłam panią dr od promocji zdrowia (robimy to we 3 zerówki) i... ma byc TV internetowa i teraz panika w co ja się ubiorę
boskie te dzieciaki a ja sobie weszlam na allegro zobaczyc ten kielkownik i jestem w szoku ile osob to kupuje...

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

sambuś
pocieszę Cię, że my mieliśmy wiele takich momentów... czasem ja waliłam fochy na TZa, że nic nie robi, czasem on na mnie z tego samego powodu. wiesz to tak zazwyczaj jest, ze to co sie samemu robi widzi sie najbardziej teraz widze, ze oboje wlozylismy w te budowe mnóstwo wysiłku, poswiecilismy mnóstwo czasu, a teraz podziwniamy efekty.ale nie ukrywam, ze ten okres budowy był trudny dla naszego zwiazku, tym bardziej, ze ja jestem bardzo wymagajaca nie tylko od siebie ale innych i dosc rygorystcznie podchodze do wiekszosci spraw taka złozła ze mnie niekiedy

[

dokładnie, bywało tak
dzis tez sie wkurzyłam, b
o przysłali nam fakture z hurtowni budowlanej skad bralismy materiały z data 30.10 na kwote 620zł byłam zdziwiona by my od razu placilismy za wszystko... no i łudziłam sie, ze to jakas pomyłka. niestety pokazało sie, ze wszystko jest OK i to jest za materiał, ktory dobrał dla nas nasz murarz do zrobienia posadzek.dzwoniłam do hurtowni, a im ta falkture gdzies wcieło i dopiero teraz przysłali no i wczoraj cieszyłam się z 13tek na koncie, a dzis już czesc przeznacze na spłate sparwy, ktore juz dawno uznałam za zamknieta. z drugiej strony to dobrze, ze faktura tylko jest na taka kwote wczesniejsze opiewały na kwoty 2-4 tyś taka to bym sie teraz załamała

oczywiscie, ze kazdy grosik sie przyda, graulacje

ja miałam wczoraj problem z wizazem i nic nie pisałam ;(

Agatka
kamień z serca...

żabcia fajna kreacja
my pewnie tez bedziemy mieli wiele takich momentow ale mam nadzieje ze tez juz niedlugo bedziemy na swoim
Wam strasznie szybko poszlo Podziwiam

A co do jajek faszerowanych to ja wlasnie wczoraj zrobilam
Pyszne wyszly...ugotowalam pieczarki z dodatkiem przypraw, pokroilam szczypiorek, wyciaglam zoltka i to wszystko wrzucilam do blendera (to akurat nie byl najlepszy pomysl, ale jakos dalam rade ) do tego dowalilam musztardy i majonezu i na gore majonez do dekoracji... pycha a dupcia rosnie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 12:05   #1338
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba bo to zdrowe a ja dalej nasionek na kiełki nie zasadziłam u mnie to zawsze do wszystkiego zapał, ale z wykonaniem to juz nie zawsze jest tak fajnie

ja mam dokładnie ten model http://allegro.pl/kielkownica-gratis...426101680.html

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-02-05 o 12:07
Stary 2011-02-05, 12:35   #1339
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no staram sie jak moge, ale jak go zlapie jakis dolek to bez kija nie podchodz... pytam sie go co mu sie stalo i jak mu pomoc, to fuczy na mnie, ze mam go zostawic w spokoju... a potem fuczy ze jak ja jestem chora to kolo mnie lata... no ale jak ja jestem chora to mowie ze to i to mnie boli... a jak ja sie go pytam co mu jest to on mowi nic... odwraca sie do sciany i spi... wiec nie wiem jak mu pomoc, medium nie jestem hehe na szczescie takie dolki szybko mu przechodza i juz jest ok

boskie te dzieciaki a ja sobie weszlam na allegro zobaczyc ten kielkownik i jestem w szoku ile osob to kupuje...

my pewnie tez bedziemy mieli wiele takich momentow ale mam nadzieje ze tez juz niedlugo bedziemy na swoim
Wam strasznie szybko poszlo Podziwiam

A co do jajek faszerowanych to ja wlasnie wczoraj zrobilam
Pyszne wyszly...ugotowalam pieczarki z dodatkiem przypraw, pokroilam szczypiorek, wyciaglam zoltka i to wszystko wrzucilam do blendera (to akurat nie byl najlepszy pomysl, ale jakos dalam rade ) do tego dowalilam musztardy i majonezu i na gore majonez do dekoracji... pycha a dupcia rosnie

ja lubie jajka faszerowane pastą z makreli
makrela cebulka i żółtko zmieszane widelcem

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

wstała mała gwiazda

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-02-18 o 08:35
Stary 2011-02-05, 12:37   #1340
idzia111
Zakorzenienie

Dziewczyny tak mi wizaz szwankuje, nie mogę praktycznie nic zrobić. Mam już tak od kilku dni z małymi przerwami. Ja nie wiem co się dzieje. Czy któraś z Was też tak ma?
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 12:39   #1341
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak mi wizaz szwankuje, nie mogę praktycznie nic zrobić. Mam już tak od kilku dni z małymi przerwami. Ja nie wiem co się dzieje. Czy któraś z Was też tak ma?

mnie tez raz sie strony wgrywają a raz nie i to tak od kilku dni sie dzieje

Stary 2011-02-05, 13:23   #1342
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-05, 13:28   #1343
kliwia
Zakorzenienie

a ja nie mam obiadu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 13:35   #1344
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-05, 13:56   #1345
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Zapraszam na racuchy z jabłkami wlasnie skiercza mi na patelni
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 13:58   #1346
kliwia
Zakorzenienie

rosi a tak bym zjadla dobrego gulaszu i ogorasa konserwowego do tego
Dzis widzialam na galileo gulasz z indyka [papryka, szalotki i szczypior] az sie slinilam do telewizora
Nie mam na nic ocohoty z produktow dostepnych w domu.
Mialam miec pierogi ruskie ale sobie nie wyjelam z zamrazarki wczoraj - bo one juz ugotowane sa.
A maz mial miec kebaba i on bedzie mial jedzonko a ja nie Grrrrrrr

Sie zdrzemnelam z moim dzieckiem. ech za małoooooooo
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 14:01   #1347
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

od TŻ babcia to zawsze że źle wyglądamy i by nas tylko karmiła

ja zaraz mykam do domu
Karmienie swoją drogą, zawsze jestem za chuda

Cytat:
Ana ech.. życzę babci zdrówka.
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Przykro mi z powodu babci .
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
duzo zdrowka dla babci
Dziękuję...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Ana a może babcia ma racje... dużo zdrówka dla niej
haha to by się narobiło
wypadku przy pracy co prawda nie było, ale kto to wie
biorę teraz tabletki duphaston na wywołanie @ i się zastanawiam czy są w tym momencie dni płodne... chyba są, ale pewna nie jestem

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Ana - zdrowka dla babci
Dziękuję mam nadzieję, że wróci do zdrowia. Strasznie się o nią martwię ... ona co trochę płacze i jest załamana, ze nie przeżyje tej koronografii... eh
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 14:12   #1348
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-05, 14:13   #1349
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Zapraszam na racuchy z jabłkami wlasnie skiercza mi na patelni

łoooooo matko wsiadam w auto i jade!!!!!

ja nie robie bo u mnie nikt nie jada a ja je uwielbiam
a dla samej siebie nei bede smazyć

Stary 2011-02-05, 14:29   #1350
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

właśnie wróciłam z zakupów spożywczych i taka jestem senna. U nas niby 9 stopni ale taki wiatr że hoho.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości