Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-02-05, 16:40   #931
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V

Cytat:
Napisane przez eezee Poka¿ wiadomo¶æ
Witam wszystkie Panie i Panienki
Mam nadziejê, ¿e przyjmiecie mnie do siebie i pos³u¿ycie pomoc±
Jestem w trakcie kursu (w polowie dokladnie) mia³am dosyæ d³ug± przerwe w kursie, oko³o 3 miesi±ce, ale przyczyny losowe nie lenistwo wiêc zosta³o mi wybaczone Teraz zaczynam drug± po³owê, ale z innym I. bo poprzedniego malo nie udusi³am w czasie kursu zatrzyma³am siê na poboczu, wysiad³am i posz³am do domu, tak mnie zdrza¼ni³
A w zwi±zku z egzaminem, to mia³a która¶ mo¿e do¶wiadczenie z WORD'em w LEGNICY???
hej pewnie, ¿e przyjmiemy a có¿ takiego Ci zrobi³ I.?

teraz ja siê nie zmie¶ci³am na poprzedniej stronie

Edytowane przez sylwiszon757
Czas edycji: 2011-02-05 o 16:41
sylwiszon757 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-05, 16:44   #932
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Sylwia, zrobilas cos w sprawie przyspieszenia egzaminu?

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-05, 16:59   #933
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Witam wszystkie Panie i Panienki
Mam nadziejê, ¿e przyjmiecie mnie do siebie i pos³u¿ycie pomoc±
Jestem w trakcie kursu (w polowie dokladnie) mia³am dosyæ d³ug± przerwe w kursie, oko³o 3 miesi±ce, ale przyczyny losowe nie lenistwo wiêc zosta³o mi wybaczone Teraz zaczynam drug± po³owê, ale z innym I. bo poprzedniego malo nie udusi³am w czasie kursu zatrzyma³am siê na poboczu, wysiad³am i posz³am do domu, tak mnie zdrza¼ni³
A w zwi±zku z egzaminem, to mia³a która¶ mo¿e do¶wiadczenie z WORD'em w LEGNICY???
Witaj
Haha, nie¼le Co Ci takiego zrobi³?

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
I w ogóle reszta maturzystek na co siê wybiera ?? (pewnie to ju¿ by³o pierdyliardy razy poruszane ale chyba mi to umknê³o )
Jak rodzice nigdy nie wtr±cali siê w moje wybory dotycz±ce szko³y/studiów tak w³a¶nie dzisiaj zaczêli jêczeæ "ale dlaczego Ty chcesz i¶æ na farmacjê, nie id¼ tam, przecie¿ po tym nic nie ma". Dzisiaj siê zje¿d¿a rodzinka na imprezê rodzinn± i zapewne znowu bêdzie - "Monia, zostañ lekarzem"
Chyba wybieram siê na chemiê. Nie wiem tylko czy uniwersytet czy politechnika.

Cytat:
Napisane przez Areti Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam maturê za rok dopiero ale wybieram siê na fizjoterapiê na PUM zrobi³am prezent na walentynki dla t¿ no, prawie zrobi³am.
Fizjoterapia jest fajna
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-05, 17:02   #934
eezee
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 29

Sylwiszon jechali¶my ulic±, która jest ne lekkim spadzie, auto samo siê rozpêdza bez gazu i kaza³ skrêciæ w prawo, to ja ¶mia³o kierunkowskaz i lekko zwalniam, a ¿e akurat tam byli robotnicy i by³o troszkê mniej miejsca ni¿ zwykle, a ja zwolni³am mo¿e do 40 ;-) to mój I. stwierdzi³ ¿e mi siê nie uda i zatrzyma³ mi autko na ¶rodku jezdni, ja wszoku i krzyczê co on robi , a on ¿e by mi siê nie uda³o, ogólnie afera w eLce i nagle oprzytomnienie, bo za nami korek ju¿ niez³y siê zrobi³ i On wtedy na mnie "z mord±" czemu to ja tak sobie stanê³am i ruch tamujê no ja siê pytam , to ja stanê³am czy on a jeszcze odwozi³am kursantkê poprzedni± i ona to dopiero by³a w szoku jak sie z I. k³óci³am ale nic tam mo¿e Pan Rysiu bêdzie milszy i nie bêdzie tak krzykliwy jak J... który swoj± drog± ci±gle na mnie krzycza³, nawet jak nie robilam nic ¼le
eezee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-05, 17:11   #935
jomic
Zakorzenienie

eezee, charakterki to wy macie
Czym je¼dzisz?

Stary 2011-02-05, 17:22   #936
sweet88
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 324

eezee zazdroszczê charakteru...ja nie umiem tak z moim i. post±piæ i teraz muszê przez swoj± g³upotê cierpieæ i siê z nim mêczyæ...dzi¶ okaza³o siê, ¿e tak ³atwo siê od niego nie uwolniê i ¿e niestety to nie by³y ostatnie 2 godzinki...
Stary 2011-02-05, 17:30   #937
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Sylwia, zrobilas cos w sprawie przyspieszenia egzaminu?
nie...

Cytat:
Sylwiszon jechali¶my ulic±, która jest ne lekkim spadzie, auto samo siê rozpêdza bez gazu i kaza³ skrêciæ w prawo, to ja ¶mia³o kierunkowskaz i lekko zwalniam, a ¿e akurat tam byli robotnicy i by³o troszkê mniej miejsca ni¿ zwykle, a ja zwolni³am mo¿e do 40 ;-) to mój I. stwierdzi³ ¿e mi siê nie uda i zatrzyma³ mi autko na ¶rodku jezdni, ja wszoku i krzyczê co on robi , a on ¿e by mi siê nie uda³o, ogólnie afera w eLce i nagle oprzytomnienie, bo za nami korek ju¿ niez³y siê zrobi³ i On wtedy na mnie "z mord±" czemu to ja tak sobie stanê³am i ruch tamujê no ja siê pytam , to ja stanê³am czy on a jeszcze odwozi³am kursantkê poprzedni± i ona to dopiero by³a w szoku jak sie z I. k³óci³am ale nic tam mo¿e Pan Rysiu bêdzie milszy i nie bêdzie tak krzykliwy jak J... który swoj± drog± ci±gle na mnie krzycza³, nawet jak nie robilam nic ¼le
o kurcze
Stary 2011-02-05, 17:43   #938
jomic
Zakorzenienie

sweet - dlaczego siê nie rozstajecie?

Stary 2011-02-05, 17:49   #939
sweet88
Raczkowanie

Cytat:
sweet - dlaczego siê nie rozstajecie?
Dlatego, ¿e p. i. stwierdzi³, ¿e nie wyda mi za¶wiadczenia o ukoñczeniu kursu, bo jeszcze nie umiem je¼dziæ...i powiedzia³, ¿e muszê dokupiæ 3 godziny to mi wyda (aczkolwiek jak tylko co¶ mi nie sz³o, to mówi³, ¿e ta liczba mo¿e siê zwiêkszyæ)...
Stary 2011-02-05, 17:51   #940
jomic
Zakorzenienie

a w tym osk nie ma innego instr?
przeciez mzesz pojexdzic z kims innym ile chcresz a do niego wrocic na eg wewn po kwitek
i on nie ma prawa trzymac ciê si³± - musi wydac ci zasw o ilosci odbytych godzin ze szkolenia, tweoja kartê i tyle. W ka¿dej chwili - na pocz±tku kursu, w po³owie - kiedy chcesz. NIE DAJ MU SIÊ

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2011-02-05 o 17:52
Stary 2011-02-05, 17:57   #941
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

dziwny ten Twój instr. i zgadzam siê z jomic...on musi Ci daæ ca³a dokumentacjê z Twoich jazd...nie ma innej opcji.
Stary 2011-02-05, 17:58   #942
jomic
Zakorzenienie

Sylwia to kiedy zamierzasz siê za to zabraæ?

Stary 2011-02-05, 17:58   #943
sweet88
Raczkowanie

Problem w tym, ¿e mój osk jest poza moim miastem, nie wiem nawet gdzie dok³adnie, a mój i. z nim wspó³pracuje i mnie do niego zapisa³, przy czym na teoriê chodzi³am do jeszcze innego o¶rodka w Poznaniu (z którym pewnie te¿ wspó³pracuje). A na kurs zapisywa³am siê u i., bo mi go tak polecali i siê cieszy³am, ¿e mog³am robiæ teoriê na równi z praktyk±...tak¿e dziewczyny nie polecam zapisywania siê bezpo¶rednio u instruktorów, bo pó¼niej widaæ czym to skutkuje...teraz tak na prawdê jestem w sytuacji bez wyj¶cia, bo z tego co czyta³am osk, mo¿e odmówiæ wydania za¶wiadczenia po 30 godzinach, je¶li uzna, ¿e kursant nie jest gotowy...
Stary 2011-02-05, 17:58   #944
jomic
Zakorzenienie

mi³o mi, ¿e siê ze mn± zgadzasz. Prawo jest po naszej stronie

Stary 2011-02-05, 18:00   #945
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

Cytat:
Sylwia to kiedy zamierzasz siê za to zabraæ?
chyba nic z tym ie zrobiê, podejdê do egzaminu w tym marcu, teraz sie skupiê na maturze, ca³y stres opadnie...myslê, ¿e tak bêdzie lepiej
Stary 2011-02-05, 18:02   #946
jomic
Zakorzenienie

Co¶ pamietam, trochê cie dopytywa³y¶my i dziwi³y¶my siê, ze to tak wygl±da
sweet - ale ¿aswiadczenie o zdanych egzaminach i zaswiadczenie o realizacji kursu to 2 rózne za¶wiadczenia.
pierwsze zanosisz do WORD i umawiasz siê na egz.
drugie zabierasz jak Ci osk nie odpowiada, przeprowadzasz siê w drugi koniec Polski i logiczne jest, ze nie bêdziesz np z Gdañska do Krakowa doje¿d¿ac.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

matura to jednak jest argument

Stary 2011-02-05, 18:04   #947
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

no przecie¿ Ty nie prosisz o za¶wiadczenie z egz wewn. tylko z ilo¶ci wyje¿d¿onych godzin...a to bez problemu powinien Ci daæ...dziwna ta sytuacja jak dla mnie
Stary 2011-02-05, 18:05   #948
jomic
Zakorzenienie

sweet - przerpaszam za to jak to zabrzmi, ale jak dla mnie to on znalaz³ sobie potuln± kursnatkê, która nog± nie tupnie i siê nie postawi i bêdzie wyci±ga³ od Ciebie pieni±dze.

Stary 2011-02-05, 18:10   #949
sweet88
Raczkowanie

Te¿ racj± tylko ja nie umiem byæ asertywna i powiedzieæ mu wprost, ¿e nie chcê z nim je¼dziæ...

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
sweet - przerpaszam za to jak to zabrzmi, ale jak dla mnie to on znalaz³ sobie potuln± kursnatkê, która nog± nie tupnie i siê nie postawi i bêdzie wyci±ga³ od Ciebie pieni±dze.
nie masz za co przepraszaæ...taka jest prawda niestety
Ja dzi¶ po prostu powiedzia³am, ¿e chcê siê zapisaæ na egzamin i ¿e przed nim jeszcze bêdê chcia³a dokupiæ kilka godzin, ale niestety siê nie zgodzi³ na to...
Stary 2011-02-05, 18:11   #950
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

a wiecie, ¿e mój I. na pocz±tku naszych jazd powiedzia³ mi, ¿e jak nie bêdê zadowolona z jazd lub z niego to mam mu od razu powiedzieæ i ¿e nie bêdzie mia³ pretensji je¶li bêdê chcia³a zmieniæ instr. lub ogólnie osk, ¿e bez problemu za¶wiadczenie mi wypisze...ale na szczê¶cie nie musia³am tego robiæ oj ale mnie wziê³o za wspomnienia, a¿ normalnie zatêskni³am za moim I.
Stary 2011-02-05, 18:12   #951
jomic
Zakorzenienie

sweet- to nic mu nie mów. Powiedz ze roibsz przerwê bo musisz z³apac dystans. Wykup dodatkowe godziny gdzie¶ tam - do tego nie musisz mieæ zaswiadczenia. I tyle. Facet nie musi wiedziec. Ale ja bym mu powiedzia³a, co o nim myslê. I jego szefowi te¿

Stary 2011-02-05, 18:13   #952
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

i te¿ mi siê wydaje, ¿e on chce Ciê naci±gn±æ...i wmawia Ci, ¿e nic nie umiesz, a tak nie powinno byæ musisz z kim¶ innym poje¼dziæ, ¿eby ten kto¶ Ci powiedzia³ jak je¼dzisz...
Stary 2011-02-05, 18:16   #953
sweet88
Raczkowanie

Cytat:
sweet- to nic mu nie mów. Powiedz ze roibsz przerwê bo musisz z³apac dystans. Wykup dodatkowe godziny gdzie¶ tam - do tego nie musisz mieæ zaswiadczenia. I tyle. Facet nie musi wiedziec. Ale ja bym mu powiedzia³a, co o nim myslê. I jego szefowi te¿
Jestem umówiona z innym instruktorem w przysz³ym tygodniu, ale to nie zmienia faktu, ¿e bêdê musia³a dokupiæ u niego te godziny prêdzej czy pó¼niej, ¿eby dostaæ to za¶wiadczenie...
Stary 2011-02-05, 18:20   #954
jomic
Zakorzenienie

sweet - jego podejscie zas³uguje na wymienienie w w±tku - takich instruktorów unikajcie (o ile taki iwsteniej albo zaistnieje w najbli¿szym czasie). Przez 30h "nie nauczy³ Cie je¼dzic" i zamierza dokonaæ cudu w 3h. A co on, cudotwórca, wró¿ka? Uciekaj od niego, bo szkoda Twoich pieniêdzy i stresów.

W takich chwilach jeszcze bardziej doceniam ojego instr.

Zawioz³am brata z rodzin± na wodkê, mam b³oto na podwórku, ze wpada siê po kostki i zostawia³m samochod w bramie otwartej. Jak j± wiatr wyrwie i walnie w autko to bêdzie blacharz pilnie poszukiwany. Ale po b³ocie chodziæ nie bêdê. A jeszcze muszê ich odebraæ.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

dokupisz jedn± jako egz wewnêtrzny,poka¿esz mu ze z niego nie isntruktor i ¿e nie jest jedynym na tym ¶wiecie.
JA bym jednak poprosila o zasw o przebiegu kursu. I zrobi³a mu "piêkn±" reklamê "na mie¶cie"

Stary 2011-02-05, 18:20   #955
eezee
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 29

jamic je¿d¿ê nie¶mierteln± yarisk± tylko u nas siê czêsto zdarza , ¿e zmieniamy auta pomiêdzy instruktorami tak ¿eby ka¿dy kursant/ka poje¼dzi³ 6-biegow±, a ja tej mendy nienawidzê bo zawsze mi ga¶nie kiedy nie trzeba, a w 5 normalnie siê jedzie, nie wiem czemu tak jest a najlepsze jest to, ¿e teraz ju¿ prawdopodobnie do koñca bêdê je¼dziæ 6-tk±, muszê bestiê w takim razie okie³znaæ
A co do mojego poprzedniego I. to ogólnie fajny jest, tylko nasze charakterki siê ¶cinaj±
eezee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:23   #956
jomic
Zakorzenienie

eezee - moze nie mysl 5-cio biegowa bêdzie ok, o niee 6-cio biegowa, pewnie mi zga¶nie. Ile masz godzin za sob± - 15?

Stary 2011-02-05, 18:24   #957
sweet88
Raczkowanie

Dzisiaj stwierdzi³, ¿e widaæ postêpy i ¿e idzie mi coraz lepiej...co nie zmienia faktu, ¿e ja i tak czujê, ¿e wszystkiego nie umiem...

Chyba wykorzystam te 3 godziny na to co mi nie idzie (wymuszê na nim robienie tego co bêdê chcia³a), a jak po nich powie, ¿e mi nie da za¶wiadczenia bo nadal nie umiem, to za¿±dam za¶wiadczenia o odbyciu kursu i powiem, ¿e nie bêdê dalej siê u niego uczyæ...innego wyj¶cia raczej nie widzê...
Stary 2011-02-05, 18:26   #958
jomic
Zakorzenienie

powiez mu to po godzienie. JA p³acê - ja æwiczê to co chcê. Szkoda pieniêdzy

Stary 2011-02-05, 18:30   #959
sweet88
Raczkowanie

jomic dobry pomys³ z tym wewnêtrznym, tylko gorzej jak go nie zdam :P dzisiaj kilka razy s³ysza³am, ¿e za takie co¶ ju¿ by mnie ulali...
Stary 2011-02-05, 18:33   #960
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

powiedz mu: 'p³acê to wymagam' ja tak powiedzia³am kiedys na dodatkowym angolu murzynowi bo mnie wkurza³

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.