![]() |
#4651 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Szkoda, bo ja narazie, to oferta dj Kris & Hamer najbardziej nam się spodobała...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Raczkowanie
|
heh, zaproszenia zapłacone zamówione, czekam na nie, ciekawe jak wyglądają na żywo i kiedy przyjdą,
auto zamówione, także 2 do przodu hm hm nie mam nauk, kwiaciarni, obstrojenia domu, kościoła, ubrania TZ obrączek, księdza, ciasteczek, alkoholu, owoców i na pewno nie chce tych sztucznych ogni w torcie wizażystkę bede testowac 4 marca aaaa nie mam pomysłu na paznokcie ![]() i nie wiem gdzie i jaki welon kupic bo chcialabym długi do ziemi i krótki co zostanie o zdjęciach, nie wiem jaki jaki, to sie chyba przymierzeniu sukni ustala, ale co jeśli żaden tam mi sie nie spodoba, szukać wcześniej gdzieś indziej czy co i nadal nie wiem co dac rodzicom i chciałabym te kwiaty w tubach, ale moj TZ nie ![]() hm ale nie wiem jak to wyjdzie, czy nie lepiej jak ktoś wspomniał z koszyczka nie wiem jakie ciasto narazie i jakie obraczki i chyba jeszcze o czyms zaomnialam nie mam butow http://www.akces2.com ale znalazłam taki sklep ale nie wiem, wpadły mi jedne w oko, ale kurcze ponad 200zl za buty, które założę raz, no i szyte na miarę, nie wiem czy będą pasować i otem poprawki koszty wysyłki dodatkowe, bo do Krakowa za daleko by jechać, moze ktos zna ten sklep
#4653 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Inna sprawa, że może po prostu się nie zrozumiałyśmy - dla mnie (i chyba dla księdza w parafii której biorę ślub ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Raczkowanie
|
kajasia222 ale wiesz gdzie jest rodno w centrum łazisk, jest tylko jedno, na rondzie jedziesz na orzesze, i po prawej stronie za nie wiem 100 metrow po prawej stronie jest piekarnia, jest tylko jedna,
to nie wiedziałam, ze tam robią buty na zamówienie! ![]() ta Basie co tu poleciłyście mi, z RYbnika, 4 marca mam próbny makijaz fryzjera wezne z łazisk, taka Asie ooo to robia buty jakie sie chce, to super!
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-02-04 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Raczkowanie
|
Mam butyyyyyyyyyyyyyyyy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A te papiery z urzedu to tez mi mówiła Siostra zakonna,ze mi ich nie wydadza predzej niz 2mce przed slubem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pochwal się gdzie i jakie butki kupiłaś ![]()
poznaliśmy się: 28.09.2008 r. ![]() zaręczyliśmy się: 25.12.2010 r. ![]() ślubowaliśmy w USC: 11.02.2011 r. ![]() ślubowaliśmy w kościele: 29.04.2011 r. ![]() http://s6.suwaczek.com/20110429291120.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Raczkowanie
|
pokaz te buty, i gdzie kupilaś za ile??
![]()
#4660 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ale mnie dawno nie było tutaj. Z załatwionych spraw mamy salę oraz gratis od sali limuzynę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wolę zrobić próbny , bo lepiej nie ryzykować a ślub raz w życiu : ![]()
![]() |
#4664 |
Raczkowanie
|
Też wolę mieć próbny by później się nie przestraszyć i nie wymyślać sposobów na zatuszowanie złego makijażu... Tak samo z fryzurą ślubną... również wolę najpierw wypróbować.
poznaliśmy się: 28.09.2008 r. ![]() zaręczyliśmy się: 25.12.2010 r. ![]() ślubowaliśmy w USC: 11.02.2011 r. ![]() ślubowaliśmy w kościele: 29.04.2011 r. ![]() http://s6.suwaczek.com/20110429291120.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
wiem że ślub jest raz w życiu, ale wiem też jak pracuje p.Basia i zaufałabym jej w ciemno
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- podsyłam wyszukiwarkę odmiany nazwisk, może się przyda ![]() http://www.nazwiska.pawlowice.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Zadomowienie
|
Ja też decyduję sie na próbny, co prawda moja wizażystka malowała mnie już wstępnie pod makijaż ślubny na pokazie, ale i tak wole sprawdzić jak zadziałają na mnie te fixery itp Robie makijaz przed balem, na który się wybieram 18 lutego i myślę, że to będzie dobry czas na testy. Zobacze jak się prezentuje, ile wytrzyma, jak często tzreba będzie uzywać jakiś chusteczek matujących (mam mieszaną cerę) itp
Z chęcią na ten dzien umówiłabymsię na fryzurę próbną, ale jeszcze żadnej fryzjerki nei mam ;/
#4667 |
Raczkowanie
|
Chętnie zobaczę Twoje butki Senseds, więc jeśli możesz wklej fotki i powiedz, gdzie i za ile kupiłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Ja dzwoniłam do mojej wizażystki potwierdzić termin i umówiłam sie na próbny w okolicach maja. Mam ślub w sierpniu więc gdyby zaleciła mi jakieś zabiegi na skorę twarzy to jeszcze zdąże je wykonać. Przy okazji wziełam od niej numer tel do fryzjerki (podobno superowej) i bede do niej dzwonić się umawiać też na próbny. Ale najpierw chce mieć już wybraną suknie, bo i pod nią dobiorę fryzure i make up.
#4669 |
Raczkowanie
|
ja miałam tez robione fryzury i makijaże, i lepiej srawdzic jak wygląda sie w tym co sie wymyśliło, albo właśnie posluchac rad wizażystki bo też mam problemy z cerą, kiedy isc na czyszczenie twarzy itd
bylam na 2 fryzurach i 2 makijażach, i wszystko wyglądało strasznie ![]() ![]() ![]()
#4670 |
Raczkowanie
|
Kobitki butki pkażę Wam jutro
![]() ![]() ![]() Sweetbe P.Basia ma wolne na marzec? Łooo.. A ile próba kosztuje?Ty dojezdzasz?czy Basia?Pani Basia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2011-02-06 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tez chcę na platformie ![]()
![]() |
#4673 |
Przyczajenie
|
Dzis Targi slubne w Spodku ktoras z forumek sie wybiera?? ja tak zdam potem krotka relacje czy bylo warto
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Rozeznanie
|
no to witam drogie koleżanki
![]() ![]() Jeśli chodzi o wyposażenie to: suknia jest (Mon Cheri Jolie) - szyje się u krawcowej bo na oryginał mnie nie stać:P garnitur od TŻ - jest, tylko koszule mu trzeba kupić i muche :P Nauki -są zrobione Zaproszenia wydrukowane i zaadresowane ![]() Sala- zmówiona Menu- wstępnie zaklepane (120zl/os) Fryzjerka i Make up - wstępnie umówione:P Zespół - zamówiony Jeszcze tylko : poradnia rodzinna, fotograf, video, alkohol, napoje,potwierdzenia od gości, buty dla mnie (nie mam pomysłu gdzie zakupić) i bielizna... no i oczywiście strój dla naszego najważniejszego świadka - Naszego synusia Tomusia ![]() i chyba tyle:P
![]() |
#4675 |
Raczkowanie
|
senseds na próbny trzeba jechać do niej, ile kosztuje nie wiem,
![]() witamy w gronie MartuNiunia87 ja czekam na zaroszenia ciekawe jakie będą : ![]()
#4676 |
Raczkowanie
|
Martu witamy witamy
![]() ![]() Sweetbe ciekawe .. napisze może do pani BaSI, Z DRUGIEJ STRONy - zrobiłyscie jej niezłą reklamę,wzbogaci sie jak nic na naszych slubach ![]() Kurcze a jak zrobic to,tzn zatapetowac moją twarz,zeby nie bylo widac jak sie czerwienie bo mam taka tendencje-na biało? ![]() ![]() Moje szczewiczki http://img145.imageshack.us/i/sdc10412f.jpg/ To jest na przeciw wejscia do rossmana - wchodzi się jest sklep ciążowy, idziemy do góry i jeszcze do góry az skonczą się schody i jestescie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zakorzenienie
|
makijaż ślubny 110 zł, próbny 80 zł
tu jest cennik: http://www.wizaz.rybnik.strona.pl/pakiety_slubne.html ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() bardzo tłoczno i miejscami ledwo można było przejść ![]() najwięcej stoisk fotografów; był konkurs z Apartu (do wygrania 3000 zł na obrączki i biżu), fajne autka i torty ![]() ![]() mam trochę namiarów na zaproszenia i katalogi obrączek pozbierane, bo ciężko było się dopchać, żeby cokolwiek obejrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dopiero ok 15.30 bo do 15 byłam w pracy i wtedy już nie było tłoku bez problemu sobie obejrzeliśmy wszystkie stoiska, suknie, obrączki. Całkiem fajnie było ![]() Ogólnie dobre wrażenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Raczkowanie
|
Też byliśmy...
Obrączki prawie namierzone, butki już dokładnie wiem jak mają wyglądać ![]() Jednak załamana jestem jedna makijażystka przy salonie Classa, zero fryzur ślubnych ![]() ![]() I wszechobecna fotografia... Fryzjerki dobrej mi trzeba ! ! ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Raczkowanie
|
O!
![]() A powiedzcie co to jest "opis stylizacji ślubnej"? http://www.wizaz.rybnik.strona.pl/pakiety_slubne.html Buciki urocze, mają w sobie "to coś". Ja chcę do slubu takie "zwyczajne" - napwno na mniejszym obcasie niż Twoje, całe białe (lub ecru, zależy, jaki kolor sukni wybiorę), skórkowe, wszystko pozakrywane. W razie czego mam jedne open toe w kolorze ecru ze srebrnymi wykończeniami, założone tylko raz, więc prawie jak nowe. Chcę mieć je w razie czego na zmianę, ale jak nie znajdę takich wymarzonych, to w nich pójdę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.