|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
oskary 2005
Poogladajmy sobie oskarowe kreacje
Na poczatek Natalie Portman |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: oskary 2005
Hilary Swank
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Kirsten Dunst
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Halle Berry
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Salma Hayek
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Scarlett Johansson
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Renee Zellweger
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Beyonce
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Jonny Depp i Vanessa Paradis
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Leonardo DeCaprio i Gisele Bundchen
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Penelope Cruze
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Charlize Theron
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Kate Winslet
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Cate Blanchett
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Johnny Depp zdecydowanie wygrywa, jeżeli chodzi o oscarowy image!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
izucha napisał(a):
> Johnny Depp zdecydowanie wygrywa, jeżeli chodzi o oscarowy image! > > Kurcze Izucha ubiegłaś mnie! Właśnie chciałam to napisać! Jak za gościem nie przepadam (za ten image "żigolaka"), zawsze myślałam, że to taki budyń z soczkiem malinowym, to tą oskarową kreacją podbił moje nieczułe serce |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
czarownicagosia napisał(a):
> Cate Blanchett Ona zawsze wygląda rewelacyjnie. Piekna sukienka - choć nie przepadam za tym kolorem
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
czarownicagosia napisał(a):
> Poogladajmy sobie oskarowe kreacje > Czrownicagosia jak zwykle niezastąpiona jeśli chodzi o takie uroczystości (pamiętam wątek o Golden Globes) PS: Na razie najbardziej podoba mi się Natalie Portman, ale to dlatego, że w ogóle za nią przepadam i przypomina mi Audrey Hepburn. Gdybym nie znała Giselle Bundchen, to pomyślałabym, że tą sukienką chce ukryć ciążowy brzuszek. A może coś w tym jest Pzdr
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
sarenka napisał(a):
> czarownicagosia napisał(a): > > Cate Blanchett > > Ona zawsze wygląda rewelacyjnie. Piekna sukienka - choć nie przepadam za tym kolorem O rany! Bardzo lubię na nią patrzeć, jak się uśmiecha, to wszystko wokół jaśnieje, rzadki dar...Ale sukienka mi się nie spodobała... |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe ile im płaca za ubranie się w coś takiego i pokazanie się w tym publicznie...?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Tylko Deep powalił mnie na kolana
Następna porcja zdjęć : 1. Imelda Stauntion- ta to ma odjechaną suknię 2. Catalina Sandiono Moreno, 3. Sophie Okonedo, 4. Virginia Madsen,
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
A widzę, że granat jako król elegancji wraca do łask
dla mnie renee zelweger to zawsze niewypał- powinna raczej unikac tego koloru
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Renee Z - Mikołajka???
Gisele Bundchen w ciąży? Johnny Deep najlepszy |
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
Ufff, właśnie przeleciałam wszystkie zamieszczone zdjęcia na stronie oskarowej http://www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/34551.html
Polecam dla wyrobienia sobie opinii. No więc dla mnie Oscara za wdzięk, elegancję i klasę pokrywa się z Oscarem za główną rolę żeńską - Hillary Swank - przepiękna suknia, obejrzałam z każdej strony, po prostu niesamowita, niby zwykły granat, zabudowana z przodu, z głębokim dekoltem na plecach, ale całość idealna dla 2-krotnej już zdobywczyni O. Bardzo pozytywnie zakoczyła mnie Kate Winslet, sukienka pomysłowa, ale w granicach dobrego smaku, seksowna, choć nietypowy dekolt. Bardzo mi się spodobało jak Kate w niej wygląda, naprawdę idealnie dopasowana do jej urody i aktualnej figury. Halle Berry - przepiekna kobieta o superzmysłowej figurze i ponoć najpiekniejszych piersiach Hollywood. Już po raz któryś zauważam, że naprawdę tak wielka uroda i piękno nie potrzebuje takiej przesadzonej oprawy, i tym razem też tak się dzieje. H.B. pasuje wszystko, ale po co podkreślać, to co już i tak widać w nadmiarze. Myślę, że ona i w prostej małej-czarne wyglądałaby nieziemsko. Nie podoba mi się jej kreacja, zrobiła jej więcej złego anizeli dobrego. Salma Hayek jak zawsze chodzący ideał, choć fryzura trochę za poważna. Ale przynajmniej całość nie ocieka sex-appealem, tylko wygląda odpowiednio do okazji. Z mężczyzn zdecydowanie najlepiej i najszykowniej jak dla mnie wyglądał Morgan Freeman. No nieźle jak na swoje lata, a i strój miał chyba najlepszy ze wszystkich mężczyzn. A tak poza tym zauważyłam dziwną tendencję do podkreślania małych piersi. A już najbardziej zaskoczyła mnie kreacja Gwyneth Paltrow, która na "oscarowych" ujęciach wygląda bardzo "płasko", gdzie na zdjeciach sprzed m-cy widziałam ją jako dumną karmiącą mamusię z maksymalnie podkreślonymi piersiami. Może jakaś nagła zmiana tendencji nastąpi teraz w Hollywood ??? |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Czy Melanie jest aż tak stara, że chodzi z laską ?
Halle lepiej w krótkich włosach, ale kiece ma ciekawą. |
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Mnie najbardziej podoba sie Kirsten.
Ciekawe o czym opowiada Drew z taka pasją |
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się, że Kirsten Dunst wyglądała najlepiej! Zresztą ona zawsze ładnie wygląda. Halle Berry- ale figura!
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
No co Wy, dziewczyny! Johnny Depp to przecież znany anarchista i rybka, która szczególnie lubi pływać pod prąd
Też poprzeglądałam fotki i- jak już wcześniej mówiłam- Cate Blanchett A Morgan F. wspaniale się starzeje- i słodko się cieszy |
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
No, fakt, że Kirsten Dunst wyglądała świetnie. Czarna sukienka z koronkową górą świetnie współgra z jej nowoczesną fryzurką i kolorem włosów. Taki wyważony klasyk, z perfekcyjnym wykończeniem. I choć nie jest moim ideałem urody, to przedstawiła bardzo korzystny wizerunek.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co widziałam najbardziej podobały mi się:
Natalie Portman(uwielbiam ją),Kirsten Dunst,Penelope Cruz,Salma Hayek. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

->