Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-06, 11:02   #1381
d0lcevita
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
1
dolce - właśnie chodzi mi o to, że ty miałabys to spotkanie zainicjować. Ja zaproponowałam pierwsza nasze spotkanie z M i nic mi sie nie stało.
Co chciałabyś, żeby potencjalny robił, jak miałby ci okazywać swoje zainteresowanie, żebyś była zadowolona?
Ja juz przeszłam etap, że nie odezwę sie pierwsza, bo teraz jego kolej. Oczywiści pod warunkiem, że to nie jest tak, że tylko ja sie pierwsza odzywam.

2
Wiecie co dziewczyny, chyba faktycznie cos w powietrzy jest bo ja od czwartku chodzę jakaś podminowana i wszystko mnie wkurza.

evle zwracam za małą uwagę na to , co robi. Te wszystkie sygnały - rzeczy które on robi, mówią o tym, że mu zależy. Chyba nie potrzebnie robię sobie jakieś dziwne jazdy.
ad 1
wiecie to nie ja mu wypsuje ze trsknie i go lubie i scisakm i nie buziaczkuje, wiec skoro nie piszę to znaczy że czekam na spotkanie bo na jakieś takie pisanie to troche za wczesnie....a jeśli on pisze a potem się nie wywiązuje z tego co pisze no to swiadczy o nim nie o mnie...

ad2

jak dla mnie to po prostu coś Ci się nazbierało, moze to zblizajace sie urodziny i jakies podsumowania z tego powodu sprawiły że chciaąłbyś już czegoś stablizniejszego i może dlatego to wszystko...bo jak dla mnie to Twój sie zachowuje bardzo fajnie
Stary 2011-02-06, 11:03   #1382
marg0lcia
Zadomowienie

Hej dziewczyny ;*

Ale mam dziś jakiś dobry humor Wczoraj jak pisałam z bratem na gg, to stwierdził, po moich wypowiedziach, że chyba staję się zimną su*ą Znieczulica... Może i fajnie Ale mam ochotę się bawić Chyba dziś gdzieś wyjdę...

ILONA!
Pisałam ci coś, a j wiem najlepiej, bo robiłam to samo i nic z tego nie ma. Facet jeszcze bardziej się wku***, a na pewno nie wróci. Odpuść już.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 11:10   #1383
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
1
mnei tu cos smierdzi bo skoro na dwa dni chciało mu ise przyjechac jeszcze w pt o 17 (a przeciez wie ze ja po nocach z obcym łazic po miescie nie zamierzam ) a na jeden już nie no to po co pytał jakie mam plany w kolejny weekend?
A co, mówiłaś mu już wcześniej o tym, że po nocach z obcymi łazić nie zamierzasz?

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
ad 1
wiecie to nie ja mu wypsuje ze trsknie i go lubie i scisakm i nie buziaczkuje, wiec skoro nie piszę to znaczy że czekam na spotkanie bo na jakieś takie pisanie to troche za wczesnie....a jeśli on pisze a potem się nie wywiązuje z tego co pisze no to swiadczy o nim nie o mnie...
Skoro nie piszesz, to może to znaczyć że masz go w . On nie napisał Ci ach och życzeń powrotu do zdrowia i już zrobiłaś aferę na forum

Tak więc wcale nie jest oczywiste, że czekasz na następne spotkanie.
Stary 2011-02-06, 11:20   #1384
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

jak dla mnie to po prostu coś Ci się nazbierało, moze to zblizajace sie urodziny i jakies podsumowania z tego powodu sprawiły że chciaąłbyś już czegoś stablizniejszego i może dlatego to wszystko...bo jak dla mnie to Twój sie zachowuje bardzo fajnie [/QUOTE]

Chyba masz rację, to chyba też przez te urodziny....
Nie mam za dobrego nastroju ostatnio.

dolce - elve ma rację - on czeka na jakiś sygnałą od ciebie. Dla mnie też byłoby za wcześnie na słodzenie w smsach, ale powiedziałabym o tym facetowi. on może być niepewny twoich uczuć, nie jest wróżką, żeby sie domyślać, czy chcesz się z nim spotkać. Jest na tyle odważny i nie boi sie być szczey, ale myślę, że jak nie okażesz mu odrobiny zainteresowania, to nie będzie się narzucał.

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ;*

Ale mam dziś jakiś dobry humor Wczoraj jak pisałam z bratem na gg, to stwierdził, po moich wypowiedziach, że chyba staję się zimną su*ą Znieczulica... Może i fajnie Ale mam ochotę się bawić Chyba dziś gdzieś wyjdę...
Ja uwielbiem takie sucze. Zwłaszcza na dyskotekach: takie dziewczyny nie stroją sie jak choinki, nie malują jak do burdelu, ale maja za to w sobie taka moc i magnetyzm, że sama bym na taka poleciała. I widać, że byle kto do takiej dziewczyny nie podejdzie.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2011-02-06 o 11:23
kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 11:22   #1385
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Współczuję... Ale chociaż jest szczery, to trzeba mu przyznać.
Taak, to sprawia, że jest naprawdę zaje*isty... No ale dziękuję za wyrazy współczucia
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 11:27   #1386
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
1
A co, mówiłaś mu już wcześniej o tym, że po nocach z obcymi łazić nie zamierzasz?

2
Skoro nie piszesz, to może to znaczyć że masz go w . On nie napisał Ci ach och życzeń powrotu do zdrowia i już zrobiłaś aferę na forum

3
Tak więc wcale nie jest oczywiste, że czekasz na następne spotkanie.
1
powiedizłąm ze ze wzgledu bezpieczenstwa nie będę sotykac się po nocach ...dlatego piewrsze spotkanie było od 10 do 14

ad2
aha, czyli to jakiś obowizek od razu po piwerszym spotkaniu ( 4 godzinach) pisac że sie tęskni za kims, ze chce sie spotkac, buziaczkowac etc....bo inaczej facet nie będzie wiedział że jestem zainteersowana? no to super, bo skoro tak tęskni to czemu sie nawet nie zainteewsuje jak moje zdrowie ? pisze sobie dla samego pisania ze tęskni, a nie szczerze? a moze tak wypisuje do innych? moze tylko dlatego tak pisze bo oczekuje tego samego ode mnie a nie dlatego że szczerze to czuje? bo jak taki słowny jest a nieszczery no to chyba same mi przyznacie ze to nic cieakwego

ad3
oczywiste, bo jednak nie miałam planów na weekend, sama zapronowałąoam że nie stoi nic na przeszkodzie zeby przyjechał więc niejako tylko sie nastawiłam na przyjazd...skoro mnie zwodził, że tęskni i mysli i buziaczkuje jak to na spacer chce pójsc, etc

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
j

dolce - elve ma rację - on czeka na jakiś sygnałą od ciebie. Dla mnie też byłoby za wcześnie na słodzenie w smsach, ale powiedziałabym o tym facetowi. on może być niepewny twoich uczuć, nie jest wróżką, żeby sie domyślać, czy chcesz się z nim spotkać. Jest na tyle odważny i nie boi sie być szczey, ale myślę, że jak nie okażesz mu odrobiny zainteresowania, to nie będzie się narzucał.
okazywąłam mu zainteesowanie..jak napisał ze w pracy miał ciezko, to zapytałam a co takeigo było, jak pisał to mu odpisywałam , co miałąm jeszcze zrobić? przeciez nie będe go pytac co jadł na obiad....

co do pogrubionego....kimi....j akie uczucia moga byc po 4godiznnym spotkaniu

nie musi byc wrózka żeby przeczytac to, co napisałam konkretnie w smsie- nic nie stoi na przeszkodzie zebys przyjechał na weekend ....
a że sobie zaspał ....

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-06 o 11:41
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 11:33   #1387
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ja uwielbiem takie sucze. Zwłaszcza na dyskotekach: takie dziewczyny nie stroją sie jak choinki, nie malują jak do burdelu, ale maja za to w sobie taka moc i magnetyzm, że sama bym na taka poleciała. I widać, że byle kto do takiej dziewczyny nie podejdzie.
Ja też takie uwielbiam

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
1

aha, czyli to jakiś obowizek od razu po piwerszym spotkaniu ( 4 godzinach) pisac że sie tęskni za kims, ze chce sie spotkac, buziaczkowac etc....bo inaczej facet nie będzie wiedział że jestem zainteersowana? no to super, bo skoro tak tęskni to czemu sie nawet nie zainteewsuje jak moje zdrowie ? pisze sobie dla samego pisania ze tęskni, a nie szczerze? a moze tak wypisuje do innych? moze tylko dlatego tak pisze bo oczekuje tego samego ode mnie a nie dlatego że szczerze to czuje? bo jak taki słowny jest a nieszczery no to chyba same mi przyznacie ze to nic cieakwego
Średnia ta Twoja prowo, nie będę komentować.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Taak, to sprawia, że jest naprawdę zaje*isty... No ale dziękuję za wyrazy współczucia
Pozwalasz sobie na to? To to masz.

Ja tam Ci nie współczuję, już po pierwszym razie powinnaś go olać sikiem prostym z odpowiednim komentarzem w gratisie, a Ty zgodziłaś się na kolejny raz.

"Takiego masz faceta, jakiego wybrałaś."
Stary 2011-02-06, 11:38   #1388
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:

no cóz...jakbym kogoś tak zapewniałą w smsach ze tęsknie i te inne szmery bajery to nie dlatego że oczekuje tego samego od kogoś innego ...tylko dlatego że po prostu tak jest...a skoro ja nie tesknie ( mam zatęsknic za kimś kogo znam zaledwie 4 h - to jakiś obowiązek, WTF ) no to nie bede mu takich rzeczy pisac...cieszyłam sie ze pisał, odpisywąłam mu, inteesowąłam isę tym co napisał, a nie tylko dzien dobry i dobranoc.... i na tym etapie znajomosci (czyli jednym spotkaniu ) to było wystarczajace....

a co do afery....
rozumiem ze nie miałabym powodu żeby zrobić afere (moim zdaniem tylko dizele sie spostrzezeniami ale ok ) gdyby nic takeigo nie pisał nie robił , nie miałby tak w zwyczaju (mój tata taki jest...nie mówi że kocha, bo nie dzieli sie uczuciami) a ja mam pretensje ze sie mną nie interesuje jak moje zdrowie, ale skoro chce sie spotykać i o tym psize a potem mnie zlewa...
nie rozumiem skąd taka niekonsekwencja... .no to pytam o co kaman
czyzby sztuka dla sztuki ...a pod spodem wielkie nic ?..no to spoko słowność

Czas edycji: 2011-02-06 o 11:47
Stary 2011-02-06, 11:41   #1389
elvegirl
po drugiej stronie szafy

[QUOTE=d0lcevita;24888035] ( mam zatęsknic za kimś kogo znam zaledwie 4 h - WTF )
Czyli wniosek z tego, że jego smski o tęsknocie zalatywały Ci desperacją - to po co w ogóle sobie tym kolesiem głowę zawracasz? I nam przy okazji?
Stary 2011-02-06, 11:46   #1390
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
1
okazywąłam mu zainteesowanie..jak napisał ze w pracy miał ciezko, to zapytałam a co takeigo było, jak pisał to mu odpisywałam , co miałąm jeszcze zrobić? przeciez nie będe go pytac co jadł na obiad....

co do pogrubionego....kimi....j akie uczucia moga byc po 4godiznnym spotkaniu

nie musi byc wrózka żeby przeczytac to, co napisałam konkretnie w smsie- nic nie stoi na przeszkodzie zebysmy przyjechał na weekend ....
a że sobie zaspał ....
Przeprosił cię za to, że zaspał? Ja bym nie chciała, żeby mi sie ktoś zwalał w sobotę rano do domu, jak odsypiam weekend. No chyba, że M z kawą do łóżka. A potem uszanował, że nie chcesz łazić po nocach.

Chodziło mi raczej o to, czy jesteś zainteresowana, tym, że chcesz rozwijać tą znajomość. Dla mnie to jest takie zwykłe pisanie jak do kumpla; o pupci maryni. Można gadać o tym, jak w pracy - byle nie za dużo i na milion innych tematów. To może oznaczać, że chcesz się spotkać, ale niekoniecznie. Ja chciałabym mieć wyraźny sygnał.
Może mi sie wydaje, ale może chcesz za bardzo mieć coś czarno na białym, nie wiem, jak to nazwać...

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 11:46   #1391
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Moja sobota była super. Spędziłam ją w domu przed kompem Wypasik... Teraz piszę z kolegą z gim na fejsiku. Hehe, fajnie czasem tak pogadać bez zobowiązań ale chyba niedługo zasnę...

Spotkanie z byłym... Moje póki co są ustawiane, raczej też wątpię, abym go spotkała gdzieś na mieście, bo on nigdzie nie wychodzi.
Moja sobota taka sama, pogadałam z kilkoma facetami i jest fajnie, ale eksa, eksa nie bylo, buuuu : (

A z eksem też pogadałam, po póltorej miesiaca nie odzywania się, spoko. Ogólnie ustaliliśmy, że przywiezie mi moje rzeczy, ale chyba jednak wolalabym pocztą. Jakoś nie mam ochoty spotykac sie z nim, wczesniej chcialam, choćby po to żeby zobaczyl co stracil, teraz mysle że na kij mi to. Tylko ogolnie jego rzeczy troche ważą, bo to nie są same ciuchy, wiec robienie paczek byloby uciążliwe, więc niech juz przyjedzie, weźmie i spada. Ale rozmawialo mi się jakoś tak dziwnie, pierwszy raz czułam że jestem górą, że jestem nad nim, a nie pod albo na równi. Napisał coś głupiego, albo chcial mnie sprowokowac czy obrazic, to tak mu odpisalam że aż go zatkalo. Żadnego obrażania ani nic, ale pokazalam mu gdzie jego miejsce. Nie wiem czy to przez to forum tak mi sie jezyk wyostrzyl, ale jestem z siebie dumna, ze potrafilam mu jasno napisac to co mysle, w dwoch zdaniach, zamiast rozwodzic lamęty jaki to on byl zly na dwie strony. I w tym wszystkim utwierdzilam sie tylko jak bardzo jest mi obojętny. I git.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 11:49   #1392
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli wniosek z tego, że jego smski o tęsknocie zalatywały Ci desperacją - to po co w ogóle sobie tym kolesiem głowę zawracasz? I nam przy okazji?
zeby poznac Waszą opinię czy to normalne czy nie jak ktoś tak pisze ....
bo ja sie nie znam ....pierwszy raz mi sie zdarza zeby facet tesknił za mna jesli mnie 1 raz na oczy widział i nawet nie pocałował
i nie chciaąłm go z tego powodu skreślać bo to ze angazuje się ktoś szybko to jeszcze nie ejst powód do skkreslania, ale jak ktos ma problem z tego powodu że ja nie odzwajaemniam tego bo wg powinnam robic to co on....no to wybornie jak widac cczłowiek nawet nie moze po swojemu zareagowac bo wtedy już foch i choruj sobie dziewcyzno skoro za mną nie tęskniłaś nie odwzajemniałas moich głębokich uczuć.... bo ja tak bardzo sie starałem że darmowe smsy do ciebie pisałem

a dlaczego zawracam sobie nim głowę?
spodobał mi się i przez 4 godziny było bardzo fajnie więc czemu miałąm sobioe nim głowy nie zawracac

Czas edycji: 2011-02-06 o 12:01
Stary 2011-02-06, 11:57   #1393
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
(kiedys zrobil mi niespodzianke i przyszedl pod szkole i mnie zaszedl od tylu i sie wystraszylam i wyzwalam go na srodku ulicy ..)
I mnostwo innych takich sytuacji..Napisal mi tego meila pol rok temu-mialo sie cos zmienic we mnie i to obiecywalam.. pozniej on juz spasowal chyba zmiane mnie ..ja bylam taka jaka bylam do teraz i sie nie zmienilam.. moze w tym moja wina?On mi zasugerowal co robie zle..
A ja bylam zbyt pewna tego zwiazku i jego by to zmienic..

że co? rozumiem że można sie wystraszyc, ale żeby wyzywać?

No to masz odpowiedź. Trzeba było hamować się troche, zniechęciłaś go do siebie robieniem cyrków przy ludziach to masz. Facet Ci jeszcze mówił co robisz źle (ja to cenie, bo przynajmniej wiemy o co mu chodzi i czy możemy albo chcemy to zmienic), a Ty siedzialas z zalozonymi rączkami, bo jak z Tobą jest to zawsze będzie i możesz nim pomiatać. No Ilona, widzę że u was uklad był fifti-fifti.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 11:58   #1394
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
1
Przeprosił cię za to, że zaspał? Ja bym nie chciała, żeby mi sie ktoś zwalał w sobotę rano do domu, jak odsypiam weekend. No chyba, że M z kawą do łóżka. A potem uszanował, że nie chcesz łazić po nocach.

2
Chodziło mi raczej o to, czy jesteś zainteresowana, tym, że chcesz rozwijać tą znajomość. Dla mnie to jest takie zwykłe pisanie jak do kumpla; o pupci maryni. Można gadać o tym, jak w pracy - byle nie za dużo i na milion innych tematów. To może oznaczać, że chcesz się spotkać, ale niekoniecznie. Ja chciałabym mieć wyraźny sygnał.
Może mi sie wydaje, ale może chcesz za bardzo mieć coś czarno na białym, nie wiem, jak to nazwać...

1
nie , nie przeprosił
nie miał do mnie przyjść tytlko mieslimy sie spotkac na miescie więc by mi nie rpzeszdzałao jakby się umówił w pt...a on w pt zamilkł a w sb tylko napisał że nie rpzyjedzie, z pytaniem kiedy mam czas w tygodniu i w nastepny weekend

2

wyrazny sygnał miał o godz. 19 w pt mój sms - przyjedz w ten weekned
i zaspał

Czas edycji: 2011-02-06 o 11:59
Stary 2011-02-06, 12:02   #1395
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Ja też takie uwielbiam

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Pozwalasz sobie na to? To to masz.

Ja tam Ci nie współczuję, już po pierwszym razie powinnaś go olać sikiem prostym z odpowiednim komentarzem w gratisie, a Ty zgodziłaś się na kolejny raz.

"Takiego masz faceta, jakiego wybrałaś."
Po pierwszym razie wybaczyłam mu, bo mówiąc tamto był już nieźle wstawiony, przeprosił mnie i umówiliśmy się, że daje mu drugą szansę. Chyba każdy na nią zasługuje, każdemu zdarza się błąd, prawda? Jeśli Ty negujesz ludzi po jednej wpadce, to Twoja sprawa. Spoko, będę się żalić komuś innemu, Ty nie musisz odpowiadać na moje posty.
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 12:04   #1396
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Nie powiedziałam, że jest zaje*isty

A z eksem też pogadałam, po póltorej miesiaca nie odzywania się, spoko. Ogólnie ustaliliśmy, że przywiezie mi moje rzeczy, ale chyba jednak wolalabym pocztą. Jakoś nie mam ochoty spotykac sie z nim, wczesniej chcialam, choćby po to żeby zobaczyl co stracil, teraz mysle że na kij mi to. Tylko ogolnie jego rzeczy troche ważą, bo to nie są same ciuchy, wiec robienie paczek byloby uciążliwe, więc niech juz przyjedzie, weźmie i spada. Ale rozmawialo mi się jakoś tak dziwnie, pierwszy raz czułam że jestem górą, że jestem nad nim, a nie pod albo na równi. Napisał coś głupiego, albo chcial mnie sprowokowac czy obrazic, to tak mu odpisalam że aż go zatkalo. Żadnego obrażania ani nic, ale pokazalam mu gdzie jego miejsce. Nie wiem czy to przez to forum tak mi sie jezyk wyostrzyl, ale jestem z siebie dumna, ze potrafilam mu jasno napisac to co mysle, w dwoch zdaniach, zamiast rozwodzic lamęty jaki to on byl zly na dwie strony. I w tym wszystkim utwierdzilam sie tylko jak bardzo jest mi obojętny. I git.[/QUOTE]

I bardzo dobrze!

Mam nadzieję, że i mnie się kiedyś uda pokazać siłę. Raz pokazałam, więc może i teraz też się uda, ale nic na siłę

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 12:06   #1397
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
I w tym wszystkim utwierdzilam sie tylko jak bardzo jest mi obojętny. I git.
I git

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
a dlaczego zawracam sobie nim głowę?
spodobał mi się i przez 4 godziny było bardzo fajnie więc czemu miałąm sobioe nim głowy nie zawracac
Wiesz co...ja to nie wiem o co Ci chodzi
Stary 2011-02-06, 12:06   #1398
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
1
Chodziło mi raczej o to, czy jesteś zainteresowana, tym, że chcesz rozwijać tą znajomość.

2
Ja chciałabym mieć wyraźny sygnał.

3
1
do tej pory byłam

2
ale jaki kimi? co konretnie na tym etapie znajomosci może byc tym sygnałem?

3
nie musze meic czarno na białym na tym etapie nzajomosci ale jeśli ktoś wysyła sprzeczne sygnały ze teskni, chciałby na dwa dni sie spotkać a potem niem przyjeżdza wogole i nie napisze nawet głupiej odpowiedzi na smsa no to chyba normalne ze widze w tym jakaś niespójsnosc
Stary 2011-02-06, 12:07   #1399
lily92920
Zakorzenienie

Dziewczyny! Wczoraj na tej imprezie wyrwałam typa

Jest kompletnie nie w moim stylu, wogóle masakra... Ciągle go porównuje z eksem. Jest miły, wział nr, chce po mnie przyjść jutro po szkole... dobrze! Niech eks widzi

Wgóle to eks zaprosił mnie na fejsie, a tak sie zarzekał, że nie zalozy konta... Ech...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 12:09   #1400
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz co...ja to nie wiem o co Ci chodzi

wąłsnie napisąłam - o jego niespójność
Stary 2011-02-06, 12:14   #1401
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Po pierwszym razie wybaczyłam mu, bo mówiąc tamto był już nieźle wstawiony, przeprosił mnie i umówiliśmy się, że daje mu drugą szansę. Chyba każdy na nią zasługuje, każdemu zdarza się błąd, prawda? Jeśli Ty negujesz ludzi po jednej wpadce, to Twoja sprawa. Spoko, będę się żalić komuś innemu, Ty nie musisz odpowiadać na moje posty.
Na imprezę szedł z Tobą już wstawiony? Bo przecież spóźniliście się na wjazd, żeby mógł się Tobą pochwalić. Hu hu.

No dla mnie beztroskie przyznanie się, że koleś traktuje mnie jak rzecz do chwalenia się przed znajomymi jest pardon, ale błędem, którego nie zapominam ot tak.

Jak również nie lubię, jak facet przy pierwszym wyjściu we dwójkę się nieźle wstawia.

Tak, takie mam zasady i dobrze na nich wychodzę.

Znowu się obrażasz - topsz. Nikogo nie zmuszam do myślenia jak ja, skoro wypowiadasz się na forum, to licz się z tym, że odpowiedzi spotkasz różne.

Jako że nie mogę obiecać, że nie będę odpisywać na Twoje posty, to poproszę o ignora, żebym nie musiała Cię drażnić swoimi wypocinami.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
wąłsnie napisąłam - o jego niespójność
Ty też średnio spójna jesteś

A wiesz, weź mu napisz to, co tutaj nam Zobaczymy jak zareaguje
Stary 2011-02-06, 12:15   #1402
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość

że co? rozumiem że można sie wystraszyc, ale żeby wyzywać?

No to masz odpowiedź. Trzeba było hamować się troche, zniechęciłaś go do siebie robieniem cyrków przy ludziach to masz. Facet Ci jeszcze mówił co robisz źle (ja to cenie, bo przynajmniej wiemy o co mu chodzi i czy możemy albo chcemy to zmienic), a Ty siedzialas z zalozonymi rączkami, bo jak z Tobą jest to zawsze będzie i możesz nim pomiatać. No Ilona, widzę że u was uklad był fifti-fifti.
No wiem ze to byl moj blad.. Strasznie zaluje..
Dlatego nie chce bym ja byla oceniania jako ta dobra i zly facet ktory mnie zostawil.
A to byl jeden z nielicznych moich bledow-swieta nie jestem
I nie bylam nigdy..
ON wkurzal sie np o to ze przeklinam..(dosc duzo) ..
W glupich sytuacjach i zwracal mi uwage ze kobiecie tak nie wypada.
Np (tramwaj i kasownik z tylu nie dzialal i sie wkurzylam i mowie :ku... i ide szukac innego)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 12:21   #1403
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:

Ty też średnio spójna jesteś

A wiesz, weź mu napisz to, co tutaj nam Zobaczymy jak zareaguje
a co konretinie?
ze jest niespójny ?
ze pisze ze teskni a potem nawet nie odpisze smsa i o zdrowie nie zapyta
że oczekuje ze ja bede po 4 godzinach spotkania pałać do niego uczuciem i fochuje się ze tego nie robię
ze podchodzi mnie tak ze niby akcpetuje ze nie zamierzam widywac się po nocach a tu nagle wyjeżdza mi ze spotkaniem w piatek wieczorem na które jest gotowy przyjechac a w nastepny dzien juz nie

Czas edycji: 2011-02-06 o 12:22
Stary 2011-02-06, 12:23   #1404
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
a co konretinie?
ze jest niespójny ?
ze pisze ze teskni a potem nawet nie odpisze smsa i o zdrowie nie zapyta
że oczekuje ze ja bede po 4 godzinach spotkania pałać do niego uczuciem i fochuje się ze tego nie robię
ze podchodzi mnie tak ze niby akcpetuje ze nie zamierzam widywac się po nocach a tu nagle wyjeżdza mi ze spotkaniem w piatek wieczorem na które jest gotowy przyjechac a w nastepny dzien juz nie
No

Na pewno jego odpowiedź da Ci więcej, niż nasze
Stary 2011-02-06, 12:27   #1405
OtTakaJa
Zakorzenienie

A co mi tam, podniosę sobie ciśnienie troszkę
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
No wiem ze to byl moj blad.. Strasznie zaluje..
Dlatego nie chce bym ja byla oceniania jako ta dobra i zly facet ktory mnie zostawil.
A to byl jeden z nielicznych moich bledow-swieta nie jestem
I nie bylam nigdy..
ON wkurzal sie np o to ze przeklinam..(dosc duzo) ..
W glupich sytuacjach i zwracal mi uwage ze kobiecie tak nie wypada.
Np (tramwaj i kasownik z tylu nie dzialal i sie wkurzylam i mowie :ku... i ide szukac innego)
To Ilonko, skoro nie chcesz być oceniana jako ta wspaniała, to powiem Ci, że jesteś zła i niedobra. Działałaś chłopu na nerwy to miał Cię w końcu dość. Tak wolisz, żeby Ci pisać?

Często zmieniasz taktyki

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 12:28   #1406
lily92920
Zakorzenienie

Nie skomentowalyscie tego co napisalam :/
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 12:30   #1407
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno jego odpowiedź da Ci więcej, niż nasze
hehe...jak się odezwie to sie spytam...a jak nie...to pozostane w błogiej nieświaodmosci
Stary 2011-02-06, 12:30   #1408
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
A co mi tam, podniosę sobie ciśnienie troszkę

To Ilonko, skoro nie chcesz być oceniana jako ta wspaniała, to powiem Ci, że jesteś zła i niedobra. Działałaś chłopu na nerwy to miał Cię w końcu dość. Tak wolisz, żeby Ci pisać?

Często zmieniasz taktyki
Ona chce innej odpowiedzi
Chce przeczytać "no to skoro oboje byliście tacy dla siebie niedobrzy, to idealnie do siebie pasujecie, będziecie żyć długo i szczęśliwie, biegnij do niego, dzwoń natychmiast, leć, rzuć mu się na szyje, miłość wam wszystko wybaczy i będzie cudoooooooooooownie" i tak dalej

Ilona, podjęłaś już decyzję, więc po co to wszystko nam piszesz? Decyzja podjęta, klamka zapadła, czekamy na relację z tego, co się dzieje. I tyle.
Stary 2011-02-06, 12:31   #1409
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Nie skomentowalyscie tego co napisalam :/
A co tu komentować?
Stary 2011-02-06, 12:31   #1410
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Wczoraj na tej imprezie wyrwałam typa

Jest kompletnie nie w moim stylu, wogóle masakra... Ciągle go porównuje z eksem. Jest miły, wział nr, chce po mnie przyjść jutro po szkole... dobrze! Niech eks widzi
Wg mnie głupio robisz spotykając się z facetem tylko po to, żeby zrobić na złość eksowi.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości