|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
taaa ja nadal 2w1
![]() dzisiaj nawet w lumpku byłam - Tż mnie zawiózł i po mnie przyjechał ![]() ![]() Pojechaliśmy tak po 11 i jestem całkiem zadowolona - kupiłam 3 tshirty (w tym jeden Eda Hardy, Sag kiedyś widziałam, że też jakiś tej firmy upolowałaś), kardigan, koszulę dla Tżta i tshirt dla młodego...jak nie urodzę, to w czwartek przyjeżdża bratowa i może z nią też zajrzę do lumpeksu ![]() Póki co robię wszystko żeby jednak szybko urodzic ![]() ![]() A co tam u Was???
#4772 |
Zakorzenienie
|
Oj spokojnie naciesz się jeszcze chwilkę spokojem, wiem że chciała byś mieć już maleństwo i je przytulić ale póki co odpoczywaj bo już nigdy chyba tak nie wypoczniesz beztrosko jak teraz.
A u mnie no praca dom praca dom oszczędzanie staram się oszczędzać, hyh nawet wydaje mi się że ostatnio skąpa się zrobiłam no ale to chyba na dobre mi wyjdzie ![]() Ogólnie zaczynam planować ślub no ale oczywiście największy dylemat to jest sala i właściwie przez nią od roku? 2lat? nie możemy wsiąść ślubu bo nie możemy dojść do konsensusu w tej kwestii. No ale chyba przeboleje i zgodzę się na tż propozycję aby u niego zrobić ślub i wesele bo jest hotel gdzie jest nocleg na tyle osób, no ale coś za coś i ostatnio na takim wątku dziewczyny wrzuciły linka od kogoś z wesela i mieli koncert na ślubie. No Bosko i już pisałam do nich co i jak kiedy i za ile. Po prostu teraz to dla mnie nie ważne gdzie ale aki koncert i w ogóle od razu dostałam olśnienia co do dekoracji sali (bo jest pusta i beznadziejna) czyli płytki na podłodze ściany na żółto pomalowane i czerwone krzesła. Ale ewentualnie właściciel hotelu (to znajomy) na specjalne życzenie pozmieniał by trochę tak żeby mi się podobało no ale to Pod Aniołami z Sulechowa nie mogą się równać ale coś za coś. Tak też myślę, że bym zrobiła dodatki w kolorze fuksji bądź ciemnego różu?? Pasowało by? No tylko trzeba termin ustalić chciala bym w tym roku jeszcze może się uda może być nawet Listopad bo od lata chciała bym zacząć starać się o dzidziusia. ;p I to chyba by było na tyle ![]() Miłej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Wtajemniczenie
|
Oli, o dzidziusia staracie się już w tym roku? Fajnie
![]() Nie chodzi już o to, że chciałabym miec już Julka obok siebie, ale o to, że jestem już zmęczona - fizycznie i psychicznie...Od kilku tygodni jestem strasznie opuchnięta, twarz, dłonie, stopy, łydki są spuchnięte na maksa! Cięzko mi się przez to chodzi i robi niektóre rzeczy, np. odkręca butelkę...Nie wychodze już sama bo jakoś się boję, że się poślizgne, upadnę, ciagle muszę więc liczyc na Tż, w nocy się nie wysypiam, mam skurcze, brzuch mi twardnieje, w dodatku ciągle do kibelka biegam ![]() ehhh, poza tym w niedzielę dzwoniła teściowa, że przyjadą do nas z córką Tżta (mają ją na ferie) w następną sobotę i wezmą ze sobą jeszcze brata Tżta z żoną i synkiem ![]() 1) my z mebli to mamy tylko stół i 2 krzesła w kuchni, nie mamy sofy, stolika, w sumie na razie nikogo nie zapraszamy, bo nie ma gdzie posadzic, był u nas mój brat, ale na godzinkę, odwiedzic nas przy okazji i było ciężko z obiadem, a co dopiero jak będzie nas ośmioro ![]() 2) ja mogę w każdej chwili urodzic, więc albo będę na ostatnich nogach - już umieram i ciężko mi, albo będę w szpitalu rodzic, albo właśnie wyjdę ze szpitala z maleństwem - nie wyobrażam sobie tego zamieszania w domu, nawet drzwi wewnętrznych nie mamy, a ja co pół godziny do wc - jak ja się przy wszystkich wysikam ![]() ![]() Rozmawiałam z nim o tym i na razie nie dzwonił do mamy, ale obiecał, że zadzwoni w piątek i jak jeszcze nie urodzę, zaprosi rodziców z córką na szybka kawę (bez brata i jego rodziny), a jak mały się urodzi, to odwoła wszystko... A ja mam już dośc mojej teściowej i jej braku wyczucia sytuacji, codziennie o tym myślę i jak się wkurze, to sama do niej zadzwonie...jak tak można zwalac się do kobiety, która w każdej chwili może urodzic ![]()
#4774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z teściową to rzeczywiście siedem światów masz... a u mnie nijak... weny do szukania pracy nie ma, dzisiaj cv poprawiałam (w koncu sie wzięłam).. jutro bede wysyłąć, moze poroznosze... z weselszych wieści: tż jest na okresie próbnym i prawdopodobnie już tam zostanie w tej nowej pracy ![]() ![]()
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Kma a ja myślę że teściowa chciała by być przy was w tym czasie i się cieszy i uwierz że jak urodzisz to ją nie będzie obchodzić że ty nie chcesz a ona to ci od razu do szpitala przyjedzie
![]() ![]() Isis a gdzie tż pracuje? A u ciebie poszukiwania pracy dopiero się rozpoczynają. masz już coś na oku? |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oli- a suknię ślubną już masz wybraną?? ![]() ![]()
![]() |
#4777 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
Isis nie mam nic na oku ani wybranego
![]() Na razie obmyślam i zbioeram kasę. Póki co spłaciłam kk i teraz mogę zacząć oszczędzać na ten cel na suknię chcę przeznaczy 4 000 zł ale to już ma być z butami i dodatkami. Mam nadzieję się zmieścić. Na orkiestrę mam już odłożone. Więc jeszcze fotograf i kamerzysta trzeba dozbierać. Reszta raczej pójdzie z konta tż czyli alkochol ozdoby itp. Za gości prawodpodobnie będą płacić rodzice moi powiedzieli że dadzą mi nie więcej niż xxx więc ta kwota nawet wtsraczy na naszych gości/rodzinę na ich nocleg ewentualnie na fotografa ale nie chciała bym wykorzystwać rodziców. Tż rodzice prawodpodobnie będą płacić za swoich gości i rodzinę więc większego problmeu nie ma. Tylko wziąść się zoorganizować ![]() ![]() Już nawet chciałam dla niego załatwić ale gdzie i czy w ogóle da radę?? masakra
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-01-26 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Wtajemniczenie
|
Oli, zawsze możesz na te nauki jakiegoś kolegę/kuzyna zaciągnąc
![]() A co do sukienki, to jak zaczniesz przymierzac, to dopiero poczujesz, że to TA, przynajmniej ja tak miałam - po przymierzeniu kilku kiecek wybrałam tą, którą przymierzałam jako pierwszą - na wieszaku wyglądała niepozornie, ale jak ją założyłam od razu poczułam chemię ![]()
#4780 |
Zakorzenienie
|
No i jak tam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
AGA :)
|
ojojk dawno nie zaglądałam,
mam full nauki :/ wracam po pracy zmęczona i ogólnie sił brak na cokolwiek. Kinguś ja myślałam, że Ty już masz swojego maluszka! Czekamy więc dalej ![]() Teściowa faktycznie niewypał. Oszalała, nie wie, że jesteś już na ostatnich nogach? No porażka po prostu :/ Oli super, że zdecydowaliście się na ślub! Będziemy tu wszystkie kibicować i czekamy na relację ze wszystkich przygotowań ![]() Isi ![]()
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a za kciuki- niedziękuję ![]()
![]() |
#4783 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj sobie siedze i myslę "Ojoj, przecież Kma już po terminie!" Ciekawe czy maluszek już na tym świecie
![]() Oliwka, ja też gratuluje ślubu będziemy się razem przygotowywać. Można wiedzieć, gdzie będziecie mięli wesele? Isis gratuluje TŻtowi znalezienia pracy, bo wcale nie jest na rynku tak kolorowo jak się wydaje tym, którzy jej nie szukają ![]()
#4784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W poniedziałek mam już się stawic do szpitala i wtedy postanowią czy będę rodzic naturalnie czy jednak cesarka (młody na wtorkowym usg ważył 4300g)...jak naturalnie, to jeszcze pewnie będę czekac aż mi coś podadzą na wywołanie...a jak cesarka to ustalą jakiś termin... Rider, a Ty na kiedy masz zaplanowany ślub??
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
kma a na kiedy miałaś termin?? Nie pozwól by cię trzymali do końca czyli do max 2 tygodni po terminie, jedną znajomą tak trzymali a jak zrobili jej cesarkę to się okazało że w ostatniej chwili bo mały się już pępowiną owinął
![]() Rider a wy kiedy ślub?? my jeszcze nie zdecydowaliśmy gdzie dokładnie czy u tż czy u mnie i się cały czas waham choć pod względem finansowym na pewno było by lepiej u tż bo ponad połowie gości wówczas nie trzeba noclegu zapewnić a jak u mnie to trzeba wszystkim gościom nocleg zapewnić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zadomowienie
|
Kma trzymam kciuki za szybkie i pomyślne rozwiązanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny Rider i oliwka_ gratulacje ![]() ![]() Ja w poniedziałek zaczynam sesje więc proszę o kciuki bo mam wtedy pierwszy egzamin a wszystko mi sie miesza tak, ze nic juz nie wiem. Okropnie naukowy będzie ten weekend, poźniej chwila wytchnienia i przygotowania do kolejnego.
![]() |
#4787 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym raczej nie ma się wpływu na to kiedy zrobią cesarkę...a naturalnego tez nie wywołuja tak od razu, tylko po 31 tygodniu ciąży... ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie najlepiej szukać pracy w Zielonej? Dla studentki dziennych, hm? Pomijając staż na wakacje to będzie pierwsza praca :| Przydałoby się gdzieś pójść, ale nie wiem jak i gdzie startować. Pomożecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Rozeznanie
|
I ja mam pytanko. Czy znacie jakąś restaurację w ZG, gdzie można zaprosić około 15 osób na rodzinny obiad po ślubie cywilnym? Szukam czegoś niezbyt drogiego bo aktualnie z finansami jest jako-tako
![]() Dzięki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() ostatnio sie tu wpisywalam jakies poltora roku temu ![]() ![]() jestem z nowej soli, latek 27, 3 letnia corcia, rozwod za soba, w lutym zamknelam swoja firme... to tak w skrocie ;-) jest tu ktos z soli? |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, przedstawiam Wam Juliana Pawła
![]() ![]()
#4792 |
Zadomowienie
|
Witamy Juliana
![]() ![]() właśnie dziś myslałam o Tobie ![]() Jak się czuje nasza wizażowa mama ?
![]() |
#4793 |
AGA :)
|
Kinguś od kilku dni myślę o Tobie!
![]() Witamy naszego słodziczka! pierwsze wątkowe dzieciątko! Przeuroczy ![]()
![]() |
#4794 |
Rozeznanie
|
Ciaaao!
Postanowiłam się przyłączyć.. ![]() Mieszkam.. jakieś 50 km od Zielonej.. ![]() ![]() Ostatnio odwiedziłam Grecką Tawernę i jestem nią.. zachwycona! Jedzenie.. mmmmmmmmmmmmmmmm.. po prostu boskie! ![]() ![]()
Walczę! Ma być -10kg ![]() Miłość życia ![]() ![]() Kurs nurkowania ![]() Wyprawa życia -> już niedługo ![]() Generalnie zmiany ![]() ![]() Żyjeeeeee...Kolooooorami.. !!! ![]() Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-16 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Kma grtauluję!
![]() Mały jest przesłodki ![]() Boski jest ![]() Witam nowe Lubuszanki zielonogórzanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Kma- gratulowałam już na nk
![]() ![]() CrazyOlcia- witamy myycha- witamy znowu ![]()
#4797 |
Zakorzenienie
|
Jeny, dziewczyny - jesteśmy wizażowymi ciociami
![]() Gratuluję z całego serducha ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Wtajemniczenie
|
Kma Boski jest, az chce się dzidziusia
![]() Witam nowe dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Ja czuję się dobrze, chociaż jestem trochę słaba, straciłam sporo krwi, krocze mam zmasakrowane, bo mały urodził się przez vacuum...Rodziłam 6 godzin, ale bóle miałam okropne...same bóle parte trwały 3 godziny i nie dałam rady urodzic sama - nie miałam już na to siły... Na szczęście po próżnociągu nie ma już śladu, a usg główki wyszło dobrze, mały w każdej minucie dostał 10 pkt, co w przypadku vacuum nie zdaża się często... Dobrze, że w trakcie porodu był ze mną mąż, w sumie troszkę na niego wtedy krzyczałam, wkurzało mnie to, że głaszcze mnie po czole, dotyka, itp., ale najważniejsze, że był... Witam nowe lubuszanki!!
#4800 |
Raczkowanie
|
witam dziewczynki
![]() pamiętacie mnie jeszcze?? kma1982 gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.