|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
no wiesz co. załamałaś mnie.
![]() chciałam Ci wkleić kilka ładnych zdjęć ale on ma same ładne zdjęcia więc łap to: http://www.google.pl/images?hl=pl&q=...w=1280&bih=844 ![]() ![]()
|
#1892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() on jest prze za***isty również. Racja, zdjęcia ma wszystkie urywające...
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem spowrotem
![]() Uwaga nie padnijcie, ale TAŃCZYŁAM! co prawda jakieś 3 razy, ale zawsze coś c'nie? jak chcecie mogę wrzucic zdjęcie
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój przyszły mąż, jak nie on to Chuck, jak nie Chuck to Nate, a jak nie Nate to yyy Fabian. (?) ![]() ![]() Cytat:
jestem z Ciebie dumna. ![]() chcemy.
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
prawie jestem, ostatnio na wfie serwowałam górą i nagle okazało się, że dobrze mi idzie
już wrzucam tylko żeby nie było, legginsy tylko na drogę założyłam, i nie jestem klocem bez talii tylko to przez włosy tak wygląda
.... Edytowane przez natalyy7 Czas edycji: 2011-02-06 o 00:36 |
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, motyw z "pa,Ula" jest w 137 odcinku
Ale spierniczyli go muzyką ;<
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi wszyscy mówią, że jestem podobna do Violetty i od pierwszej klasy każdy mówi na mnie Viola
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam nadzieję, że nie pod względem intelektu
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak, mnie też to rozśmieszyło
Cytat:
.Cytat:
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=n-d-e...layer_embedded o ja, ale mega ![]() a jaki chłopak fajny ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- a chcecie zobaczyć wstępny clip z mojej 100dn.? ![]() zaje.bisty jest, że tak się skromnie wyrażę już się nie mogę doczekać filmuuuuu ! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=e0Ly1k_UpKE
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lachon. i zazdroszczę Ci długości włosów cholernie. ![]() ale podobne to my w ogóle nie jesteśmy, siostra. ![]() oj tam, oj tam. i tak go ♥. ![]() filmiki obejrzę później, teraz mi się nie chce.
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz który, dam Ci namiary
ja się tam pojawiam 2 razy ! nie wypatrzyłaś mnie! ![]() ![]() w ogóle Nat, jakaś Ty ładnaaaa! i jakie masz długie włosy i jak zdrowo wyglądają
|
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bardzo dużo osób tak mówi ![]() Eeee tm gadanie ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
pewnie zajęty nie wiem czy tam było dwóch czy to ten sam![]() No jak nie wypatrzyłam jak wypatrzyłam a z kim byłaś? W ogóle nic nie opowiadałaś
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
nosz kurde, jak mi mówią, że jestem ładna to dziękuje i przytakuje.
![]() no właśnie.
|
#1907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mi wypadają ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Cytat:
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Miss ja Cię widziałam jaaa
I to dwa razy Jak się gibałaś A Kadzik to chyba akurat do toalety wyszedł co?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no wiesz, kształt twarzy chyba mamy podobny.
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. miałam iść z kuzynem kolegi, ale stwierdziłam, że nikogo nie będą ciągać na siłę, bo jeszcze mi imprezę zepsuje i co będzie? klops .fryzjerka mi zepsuła fryz na 100dn . bo chciałam lekkiego dobieranego po lewej stronie, żeby ucho było odsłonięte i loczki . ale zrobiła mi takie, że wyglądałam, jak pudel, więc zaraz po powrocie do domu włosy wyprostowałam, ale dobieranego zostawiłam.ogólnie przed moim wyjściem, jakoś o 19:20 wpadła do mnie koleżanka z klasy, która mieszka 2 bloki dalej i powiedziała, że trzeba jakoś skitrać alkohol, bo kupiłyśmy sobie 2setke Smirnoffa i 2setke wiśniówki . no i nie wpadłyśmy na żaden pomysł i dopiero w aucie ona wyciągnęła rajstopy i jedną wódkę owinęła. i mi jeszcze podała tą wiśniówkę i ja swoją włożyłam do kopertówki . a wszystko to działo się przy moim ojcu za kierownicą . moja koleżanka już spanikowana, że znajdą te rajstopy, a ja, że moja wiśniówka zostanie skonfiskowana . ale spoko, ochroniarze tylko pomacali torby i jakoś niczego nie wykryli no i się zaczęło . poloneza tańczyły 2 grupy. najpierw inna, później my. no i był taki ścisk, że nie miałam jak robić tego kroczku bo ludzie z przodu się rozepchali i w ogóle dostałam od swojego partnera od poloneza różę hahha . ogólnie to trochę przez ten czas jak leżała na stoliku to zwiędła, ale jak wróciłam to zamoczyłam ją całą w zimnej wodzie i trzymała się jakieś dobry tydzień . no i później były przemowy, stratatata, dyro mówił, że 100 dni do matury, stratatata, zjedliśmy i zaczęli robić grupowe zdjęcia . najpierw zaczęli robić po kolei, jak mieli dojść do naszej klasy - 3F to zawołali G i musieliśmy się upominać ale spoko, zrobili nam zdjęcia . poczułam się przez chwilę jak gwiazda złapana przez paparazzi < ach ta sława > później lustrzanką i cyfrówką koleżanki porobiliśmy sobie zdjęcia na uboczu . mnie zmusili do zdjęcia z moim polonezowym partnerem hahahha mogę Wam wstawić na profil swój wizażowy ![]() no i ogólnie to się wytańczyłam, wypiłam, ale bardzo mało, bo wyszło na to, że tym alkoholem, który z koleżanką mieliśmy na dwie podzieliłyśmy na osoby ze stolika i spoko i tak bez niego się za***iście bawiłam wytańczyłam się, że hoho . i w ogóle nie odczułam, że nie miałam partnera. tańczyłam z murzynem bo jakaś laska z nim była , no to my popatrzyłyśmy sobie w oczy z przerażeniem tańczyłam z kolegami z klasy, raz z trzema na raz sobie potańczyłam, bo wzięli mnie otoczyli i tańczyłam sobie w kółeczku, który oni stworzyli ![]() albo razem z koleżankami z klasy wpadłyśmy na pomysł, żeby zamówić dedykację dla naszego fizyka . no i tańczymy, tańczymy, a tutaj nagle słychać: a teraz dedykacja dla p. Kruka od dziewczyn z klasy 3F, które proszą, żeby sprawdzian w poniedziałek potraktować ulgowo [i w ogóle w ten pon. jednak nie zrobił sprawdzianu, bo na 100dn. zrozumiał, że prosimy go o przełożenie albo druga dedykacja do koleżanki z klasy, która stała się dzisiaj maniurą ogólnie to z koleżanką tańczyłyśmy najwięcej chyba, bo pod koniec wszyscy już tacy śnięci z naszego stolika, a my sobie na parkiecie jesteśmy nawet wolne przetańczyłyśmy ![]() i w ogóle to nosiłam się z zamiarem oblania blaskiem swojej chwały takiego chłopaka z mojej szkoły, z którym bajerowałam, ale mu się odwidziało, ale NIE PRZYSZEDŁ ![]() debil .masz relację, Nat .
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2011-02-06 o 01:22 |
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ktoś chyba włączył czas na tryb najszybszy jak w simsach
![]() Padam, idę spac dobranoc
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
haha, jak chcecie to patrzcie do mojego profilu wizażowego
wstawiłam 2 zdjęcia z moim polonezowym partnerem, do których mnie zmusili
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Miss ile czytania.
chcesz Karolę zabić? super, że się wybawiłaś. ej chce studniówkę.
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Miss łaa przypomniała mi się moja beznadziejna 100dn. Wytanczyłam się że szok ale mój partner troszkę wypił i pod koniec był śnięty.
Więc bawiłąm się z nimfomanką. Na koniec tanczyło może z 10 osob w tym my facet z zespołu mówi że zagrają piosenkę o Warszawie a my z Nimfom jak na sygnał zaczynamy drzeć japy 'W MOOOICH SNAAACH WCIĄŻŻŻŻ WARSZAAWAAA!' Gośc w śmiech i do nas 'To nie dziewczynki to nie to ' Wyszło że jesteśmy nawalone a byłysmy trzeźwe I na koniec po mojego partnera przyjechał ojciec ja czekałam na mame jeszcze i siadłysmy sobie z Nimfomanką tak razem przytulone do siebie całym ciałem i sobie tak siedziałysmy i gadałyśmy A jak jest teraz to każdy wie ![]() Wogole to wszystkie 100dn pary się rozpadły ![]() Ja ze swoim partnerem wtedy krecilam a po 100dn doszłam do wniosku że nie chce go znać
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaskoczyłaś mnie, że byłaś sama , ale jak się dobrze bawiłaś to dobrze myślałam, że w takim razie nie tańczyłaś poloneza, jak to było przydzielali wam czy jak? ja od tego, z którym byłąm dostałam jedna róże, która została w samochodzie a druża z poloneza nie wzięłam z sali, więc żadnej nie mam musiałam skrócic Twoją wiadomośc bo była za długa
.... Edytowane przez natalyy7 Czas edycji: 2011-02-06 o 01:33 |
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. a nawet jeśli jako jedyna nie miałabym partnera to wiem, że by się mną dobrze zaopiekowali .a co do poloneza to po prostu kolega z klasy [któremu się podobam on uświadomił moje koleżanki, a koleżanki uświadomiły mnie ![]() JA CHCĘ JESZCZE RAAAAAZ!
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
idę do łóżka, Stanisław (miś
) już czeka. ![]() branoc.
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Właśnie wróciłam do domu No to Was nadrobię od razu. A co tam ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- To po co butelkę gryziesz ![]() Cytat:
Ja się w pewnym momencie tak zaczęłam śmiać (z zażenowania ![]() Je.błam ![]() ![]() Nie oglądam tego jakoś namiętnie ale z dwójki głównych panów zdecydowanie wolę Damona ![]() Bardzo śmieszne ![]() Nieee. Do Marcela niepodobny Nat- gdzie masz te zdjęcia co dziewczyny oglądały? Też kcem! ![]() I przez Was przypomniała mi się moja studniówka Było bosko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

jestem z Ciebie dumna.

nie wiem czy tam było dwóch czy to ten sam

i w ogóle dostałam od swojego partnera od poloneza różę hahha 
ja od tego, z którym byłąm dostałam jedna róże, która została w samochodzie a druża z poloneza nie wzięłam z sali, więc żadnej nie mam